2010 Nisan Anneleri

merhaba tatlım . bizim burda yakın köyler var ordan getirtiyor eşim
jnazcım cok sanslısın cnm ya taze taze keske bizimde oyle bı sansımız olsa

Hpşgeldin canım, carrefourlarda Kay marka var sanırım
hosbulduk canım bugun bulamadım cok gezdım bı market kaldı son yrn oraya bakacagım konyada yasıyorum canım ben burda carrefour yok

angel87 hoşgeldin yaşadıklarına çok üzüldüm allah sabır versin.Canım migros tansaş gibi marketlerde buldum ben

angel87 hoşgeldin yaşadıklarına çok üzüldüm allah sabır versin.Canım migros tansaş gibi marketlerde buldum ben

hosbulduk canım tsk ederim amin rabbime havale ettim valla allah ıslah etsin evlenınce kıymetlenıyo ogulları ne hıkmetse.tansas da yok cnm burda:) ama yrn bırde mıgrosa bakayım bıraz uzak bana ama evlatlarımız ıcın hep en ıyısını ıstıyoruz rabbim herkesin evladını korusun ınsallah saglıcakla buyutelım hepimiz:Saruboceq:

bugn varya sapıtmış kocalar,manyaklaşmış kaynanalar,dengesiz kayınpeder vede arad kalmış amacı sadece sağlılı ve huzurlu bir sekile cocuk buyutmek isteyen biz zavallaı gelincikler veanacıklar olarak kalmışız...
ya böle gelinlere ızdırap eden ,çemkien azap çektiren üzen ağlatan tum kocaları ve kaynana kaynatalı allaha havale ediyorum rabbim bilir en iyisini...
bugun göstermez belki ama bugunun yarını var,yaında görmezse azcık inancı varsa ahiret gunu hesaplaşacaz nasıl olsa...
valla ben hakkımı helal etmiyorum bign elbet hesaplaşcaz...
nese....
hayriyecim... ya ne demek senin evine sana sormadan misafir ceğırmak,ya senden isteniln bebeğe bakmak birde onda seyin arasında kek yapmış poyrazıda o kıza emnaet etmiştir allah bilir...rabbim korusun ya meleklerimizi ,ya birde kadınla sen konuşmuyorsun kız insanı aklına binbir soru takılıyor anacım ne niyetle geldi neden geldi...
kız bunlar eve esyana bişide yapar kötu niyetle allah korusun ya hersey beklrim ben...
ya sen kadınla konuşmuyon gelen kadında manyak kesin evini falan çok merak etmiştir birde poyrazı sevmiştir ay cok gıcık bi durum ama kocan seni anlıor ve savunyor buda bişi....

neptune canım ya kayınpederinin aklı dengesi yerinemi ya ....bu nasıl bir davranış böle hemde öz evladına,hemde sen bukadar iyi niyetliyken ....
onunlamı yasamak zorundasınız ....allah kolaylık versin birde bebeğin var canım....

refişim canım allah kolaylık versin sanda çok tempolu bir hahat valla,kendine çok dkkat et bukadar yorgunluk iyi değil edanında belli olmuş gunu hadi hayırlısı olsun diyelim dualarım seninle tatlım

iyi akşamlar kızlarr
bugün oğlumun bütün huysuzluğu üstünde
salıncağına ilk bindiğinde çok keyiflenmişti ama şimdi zor tutuyorum üstünde şekilden şekile giriyor korkuyorum atacak kendini diye
inşallah aşıdan kaynaklanan bir huysuzluktur yoksa yandım ilk günden salıncağı kaldırmak zorunda kalmayayım

cidden bende inanamıyorum canımyaa bu ne rahatlık bu ne yüzsüzlük böyle sanki kendi evinde
eşinin ciddi ciddi konuşma yapması lazım artık

ya sabır demekten başka bişey yapamayacaksın sanırım canım
Allah yardımcın olsun
ayy buda ayrı bir alem nasıl bir ahlaktır bu yaa
jnazcım cok sanslısın cnm ya taze taze keske bizimde oyle bı sansımız olsa

hosbulduk canım bugun bulamadım cok gezdım bı market kaldı son yrn oraya bakacagım konyada yasıyorum canım ben burda carrefour yok
evet canımn tek şansımız bu zaten:)

jalecim....

biz salıncağı kaldırdık biliyormusun biraz daha buyudüğü vakit bner artık çünkü ilk aldık baya sevdi oynadı üzerinde uyudu hatda inmek istemedi ama şimdi durmuyor kendini atıyor korkuyorum kafasına gecircek salıncağı....
kuzide öle husuz ki canım anlatamam ya hrkesin disi çıktı bir biizm çıkmadı...
huysuzluk tavan yaptı artık ben şaşırdım vallahi ....birdedönemeye basladı artık tamamen kolunu falan kurtarabiliy yalnızda bırakamıyorum birde emekliycekler falan asıl ozaman ne yapcaz:))

ay canımya Ahmet Yusuf ta aynı bugün aşı oldu ateş düşürücünün etkisimi bilmiyorum sadece uyumak için kullandık bugün
bende anakucağından kendini atıyor diye almıştım birde önümüz kış yerde de tutamam belki oyalarım diyordum ama anladımki işe yaramayacak bakalım bir iki gün daha denerim olmazsa kaldırırım odadan çıktığımda aklım kalıyor çünkü
aynen bizimde dişimiz çıkmadı daha ve sürekli kaşınıyor ve huysuzlukta cabası
cidden ne yapacağız biz canımya:) hep derlerdi en güzel vakitleri doğduktan 3-4 aya kadar diye inanmazdım bakalım peşlerinden koşacağımız günler yakın sanırım:)

bizde de durum aynı valla. artık bi de canının acısından bi ağlıyooo gözünden yaş gele gele sormayın valla..

jaleciğim gizoştada işe yaramadı salıncak canım kıyameti kopardımı ne olursa olsun kucaktan başkası yalan yani:))hayırlı olsun canım salıncağınız umarım ahmetimiz beğenir canım aşınızada geçmiş olsun canım sıra bizde sanırım senden sonra bizimkisi haftaya perşembe ama ben cuma giderim perşembe buranın pazarı oluyo çok kalabalık olur gizoşu kalabalık kapalı ortamlardan artık korumam lazımm mevsim sonbajhar grip mevsimi canım dikkat etmemiz lazım bu arada canım bir ihtimal ben evet dersem belki istanbula gelebiliriz kardeşim çok istiyo en son gizoşu 3 aylıkken görmüştü annemde gidelim diyo ama ben cesaret edemiyorum yollarda gizoş durmazsa ya ağlarsa ya hasta olursa havalar biraz soğuduya ne bileyim bakalım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah

herkese selam sizlere bi sorum olacak benim oğlum 5.5 aylık ve 2 gündür çok huysuz ve ateşli sanırım diş çıkarıyor acaba kaç gün böyle devam eder yani diş kaç günde çıkar çalışıyorum inanın mesai bitene kadar ölüyorum o acı çekerken ben ölüyorum lütfen cevap yazın

15 günden 2 aya kadar sürebilir demişti benim dr...

iyi akşamlar kızlarr... topiğimizi kaynana-görümce-kynata sıkıntısı basmış durumda sanırım.. ne diyeyim.. zamanında onlarda genç olmadılar mı yaa.. anlayışlı olmaları gerekmez mi... Allah hepimize sabır onlara da akıl fikir versin diyebiliyorum sadece...

utku kucağımda yine yaa.. bu oğlan her gün farklı huy bulup ediniyo sağolsun... şimdilerde en favorimiz akşam 7 den gece 12 ye kucaktan inmemek... neyse sağlıklı olsun da.. az sonra klavyeyi de kırıcak :) deli oluyo ona yazdırmıyorum diye.. az önce pat pat vururken yazı tipini büyüttü öküz boy oldu,düzelttik :))

bu arada jale,özge ve varsa gözümden kaçan diğer bana yazanlar varsa.. saolun kızlar.. allahtan okul yakın.. 2-3 gün götürüp getirsem bi daha gitmem sanırım.. eltimin 2 oğlu,komşunun kızları derken aynı okula giden7 kişler bizim sokaktan.. birlikte gider gelirler de az daha alışsın da bakalım.. aslında kendisi gidip gelmeye alışınca biraz daha azalıcak tempom ... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

mrb hanımlar ben giremiyorum nete yaaa merak ediyorum ne var ne yok nasıl bebişler ama okuyamıyorum geçmişi anca bu sayfayı okudum. umarım bebişler ve anneler iyidir biz iyiyiz işte diş çıkmadı bizdede babamız 1 yaşından sonra çıkarmış benimkide öyle olur sanırım herşeyi babası çünkü neyse öptüm bebişleri

slm kızlar bende giremiyorum artık annemle ilgileniyorum tam iyileşemedi..
sizler nasılsınız ? bebişler nasıl ? geçmişe dalsam çıkamam :)
benım oğlum çok yaramazlaştı sürekli çığlık felan atıyor , evde masaların , doğalgaz peteklerinin altına felan giriyor korkuyorum ben görmeden bir yerine bişey olcak diye
ıkı gundurde mız mız galıba dişimiz çıkıyor.. inşallah çabuk çıkar ya bu hali çook yorucu ((

geçmişi okuyup alıntılarla cvp yazmak hayal olmuş anladım...
ayşegülcüm.. saol canım.. karışıklık oluyodu ya.. iyi oldu böyle.. ama şimdi de ben pek giremiyorum o ayrı :))

nazlıcım.. biz bi şekilde burdayız kızz.. sen nerdesin :))

sedacım.. canım diş sorunu hepsinde var .. ee aynı ayda doğdular desene olcak o kadar :) inş. sorunsuz ve çok sıkıntı olmadan çıkarırlar dişlerini.. maşallah oğluna da hareketlenmeler tam gaz desene.. koşturucaz artık peşlerinde.. bizde daha tırtıl sürünüşü ve kırmızı burun,çene dışında bi icraat yok :)) annen için geçmiş olsun hayatım..

hııı geçmişe 1 sayfadan dalış yapıp çıkmam bir oldu.. tek gördüğüm şey..

idil dizlerinin üstünde emeklemeye başlamış hıı.. maşallahhh... inş. bizde görücez o günleri :) ilerleyen günlerde mi haftalarda mı aylarda mı bilmem :))

iyi geceler herkese...

Valla benimki de dönüp sürüne sürüne emeklemeye başladı. Geçen gün yere battaniye serdik oynasın diye. iki dakkada battaniyeyi geçmiş, halının üzerine gelmiş sürünüyor. Solucancuk:))gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?

ayyyyyy ay ınsanlıktan anlamaz ınsana ne anlatacankı
dıyecek kelıme bulamıyorum
allah ıftıralardan uzak tutsun bızlerı
çok köyü ya

dişi cıkınca atesı duser sonra yanındakı ates yapar işte öle surer gıder
Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?

bısey olmaz sanırsam
jalecım özellıkke sana
bırtek yazdıklarımla sen özel olarak ılgılenıyosun tesekkur ederım sana
özge ve jale salıncak alan dıger arkadaslar
benım buyuk oglumunda vardı salıncagı bıkmıstı ama mısafır gelınce kıymete bınıyodu ben önce yazmadım sıze ama cabuk bıkıyolar

evet bızım komsular yufka ekmek yapacaklar e tabı banada 5 kılo undan
bende yemeklerını yapacam
hafta ıcı eskı arkadaslarım bebek görmeye gelecekler
yarın bız 2010 ankara annelerıyle tanısmaya gıtcezzzzz
babamız da evde bugun
ben bu ev işini nasıl yapcam
bıde bişeyler yapıyım buzlıga atayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…