iyi geceler kızlarr.. bakıyorum da ne burda ne msn de gece kuşları yok bugünlerde :) bebelerden mi fırsat yok acaba ...
neyse.. hiiç uykum yok.. uyuyamıyorum... eda'mı saat19:00 itibariyle hastaneye yatırdık... sabah gidip yatış işlemleri fln yaptırılmıştı... akşamda hast.ye yattı.. sabah ameliyat olucak inş. hayırlısıyla.. tabi utku var ve emiyo.. hadi gündüz sağolsun eltim ilgileniyo,idare ediyo ama gece durmaz..mutlaka beni arar,uyumaz diye kzımın yanında ben kalamadım... ama kendimden bile çok güvendiğim annem var yanında refakatçi... çok uzatamıycam.. iyi hissetmiyorum. onun iyiliği için ama şu an o evde değil ve hastanede uyuyoo.. mis kokulu kuzum.. inş. herşey daha iyi olucak.. sağlıklı günler için bu gerekliydi ama 1 gecelik ayrılık bile burnumun direğini sızlatıyor resmen.. bakalım yarınnasıl gidicek ameliyata.. çok nazlı,feci çıtkırıldım. mız mızz.. ne yaparız bilemiyorum.. Allah yardımcımız lsun.. hakıızda hayırlısı artık...
iyi geceler herkese...
yarın sabah 7de evden çııcaz.. ameliyattan sonra 2 saat istirahat ettirip eve gönderiyolarmış bi srun olmazsa inş. ama her şekilde de öğleden önce eve gelemiyceğimiz için şu an sütümüsağıyorum.. yani okuyup alıntı yaparken sağdımşimdi azcık mola verdim.. cevaplarımı yazayım devam edicem inş.. oğluşuma süt bırakayım da en azından 1-2 kez de olsa sütümden alsın paşam.. diğer öğünlerinde de yoğurt,cicibebe ve sebze püresi yicek.. ayy Allah razı olsun eltimden yaa.. diğer ortanca olan sadece eda ne zaman ameliyat olucak dedi o kadar.. büyüğü daha anlayışlı.. ve evde tek yani.. kızıı oğlu evli.. o yüzden hem tecrübeli hem ev sakin.. gözüm de arkada kalmıyo ama aklım kalıyo o ayrı :) neyse 1 günlük idare edicek oğlum da napalım. dönüşte emer annesini.. işimiz uzun sürcek gibi olursa eve gelip emzirir giderim artık arabayla 10 dk. falan sanırım... neyse geç oluyo cevaplarımı yaıp az da olsa uyuyayım... yarın çook zor olucak gibi. mızmız kızım benim :))
şimdiden tatlı rüyalarrrr.. ben kaçıyım ufaktan opuyorumnanaktan
seni geçmek ne haddime kızz.. ben okul için koşturuyorum valla.. napiim.. utkuyu genelde eltime bırakıyorum ama belli olmuyo ki.. bazen de götürüyorum.. çok saolasın canım opuyorumnanaktan
özgecim.. şimdiden allah kavuştursun diyim anne için.. yalnızlık başlıyodemek hıı..hem ne dicem orası nasıl bi yer ayoll.. arkadaş fln olmaz ama kaı komşusubile nası olmaz bi inasanın.. kimseyi tanımıyorum manasında mı dedin dicem ama evimin olduğu yer pek bi ıssız demişsin.. etrafta ev fln yok mu hiç tanıdık tanımadık ne olursaartık..
çok saol güzelim opuyorumnanaktan yanlız bişiy var gün içinde yoğunluk arttıkça kilo artışı yaşıyorum ve ben buna anlam veremiyorum sempatiksalakcinni
ayy sorma canımyaa.. hem de ne naz.. neyse bende öyle avunuyorum artık.. sağlıklı olsun da :) eda yı geçen yıl servise verdim evet 2. dönemde utku bayabi zorlamaya başlamıştı içerden :)) şimdi dışarda daha imkansız herşey :)) allahtan yakın okula nakil ettirdik edayı.. biraz daha alışınca arkadaşlarıyla gidip gelir inş.. o zaman daha da kolaylaşıcak işim.. çok saolbu arada opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım... üstümüzü bizde öyle örtüyoruz.. hee örtüyoruz da noluyo beyfendi hemen tekmeleyip açıyo.. kollarını da örtsem nolcakki yine açıcak.. kışa zor alışıcaz gibi duruyo.. ek gıdaya yavaştan geçtik sayılır biz de.. sende başla artık bence.. sağlıkla büyüt meleğini.. opuyorumnanaktan
ayy canım kaanla ilgili gelişmeye ne sevindim anlatamam.. Allaha çok şükür.. boş yere üzülme bişiyciği yok paşanın dedik ama tubiye... hıı hayırdır ttalım.. senin neden keyfin yok? yazdın da ben mi kaçırdım. öyleyse kusuruma bakma. her zaman geçmşi okuma şansım olmuyo...
opuyorumnanaktan çok saol filizcim..haklısın 1 gün sıkıcaz dişimizi.. inş. herşey çok daha iyi olucak...
ayy filiz dedim de fiztac filiz geldi aklıma.. o nerelerde yahu? kk de göremedim ne zamandır? ben mi denk gelmiyorum o gelip yazıyo da? iyidir inş..
slm kızlar ne zamandır giremiyorum bayram sonrasındada yatılı misafirm vardı bi hafta bide zeynep huysuz malum okudum çoğu zaman ama yazamadım...bide malumunuz kpss iptal oldu yeniden ders çalışmam lazım napcam bilmiyorum bakalım hayırlısı.. siz nasılsınız gerçi pek ii değil durumlar gördüğüm kadarıyla.... kaynanalar kaynatalar görümceler ama darıldım valla çok büyük bi dertten bahsetmeyi unutmuşsunuz ELTİİİİ... bende bi tane varki evlere şenlik.. doğumumdan bu yana iki kere geldi evime bir ilk doğumdan geldi,ğim gün bide ikinci gün.. kaynanamla oturuyo orayua gideceğimiz zaman annesine gider ben bişey alsam o iki tane alır hemde aynısından gelinlik ayakkabımın bile aynısından aldıda düğünümde ikiz gibi giydik düşününakannehir kaynanamda bi alemdir gözünün içine bakar korkusundan ben ne kadar ii niyetli olursam olayım hep o öndedir.. ve bana örnek gösterilir son incisinden bahsedeyim size.. geçen buraya geldiler zeynebe çorba yediriyorum ayyy figen( eltim olur kendisi) 1.5 yaşına kadar emzirdi hiç bişey vermedi maşallah oğluda çok iiydi sen çok acele ettin dedi yuh deyiverdim nasıl yutmayı öğrendi o çocuk acaba.. gerçi yedi yaşına kadar yanında yatırsı çocuğu benim bebek odası almam laf oldu aman sinir oldum yine.... misafirim geleceği zaman hepsi toplanıp gelirler 5 kişi birden bukızın yemeği varmı misafire yetermi demezler bide eve götürmek içinde ayırırlar kenara düşünüün artık..geçen yıl okuldan eve bi geldim yine hepsi bizde kete yapılmış evim mahvolmuş çaya beni bekliyolarmış deli oldum resmen nefret ettim hepsinden benim evimde benden izinsiz ne münasebet yaa düşünebiliyormusunuz.... daha neler neler yaa sinir oluyorum düşündükçe boşverdim takmıyorum artık..
merhabalar hanımlar ben de 13 nisanda doğum yaptım.deren adında bir kızım var.umarım beni de alırsınız aranızize bir sorum var kızımın üzerini sadece göğsüne kadar örtüyorum yoksa kollarıyla battaniyeyi başına geçiriyor.acaba kolları üşüyormudur,ikamet ettiğim yer de havalar biraz soğuk. Ayrıca ek gıdaya geçmedim daha hemen hemen tüm nisan anneleri geçmiş ben 6. ay bitsin diye bekliyorum hata mı ediyorum acaba çünkü kuzucum biz yemek yerken çok iştahlı bakıyor.
günaydın kızlarr
dünden beri oğlum hapşırıyor teyzeleri ya şimdide hırıltısı var
refiyecim gecen ne zor geçmiştir anlıyorum ama çok şükür annen yanında ve eminim eda rahat bir gece geçirmiştir. tabi kuzum korkuyordur bugün. inşallah sağ salim eve döndükten sonra bunlar bir anı olarak kalacak. ve sağlığına tamamen kavuşacak cimcime .
meltemcim oh ne güzel hayatım buluşun kaynaşın dimi:)
yurdagülcüm senin neyin var canımya ? inşallah bugün daha iyisindir. geçenlerde söyledim mi hatırlamıyorum maşallah idile emeklemeye mi başlamış annesi.
kaan paşa ile ilgili haberler getirmiştim emindik zaten sonuçlardan ama yinede çok sevindim bi check up tan geçti paşam:)
iyi geceler kızlarr.. bakıyorum da ne burda ne msn de gece kuşları yok bugünlerde :) bebelerden mi fırsat yok acaba ...
neyse.. hiiç uykum yok.. uyuyamıyorum... eda'mı saat19:00 itibariyle hastaneye yatırdık... sabah gidip yatış işlemleri fln yaptırılmıştı... akşamda hast.ye yattı.. sabah ameliyat olucak inş. hayırlısıyla.. tabi utku var ve emiyo.. hadi gündüz sağolsun eltim ilgileniyo,idare ediyo ama gece durmaz..mutlaka beni arar,uyumaz diye kzımın yanında ben kalamadım... ama kendimden bile çok güvendiğim annem var yanında refakatçi... çok uzatamıycam.. iyi hissetmiyorum. onun iyiliği için ama şu an o evde değil ve hastanede uyuyoo.. mis kokulu kuzum.. inş. herşey daha iyi olucak.. sağlıklı günler için bu gerekliydi ama 1 gecelik ayrılık bile burnumun direğini sızlatıyor resmen.. bakalım yarınnasıl gidicek ameliyata.. çok nazlı,feci çıtkırıldım. mız mızz.. ne yaparız bilemiyorum.. Allah yardımcımız lsun.. hakıızda hayırlısı artık...
iyi geceler herkese...
iyi geceler herkese...
refiyecim allahım yardımcınız olsun sımdıden gecmıs olsun allahım sşfasını versın ınsallah fıtık ameliyatı falan mı canım?
ÖZGEcim ben face de hala katılamadım su gruba canım yaa bı sorun var sanırım ıstegı onaylamıyo kafayı yıycemsempatiksalakcinni
iyi geceler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?