2010 Nisan Anneleri

fundacığım yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun sayın hocam şimdi kendimi okulda sandım birden:))ayy bende çok özledim yaa öğrencilerimi (canım geçmiş olsun bu arada elin için senin için çok zor olacağını tahmin edebiliyorum bazen tahtaya bakerken defnenin yüzü aklına gelir :))ben varya bebeğim olmadığı zamn görev yaparken çocuklara bir etkinlik veriyordum onlar yaparken hepsini yüzüne öyle bakıp iç geçiriyordumki anlatmam rabbimden 1 tanecikte benim olsun bu meleklerden diyordum rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasreti inşallah

yurdagülcüğüm canım nasılsın maşallah idilime canım demek emeklemeye başladı bizim kı şu an dalama aşamasında popoyu yerden kaldırmaıyo dahaca:))koca popo hadi diyorum bende ona :))

zeynpcim sağol caanım ya.ben de özlemişim öğrencilerim ama yine de okula gidesim hiç gelmiyor bu sene....

rabbim duanı kabul etmiş ne güzel.Allah isteyen herkese versin .

amin fundacığım seni çok iyi anlıyorum canım inan ben gizoşu bırakıp kuaföre bile gitmedim anneme hemde ne bilim özlüyorum hemen saçımı bende evde anneme boyattım olsun canım bende kadrolu olsm mecbur gidecektim şimdi olmadığım için gitmedim canım hayırlı olsun tekrar yeni öğetim yılın

jalecım canım ahmet yusufun bıseyı yoktur ıns gecmıs olsun bu arada asınız ıcın de gecmıs olsun canım oh atlattınız sukur darısı basımıza artık

kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer

gecmıs olsun ayrıca aramıza hosgeldın canım

off beım telefon kafayı yedı aynı mesajı bır kez daha gondermıs edıtede bulamadım bısıyler oldu neyse zeynepcım evet canım bızım kız daha oturmayı beceremıyo ama maasallahı var emeklıyo zıllı bende dıyom oturmadan kosacak bu kız

slm kızlar ya bizim bu face grubuna ne oldu böle inan ki coştu ...
davet yollayan yollayana ya...
bu arada öeltmcim sen gayet aktif bir kullanıcısın...paylaşımların süper...
valla bizim bebelere bakıp çıkan bir tane bile foto eklemeyen yorum yapmayan,bir maşalahı esirgeyen tipler olursa anında siliniyor ben bastan diyim zaten grup bellidir 47 üyes, vardı ho toplasan kaç kişi aktif ama genede sorunsuz paylaşımlar yapıyoruz....
ben sürekli takip ediyorum saolsun onay isteyen arkadaslardan bir kaçı hemen aramıza katıldı ve uyumda sağladılar tanıştık kaynask hemen bebelerinin fotolarıda koydular sorun yok yani...
ama aksi olusa silinecektir buda böle biline....
vayy be padişa fermanı gibi oldu heheheyttttt:)))))))))))))))))

yarın sbah ilk kahvaltımızı yapcaz ben kuzuma bebek ekmeği aldım yarın çorbası ile onu deniycek..
bu arada yarın ki kahvaltımız ise şöle:
yarım yumurta sarısı
bebe bisküvisi
bir cay kaşığı labne peynir
bir çay kaş. pekmez
kuru kayısı
ve cavdarlı-yulaflı mamasından üç kaşık.....

yatayım artık gec oldu kimsede yok zati....
sabah kurulmuş saat gibi 7.30 uyanır kuzi...
ben bu cocuğu beşiğinde yatmaya nasıl alıştırcam kafayı yıcem boynum tutuldu uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum,iki erkeğin arasında kaldım....

eee bunlari nasil vereceksin tarif et gülom

yaww bugun face grububa ilgi önde planda anamm ne katılım oldu...
inşlh guzel paylaşımlar olur
inşallah özgecim
yalnız keşke burda da paylaşımda bulunsalarda bizde daha iyi tanısak
buketçim çok sağol canımcım şimdilik hırıltı şeklinde inşallah ilerlemez
oğlum çok nazlı teyzesi buluttan nem kapıyor
sende ders çalışıyorsun rabbim yardımcın olsunb güzelim
valla kete diyince canım çekti bide bizim oraların pek güzel olur içli ketesi. ben yapmayı beceremiyorum daha doğrusu hiç yalnız yapmadım hep annem başımda oldu.
bu arada biliyor musun babam çıldır a ev yapmayı çok istiyor. daha doğrusu şimdi var zatende amcamlar sağolsun babamlara bırakmıyorlar senenin 9 ayı ordalar:)
eşimde diyor bizde gideriz diye
canım arkadaşım çok sağol sorma o kadar dikkat ediyorum ama buluttan nem kapıyor benim oğlan. bu havalarda böyle kışın ne yapacağım hiç bilmiyorum
havalar serinlediya bırak dışarıyı üst kata bile çıkarmıyorum komşular benden şikayetçi yüzünü göremiyoruz diye ama korkuyorum canımya bu kadar dikkat ederken hasta oluyor yavrum dikkat etmesem nasıl olur
bende nete girerken tam karşıma koyuyorum bebeğimi bi yandan onunla konuşup bi yandan da yazıyorum.
ing konusuna gelince bende uzun süredir konuşuyorum oğlumla daha doğrusu ilk önce türkçe sonra aynı cümlenin ingilizcesi alışsın diye ama kitapta iyi fikir yarından itibaren başlayayım :)
canımm çok özlemişim seni
inşallah bir an önce alınır şu dikişlerinde rahat edersin geçmiş olsun tekrardan
Allahan defneye bakanların var canımya ne yapalım herşey bebişler için

en iyisini yapıyorsun canımya zaten bütün gün yoruluyorsun sonrada ev işi eşinde haklı

kızlar merhaba, bende nisan 2010 annesiyim. Kızım 27 nisan da dünyaya geldi..facebook ta gruba katılma isteği gönderdim kim ilgileniyor? onay hala gelmedide:)
merhaba canım

hacerr bittimi yoğunluğunuz canım
ne güzel sünneti de atlattın darısı damatlıklarına inşallah:)
bizimkide felaket gece uyurken hem kendi çıkarıyor hemde ağlıyor

deneme
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/369812-2010-ankara-anneleri-86.html
evet kızlar arkadas eklemıs fotoları ben lınk vermeyı bılmıyodum deneme amaclı yaptım bakalım lınk acılacakmı
bulusmamız harıkaydı saolsun arkadasımız 3 bebeyle ıyıbecermıs hamarat hatunmus 4 kısı bulustuk ama gelmek ısteyenlerde var
darısı bulusmak ısteyen herkese
not uyarı:
bebelerınızı evdebırakın gıdın kafam patladı bebe cıyıktısından
ha bu arada lınk olmadıysa 2010 ankara annelerınde fotoları var

aa sabah bıssuru alıntı yaptım pc kapatmadımda
bennuyla ugrasıyodum geldım devam ettım öcekıler yok devam ettıgım yerden baslamıs

kızlar ben cok feci sifayı kapmısım bademcıklerım berbat durumda ates bı yandan beratı bıle kucagıma alamıyorum her tarafım agrıyo umarım bı an once gecer
ıhlamur fılan iç
gecmıs olsun ayva yapragı bırebır
edıt artık yok bakımda yok etmısler
ıtekle bırını asagı gıtsın
meltem sizin buluşma nasıl geçti canım?
yurdagülcüm sende çok sağol canımcım

cok guzel lınk eklemeyı b ecermısım
en sonda tttaaaaaaaaaa sayfanın altında kınde bı sonrakı sayfadada var

Kızlar merhaba

Kay marka keçi sütü aldım. Yoğurt yapacağım ama evde keçi yoğurdu yok ne ile mayalayacağım?(Ek gıda bölümüne de yazdım)

herkeze günaydın.yorucu bi gece geçirdim oğlum uyanıp uyanıp ağlıyor kızlar yaa problemimiz sadece dişmi acaba yaaa?başka fikirde yada diş çıkarıorken aynı sorunları yaşayan varmı korkmaya başladım ben doktoramı götürsem..sabahı sabah ettik valla..

meltem temizlikçim yarın gelior sormuşsun..ne güzel buluşmuşsunuz keşke herkez yakın olsa birbirine de hep buluşabilsek..

merve geçmiş olsun canım..

özzgeee ilk kahvaltı deneyiminiz umarım ii gecer :)))yarasın kuzişe

daha fazla geçmişe bakamıorum çok uykusuzum haftanın son günü tüm haftanın kapanma işleri var..daha sonra girerim tekrar..umarım zaman çabuk gecer akşam oolur bende uyuyabilirm..

yarasın.umarım sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…