2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar...
bugun evımdeyım ama sıkıcı olcak ne komşum var ne arkadaşım bu semtte çalışırken anlaşılmıyorduda şimdi sıkıcı gelıyor eşimde erken gıttı okula toplantısı varmış

özge ne güzel ahh ettin kızz ağzına sağlık..aynen bahsettiğin şelerden öle korkarım ki o konuda kayınvalideme bile güvenemiorum allah korusun yaa.sanmırım benim rahatsız olduğum şeleri yapmak hoşuna giido.geçen günkü azarın intikamını alıyor.ama oğlunu da kaybetti olan kendine oldu

zeynep git kız istanbula değişiklik olur ne ii..kızlarlada görüşürsün belki..

refiye tempon benide geçti kız o giidp gelme işinde utkuda sana eşlikmi ediyor bide onumu taşıon kucağında..valla işin zor allah yardımcın olsun..edanında günü belli olmuş.hayırlısıyla atlatır inşallah güzelim benim..

oooo tehlikeli zamanlar sizde başlamış.allaha emanet olsun kuzun..

Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?

benimkide tükürmeye başladı.yemek yedirene kadar ikimizde baştan aşağı yemek oluyoz..:)))

evt çalışmayınca eş dostta yoksa eve alışmak zor..sende sık sık yaz bize canım..

günaydın herkeze.rizede acaip bi yağmur var hava aniden soğudu.oğlumu ananesine bırakana kadar ödüm patladı üşütecek diye.gerçi arabayla bırakık epey sardım sarmaladım ama inşallah öksürüğünü tetiklemez.zor zamanlar gelio hem emeklemeye başlayacaklar hemde kış..allaha emanet yavrularımız.dünkü stresli günün ardından akşam eşim sağolsun bana çok destek çıktı.annesini arayıp o evin bi hanımı var siz bile onun davetiyle o eve gelirsiniz o davet etmeden yada o evin hanımı olmadan kimseyi davet edemezsiniz ayıp oldu hayriyeye demiş.ağzına sağlık dedim.anası da bana taktınız buaralar zaten demiş.sende beni kırmaya başladın demiş eşime.aman ohh olsun oğlunuda kaybetti.eşim stres yapma ben hallederim sen arada kalma dedi böle durumlarda.sonra herşeyi unutup tv izledik oğluşla oynadık yattık..allah herkeze kalbine göre versin

hayriyecim herşeyi eşinin görmesi ne güzel olmuş bende yaz tatilimi kayınveldemin yanında geçirdim..mersinde.. etmediği kalmadı kadının ama eşin annesini hiç suçlamadı sen annemi yanlış anlıyorsun deyip geçiştirdi..Allahtan uzağımda yılda ıkı üç kez görüyorum..

sizin dişiniz çıktı ? oğlumu hiç yalnız bırakamıyorum evim darma dağınık toplamama bile izin vermiyor çok zor...
ayrıca sen çok şanslısın oğluşuna annen bakıyor ben kımseye bırakmaya guvenemıyorum annemde uzak bana .. ah o yakın olsa hıc cekınmeden bırakıp işe başlarım... çalışmamak çok zormuş.. kafayı yerım ben yakında :)))

slm kızlar...
annem yarın gidiyor benim için cok zor olcak...
bende hemen alışıorum ya snra tek basım alışmak daha zor geliyo..
bundan sonra hepten tek kaldım kaynananm da yok,oda görümcemin kızını okula göturyo ve akşama kadarda bidaha gelmiyo ...
cok canım sıkılıyo ve burd ben cok teirgin oluyorum evimin olduğu yer pek bi ıssız kimsem yok arkadasım komşum bir tanıdığım ,tek korkum olurda bebeğim hastalanırsa bişi olursa acil bişi allah korusun kmse yok cevrmde kapı komşum bile yok...
nefret ediyorum oyuzden bu evden...

hayriyecim eşine bravo allah bozmasın gercekten cok anlayışlı ve mantıklı insanmış en azndan etrafta olan biteni görebiliyo....

ayyyy uğraşamadım ööle sebze püresi falan . döktüm yoğurdun içine bize yaptığım fasulyenin suyundan tıktım ağzına. bööle etli, pul biberli. yedi valla...

tünaydınlar
umaım herkes iyidr
dünden beri alıntı yapacağm çok msj var ama göktuğu uyutunca yapcam inşneler olmuş öyle kaynana kayınpeder zivanadan çıkmış herkes.........iyiki kaynanalar falan yazışmıo heeeeee.düşünsenze 2010 nisan annelerinin kayınvalide ve kayınpederleri topiğikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar çok işim var evi temizleyeceğim gizoşu şimdi salıncağında yeni uyuttum sabah kahvaltımızı yaptık:))yumurta pekmez cici bebe bu sefer peynir katmadım şimdi annemden ıhlamur alacağım birde öyle yaptırcam kahvaltısını kızlar gizoşun yeni huyu sabah 6da kalkıp benimle yatmak istemesi yüzümü tutup burnumu tutup yoksa uyumuyo mecbur babamızda kanepeye geçiyo uyumaya adamcağıza yer kalmadı bizden çok işim var aslında geçmişe bakmak isterdim ama işlerimi erken bitirisem bir ara yazarım hepinizi öptük bugün sebze püremizi tekrar deneyeceğiz inşallah sever bu sefer 1 kaşıkda devam maması katacağım belki yer yoğurdumuz hazır uyanınca meyvesini yiyecek ohh sonunda yavaş yavaş oturdu şu ek gıda olayı ama su içmiyo ne yapsamda etsem de içmiyo yaa delircem

dünür sen baya baya geçmişsin ek gıdaya ya biraz daha anne sütü ver bence ne olsa var sütün daha yavaş yavaş geç bana da dr dedi sebze çorbası ve kahvaltı yaptır diye ama ben zaten kahvaltıda peynir veriyodum şimdi bunna ek olarak pekmez ve az yumrtada vermeye başladım sebze çorbasına hemen geçmeyeceğim 10-15 gün sonra falan geçerm.birden geçince kabızlık yapıyomuş ek gıdalar ablamla konuştum dün o da geçme funda ded kabız olur dedi

ya en daha yumurta ve peynire baslamadım...hala hero baby'nin khvltı saatini kullanıyoruz ve içine bir cay kaşığı kadarda pekmez ekliyorum sebze hiç sormayın yemiyo bugun tekrar deniycem bakalım sonuç ne olacak...

stanbullu annecikler bebeler yasına girer,okula gider,evleni hada askere giderler biz hala buluşamayız ne yazıkki....bu arada helal olsun diyorum buluşan diğer annelere......

annen tatsızmı ayrılıo canım evinden.durumlar ne alemde..ahh sanada yazık kimse yok demişisn yaa zor işin ..sağol canım evt eşim mantıklı ve haklıdan yana davrand.yoksa işim zordu böle ömür geçmez

ayyyy uğraşamadım ööle sebze püresi falan . döktüm yoğurdun içine bize yaptığım fasulyenin suyundan tıktım ağzına. bööle etli, pul biberli. yedi valla...

aysegül allah iiliğini versin biberlimi verdin kız.yapma yazık midesine daha tazecik o biz bile dayanamıoz bibere.evde sin sen uğraş dur akşama kadar bebişin için ne olcakki..ben çalıştığım halde sabah yapıp kavanozlara dolduup anneme götürüom..

ya en daha yumurta ve peynire baslamadım...hala hero baby'nin khvltı saatini kullanıyoruz ve içine bir cay kaşığı kadarda pekmez ekliyorum sebze hiç sormayın yemiyo bugun tekrar deniycem bakalım sonuç ne olacak...

dün o kadar alıntı yapmıştım ama gitmiş şimdi aklımda kaldığınca yazıcam unuttuum varsa kusura kalmayın lütfen...
dünürcüm......... ek gıdalar yarasın gelinime ama az öncede yazdımya biraz daha yavaş geç istersen.......birden geçince kaızlık yapabiliyomuş.ablamın dr u her hafta ona maille bu hafta ne yedirebilirsin tarzında mönü yolluyomuş görüşünce senlede payşaşırım veya ablam mail atarsa bugün sanada yollarım.bana daha akıllıca geldi o dr un mönüsü.........

jalecm............maşallah yusufuma 9600 gr 71 cm boy.heyttt be pşama göktuğla aynılar aşağı yukarı........artık çok zor kucakta taşımak dimi canım?ben baya hızlı kilo vermeye başladım bu ara öyleki bayramdan bu yana tam 3 kilo gitti.

hayriyeciğim....canımsın ya şu kaynananda ne kaynanaymı bee...başkasının evine misafir çağrılırmı sen orda bebek bakıyosun hemde senin hiç istemediğin görüşmediğin birisi yuh diyorum ya birde görümcenin kızıda sendeydi dimi oldu canım bikaç kişi daha çağırıp gün yapsaymış tövbeeeeee.......
canım akınlığın için çok sağol msjlarında bunu bana çok güzel hissettirdin çok çok sağol canım çok mutlu ettin beni.inşallah senle tanışmak nasip olur çok isterm.telefon numaramı yazarım zelden sana. ararım fırsat buldukça seni ek gıda konusuna sorarım iyi olur.canım ben mama kullanmıyorum ya o yüzden nasıl bi mönü hazırlıycam tam bilmiyorum sen mama yedirdiğin için mamanın içine peynir yumurta sarısı falan katmışsın bana mama olmadan yedirebileceğim bi mönü lazım.mama eklemededn senin dediğin gibi yapsam olur dimi?birde benim oğlan kiloluya o yüzden ben mama kullanmıyorum hızlı kilo almasın diye....sadece dr a şnu dedim bazen sütüm olmuyo mama olarak ne kullanabilirim dedim bana 3 marka aptamil.bebelac ve ülkeri önerdi bende aptamilin tahıllı kaşık mamasını aldım

refiye.........edanın günü belli omuş inşallah sorunsuz atlatır dualarım edayla ..........bu arada gün içinde ne kadar yoğunsun maşallah ya........

neptune..........canım takma huysuz kayınpeder işte.........ne karışıyosa kadın işine otursun köşesinde gazete okusun

özge eşin çok hata yapıyo inanamıyorum ya kadın sizin için elinden gelenin fazlasını yaptı nasıl böyle düşünüyo nasıl etki altında kalıyo hayret ya bunları görmemek için kör olmak lazım.Allah ıslah etsin

birde hatırlayamadm bi bebeğimiz hastaydı çok geçmiş olsun.........bütün bebekleri kokulu kokulu öpüyorumopuyorumnanaktan

maşallah solucana nelerde yapıyor böyle
Benim oğlan dilini çiğnemeye başladı yaa:)) Sakız gibi diliyle oynuyor. Sizlerde de var mı böyle yapan?
benimkide sürekli alt dudağını yiyor birde ağzı kapalıyken dilini damağına vurup ses çıkarıyor:)
rica ederim tatlım ne demek gözümden kaçmadığı sürece cevap yazıyorum
keşke daha önce yazsaydın tatlımya almazdım belki daha doğrusu bu kadar acele etmezdim sanki kurtarıcım olacakmış gibi bi hisse kapılmıştım nedense:)
ne güzel buluşma varmış
eğer ertesi güne çok işim varsa genelde akşamdan yapıyorum ben canım mesela sodalı börek yaparsın akşamdan dolapta bekler sabahta pişirirsin
tatlını ve kurabiye çeşitleride aynı şekilde oluyor
merhaba sedacım bende senin gibiyim daha doğrusu arkadaşlarım oldu zamanla ama onlarlada sürekli görüşemiyorsun ki
hangi semttesin ?
hayriyecimm merhaba tatlım
aman inşallah hasta olmaz poyraz tam paşa o annesi
sorma bende kıştan çok korkuyorum bide evim sobalı ve oturma odası küçük emeklemeye başlayınca yandım. eşim kaloriferli bir eve taşınalım diyor hatta bulmuşta şimdi oturduğum evle 100 mt anca var arası ama bende bir kaç ay için gerek yok diyorum kısmetse şubatta askere gidecek bizde annemlere . zaten kapıyı kapatıp gideceğim değmez o kadar yorulmaya.
aferin eşine de hayatım çok iyi konuşmuş kadına bakarmısın bide taktınız bana diyor. o zaman dikkat et yaptıklarına dimii
çok iyi yapmışsınız güzelim eşin yanında nasıl olsa. bende iki gün önce ailesi yüzünden çok tavır yaptım eşime hatta restide çektim benim suçum ne diyince öyle kötü oldumki adamcağız her zaman yanımda beni savunuyor bende gereksiz yere onu kırıyorum kızdım kendime ve bundan sonrada başkaları yüzünden mutluluğumu bozmamaya karar verdim
canımyaa Allah yardımcın olsun çok zor tek olmak . hoş kaynananın varlığındansa yokluğu daha iyiya .
ne versen yer tabi:)
ayy fundamm düşünemiyorum valla:)
oğlum bilgisayar delisi bayılıyo atıyo kendini bende dokuncam tuşlara diye
ben hiö tanıştırmadım daha tatlım tv yasağı pc içinde geçerli:)
bizde de durum aynı valla. artık bi de canının acısından bi ağlıyooo gözünden yaş gele gele sormayın valla..
yavrumyaa kıyamam ona
ahh zeynepp daha önce söyleseydinya şekerim :) neyse sağlık olsun
aman canım ateş düşürücüsünü gitmeden önce vermeyi unutma azda olsa ateşi oldu Ahmet Yusuf un gecede fitil verdim ne olur ne olmaz diye. bide 3 aşı birden yapıldıya çok ağladı bu sefer yavrum
ayy gelin tabii ne çok sevinirim hatta eşime dedim zeynepler istanbula gelsin hiç itiraz istemiyorum gideceğiz diye:)
hem bana da gelirsiniz canımya ne güzel olur istanbulla aramız 2 saat.
işte havalar korkutuyor hepimizi sen daha iyi bilirsin tabiki güzelim ama ben dört gözle bekliyorum valla :)
canım kızlarda söylemiş 2 ayı bulan bile varmış
utkuda bir alem canımya pek bi nazlı oldu annesi ama sağlıklı olsunda ne yapalım büyüyene kadar böyle sen daha iyi bilirsin tabiki:)
geçen sene daha zordu sanırım senin içi hatta hatırlıyorum servisede vermiştin. ama ne güzel arkadaşlarıda varmış inşallah rahatlarsın sende
herkes nerde diyodum, burdaymışşşşşşşşşşşşş....
merhaba herkeseee
merhaba nazlıcım
merhaba canım

canım çok geçmiş olsun annene sedacım
maşallah kuzuya neler yapıyor öyle bundan sonra peşlerinden ayrılmayacağız artık

hayriyecim valla doğru diyonda ben galiba lohusa sonrası unalımına girdim. parmağımı kaldırmak istemiyorum. kocayla uzuuunnn süredir limoniyiz o etkiliyo sanırım.

özge hiç mama kullanmadan direk az peynir ,yumurta sarısı ve pekmez versen......belki o zaman daha iştahlı yer kuzey....

canım ben geç bile kaldım biliyosun biz mamada alıyoruz sırf anne sütü olsa belki geçmezdim ama bir şeyin doğalı varken doktorumuzun dediği neden hep mama olsunki hem 6. ayımız 1 hafta sonra bitecek 7. aydan gün alıcağız canım geç geçince yeme problemleri çok yaşanıyo çevremde çok örnek var yok canım doktorların her dediğine artık kulak asmıyorum ben bebeğin ilk önce doktoru annesi bence sende geç kalma canım bak suya baştan beri alıştırmadım nasıl sorun yaşıyoruz keşke 3 aylıkken falan vermeye başlasaydım çok pişmanım valla canım sonra elimde bir tbak yemek yedirmek için uğraşmak istemiyorum ne yapayım canım sırf anne sütü alsa dediğin doğruda bize doktorumuz 5 aylıkken başla dedi mama aldığı için yavaş yavaş yesin artık sebzeyede alışsın canım bence sende o kadar bekleme ver valla geçen yengem ban diyoki sen ne kadar irdeliyosun diyo ben elife elime ne geçerse yedirdim diyo benide emdi diyo cici bebeyi normal inek sütünü sulandırarak içiriyordum kendimize pişirdiğim çorbalara tuz katmadan veriyordum diyo yok artık bende çok irdelemeyeceğim çünkü ters tepki oluyo canım yaa artık yesin valla ne bulursa artık küçük değiller ek gıda için

jaleciğim canım inşallah gelince ilk görüşmek istediğim sensin canım biliyosun ahh bir göze alsam arabayla nasıl çekilir o kadar yol diye düşünüyorum 14 saat canım kolay değil yaa ama bir deliliğim tutarsa göze alırım birde hasta falan olursa zehir lolur tatilimiz canım yaa artık o kadar çok korkuyorumki canım yaa anlatamam

özge kız ben gelince buluşcaz hee sen beni nerde olursa bulursun ben istanbulun yabancısıyım ondan:))valla tembel çıktı bizim topik buluşma konusunda valla biz fundayla elimizde olsa hergün görüşmek istiyoruz bir tadını alsalar nasıl isteyecekler tekrar buluşmayı ama hala tık yok

dünürcüğüm bana hero baby katalog yollamış neyi ne zaman vereceksin diye çok beğendim buluşunca ben getiririm canım çok güzel bir listesi var nettende baya araştırdım bizim doktorund verdiği var hepsini birleştirip en uygun saatleri seçiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…