fundacığım yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun sayın hocam şimdi kendimi okulda sandım birden:))ayy bende çok özledim yaa öğrencilerimi(canım geçmiş olsun bu arada elin için senin için çok zor olacağını tahmin edebiliyorum bazen tahtaya bakerken defnenin yüzü aklına gelir :))ben varya bebeğim olmadığı zamn görev yaparken çocuklara bir etkinlik veriyordum onlar yaparken hepsini yüzüne öyle bakıp iç geçiriyordumki anlatmam rabbimden 1 tanecikte benim olsun bu meleklerden diyordum rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasreti inşallah
kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
yarın sbah ilk kahvaltımızı yapcaz ben kuzuma bebek ekmeği aldım yarın çorbası ile onu deniycek..
bu arada yarın ki kahvaltımız ise şöle:
yarım yumurta sarısı
bebe bisküvisi
bir cay kaşığı labne peynir
bir çay kaş. pekmez
kuru kayısı
ve cavdarlı-yulaflı mamasından üç kaşık.....
inşallah özgecimyaww bugun face grububa ilgi önde planda anamm ne katılım oldu...
inşlh guzel paylaşımlar olur
buketçim çok sağol canımcım şimdilik hırıltı şeklinde inşallah ilerlemezkızlar kaçtır alıntı yapıyorum uçup gidiyo sinr oldum yaaa sınav tarihide açıklandı 31 ekim hadi hayırlısı allahım yardım etsin inşallah..
jaleemmm canım geçmi,ş olsunm ahmet yusufuma inşallah önemli bi,şey yoktur.. canın kete istemiş koş gel ben yapayım canım benimmm... eşinde askere gidecekmiş allah yardımcın olsun zorr olur senin için yaa ama hayırlı gitsin gelsin inşallahhhh
zeynep canımmm anlayışın olmadığı bi dünyada yaşıyoruz malum napalım alışacakmıyız yüzsüz anlayışsız insanlara hiç sanmamm bu arada kpss artık alan sınavı olacakmış duydun mu bilmiyom yani 2011 branş sınavı olacak haberin olsun
özgeecim ahh nedir bu eltilerdenn çektiğimiz bizim burda derlerki iki kumanın eşyası sığarmış bi sandığa iki eltinin ki sığmazmış bizimkilerde o hesap hasetlerinden çatlayacaklar.. ev konusunada çok üzüldüm teklik zor bilirim benim eski evde öleydiii inşallah çıkar kurtulursun bir an önce
canım arkadaşım çok sağol sorma o kadar dikkat ediyorum ama buluttan nem kapıyor benim oğlan. bu havalarda böyle kışın ne yapacağım hiç bilmiyorumhacerciğim canım maşallah canım artık tam erkek oldu hee resimlerini face at bir ara canım bakalım erkek adam oldu artık yaa
jaleciğim çokk gçmiş olsun ahmetimize canım sana hep derimya zaten bizler hep sakındıkca bişeyler oluyo diye her telefonda aynen canım aşşağıda gizoşun kankisi asya durunun annesi bana hep der sen fazla aşırı pimpiriklisin der bazen oraya inerim camlar açıksa yerde yatıyolarsa kapattırırım ne bilim bir sürü şey işte her akşam bütün kaşıklarını falan kaynatırım bunları gördükce çok üstüne düşüyosun der bana hep ama elimde değil canım yaa sende aynı benim gibi üstüne düştükce bizim kuzular bizi üzüyo millet valla sallamıyo ben inan şuraya bile girerken salıncağı yanımda karşımda öyle giriyorum bazen burada olanlara şaşıyorum ne fırsat bulup giriyolar diyorum ev işi yemk sil süpür gizoşla uğraş inan saçımı taramaya fırsat bulamıyorum ve sadece doyurmakla değil onunla vakitte geçiriyoruz kitap okuyorum artık ona yatarken biraz ingilizce pratikmi desem ne desem:))daha türkçeyi çözemedi ama olsun hep içimde öğreteceğim kızıma büyüynce aşinalılığı olur en azından canım diyorumya komşum beni gördükce iç geçiriyo kşke benimde annem senin gibi olsa der durur:))
canımm çok özlemişim seniHerkese merhaba….
Çoooooooook özledim sizi ve bebişleri….
9 gün oldu girmiyorum.maşallah 30 sayfa yapmışsınız.ne kaynattınız bre bu kadar.
İnşallah herkes ve bebişler iyidir.hasta olan anne be bebek varsa geçmiş olsun.
Gelelim bana.pazartesi işe başladım.çok zor bir gündü.çok ağladım ama eninde sonunda başlayacaktım.
Tek tesellim defneye eşimin bakıyor olması.Alla razı olsun çok güzel bakıyor.küçük görümcem de bizde.defneyi onaa bırakıp çıkıyorum.ben çıktıktan 15 dakka sonra da eşim gidiyor eve.defne maşallah yokluğumu bilmemiş ilk gün.ama eve gidince sesimi duyunca çok ağladı.ama alıştı artık.ama çok zormuş ya.o kadar çok özlüyorum ki.aklım hep onda.
Elimin dikişleri yarın alınacak.kurtuluyorum çok şükür.eve gelir gelmez hemen değiştiriyorum sargıyı.okul toz pis oluyor.üstümü de değiştirip ancak öle kucaklayabiliyorum defnemi.ama elim tam geçmedi.okula arabayla gidip geliyorum.zorlandı haliyle biraz.umarım yarın bi sorun çıkmadan kurtulurum.ya banyo yapmak bile işkence haline geldi.
Çok yoruluyorum ama kızımı görünce tüm yorgunluğum gidiyor.sabah işe gidene kadar tüm vaktimi kızımla geçiriyorum.sağolsun görümcem işlere yardım ediyor.okulda gelince zaten hemen emziriyorum.daha ek gıdaya geçmedim.sütümü sağıp bırakıyorum.çok şükür doyuyor ama bayağı uğraşıyorum sağmakla.300 ml bırakmak zorundayım çünkü.
Geçmişe bakamayacağım.kusuruma bakmayaın.
Ya kaandan haber var mı.son yazdığımda Tuğba doktora götürecekti.eminim bişey çıkmamıştır.inşallah çok iyidir kaan kaptan.
Hepinizi öpüyorum kocaman.
aaaaaaa kaanın ii haberi gelmiş.çok şükür yarabbim.tubanın da biizmde içimiz rahatladı.allah bi daha evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın hiçbirimizi.kuşku düşürmesin içimize..canımmmm ahmetciğimde mi hapşırıyor off ya tam mevsim geçişi işte birden hava soğudu.o yüzden benimkide öle hala.şurup biraz işe yaradı diodum ama sabah kalktığında hapşırıyo yine..ayy ne yapsak acep?
refiş seni anlıyorum cnm.gecen çok zor geçmiştir..inşallah bugün herşey yolunda gider.eda çabucak toparlanır..
herkeze slm..akşam muhabbet koyuymuş maşallah.ben akşamları laptopa el süremiom valla.kocam kızıo bilmiyorumkismile az yüzünü görim dio ee haklı adam o yüzden bende işlerimi çabucak yapıp yanında oturuyom tv izlioz sohbet filan zaman geçiveriyor.dün gece yine poyraz huysuzdu erken uyudu ama sık sık uyandı ağladı mızmızlık etti.dişden sanırım ..hey allahım bi çıksada rahatlasak..bugün annem oğluşumu güne götürcek kaynanana bırakmam götürcem dedi bend egötür nolcak dedim..bakalım inşallah darlatmaz annemi..bugün de hftanın son günü işlerim yoğun hepinizi öpüorum :teytey:
merhaba canımkızlar merhaba, bende nisan 2010 annesiyim. Kızım 27 nisan da dünyaya geldi..facebook ta gruba katılma isteği gönderdim kim ilgileniyor? onay hala gelmedide:)
selam millet uzun biradan sonra merhabalar herkese
çok yoğundum kaçzamandır bkamadım ramazanın son haftası davetlerle geçti bayram malum büyük ev olunca kalabalık neyse babam gelmilti hazır herkesi bulmuşken sünnet mevlüdünü de aradan çıkaralım dedik geçen pazar onuda hallettik fotolar yakında face ye yüklenir paşalarım çok şık oldular sadece tek kötü şey emziğimizin kaybolması ayy ne çektim yaa pazar günü sabah olmadı pazartesi akşama kadar ağlaadı neyse eşim bulduda aynından rahatladı çocuk çok alışmış yaa nasıl bırakacak bilmiyorum neyse şimdilik bu kadar herkese ii geceler
ıhlamur fılan içkızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
edıt artık yok bakımda yok etmısleroff beım telefon kafayı yedı aynı mesajı bır kez daha gondermıs edıtede bulamadım bısıyler oldu neyse zeynepcım evet canım bızım kız daha oturmayı beceremıyo ama maasallahı var emeklıyo zıllı bende dıyom oturmadan kosacak bu kız
ıtekle bırını asagı gıtsınyatayım artık gec oldu kimsede yok zati....
sabah kurulmuş saat gibi 7.30 uyanır kuzi...
ben bu cocuğu beşiğinde yatmaya nasıl alıştırcam kafayı yıcem boynum tutuldu uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum,iki erkeğin arasında kaldım....
meltem sizin buluşma nasıl geçti canım?
yurdagülcüm sende çok sağol canımcım
herkeze günaydın.yorucu bi gece geçirdim oğlum uyanıp uyanıp ağlıyor kızlar yaa problemimiz sadece dişmi acaba yaaa?başka fikirde yada diş çıkarıorken aynı sorunları yaşayan varmı korkmaya başladım ben doktoramı götürsem..sabahı sabah ettik valla..[/Q
canım geçen hafta benim oğlumda öyleydi yattıktan sonra 10 dk da bir uyanıp ağlıyordu.fecidi valla ama geçti seninde öyle olur inşallah...
yarın sbah ilk kahvaltımızı yapcaz ben kuzuma bebek ekmeği aldım yarın çorbası ile onu deniycek..
bu arada yarın ki kahvaltımız ise şöle:
yarım yumurta sarısı
bebe bisküvisi
bir cay kaşığı labne peynir
bir çay kaş. pekmez
kuru kayısı
ve cavdarlı-yulaflı mamasından üç kaşık.....
kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?