- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
hayrıs temızlıkcın ne zaman gelecekbuketcim kaynana kayınpeder elti görümce derdine sende katıldın aramıza demekki..hoşgedin tatlım..elti fena bende de bitane var.sevimli gözkür ama fesatın kıskançın tekidir.5 yıllık evli ama benden 4 yaş küçük..oda istenmedi gelin olarak bizim kocalar analarının demesiyle değil severek evlendiler..1,5 yıllık evliyim bende evine 2 kez gittim ama onun evinme kaç kere geldiğini hatırlayamıorum okadar fazla yani.yüzsüz işte.seninkilerde aynı bana yaptıkları gibi yapmış.benim evimdede misaifr ağırlanıo kekler yemekler pişiyor keyiflerine göre ama sağolsun kocam engelledi geçen.sende eşinden destek al canım müsade etme.eltini ise hiç takma ne kadar uzak olursa senden okadar ii..keyfine bak
bende 4 aylıkken başladım.sonradan sorun yaşamaman için başla tatlım..muhallebi ve meyve ile başla sonra gece öğününe tahıllı bişeler kat.yada kaşık maması kullan bebeklere hergün tahıl şart.6 ayına girdiler kocaman oldular artık.buarada aramıza hoşgeldin:))))))))
aaaaaaa kaanın ii haberi gelmiş.çok şükür yarabbim.tubanın da biizmde içimiz rahatladı.allah bi daha evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın hiçbirimizi.kuşku düşürmesin içimize..canımmmm ahmetciğimde mi hapşırıyor off ya tam mevsim geçişi işte birden hava soğudu.o yüzden benimkide öle hala.şurup biraz işe yaradı diodum ama sabah kalktığında hapşırıyo yine..ayy ne yapsak acep?
amın bebeler hasta olmasın yeter bıze valla
refiş seni anlıyorum cnm.gecen çok zor geçmiştir..inşallah bugün herşey yolunda gider.eda çabucak toparlanır..
herkeze slm..akşam muhabbet koyuymuş maşallah.ben akşamları laptopa el süremiom valla.kocam kızıo bilmiyorumkismile az yüzünü görim dio ee haklı adam o yüzden bende işlerimi çabucak yapıp yanında oturuyom tv izlioz sohbet filan zaman geçiveriyor.dün gece yine poyraz huysuzdu erken uyudu ama sık sık uyandı ağladı mızmızlık etti.dişden sanırım ..hey allahım bi çıksada rahatlasak..bugün annem oğluşumu güne götürcek kaynanana bırakmam götürcem dedi bend egötür nolcak dedim..bakalım inşallah darlatmaz annemi..bugün de hftanın son günü işlerim yoğun hepinizi öpüorum :teytey:
özgecım yaslı lar daha ıyı olur naıhat edrler 40 ta bı bunaldıgında gıdersın bı işin olur kuzeye bakar ama dedıkoducu degılse ıyı olur yınede sen bılırsıngunaydın kızlar....
refişim: canım eda inşlh sağlıkla dönecek evine ,annen yanındaymış ama genede ana yreği için aklı gidiyo ...bir gunden bişiycik olmaz inşlh...eltinede mslkh diyelim ne eltiler var ya...bu arada gercejten benim oturduğum yerde kimseyok ....yen yaılan binalar var ama daha kimse tasınmadı boş...
yanımda oturan insanlar var ama dillerini anlamıyroum malesef hem de yaslılar zaten...
karşı binamda bir kadın var oda allahlık dedikoducunun önde gideni...
birde kayınvalidemin komşuları var sen söle kiminle konuşayım görüşeyim oyuzden kimsem yok...
hoş artık kaynanam da yok....od sevgili torununu okula göturuyo ve akşam geliyo ....
özge aktıf katılım ne demekKADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ
grubn adı...
katılmak isteyenler facede buyuk harfle arama yapsın...
ve sunuda söliyim aktif bir katılım olsun lütfen...
yoksa yeni yapılan temizlik işi bir dha olmasın....
öpüyom kızlar
ıyı hos geldın aramızakızlar merhaba, bende nisan 2010 annesiyim. Kızım 27 nisan da dünyaya geldi..facebook ta gruba katılma isteği gönderdim kim ilgileniyor? onay hala gelmedide:)
kır at sobaya yansın kurtulursunaaaahh bu hayat cekilmeeeeez....
bu aralar herseyden sikayet eder oldum yaw sizlerde olmasaniz catlardim herhalde..
bugun, resmen bir odunla evlendigimi anlamis bulunmaktayim!
allah zıhın acıklıgı versın emeklerını bosa cıkarmasınmerve canım hoşgeldin aramıza ilk defa gördüm seni allahım ne zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm umarım sana bunları yaşatanların karşısınada hep zalimler çıkar
hacerim canım hayırlı olsun damatlıklarınıda gör inşallah fotoları bekliyoz en kısa zamanda
refiye canım geçmiş olsun edaya inşallah bi sorun çıkmamıştır iidir şimdi çok çabuk atlatacak gör bak
hayriyecim maşallah valla kocana benimki asla yapamazdı yani beni ezdiğinden değil onları kırmak istemediğinden hatalarını bilir ama ses çıkarmaz boşver görme der bana bende onun hatrına ses çıkarmam aama uzun süredir taviz vermiyorum yoksa eltim hemen havaya giriyo kız benim hamileliğimi duyar duymaz spiralini çıkarmış hanım fesatlığından hamile kaldı düşük yaptı okadar üzüldümki fesatlığı çocuktan çıktı diye şimdi yine hamile benimkine bişey yapılırda geri kalır o aman aman düşün artık safi fesatlık abidesi bu eltiler
sevda hoşgeldin aramıza kızna bayıldım maşallah
tubbbbaaaa gördüm yazayım dedim çok şükür bişeyi yokmuş kaanın çok sevindim gözün aydın canım
kızlar çıkatyım ben zeynep kalkmadan azcıcık ders çalışayım öptüm hepinizi
hacerciğim canım maşallah canım artık tam erkek oldu hee resimlerini face at bir ara canım bakalım erkek adam oldu artık yaa
jaleciğim çokk gçmiş olsun ahmetimize canım sana hep derimya zaten bizler hep sakındıkca bişeyler oluyo diye her telefonda aynen canım aşşağıda gizoşun kankisi asya durunun annesi bana hep der sen fazla aşırı pimpiriklisin der bazen oraya inerim camlar açıksa yerde yatıyolarsa kapattırırım ne bilim bir sürü şey işte her akşam bütün kaşıklarını falan kaynatırım bunları gördükce çok üstüne düşüyosun der bana hep ama elimde değil canım yaa sende aynı benim gibi üstüne düştükce bizim kuzular bizi üzüyo millet valla sallamıyo ben inan şuraya bile girerken salıncağı yanımda karşımda öyle giriyorum bazen burada olanlara şaşıyorum ne fırsat bulup giriyolar diyorum ev işi yemk sil süpür gizoşla uğraş inan saçımı taramaya fırsat bulamıyorum ve sadece doyurmakla değil onunla vakitte geçiriyoruz kitap okuyorum artık ona yatarken biraz ingilizce pratikmi desem ne desem:))daha türkçeyi çözemedi ama olsun hep içimde öğreteceğim kızıma büyüynce aşinalılığı olur en azından canım diyorumya komşum beni gördükce iç geçiriyo kşke benimde annem senin gibi olsa der durur:))
hayrıs temızlıkcın ne zaman gelecek
özgecım yaslı lar daha ıyı olur naıhat edrler 40 ta bı bunaldıgında gıdersın bı işin olur kuzeye bakar ama dedıkoducu degılse ıyı olur yınede sen bılırsın
özge aktıf katılım ne demek
yanı sıkmı gırcez ben hergun gırıyom vallla aktı sayılırmıyım
ıyı hos geldın aramıza
kır at sobaya yansın kurtulursun
kız tek degılsın butun kadınlar aynı dertte
hatta bazılarınınkı ökuz
essekte var ıçlerınde
kazmalarıda unutmamak gerek
arada bı kac normal cıkmaz heral merak etme
yalnız degılsın arkadasım
sana özel msj yazdım
allah zıhın acıklıgı versın emeklerını bosa cıkarmasın
ne kıtabı okuyosun adını versene bıze
ayy zeynep çok güzel olur yaaa bende trabzonda okudum karadenizi çok özledim bu yaz niyetimiz vardı trabzon giresun falan sizede uğrayacaktık sözde olmadı seneye inş. bu arada fundaya rastlamadım hiç erzurum erzincan kars hatta duyduğum kadarıyla bi çok ünv paralı formasyon veriyomuş belki oda düşünür
buketciğim canım sana kolay gelsin ooo süper alan sınavı valla rabbim yüzümüze gülsün artık yaaa valla sıkıldım evde olmaktan bende artık atanıp hatta buralardan gitmek istiyorum kayınvalidelere ne kadar uzak olursan o kadar değerin biliniyo canım ve cazgır olursanda
yurdagülcüğüm ne güzel haberler vermişsin böyle canım maşallah kaanımıza canım kaptan kaan o annesini üzermi hiç
merveciğim hoşgeldin öncelikle aramıza beni hatırlıyomusun bilmiyorum ama ben seni tüp bebek bölümünden hatırlıyorum canım bu kayınvalide konusuna hiç girmeyeceğim rabbime havale ettim görümceleri kayınvalideleri herkesi sığdırırlar evlerine bir gelinlerine yer bulamazlar canım onlar ne kadar iyi olursan o kadar kafana çıkmaya çalışır hepsi
kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?