2010 Nisan Anneleri

çok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda atlatır
kızlar dun 2 kez sımdıse alıntı yaptım ama sadece bu var nıye acep zaten her actıımda sayfa göruntulenemıyı gerı yusuna basınca acılıyo

zehraakcaydı galıba ben dıger 2 oglumu da öyle buyuttum
sonra üsüsüdüklerı zaman hıc acmıyolar
hergece ustlerını acarlardı bı gun kombım bozuldu sogukta yattık
sabaha kadar hıc acmamıslardı ustlerını

allah yardımcısı olsun kaynanadan kayınpederden ceken arkadasların
bu gun bulusmamız var 2010 ank annelerı
hadı hayırlısı

günaydın kızlarr
dünden beri oğlum hapşırıyor teyzeleri ya şimdide hırıltısı var
refiyecim gecen ne zor geçmiştir anlıyorum ama çok şükür annen yanında ve eminim eda rahat bir gece geçirmiştir. tabi kuzum korkuyordur bugün. inşallah sağ salim eve döndükten sonra bunlar bir anı olarak kalacak. ve sağlığına tamamen kavuşacak cimcime .
meltemcim oh ne güzel hayatım buluşun kaynaşın dimi:)
yurdagülcüm senin neyin var canımya ? inşallah bugün daha iyisindir. geçenlerde söyledim mi hatırlamıyorum maşallah idile emeklemeye mi başlamış annesi.
kaan paşa ile ilgili haberler getirmiştim emindik zaten sonuçlardan ama yinede çok sevindim bi check up tan geçti paşam:)

Geçmiş olsun kızına inşallah çok kolay atlatır

gunaydın kızlar....
refişim: canım eda inşlh sağlıkla dönecek evine ,annen yanındaymış ama genede ana yreği için aklı gidiyo ...bir gunden bişiycik olmaz inşlh...eltinede mslkh diyelim ne eltiler var ya...bu arada gercejten benim oturduğum yerde kimseyok ....yen yaılan binalar var ama daha kimse tasınmadı boş...
yanımda oturan insanlar var ama dillerini anlamıyroum malesef hem de yaslılar zaten...
karşı binamda bir kadın var oda allahlık dedikoducunun önde gideni...
birde kayınvalidemin komşuları var sen söle kiminle konuşayım görüşeyim oyuzden kimsem yok...
hoş artık kaynanam da yok....od sevgili torununu okula göturuyo ve akşam geliyo ....

KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ
grubn adı...
katılmak isteyenler facede buyuk harfle arama yapsın...
ve sunuda söliyim aktif bir katılım olsun lütfen...
yoksa yeni yapılan temizlik işi bir dha olmasın....
öpüyom kızlar

buketcim kaynana kayınpeder elti görümce derdine sende katıldın aramıza demekki..hoşgedin tatlım..elti fena bende de bitane var.sevimli gözkür ama fesatın kıskançın tekidir.5 yıllık evli ama benden 4 yaş küçük..oda istenmedi gelin olarak bizim kocalar analarının demesiyle değil severek evlendiler..1,5 yıllık evliyim bende evine 2 kez gittim ama onun evinme kaç kere geldiğini hatırlayamıorum okadar fazla yani.yüzsüz işte.seninkilerde aynı bana yaptıkları gibi yapmış.benim evimdede misaifr ağırlanıo kekler yemekler pişiyor keyiflerine göre ama sağolsun kocam engelledi geçen.sende eşinden destek al canım müsade etme.eltini ise hiç takma ne kadar uzak olursa senden okadar ii..keyfine bak

bende 4 aylıkken başladım.sonradan sorun yaşamaman için başla tatlım..muhallebi ve meyve ile başla sonra gece öğününe tahıllı bişeler kat.yada kaşık maması kullan bebeklere hergün tahıl şart.6 ayına girdiler kocaman oldular artık.buarada aramıza hoşgeldin:))))))))

aaaaaaa kaanın ii haberi gelmiş.çok şükür yarabbim.tubanın da biizmde içimiz rahatladı.allah bi daha evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın hiçbirimizi.kuşku düşürmesin içimize..canımmmm ahmetciğimde mi hapşırıyor off ya tam mevsim geçişi işte birden hava soğudu.o yüzden benimkide öle hala.şurup biraz işe yaradı diodum ama sabah kalktığında hapşırıyo yine..ayy ne yapsak acep?

refiş seni anlıyorum cnm.gecen çok zor geçmiştir..inşallah bugün herşey yolunda gider.eda çabucak toparlanır..

herkeze slm..akşam muhabbet koyuymuş maşallah.ben akşamları laptopa el süremiom valla.kocam kızıo bilmiyorumkismile az yüzünü görim dio ee haklı adam o yüzden bende işlerimi çabucak yapıp yanında oturuyom tv izlioz sohbet filan zaman geçiveriyor.dün gece yine poyraz huysuzdu erken uyudu ama sık sık uyandı ağladı mızmızlık etti.dişden sanırım ..hey allahım bi çıksada rahatlasak..bugün annem oğluşumu güne götürcek kaynanana bırakmam götürcem dedi bend egötür nolcak dedim..bakalım inşallah darlatmaz annemi..bugün de hftanın son günü işlerim yoğun hepinizi öpüorum :teytey:

refiyecim allahım yardımcınız olsun sımdıden gecmıs olsun allahım sşfasını versın ınsallah fıtık ameliyatı falan mı canım?
ÖZGEcim ben face de hala katılamadım su gruba canım yaa bı sorun var sanırım ıstegı onaylamıyo kafayı yıycemsempatiksalakcinni

canım arkidişim edaya çok geçmiş olsun inş. kısa sürede iyleşir kendi sorunlarımdan edayla ilgilenemedim gelemedim ziyarete tlf ettim ama inş makbule geçmiştir eve gelirim artıkın. bu arada akşam hastane için sana ve hüseyine çok tşk ederim öptüm cicim.iyiki varsın herşey için çok çok çok tşk...

refiş çok geçmiş olsun.... sonuçta sağlık için... Katlanacağız. bakalım bizleri daha neler bekliyorrr.. senin işinde şimdi zor, bir tane nazlı prenses, bi de minik utkumuz. nasıl başedeceksen artık sana kolay gelsin...

slm refiyecim insallah cabucak cikar edacim gecmis olsun simdiden biseycigi kalmaz insallah ona kocaman öpücükopuyorumnanaktan

kızının kulağı ile ilgili bir sorunu var canım ondan...
ya ben sana davet yolladım bir kere daha yolliyim....
Facebook'a Hoş Geldin

bu arada anneme geldik,bu gece evde yalnızım ne kdarda cok alışmıştım oysa üff ya...
şimdidien eve gideceğim zamanı düşünür oldum...
bu arada normal netden bağlanmak ne guzelmiş ya istediğin sayfa anında açılıyooo oh be....

Çok geçmiş olsun refiyecim.Eminim Edacık hayırlısıyla atlatıcaktır.Onun için gçlü olmalısın
canım

kızlar merhaba, bende nisan 2010 annesiyim. Kızım 27 nisan da dünyaya geldi..facebook ta gruba katılma isteği gönderdim kim ilgileniyor? onay hala gelmedide:)

yaww bugun face grububa ilgi önde planda anamm ne katılım oldu...
inşlh guzel paylaşımlar olur

aaaahh bu hayat cekilmeeeeez....
bu aralar herseyden sikayet eder oldum yaw sizlerde olmasaniz catlardim herhalde..
bugun, resmen bir odunla evlendigimi anlamis bulunmaktayim!

Refiyecim çok çok geçmiş olsun canım inş Edamız hemencicik iyileşir sağlığına sıhhatine kavuşur.tekrar tekrar geçmiş olsun:)))

kızlar kaçtır alıntı yapıyorum uçup gidiyo sinr oldum yaaa sınav tarihide açıklandı 31 ekim hadi hayırlısı allahım yardım etsin inşallah..
jaleemmm canım geçmi,ş olsunm ahmet yusufuma inşallah önemli bi,şey yoktur.. canın kete istemiş koş gel ben yapayım canım benimmm... eşinde askere gidecekmiş allah yardımcın olsun zorr olur senin için yaa ama hayırlı gitsin gelsin inşallahhhh
zeynep canımmm anlayışın olmadığı bi dünyada yaşıyoruz malum napalım alışacakmıyız yüzsüz anlayışsız insanlara hiç sanmamm bu arada kpss artık alan sınavı olacakmış duydun mu bilmiyom yani 2011 branş sınavı olacak haberin olsun
özgeecim ahh nedir bu eltilerdenn çektiğimiz bizim burda derlerki iki kumanın eşyası sığarmış bi sandığa iki eltinin ki sığmazmış bizimkilerde o hesap hasetlerinden çatlayacaklar.. ev konusunada çok üzüldüm teklik zor bilirim benim eski evde öleydiii inşallah çıkar kurtulursun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…