bugn varya sapıtmış kocalar,manyaklaşmış kaynanalar,dengesiz kayınpeder vede arad kalmış amacı sadece sağlılı ve huzurlu bir sekile cocuk buyutmek isteyen biz zavallaı gelincikler veanacıklar olarak kalmışız...
ya böle gelinlere ızdırap eden ,çemkien azap çektiren üzen ağlatan tum kocaları ve kaynana kaynatalı allaha havale ediyorum rabbim bilir en iyisini...
bugun göstermez belki ama bugunun yarını var,yaında görmezse azcık inancı varsa ahiret gunu hesaplaşacaz nasıl olsa...
valla ben hakkımı helal etmiyorum bign elbet hesaplaşcaz...
nese....
hayriyecim... ya ne demek senin evine sana sormadan misafir ceğırmak,ya senden isteniln bebeğe bakmak birde onda seyin arasında kek yapmış poyrazıda o kıza emnaet etmiştir allah bilir...rabbim korusun ya meleklerimizi ,ya birde kadınla sen konuşmuyorsun kız insanı aklına binbir soru takılıyor anacım ne niyetle geldi neden geldi...
kız bunlar eve esyana bişide yapar kötu niyetle allah korusun ya hersey beklrim ben...
ya sen kadınla konuşmuyon gelen kadında manyak kesin evini falan çok merak etmiştir birde poyrazı sevmiştir ay cok gıcık bi durum ama kocan seni anlıor ve savunyor buda bişi....
neptune canım ya kayınpederinin aklı dengesi yerinemi ya ....bu nasıl bir davranış böle hemde öz evladına,hemde sen bukadar iyi niyetliyken ....
onunlamı yasamak zorundasınız ....allah kolaylık versin birde bebeğin var canım....
refişim canım allah kolaylık versin sanda çok tempolu bir hahat valla,kendine çok dkkat et bukadar yorgunluk iyi değil edanında belli olmuş gunu hadi hayırlısı olsun diyelim dualarım seninle tatlım
jaleciğim gizoştada işe yaramadı salıncak canım kıyameti kopardımı ne olursa olsun kucaktan başkası yalan yani:))hayırlı olsun canım salıncağınız umarım ahmetimiz beğenir canım aşınızada geçmiş olsun canım sıra bizde sanırım senden sonra bizimkisi haftaya perşembe ama ben cuma giderim perşembe buranın pazarı oluyo çok kalabalık olur gizoşu kalabalık kapalı ortamlardan artık korumam lazımm mevsim sonbajhar grip mevsimi canım dikkat etmemiz lazım bu arada canım bir ihtimal ben evet dersem belki istanbula gelebiliriz kardeşim çok istiyo en son gizoşu 3 aylıkken görmüştü annemde gidelim diyo ama ben cesaret edemiyorum yollarda gizoş durmazsa ya ağlarsa ya hasta olursa havalar biraz soğuduya ne bileyim bakalım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah
iyi akşamlar kızlarr... topiğimizi kaynana-görümce-kynata sıkıntısı basmış durumda sanırım.. ne diyeyim.. zamanında onlarda genç olmadılar mı yaa.. anlayışlı olmaları gerekmez mi... Allah hepimize sabır onlara da akıl fikir versin diyebiliyorum sadece...
utku kucağımda yine yaa.. bu oğlan her gün farklı huy bulup ediniyo sağolsun... şimdilerde en favorimiz akşam 7 den gece 12 ye kucaktan inmemek... neyse sağlıklı olsun da.. az sonra klavyeyi de kırıcak :) deli oluyo ona yazdırmıyorum diye.. az önce pat pat vururken yazı tipini büyüttü öküz boy oldu,düzelttik :))
bu arada jale,özge ve varsa gözümden kaçan diğer bana yazanlar varsa.. saolun kızlar.. allahtan okul yakın.. 2-3 gün götürüp getirsem bi daha gitmem sanırım.. eltimin 2 oğlu,komşunun kızları derken aynı okula giden7 kişler bizim sokaktan.. birlikte gider gelirler de az daha alışsın da bakalım.. aslında kendisi gidip gelmeye alışınca biraz daha azalıcak tempom ... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
slm kızlar bende giremiyorum artık annemle ilgileniyorum tam iyileşemedi..
sizler nasılsınız ? bebişler nasıl ? geçmişe dalsam çıkamam :)
benım oğlum çok yaramazlaştı sürekli çığlık felan atıyor , evde masaların , doğalgaz peteklerinin altına felan giriyor korkuyorum ben görmeden bir yerine bişey olcak diye
ıkı gundurde mız mız galıba dişimiz çıkıyor.. inşallah çabuk çıkar ya bu hali çook yorucu((
Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?
günaydın kızlar...
bugun evımdeyım ama sıkıcı olcak ne komşum var ne arkadaşım bu semtteçalışırken anlaşılmıyorduda şimdi sıkıcı gelıyor eşimde erken gıttı okula toplantısı varmış
slm kızlar...
annem yarın gidiyor benim için cok zor olcak...
bende hemen alışıorum ya snra tek basım alışmak daha zor geliyo..
bundan sonra hepten tek kaldım kaynananm da yok,oda görümcemin kızını okula göturyo ve akşama kadarda bidaha gelmiyo ...
cok canım sıkılıyo ve burd ben cok teirgin oluyorum evimin olduğu yer pek bi ıssız kimsem yok arkadasım komşum bir tanıdığım ,tek korkum olurda bebeğim hastalanırsa bişi olursa acil bişi allah korusun kmse yok cevrmde kapı komşum bile yok...
nefret ediyorum oyuzden bu evden...
hayriyecim eşine bravo allah bozmasın gercekten cok anlayışlı ve mantıklı insanmış en azndan etrafta olan biteni görebiliyo....
ayyyy uğraşamadım ööle sebze püresi falan . döktüm yoğurdun içine bize yaptığım fasulyenin suyundan tıktım ağzına. bööle etli, pul biberli. yedi valla...
ya en daha yumurta ve peynire baslamadım...hala hero baby'nin khvltı saatini kullanıyoruz ve içine bir cay kaşığı kadarda pekmez ekliyorum sebze hiç sormayın yemiyo bugun tekrar deniycem bakalım sonuç ne olacak...
maşallah solucana nelerde yapıyor böyleValla benimki de dönüp sürüne sürüne emeklemeye başladı. Geçen gün yere battaniye serdik oynasın diye. iki dakkada battaniyeyi geçmiş, halının üzerine gelmiş sürünüyor. Solucancuk:))gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
benimkide sürekli alt dudağını yiyor birde ağzı kapalıyken dilini damağına vurup ses çıkarıyor:)Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?
rica ederim tatlım ne demek gözümden kaçmadığı sürece cevap yazıyorumbısey olmaz sanırsam
jalecım özellıkke sana
bırtek yazdıklarımla sen özel olarak ılgılenıyosun tesekkur ederım sana
özge ve jale salıncak alan dıger arkadaslar
benım buyuk oglumunda vardı salıncagı bıkmıstı ama mısafır gelınce kıymete bınıyodu ben önce yazmadım sıze ama cabuk bıkıyolar
evet bızım komsular yufka ekmek yapacaklar e tabı banada 5 kılo undan
bende yemeklerını yapacam
hafta ıcı eskı arkadaslarım bebek görmeye gelecekler
yarın bız 2010 ankara annelerıyle tanısmaya gıtcezzzzz
babamız da evde bugun
ben bu ev işini nasıl yapcam
bıde bişeyler yapıyım buzlıga atayım dıyorum
merhaba sedacım bende senin gibiyim daha doğrusu arkadaşlarım oldu zamanla ama onlarlada sürekli görüşemiyorsun kigünaydın kızlar...
bugun evımdeyım ama sıkıcı olcak ne komşum var ne arkadaşım bu semtteçalışırken anlaşılmıyorduda şimdi sıkıcı gelıyor eşimde erken gıttı okula toplantısı varmış
hayriyecimm merhaba tatlım[günaydın herkeze.rizede acaip bi yağmur var hava aniden soğudu.oğlumu ananesine bırakana kadar ödüm patladı üşütecek diye.gerçi arabayla bırakık epey sardım sarmaladım ama inşallah öksürüğünü tetiklemez.zor zamanlar gelio hem emeklemeye başlayacaklar hemde kış..allaha emanet yavrularımız.dünkü stresli günün ardından akşam eşim sağolsun bana çok destek çıktı.annesini arayıp o evin bi hanımı var siz bile onun davetiyle o eve gelirsiniz o davet etmeden yada o evin hanımı olmadan kimseyi davet edemezsiniz ayıp oldu hayriyeye demiş.ağzına sağlık dedim.anası da bana taktınız buaralar zaten demiş.sende beni kırmaya başladın demiş eşime.aman ohh olsun oğlunuda kaybetti.eşim stres yapma ben hallederim sen arada kalma dedi böle durumlarda.sonra herşeyi unutup tv izledik oğluşla oynadık yattık..allah herkeze kalbine göre versin
canımyaa Allah yardımcın olsun çok zor tek olmak . hoş kaynananın varlığındansa yokluğu daha iyiya .slm kızlar...
annem yarın gidiyor benim için cok zor olcak...
bende hemen alışıorum ya snra tek basım alışmak daha zor geliyo..
bundan sonra hepten tek kaldım kaynananm da yok,oda görümcemin kızını okula göturyo ve akşama kadarda bidaha gelmiyo ...
cok canım sıkılıyo ve burd ben cok teirgin oluyorum evimin olduğu yer pek bi ıssız kimsem yok arkadasım komşum bir tanıdığım ,tek korkum olurda bebeğim hastalanırsa bişi olursa acil bişi allah korusun kmse yok cevrmde kapı komşum bile yok...
nefret ediyorum oyuzden bu evden...
hayriyecim eşine bravo allah bozmasın gercekten cok anlayışlı ve mantıklı insanmış en azndan etrafta olan biteni görebiliyo....
ne versen yer tabi:)ayyyy uğraşamadım ööle sebze püresi falan . döktüm yoğurdun içine bize yaptığım fasulyenin suyundan tıktım ağzına. bööle etli, pul biberli. yedi valla...
ayy fundamm düşünemiyorum valla:)tünaydınlar
umaım herkes iyidr
dünden beri alıntı yapacağm çok msj var ama göktuğu uyutunca yapcam inşneler olmuş öyle kaynana kayınpeder zivanadan çıkmış herkes.........iyiki kaynanalar falan yazışmıo heeeeee.düşünsenze 2010 nisan annelerinin kayınvalide ve kayınpederleri topiğikaydirigubbakcemile3
ben hiö tanıştırmadım daha tatlım tv yasağı pc içinde geçerli:)oğlum bilgisayar delisi bayılıyo atıyo kendini bende dokuncam tuşlara diye
yavrumyaa kıyamam onabizde de durum aynı valla. artık bi de canının acısından bi ağlıyooo gözünden yaş gele gele sormayın valla..
ahh zeynepp daha önce söyleseydinya şekerim :) neyse sağlık olsunjaleciğim gizoştada işe yaramadı salıncak canım kıyameti kopardımı ne olursa olsun kucaktan başkası yalan yani:))hayırlı olsun canım salıncağınız umarım ahmetimiz beğenir canım aşınızada geçmiş olsun canım sıra bizde sanırım senden sonra bizimkisi haftaya perşembe ama ben cuma giderim perşembe buranın pazarı oluyo çok kalabalık olur gizoşu kalabalık kapalı ortamlardan artık korumam lazımm mevsim sonbajhar grip mevsimi canım dikkat etmemiz lazım bu arada canım bir ihtimal ben evet dersem belki istanbula gelebiliriz kardeşim çok istiyo en son gizoşu 3 aylıkken görmüştü annemde gidelim diyo ama ben cesaret edemiyorum yollarda gizoş durmazsa ya ağlarsa ya hasta olursa havalar biraz soğuduya ne bileyim bakalım canım hayırlısı neyse o olsun inşallah
canım kızlarda söylemiş 2 ayı bulan bile varmışherkese selam sizlere bi sorum olacak benim oğlum 5.5 aylık ve 2 gündür çok huysuz ve ateşli sanırım diş çıkarıyor acaba kaç gün böyle devam eder yani diş kaç günde çıkar çalışıyorum inanın mesai bitene kadar ölüyorum o acı çekerken ben ölüyorum lütfen cevap yazın
utkuda bir alem canımya pek bi nazlı oldu annesi ama sağlıklı olsunda ne yapalım büyüyene kadar böyle sen daha iyi bilirsin tabiki:)iyi akşamlar kızlarr... topiğimizi kaynana-görümce-kynata sıkıntısı basmış durumda sanırım.. ne diyeyim.. zamanında onlarda genç olmadılar mı yaa.. anlayışlı olmaları gerekmez mi... Allah hepimize sabır onlara da akıl fikir versin diyebiliyorum sadece...
utku kucağımda yine yaa.. bu oğlan her gün farklı huy bulup ediniyo sağolsun... şimdilerde en favorimiz akşam 7 den gece 12 ye kucaktan inmemek... neyse sağlıklı olsun da.. az sonra klavyeyi de kırıcak :) deli oluyo ona yazdırmıyorum diye.. az önce pat pat vururken yazı tipini büyüttü öküz boy oldu,düzelttik :))
bu arada jale,özge ve varsa gözümden kaçan diğer bana yazanlar varsa.. saolun kızlar.. allahtan okul yakın.. 2-3 gün götürüp getirsem bi daha gitmem sanırım.. eltimin 2 oğlu,komşunun kızları derken aynı okula giden7 kişler bizim sokaktan.. birlikte gider gelirler de az daha alışsın da bakalım.. aslında kendisi gidip gelmeye alışınca biraz daha azalıcak tempom ... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba nazlıcımherkes nerde diyodum, burdaymışşşşşşşşşşşşş....
merhaba herkeseee
merhaba canımmrb hanımlar ben giremiyorum nete yaaa merak ediyorum ne var ne yok nasıl bebişler ama okuyamıyorum geçmişi anca bu sayfayı okudum. umarım bebişler ve anneler iyidir biz iyiyiz işte diş çıkmadı bizdede babamız 1 yaşından sonra çıkarmış benimkide öyle olur sanırım herşeyi babası çünkü neyse öptüm bebişleri
slm kızlar bende giremiyorum artık annemle ilgileniyorum tam iyileşemedi..
sizler nasılsınız ? bebişler nasıl ? geçmişe dalsam çıkamam :)
benım oğlum çok yaramazlaştı sürekli çığlık felan atıyor , evde masaların , doğalgaz peteklerinin altına felan giriyor korkuyorum ben görmeden bir yerine bişey olcak diye
ıkı gundurde mız mız galıba dişimiz çıkıyor.. inşallah çabuk çıkar ya bu hali çook yorucu((
dünür sen baya baya geçmişsin ek gıdaya ya biraz daha anne sütü ver bence ne olsa var sütün daha yavaş yavaş geç bana da dr dedi sebze çorbası ve kahvaltı yaptır diye ama ben zaten kahvaltıda peynir veriyodum şimdi bunna ek olarak pekmez ve az yumrtada vermeye başladım sebze çorbasına hemen geçmeyeceğim 10-15 gün sonra falan geçerm.birden geçince kabızlık yapıyomuş ek gıdalar ablamla konuştum dün o da geçme funda ded kabız olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?