2010 Nisan Anneleri

merve canım hoşgeldin aramıza ilk defa gördüm seni allahım ne zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm umarım sana bunları yaşatanların karşısınada hep zalimler çıkar
hacerim canım hayırlı olsun damatlıklarınıda gör inşallah fotoları bekliyoz en kısa zamanda
refiye canım geçmiş olsun edaya inşallah bi sorun çıkmamıştır iidir şimdi çok çabuk atlatacak gör bak
hayriyecim maşallah valla kocana benimki asla yapamazdı yani beni ezdiğinden değil onları kırmak istemediğinden hatalarını bilir ama ses çıkarmaz boşver görme der bana bende onun hatrına ses çıkarmam aama uzun süredir taviz vermiyorum yoksa eltim hemen havaya giriyo kız benim hamileliğimi duyar duymaz spiralini çıkarmış hanım fesatlığından hamile kaldı düşük yaptı okadar üzüldümki fesatlığı çocuktan çıktı diye şimdi yine hamile benimkine bişey yapılırda geri kalır o aman aman düşün artık safi fesatlık abidesi bu eltiler
sevda hoşgeldin aramıza kızna bayıldım maşallah
tubbbbaaaa gördüm yazayım dedim çok şükür bişeyi yokmuş kaanın çok sevindim gözün aydın canım

kızlar çıkatyım ben zeynep kalkmadan azcıcık ders çalışayım öptüm hepinizi

buketcim saol canım allahım cezalarını verecek ınsallah bana yasattıklarının 1000 katını yasasınlar

buketciğim canım sana kolay gelsin ooo süper alan sınavı valla rabbim yüzümüze gülsün artık yaaa valla sıkıldım evde olmaktan bende artık atanıp hatta buralardan gitmek istiyorum kayınvalidelere ne kadar uzak olursan o kadar değerin biliniyo canım ve cazgır olursanda

yurdagülcüğüm ne güzel haberler vermişsin böyle canım maşallah kaanımıza canım kaptan kaan o annesini üzermi hiç

merveciğim hoşgeldin öncelikle aramıza beni hatırlıyomusun bilmiyorum ama ben seni tüp bebek bölümünden hatırlıyorum canım bu kayınvalide konusuna hiç girmeyeceğim rabbime havale ettim görümceleri kayınvalideleri herkesi sığdırırlar evlerine bir gelinlerine yer bulamazlar canım onlar ne kadar iyi olursan o kadar kafana çıkmaya çalışır hepsi

hacerciğim canım maşallah canım artık tam erkek oldu hee resimlerini face at bir ara canım bakalım erkek adam oldu artık yaa

jaleciğim çokk gçmiş olsun ahmetimize canım sana hep derimya zaten bizler hep sakındıkca bişeyler oluyo diye her telefonda aynen canım aşşağıda gizoşun kankisi asya durunun annesi bana hep der sen fazla aşırı pimpiriklisin der bazen oraya inerim camlar açıksa yerde yatıyolarsa kapattırırım ne bilim bir sürü şey işte her akşam bütün kaşıklarını falan kaynatırım bunları gördükce çok üstüne düşüyosun der bana hep ama elimde değil canım yaa sende aynı benim gibi üstüne düştükce bizim kuzular bizi üzüyo millet valla sallamıyo ben inan şuraya bile girerken salıncağı yanımda karşımda öyle giriyorum bazen burada olanlara şaşıyorum ne fırsat bulup giriyolar diyorum ev işi yemk sil süpür gizoşla uğraş inan saçımı taramaya fırsat bulamıyorum ve sadece doyurmakla değil onunla vakitte geçiriyoruz kitap okuyorum artık ona yatarken biraz ingilizce pratikmi desem ne desem:))daha türkçeyi çözemedi ama olsun hep içimde öğreteceğim kızıma büyüynce aşinalılığı olur en azından canım diyorumya komşum beni gördükce iç geçiriyo kşke benimde annem senin gibi olsa der durur:))

sibelciğim canım iyi diyelim iyi olalım bizim zilloşla uğraşıyorum canım bir yandan sorma salıncağında nasıl kıvranıyo beni kucağına al diye canım sanada kolay gelsin bitanem ben şuna bir bakayım çok yaramaz teyzesi çokkkk

hayrıs temızlıkcın ne zaman gelecek

özgecım yaslı lar daha ıyı olur naıhat edrler 40 ta bı bunaldıgında gıdersın bı işin olur kuzeye bakar ama dedıkoducu degılse ıyı olur yınede sen bılırsın
özge aktıf katılım ne demek
yanı sıkmı gırcez ben hergun gırıyom vallla aktı sayılırmıyım
kızlar merhaba, bende nisan 2010 annesiyim. Kızım 27 nisan da dünyaya geldi..facebook ta gruba katılma isteği gönderdim kim ilgileniyor? onay hala gelmedide:)
ıyı hos geldın aramıza
aaaahh bu hayat cekilmeeeeez....
bu aralar herseyden sikayet eder oldum yaw sizlerde olmasaniz catlardim herhalde..
bugun, resmen bir odunla evlendigimi anlamis bulunmaktayim!
kır at sobaya yansın kurtulursun
kız tek degılsın butun kadınlar aynı dertte
hatta bazılarınınkı ökuz
essekte var ıçlerınde
kazmalarıda unutmamak gerek
arada bı kac normal cıkmaz heral merak etme
yalnız degılsın arkadasım
sana özel msj yazdım
allah zıhın acıklıgı versın emeklerını bosa cıkarmasın

ne kıtabı okuyosun adını versene bıze

meltemmmcanım çok saol inş. yardım eder rabbim
zeynebim kız çık gel burayaaa ne güzel olur varya bak çokta güzeldir buralar gizoşum nasıl

ingilizce all for love diye bir kitabım var ondan seçme hikayeler var yani ingilizce okuyorum
dışarda bulamasın okuldayken dersimizdi o kitap

buketciğim canım inşallah uzak olayımda neresi olursa olsun bilirim casnım karslı sana demiştimya bir öğretmen arkadaşım var o da söyler güzel yer olduğunu ama soğuk olduğunu olsu canım ben alışkınım erzurumdan:))hem sden gibi bir arkadaşta içimi ısıtır oluverir biter dimi ama kankimide öpüp koklarım

ayy zeynep çok güzel olur yaaa bende trabzonda okudum karadenizi çok özledim bu yaz niyetimiz vardı trabzon giresun falan sizede uğrayacaktık sözde olmadı seneye inş. bu arada fundaya rastlamadım hiç erzurum erzincan kars hatta duyduğum kadarıyla bi çok ünv paralı formasyon veriyomuş belki oda düşünür

gel canım ne güzel olur zeynebimi gezdiririm gizoşla göktuşla tanışır bilmiyorum canım funda şu an formasyon almak istiyomu bebekle ders çalışması malum biliyosun çok zor benide ücretli çalıştığım yerden çağırdılar gitmedim bu sene hayırlısı gizoş kucağımda durmuyo canım kocaman öptüm zeynebimi öp benim için

Herkese merhaba….
Çoooooooook özledim sizi ve bebişleri….
9 gün oldu girmiyorum.maşallah 30 sayfa yapmışsınız.ne kaynattınız bre bu kadar.
İnşallah herkes ve bebişler iyidir.hasta olan anne be bebek varsa geçmiş olsun.

Gelelim bana.pazartesi işe başladım.çok zor bir gündü.çok ağladım ama eninde sonunda başlayacaktım.
Tek tesellim defneye eşimin bakıyor olması.Alla razı olsun çok güzel bakıyor.küçük görümcem de bizde.defneyi onaa bırakıp çıkıyorum.ben çıktıktan 15 dakka sonra da eşim gidiyor eve.defne maşallah yokluğumu bilmemiş ilk gün.ama eve gidince sesimi duyunca çok ağladı.ama alıştı artık.ama çok zormuş ya.o kadar çok özlüyorum ki.aklım hep onda.

Elimin dikişleri yarın alınacak.kurtuluyorum çok şükür.eve gelir gelmez hemen değiştiriyorum sargıyı.okul toz pis oluyor.üstümü de değiştirip ancak öle kucaklayabiliyorum defnemi.ama elim tam geçmedi.okula arabayla gidip geliyorum.zorlandı haliyle biraz.umarım yarın bi sorun çıkmadan kurtulurum.ya banyo yapmak bile işkence haline geldi.

Çok yoruluyorum ama kızımı görünce tüm yorgunluğum gidiyor.sabah işe gidene kadar tüm vaktimi kızımla geçiriyorum.sağolsun görümcem işlere yardım ediyor.okulda gelince zaten hemen emziriyorum.daha ek gıdaya geçmedim.sütümü sağıp bırakıyorum.çok şükür doyuyor ama bayağı uğraşıyorum sağmakla.300 ml bırakmak zorundayım çünkü.

Geçmişe bakamayacağım.kusuruma bakmayaın.
Ya kaandan haber var mı.son yazdığımda Tuğba doktora götürecekti.eminim bişey çıkmamıştır.inşallah çok iyidir kaan kaptan.

Hepinizi öpüyorum kocaman.

fundacım kaancık ıımıs bı problem cıkmamıs canım temız yanı sonuclar bu arada allah calısan annelere kolaylık versın ısınız cok zor hem ozlem hem ev ısı zor valla

yurdagülcüm hiç sorma ya.kuzunuza bol bol sarılın öpün.ya o kadar zoruma gidiyor ki o evde ben işte.acaba şimdi napıyor nasıl böle düşünmekten kendimi alamıyorum.evlat bambaşka bi aşkmış ya.

kaan a kocaman bi maşallah .çok sevindim ya.

zeynepcim hatırlamaz mıyım canım 10.gün kanaman olmustu sanırm tutmadı diye kendini yıpratmıstın allahım ne kadar büyük emeklerimizi bosa cıkarmadı kimselere fırsat verdirmedi sag saglim zorda olsa kucaklarımıza aldık cok sükür.canım benim kayınvalide görümcemin nısanlısına ılle de bızde kal dıye yalvarıyo bir gelinle torununu sıgdıramadı koca eve.damadın camasırlarını varana kadar valızınden alır yıkar utuler kendi oglununkine geldı mı yok.esım santıyeden geldi bırgun evımıze gecerken camasırını orda unutmusuz 3 pantolon ve 3 t shırt dusun dk sında arkamdan yollamıs bunlar en basıtı canım daha neler neler bırr duysan sok olursun valla:mymeka:

kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer

kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer

geçmiş olsun canım.adını bilmiyorum ben funda.hoşgeldin aramıza.

merveciğim bak onu bile hatırlıyosun evet 10. gün kanamam olmuştu ve beni biliyosun nasıl üzülmüştüm canım yaa sen nasılsın neler yapıyosun bu zamna kadar gelseydinya aramıza canım valla ne güzel olurdu şükürle olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip eğledi rabbim kimseyte evlat hasreti çektirmesin inşallah çok zor çünkü boşver canım ben artık takmıyorum kaynana görümce saldım çayıra mevlam gayıra misali salla gitsin en önemlisi senin ve eşinin mutlu olması bitanem

jalecım canım ahmet yusufun bıseyı yoktur ıns gecmıs olsun bu arada asınız ıcın de gecmıs olsun canım oh atlattınız sukur darısı basımıza artık

gecmıs olsun ayrıca aramıza hosgeldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…