canımya tabi ister annesini Ahmet Yusuf ta öyle babası da olsa diğer odadaysam bile yanıma gelmeden rahat etmiyorkızlar ust katım bos orda yufka yapıyoz
bennu durmuyo
aleyna ögeye kadar baktı bulasıgıda yıkadı kahvaltınınkılerı
ama bennu benı ıstıyo
uyumuyo
babası bu hergun bölemı dıye soruyo
ben getır götur işlerine baktım ögle yemenı hazırladım
baska komsuya bırakcam bakalım bakarsa bennuyu mutfagı .......................... göturuyo toplayam barı
afiyet olsun kuziyebu arada kuzi sebze yedi yuppi....
çorbayı annem yaptı ....
bir tatlı kaşığı pirinç,bir ince dilim soğan,iki dilim kabakve iki dilim havuç zeytinyağı ekledik ve pişirdik afytle yedi...
biraz öksürüyor mide bulantııda var,mide bulantısı dişten olabilir demişti doktor,hem kakasıda yemyesildi sanırımm biraz üşütmüş mideyide....
bend bir cezveye bir tutam papatya,bir tatlı kaş. rezene,bir tutam nane attım demledim ve yarım cay bardağı içti şimdi uyuyor sanırım rahtlattı....
canımyaa inşallah kpss iptali sana yarar Allah yardımcın olsunslm kızlar ne zamandır giremiyorum bayram sonrasındada yatılı misafirm vardı bi hafta bide zeynep huysuz malum okudum çoğu zaman ama yazamadım...bide malumunuz kpss iptal oldu yeniden ders çalışmam lazım napcam bilmiyorum bakalım hayırlısı.. siz nasılsınız gerçi pek ii değil durumlar gördüğüm kadarıyla.... kaynanalar kaynatalar görümceler ama darıldım valla çok büyük bi dertten bahsetmeyi unutmuşsunuz ELTİİİİ... bende bi tane varki evlere şenlik.. doğumumdan bu yana iki kere geldi evime bir ilk doğumdan geldi,ğim gün bide ikinci gün.. kaynanamla oturuyo orayua gideceğimiz zaman annesine gider ben bişey alsam o iki tane alır hemde aynısından gelinlik ayakkabımın bile aynısından aldıda düğünümde ikiz gibi giydik düşününakannehir kaynanamda bi alemdir gözünün içine bakar korkusundan ben ne kadar ii niyetli olursam olayım hep o öndedir.. ve bana örnek gösterilir son incisinden bahsedeyim size.. geçen buraya geldiler zeynebe çorba yediriyorum ayyy figen( eltim olur kendisi) 1.5 yaşına kadar emzirdi hiç bişey vermedi maşallah oğluda çok iiydi sen çok acele ettin dedi yuh deyiverdim nasıl yutmayı öğrendi o çocuk acaba.. gerçi yedi yaşına kadar yanında yatırsı çocuğu benim bebek odası almam laf oldu aman sinir oldum yine.... misafirim geleceği zaman hepsi toplanıp gelirler 5 kişi birden bukızın yemeği varmı misafire yetermi demezler bide eve götürmek içinde ayırırlar kenara düşünüün artık..geçen yıl okuldan eve bi geldim yine hepsi bizde kete yapılmış evim mahvolmuş çaya beni bekliyolarmış deli oldum resmen nefret ettim hepsinden benim evimde benden izinsiz ne münasebet yaa düşünebiliyormusunuz.... daha neler neler yaa sinir oluyorum düşündükçe boşverdim takmıyorum artık..
merhaba sibelcimslm kızlar nasılsınız.. geçmişe bakamadım ev işi beni bekliyoo kız uyanmadan bitireyim öpüldünüz
sağol funda teyzesiibak aklıma ne geldi ben aynen seni dediklerini eşime diyorum başkası olsa dayanamazdı diyorumbana diyoki senden daha kötü durumda olanlar var sen ne çektin ki kaynanası kötü olanlar var bdiyor.sanırım annesi herşeyi yerli yerince yapıyoda ben körüm...
canım sanırım Allahım dayanma gücü veriyo.yoksa zor.herkes bana çok sabırsızsın der ama kimse içimi bilmez çok zor canım çok neler yaşadım....
yarasın paşama.bıngıl bıngıl et olsun inşallah.......
selam tatlm.uyuyomuymuş tatlı kızın öp benim içinopuyorumnanaktan
sedacım annemlerde dudulluda .canım senı çok ıyı anlıyorum benımde durumum böyle.. Allah yardımcımız olsun..
jalecim dudulluda oturuyorum..
zehracım hoşgeldin aramızamerhabalar hanımlar ben de 13 nisanda doğum yaptım.deren adında bir kızım var.umarım beni de alırsınız aranıza.size bir sorum var kızımın üzerini sadece göğsüne kadar örtüyorum yoksa kollarıyla battaniyeyi başına geçiriyor.acaba kolları üşüyormudur,ikamet ettiğim yer de havalar .bi de ek gıdaya geçmedim daha hemen hemen tüm nisan anneleri geçmiş ben 6. ay bitsin diye bekliyorum hata mı ediyorum acaba çünkü kuzucum biz yemek yerken çok iştahlı bakıyor.biraz soğuk
kızlar ust katım bos orda yufka yapıyoz
bennu durmuyo
aleyna ögeye kadar baktı bulasıgıda yıkadı kahvaltınınkılerı
ama bennu benı ıstıyo
uyumuyo
babası bu hergun bölemı dıye soruyo
ben getır götur işlerine baktım ögle yemenı hazırladım
baska komsuya bırakcam bakalım bakarsa bennuyu mutfagı .......................... göturuyo toplayam barı
Selam hatunlar nasilsiniz?? Ozge valla ozendim kuzey ne guzel yemis masallah, yok ben nisana daha agzini actiramiyorumki yedirebileyim, bi kilitliyo agzini yok acmiyo. Anlamadim nasil olcak bu ek gida olayi. Napsam sevmedi, anca gezmek istiyo gezmek oldumu agzi kulaklarinda. Off napcagimi sasirdim ya. Cok moralim bozuk.
offf çok kötü şeyler yaşamışsın canım ya.eşinde niye böye yapmışki çok üzüldüm.ben bu kadarını yaşamadm evet ama ayrıntılarıyla yzsam bende de çok var yazılacak şeyler.Allaha havale et canım.bak eşim okuyor bazen yazdığımı ama yazayım yinede bizimde eşimden kaynaklanan bi sıkıntıdan dolayı tüp bebek yaptrdk olsun benden de kaynaklanıyo olabilirdi hiç ağrıma gitmedi olsun Allahtan gelen bişey dedim.biz o kadar sıkıntı çekerken benim eşimin tarafı hep hacı hoca peşindeydi yok sizi hocaya götüreym yok bize büyü yapmışlar bizi tutmamış o büyüde sizi tutmuş ben tedavideyken bunları söylüyolar bana.neymş o hocaya gitmeden çocuğum olmazmış bana moral verecekleri yerde böyle diyolar ben dedim Allah mı haşa o hoca ne kadar inanıyosunuz birde eşimede demiyolar bana dyolar.ben ağlıyorum ilk deneme sonrası olmamış negatif adamlar sen bize niye gelmiyosun bizim evin yolunu unuttun diye laf atıyolar.kimin kimin yanında olması lazım yahu.senin gibibenimde son 3 hafta erken doğum tehlikesiyle hast. yattım kadın anasını bırakıpta gelesi gelmedi yalancı göz yaşları döküyo aynı zamanda görümcemde hastanede yattı onun yanına gitmek istedi am.kaynanamın yanında annesi kalıyo onu bahane ediyo bana hasta diye ama görümceme gelince iş başkasına emanet edebiliyo annesini.bunların al birini vur ötekine..........bana oğlun el kaldırdı diyorumda adam kızmıyo bile oğluna ben olsam bu kadar şey yaşamış insanı el üstünde tutarım.bu dünyanın öbürtarafıda var hak yerini bi gün elbet bulacak.he bende de varsa hata bende cezamı çekerim....ama tabi senin yaşadıkları kapıyı kilitlemeler yok çamaşırları çiğnemler falan çok kötü olmuş.sen annenin yanında olmakla şu an çok iyi yapmışsın tatlım.boşver konuşma gelme gitme ben senin yerinde olsan asla bakmazdm suratlarına.
he kayınvlidemde biz bebek hasretiyle yanıp tutuşurken bize diyoki bana da değil eşime tatilde gidersiniz acele etmeyin bi çıkıştım sen ne diyosun benim içim yanıyo evlat diye.sen benim gibi geceler boyu ağlıyomusun ben nasıl üzülüyorum açtım ağzımı yumdum gözümü.ne acelesi mi var dedi sana.ayyyy sinir odum anlatma ya aynı üç aşağı beş yukarı yaşadıklarımız.ama benim kaynana seninki kadar değil seninkinin yanında melek sayılır hatta
kızlar nasılsınız?
slm kızlar ne zamandır giremiyorum bayram sonrasındada yatılı misafirm vardı bi hafta bide zeynep huysuz malum okudum çoğu zaman ama yazamadım...bide malumunuz kpss iptal oldu yeniden ders çalışmam lazım napcam bilmiyorum bakalım hayırlısı.. siz nasılsınız gerçi pek ii değil durumlar gördüğüm kadarıyla.... kaynanalar kaynatalar görümceler ama darıldım valla çok büyük bi dertten bahsetmeyi unutmuşsunuz ELTİİİİ... bende bi tane varki evlere şenlik.. doğumumdan bu yana iki kere geldi evime bir ilk doğumdan geldi,ğim gün bide ikinci gün.. kaynanamla oturuyo orayua gideceğimiz zaman annesine gider ben bişey alsam o iki tane alır hemde aynısından gelinlik ayakkabımın bile aynısından aldıda düğünümde ikiz gibi giydik düşününakannehir kaynanamda bi alemdir gözünün içine bakar korkusundan ben ne kadar ii niyetli olursam olayım hep o öndedir.. ve bana örnek gösterilir son incisinden bahsedeyim size.. geçen buraya geldiler zeynebe çorba yediriyorum ayyy figen( eltim olur kendisi) 1.5 yaşına kadar emzirdi hiç bişey vermedi maşallah oğluda çok iiydi sen çok acele ettin dedi yuh deyiverdim nasıl yutmayı öğrendi o çocuk acaba.. gerçi yedi yaşına kadar yanında yatırsı çocuğu benim bebek odası almam laf oldu aman sinir oldum yine.... misafirim geleceği zaman hepsi toplanıp gelirler 5 kişi birden bukızın yemeği varmı misafire yetermi demezler bide eve götürmek içinde ayırırlar kenara düşünüün artık..geçen yıl okuldan eve bi geldim yine hepsi bizde kete yapılmış evim mahvolmuş çaya beni bekliyolarmış deli oldum resmen nefret ettim hepsinden benim evimde benden izinsiz ne münasebet yaa düşünebiliyormusunuz.... daha neler neler yaa sinir oluyorum düşündükçe boşverdim takmıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?