angel 87 canım ismin ya nickle yazak cok zor oluyo ...
bu arada ben özge tanışasalım bari...
topiğn muhtarı olaraktan ismini sorayım bari...
bu arada face de grubumumuz var sende katıl hem bebişlerin hepsi orada bizlerde tabi....
aktif olark daha çok anneler oarada paylaşım yapıyoruz kk ya giremesekte....
ya aren ne demek:)
angel canım valla ben 4 aylıkken ek gidaya geciş yaptım ama sebze çorbasını bgun ilk kez öğün olarak yedi...
istersen önce meyva sebze pürlerinden ve muhallebilerden basla sonrada corbaya gecersin...
biz daha kahvaltılara falan gecmedik çünkü....
beni ekle cannım....
ben sana davetiye yolluyayım...
özge yıkılmaz soyal....
aaaa bu arada msn sohbetmiz de oluyo biliyormusun acayip terapi yaparız senlede ....
biz dertleşiyoz,konuşuyoz valla aile gii olduk sende gelirisin dertleşiriz....
bu arada arn ismine bayıldım valla süperrrrrr.................ikinci bebeğim için düşüneyim hehhehhe
angel 87 canım ismin ya nickle yazak cok zor oluyo ...
bu arada ben özge tanışasalım bari...
topiğn muhtarı olaraktan ismini sorayım bari...
bu arada face de grubumumuz var sende katıl hem bebişlerin hepsi orada bizlerde tabi....
aktif olark daha çok anneler oarada paylaşım yapıyoruz kk ya giremesekte....
ya aren ne demek:)
bu arada '' fatma gülün suçu ne'' :))))))))))))
seni geçmek ne haddime kızz.. ben okul için koşturuyorum valla.. napiim.. utkuyu genelde eltime bırakıyorum ama belli olmuyo ki.. bazen de götürüyorum.. çok saolasın canım opuyorumnanaktanrefiye tempon benide geçti kız o giidp gelme işinde utkuda sana eşlikmi ediyor bide onumu taşıon kucağında..valla işin zor allah yardımcın olsun..edanında günü belli olmuş.hayırlısıyla atlatır inşallah güzelim benim..
özgecim.. şimdiden allah kavuştursun diyim anne için.. yalnızlık başlıyodemek hıı..hem ne dicem orası nasıl bi yer ayoll.. arkadaş fln olmaz ama kaı komşusubile nası olmaz bi inasanın.. kimseyi tanımıyorum manasında mı dedin dicem ama evimin olduğu yer pek bi ıssız demişsin.. etrafta ev fln yok mu hiç tanıdık tanımadık ne olursaartık..slm kızlar...
annem yarın gidiyor benim için cok zor olcak...
bende hemen alışıorum ya snra tek basım alışmak daha zor geliyo..
bundan sonra hepten tek kaldım kaynananm da yok,oda görümcemin kızını okula göturyo ve akşama kadarda bidaha gelmiyo ...
cok canım sıkılıyo ve burd ben cok teirgin oluyorum evimin olduğu yer pek bi ıssız kimsem yok arkadasım komşum bir tanıdığım ,tek korkum olurda bebeğim hastalanırsa bişi olursa acil bişi allah korusun kmse yok cevrmde kapı komşum bile yok...
nefret ediyorum oyuzden bu evden...
.
çok saol güzelim opuyorumnanaktan yanlız bişiy var gün içinde yoğunluk arttıkça kilo artışı yaşıyorum ve ben buna anlam veremiyorum sempatiksalakcinnirefiye.........edanın günü belli omuş inşallah sorunsuz atlatır dualarım edayla ..........bu arada gün içinde ne kadar yoğunsun maşallah ya........
ayy sorma canımyaa.. hem de ne naz.. neyse bende öyle avunuyorum artık.. sağlıklı olsun da :) eda yı geçen yıl servise verdim evet 2. dönemde utku bayabi zorlamaya başlamıştı içerden :)) şimdi dışarda daha imkansız herşey :)) allahtan yakın okula nakil ettirdik edayı.. biraz daha alışınca arkadaşlarıyla gidip gelir inş.. o zaman daha da kolaylaşıcak işim.. çok saolbu arada opuyorumnanaktanutkuda bir alem canımya pek bi nazlı oldu annesi ama sağlıklı olsunda ne yapalım büyüyene kadar böyle sen daha iyi bilirsin tabiki:)
geçen sene daha zordu sanırım senin içi hatta hatırlıyorum servisede vermiştin. ama ne güzel arkadaşlarıda varmış inşallah rahatlarsın sende
hoşgeldin tatlım... üstümüzü bizde öyle örtüyoruz.. hee örtüyoruz da noluyo beyfendi hemen tekmeleyip açıyo.. kollarını da örtsem nolcakki yine açıcak.. kışa zor alışıcaz gibi duruyo.. ek gıdaya yavaştan geçtik sayılır biz de.. sende başla artık bence.. sağlıkla büyüt meleğini.. opuyorumnanaktanmerhabalar hanımlar ben de 13 nisanda doğum yaptım.deren adında bir kızım var.umarım beni de alırsınız aranızize bir sorum var kızımın üzerini sadece göğsüne kadar örtüyorum yoksa kollarıyla battaniyeyi başına geçiriyor.acaba kolları üşüyormudur,ikamet ettiğim yer de havalar biraz soğuk. Ayrıca ek gıdaya geçmedim daha hemen hemen tüm nisan anneleri geçmiş ben 6. ay bitsin diye bekliyorum hata mı ediyorum acaba çünkü kuzucum biz yemek yerken çok iştahlı bakıyor.
ayy canım kaanla ilgili gelişmeye ne sevindim anlatamam.. Allaha çok şükür.. boş yere üzülme bişiyciği yok paşanın dedik ama tubiye... hıı hayırdır ttalım.. senin neden keyfin yok? yazdın da ben mi kaçırdım. öyleyse kusuruma bakma. her zaman geçmşi okuma şansım olmuyo...merhaba kızlar
bırkac gundur pek gıremıyorum hıc keyfım yok umarım herkes ıyıdr gecmıse bakamadım kusuruma bakmayın
asıl konuya geleyım dun tugba aradı hala konyada nete gıremıyormus ve guzel haberler verdı kaanın test tetkık v.s.lerı bıtmıs ve sonuc super kaanın hıcbırseyı yok cok sukur alıskanlık olabılır demıs tıtremeler ıcın dr butun tahlıller temız maasallah kaptan kaanımıza
refiyecim şimdiden çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin herşey onun iyiliği için sonuçta daha sağlıklı olacak inan sadece 1 gün zoru olur daha sonra hiç ameliyat olmamış gibi olacak
kuzunun kokusundan uzak olmak tabiki kötü ama sık azıcık dişini Allah başka kötü hastalıklar vermesin böyle düşün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?