2010 Nisan Anneleri

özgecim bende merve memnun oldum canım face de grubun adını yazarsan bende katılmak ısterım tabıkı seve seve
AREN kumtanesı demekmıs canım bnmkıde tup bebek ya kumtanesı kadar bıseyden oldu kuzucum dıye aren ıstedım 2. ısmını:)

bende 4.ayına gırer gırmez basladım canım meyve puresıne sımdıde 1 ogun kasık maması yogurt ve meyve puresı verıyorum dr um yogurt corbasıyla basla dedı ama en ıısı 10 15 daha bekleyım

beni ekle cannım....
ben sana davetiye yolluyayım...
özge yıkılmaz soyal....
aaaa bu arada msn sohbetmiz de oluyo biliyormusun acayip terapi yaparız senlede ....
biz dertleşiyoz,konuşuyoz valla aile gii olduk sende gelirisin dertleşiriz....

bu arada arn ismine bayıldım valla süperrrrrr.................ikinci bebeğim için düşüneyim hehhehhe

özgecim ekledim canım valla süper olur sohbetler burada hepimiz aynı seylerı yasayınca bırbırımızı anlıyoruz dısarıdan ne akrabaya ne arkkadasa anlatamadıklarımı sızlerle paylasıyorum tup bebek oldugunu bıle bılmıyo kımse esımın saılesı ve bnm aılem harıc mıllet cocuga uzaylı gıbı fılan bakar artım esım tarafı saolsun laf dedınmı marsa bıle gıder:sinifsinif:

nese ben kaçayım kocam gelcekmiş fatma gulde basladı üfff kurtlar vadiside var kocamı kovayım baska yerde izlesin....
.....
ben faceye döncem canım gecte olsa sen istek yolla bakarım....

öpüyomm kızlar cümleten...:)))))))))))

grs canım benımkıde uykusundan cıglık cıglıga uyandı bı yerı agrıyo sanırım bu gece uzun olacak fatmagulu bılmem ama bızım sucumuz ne de kayganalardan kocalardan eltılerden cekıyoruz:)))

fatma gulun sucu gece yarısı evden cıkmak köy yerinde bide...
anammmm ne yenge var o kızdada duşman başına haaa.........
ne meraklı karı orasını burasını açmaya gıcık oldum haaaa

canım facede grubun adı ne nasıl katılıcaz?

merhaba kızlar
bırkac gundur pek gıremıyorum hıc keyfım yok umarım herkes ıyıdr gecmıse bakamadım kusuruma bakmayın

asıl konuya geleyım dun tugba aradı hala konyada nete gıremıyormus ve guzel haberler verdı kaanın test tetkık v.s.lerı bıtmıs ve sonuc super kaanın hıcbırseyı yok cok sukur alıskanlık olabılır demıs tıtremeler ıcın dr butun tahlıller temız maasallah kaptan kaanımıza

face e ne oldu yaaa? açamıyom? bu gece oğlanı çatlayana kadar yedirdim bakalım kaç saat uyuyacak...

selam millet uzun biradan sonra merhabalar herkese
çok yoğundum kaçzamandır bkamadım ramazanın son haftası davetlerle geçti bayram malum büyük ev olunca kalabalık neyse babam gelmilti hazır herkesi bulmuşken sünnet mevlüdünü de aradan çıkaralım dedik geçen pazar onuda hallettik fotolar yakında face ye yüklenir paşalarım çok şık oldular sadece tek kötü şey emziğimizin kaybolması ayy ne çektim yaa pazar günü sabah olmadı pazartesi akşama kadar ağlaadı neyse eşim bulduda aynından rahatladı çocuk çok alışmış yaa nasıl bırakacak bilmiyorum neyse şimdilik bu kadar herkese ii geceler

iyi geceler kızlarr.. bakıyorum da ne burda ne msn de gece kuşları yok bugünlerde :) bebelerden mi fırsat yok acaba ...

neyse.. hiiç uykum yok.. uyuyamıyorum... eda'mı saat19:00 itibariyle hastaneye yatırdık... sabah gidip yatış işlemleri fln yaptırılmıştı... akşamda hast.ye yattı.. sabah ameliyat olucak inş. hayırlısıyla.. tabi utku var ve emiyo.. hadi gündüz sağolsun eltim ilgileniyo,idare ediyo ama gece durmaz..mutlaka beni arar,uyumaz diye kzımın yanında ben kalamadım... ama kendimden bile çok güvendiğim annem var yanında refakatçi... çok uzatamıycam.. iyi hissetmiyorum. onun iyiliği için ama şu an o evde değil ve hastanede uyuyoo.. mis kokulu kuzum.. inş. herşey daha iyi olucak.. sağlıklı günler için bu gerekliydi ama 1 gecelik ayrılık bile burnumun direğini sızlatıyor resmen.. bakalım yarınnasıl gidicek ameliyata.. çok nazlı,feci çıtkırıldım. mız mızz.. ne yaparız bilemiyorum.. Allah yardımcımız lsun.. hakıızda hayırlısı artık...

iyi geceler herkese...

refiyecim şimdiden çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin herşey onun iyiliği için sonuçta daha sağlıklı olacak inan sadece 1 gün zoru olur daha sonra hiç ameliyat olmamış gibi olacak
kuzunun kokusundan uzak olmak tabiki kötü ama sık azıcık dişini Allah başka kötü hastalıklar vermesin böyle düşün cnm

yarın sabah 7de evden çııcaz.. ameliyattan sonra 2 saat istirahat ettirip eve gönderiyolarmış bi srun olmazsa inş. ama her şekilde de öğleden önce eve gelemiyceğimiz için şu an sütümüsağıyorum.. yani okuyup alıntı yaparken sağdımşimdi azcık mola verdim.. cevaplarımı yazayım devam edicem inş.. oğluşuma süt bırakayım da en azından 1-2 kez de olsa sütümden alsın paşam.. diğer öğünlerinde de yoğurt,cicibebe ve sebze püresi yicek.. ayy Allah razı olsun eltimden yaa.. diğer ortanca olan sadece eda ne zaman ameliyat olucak dedi o kadar.. büyüğü daha anlayışlı.. ve evde tek yani.. kızıı oğlu evli.. o yüzden hem tecrübeli hem ev sakin.. gözüm de arkada kalmıyo ama aklım kalıyo o ayrı :) neyse 1 günlük idare edicek oğlum da napalım. dönüşte emer annesini.. işimiz uzun sürcek gibi olursa eve gelip emzirir giderim artık arabayla 10 dk. falan sanırım... neyse geç oluyo cevaplarımı yaıp az da olsa uyuyayım... yarın çook zor olucak gibi. mızmız kızım benim :))

şimdiden tatlı rüyalarrrr.. ben kaçıyım ufaktan opuyorumnanaktan

seni geçmek ne haddime kızz.. ben okul için koşturuyorum valla.. napiim.. utkuyu genelde eltime bırakıyorum ama belli olmuyo ki.. bazen de götürüyorum.. çok saolasın canım opuyorumnanaktan
özgecim.. şimdiden allah kavuştursun diyim anne için.. yalnızlık başlıyodemek hıı..hem ne dicem orası nasıl bi yer ayoll.. arkadaş fln olmaz ama kaı komşusubile nası olmaz bi inasanın.. kimseyi tanımıyorum manasında mı dedin dicem ama evimin olduğu yer pek bi ıssız demişsin.. etrafta ev fln yok mu hiç tanıdık tanımadık ne olursaartık..
refiye.........edanın günü belli omuş inşallah sorunsuz atlatır dualarım edayla ..........bu arada gün içinde ne kadar yoğunsun maşallah ya........
çok saol güzelim opuyorumnanaktan yanlız bişiy var gün içinde yoğunluk arttıkça kilo artışı yaşıyorum ve ben buna anlam veremiyorum sempatiksalakcinni
ayy sorma canımyaa.. hem de ne naz.. neyse bende öyle avunuyorum artık.. sağlıklı olsun da :) eda yı geçen yıl servise verdim evet 2. dönemde utku bayabi zorlamaya başlamıştı içerden :)) şimdi dışarda daha imkansız herşey :)) allahtan yakın okula nakil ettirdik edayı.. biraz daha alışınca arkadaşlarıyla gidip gelir inş.. o zaman daha da kolaylaşıcak işim.. çok saolbu arada opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım... üstümüzü bizde öyle örtüyoruz.. hee örtüyoruz da noluyo beyfendi hemen tekmeleyip açıyo.. kollarını da örtsem nolcakki yine açıcak.. kışa zor alışıcaz gibi duruyo.. ek gıdaya yavaştan geçtik sayılır biz de.. sende başla artık bence.. sağlıkla büyüt meleğini.. opuyorumnanaktan
ayy canım kaanla ilgili gelişmeye ne sevindim anlatamam.. Allaha çok şükür.. boş yere üzülme bişiyciği yok paşanın dedik ama tubiye... hıı hayırdır ttalım.. senin neden keyfin yok? yazdın da ben mi kaçırdım. öyleyse kusuruma bakma. her zaman geçmşi okuma şansım olmuyo...

opuyorumnanaktan çok saol filizcim..haklısın 1 gün sıkıcaz dişimizi.. inş. herşey çok daha iyi olucak...

ayy filiz dedim de fiztac filiz geldi aklıma.. o nerelerde yahu? kk de göremedim ne zamandır? ben mi denk gelmiyorum o gelip yazıyo da? iyidir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…