jnazcım cok sanslısın cnm ya taze taze keske bizimde oyle bı sansımız olsamerhaba tatlım . bizim burda yakın köyler var ordan getirtiyor eşim
hosbulduk canım bugun bulamadım cok gezdım bı market kaldı son yrn oraya bakacagım konyada yasıyorum canım ben burda carrefour yokHpşgeldin canım, carrefourlarda Kay marka var sanırım
angel87 hoşgeldin yaşadıklarına çok üzüldüm allah sabır versin.Canım migros tansaş gibi marketlerde buldum ben
cidden bende inanamıyorum canımyaa bu ne rahatlık bu ne yüzsüzlük böyle sanki kendi evindekızlarrrrrrrrrrr gene delircem annem eve gitti die sevindim ama birde ne diyeyim kaynanam herzamanki gibi arkadaşını çağırmış bide kek yapmış oturuyolarmış ulan kaç kere dedim kimin evine misafir çağırıyonuz die delircem ya aradım kocamdan aldım hıncımı ben arar sölerim abarttılar bukez dedi.yaaa inanamıorum hmde o kadının kızı nişanlyken az kulp takmamıştı bana ..görüşmüom onlarla ben inanmıorum delircemmmmmmmmmmmmmmmm
ya sabır demekten başka bişey yapamayacaksın sanırım canımyok ben boğucam bu adamı...
yaptıklarına rağmen onu bu evde adam yerine koyan bi tek ben varım. ben nedakar iyimser davranırsam o da o kadar azıtıyo...
eşim engelli tek başına yürüyemio. sağa sola giderken arkadaşları yardımcı oluryor die onların ufak tefek bilgisayar işlerini yapıyor. evde kimse buna bişi demior. bi tek moron kayınpederim dışında. geçenlerde bi arkadaşı eşimi berbere götürdü getirdi eşimde şimdi onun bilgisayarını yapıor. az önce benim gerizekalındanda gerizakalı kayınpederim eşimin arkadaşına "lütfü amcanızın boş dükkanına buna bilgisayarcı açalım" dedi. üstüne basa basa söylüyorum İYİ NİYETİNDEN DEĞİL SADECE LAF SOKMAK İÇİN öyle dedi. iyi niyetli biri olsa zaten ya o lafı demez yada oğlunun çalışması için çaba gösterir. sadece laf! tek bildiği bu zaten. bu moron eşimle konuşmuyor. hiçbir çocuğu onun yaptıklarından hoşlanmıyor. büyük kaynım sırf bu adamdan kurtulmak için 8 yıl önce almanyaya gitmiş. sadece onu sayıyor o da parası var diye... eşimle kavgalarımızın %70 i o adam yüzünden.
NEFRET EDİYORUM O ADAMDAN...
ayy buda ayrı bir alem nasıl bir ahlaktır bu yaacanım kendi evimde kalırım kalmasına da bu kadın bıldıgın gıbı degıl gecenlerde gun arkadası bısey anlattı benım kı de benı ornek verıyo benım gelının kocaszı yok mesela eve bırnı alsa oglumun nerden ruhu duyacak dıye gerısını sen dusun artık her turlu ıftırayık atar konuya nıye ben ornek gosterılıyorum ınsan gelınıne sunu soyler mı ornek vermıs bıde oyle dıyo suratıma bakıp yanlıs anlama sakın dıye her turlu ıftıra yalan dolan var bu kadında bıde abdest alıp namaz kılıyo bilmiyorumkismile
evet canımn tek şansımız bu zaten:)jnazcım cok sanslısın cnm ya taze taze keske bizimde oyle bı sansımız olsa
hosbulduk canım bugun bulamadım cok gezdım bı market kaldı son yrn oraya bakacagım konyada yasıyorum canım ben burda carrefour yok
hosbulduk canım tsk ederim amin rabbime havale ettim valla allah ıslah etsin evlenınce kıymetlenıyo ogulları ne hıkmetse.tansas da yok cnm burda:) ama yrn bırde mıgrosa bakayım bıraz uzak bana ama evlatlarımız ıcın hep en ıyısını ıstıyoruz rabbim herkesin evladını korusun ınsallah saglıcakla buyutelım hepimiz:Saruboceq:
jalecim....
biz salıncağı kaldırdık biliyormusun biraz daha buyudüğü vakit bner artık çünkü ilk aldık baya sevdi oynadı üzerinde uyudu hatda inmek istemedi ama şimdi durmuyor kendini atıyor korkuyorum kafasına gecircek salıncağı....
kuzide öle husuz ki canım anlatamam ya hrkesin disi çıktı bir biizm çıkmadı...
huysuzluk tavan yaptı artık ben şaşırdım vallahi ....birdedönemeye basladı artık tamamen kolunu falan kurtarabiliy yalnızda bırakamıyorum birde emekliycekler falan asıl ozaman ne yapcaz:))
herkese selam sizlere bi sorum olacak benim oğlum 5.5 aylık ve 2 gündür çok huysuz ve ateşli sanırım diş çıkarıyor acaba kaç gün böyle devam eder yani diş kaç günde çıkar çalışıyorum inanın mesai bitene kadar ölüyorum o acı çekerken ben ölüyorum lütfen cevap yazın
jalecim....
biz salıncağı kaldırdık biliyormusun biraz daha buyudüğü vakit bner artık çünkü ilk aldık baya sevdi oynadı üzerinde uyudu hatda inmek istemedi ama şimdi durmuyor kendini atıyor korkuyorum kafasına gecircek salıncağı....
kuzide öle husuz ki canım anlatamam ya hrkesin disi çıktı bir biizm çıkmadı...
huysuzluk tavan yaptı artık ben şaşırdım vallahi ....birdedönemeye basladı artık tamamen kolunu falan kurtarabiliy yalnızda bırakamıyorum birde emekliycekler falan asıl ozaman ne yapcaz:))
ayyyyyy ay ınsanlıktan anlamaz ınsana ne anlatacankıyok ben boğucam bu adamı...
yaptıklarına rağmen onu bu evde adam yerine koyan bi tek ben varım. ben nedakar iyimser davranırsam o da o kadar azıtıyo...
eşim engelli tek başına yürüyemio. sağa sola giderken arkadaşları yardımcı oluryor die onların ufak tefek bilgisayar işlerini yapıyor. evde kimse buna bişi demior. bi tek moron kayınpederim dışında. geçenlerde bi arkadaşı eşimi berbere götürdü getirdi eşimde şimdi onun bilgisayarını yapıor. az önce benim gerizekalındanda gerizakalı kayınpederim eşimin arkadaşına "lütfü amcanızın boş dükkanına buna bilgisayarcı açalım" dedi. üstüne basa basa söylüyorum İYİ NİYETİNDEN DEĞİL SADECE LAF SOKMAK İÇİN öyle dedi. iyi niyetli biri olsa zaten ya o lafı demez yada oğlunun çalışması için çaba gösterir. sadece laf! tek bildiği bu zaten. bu moron eşimle konuşmuyor. hiçbir çocuğu onun yaptıklarından hoşlanmıyor. büyük kaynım sırf bu adamdan kurtulmak için 8 yıl önce almanyaya gitmiş. sadece onu sayıyor o da parası var diye... eşimle kavgalarımızın %70 i o adam yüzünden.
NEFRET EDİYORUM O ADAMDAN...
allah ıftıralardan uzak tutsun bızlerıcanım kendi evimde kalırım kalmasına da bu kadın bıldıgın gıbı degıl gecenlerde gun arkadası bısey anlattı benım kı de benı ornek verıyo benım gelının kocaszı yok mesela eve bırnı alsa oglumun nerden ruhu duyacak dıye gerısını sen dusun artık her turlu ıftırayık atar konuya nıye ben ornek gosterılıyorum ınsan gelınıne sunu soyler mı ornek vermıs bıde oyle dıyo suratıma bakıp yanlıs anlama sakın dıye her turlu ıftıra yalan dolan var bu kadında bıde abdest alıp namaz kılıyo bilmiyorumkismile
dişi cıkınca atesı duser sonra yanındakı ates yapar işte öle surer gıderherkese selam sizlere bi sorum olacak benim oğlum 5.5 aylık ve 2 gündür çok huysuz ve ateşli sanırım diş çıkarıyor acaba kaç gün böyle devam eder yani diş kaç günde çıkar çalışıyorum inanın mesai bitene kadar ölüyorum o acı çekerken ben ölüyorum lütfen cevap yazın
Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?