2010 Nisan Anneleri

jaleciğim canım çok güzel bir menü yapmışsın yarasın ahmetimize canım benim bende muhakkak yoğurdunu yediriyorum ama sebzeye biraz var gibi çünkü gizoş sevmiyo zorlamakta istemiyorum zaten
sağol canımcımm geçenlerde sende bahsetmiştin çok iyiydi menün. yoğurdumuz dün bitmişti tatlım bende hazır vermek istemedim. bugün keçi sütümüz geldi bende 7 kavanoz hani meyve püresi kavonozu varya onlara mayaladım hayatım doktorumuz kapağını açmadığın sürece sorun yok demişti.
sebze de önceden hiç yemiyordu Ahmet Yusuf ama şimdi sorun çıkarmıyo pek tatlım demekki zamanı gelmedi daha gizoşun inşallah oda sevecektir annesi
bol bol dinlen ve keyif yap hayriyecim çok yoruluyorsun

iyi akşamlar canım şimdiye kadar hiç duymamıştım ama kendi doktorunun anlamaması mümkün değil şimdiye kadar sürekli gitmiştir heralde. birde ayrıntılı usg yaptırmamış mı acaba orda çıkardı nerdeyse hepimiz yaptırmıştık
canımyaa ne yapalım önemli olan sağlığın hadi 2 gün daha sabret
ben bunların hepsini yapıyodum zaten demek oğluşum zeki bir bebek olcakmış:))))
tabiki sedacım

ay alemsin ayşegül yaa
ama kaynananda pek bi garipmiş:)

İYİ GECEER KIZLAR
DÜN GİREMEDİM.BUGÜNDE DR UMA GİTTİM 3. AY KONtrolüm vardı ama ben ancak 6.ayımızda gidebildm neyse dr um akıntın var v.s bişeyler dedi fitil verdi.seni çok iyi gördm dedi karnında bi tanae daha mı var falan dedi.şakalaştı yine benleoğluşmu uzun uzun sevdi,hatta hast.herkes bayıldı ne güzel kirpikleri falan dediler.bolcana okudum yavrumu gözlerimden yaş geldi ya.....

baya sayfa birikmiş ben 2 gündr girememiştm aklımda kaldığınca yazıcam.

mervecm..........ben artık eşime diyorum açık açık hayatımı tüp bebek zamanı ve sonrası diye 2 ye ayırdım ona göre davranıyorum artık diye....sende üzülme arkadaşm boşver Allahlarından bulsunlar........

jalecm.........yusufum hasta olmuş kıyamam ben ona ya.geçmiş olsun.........

refiyecm..edaya çok geçmiş olsun.rabbim şifasını versin.

buketcm..........beni sormuşsun sağol ya.....canım giresun üniv.olsa paralı formasyon alırım ama bu yıl oğlumu bırakamam.ancak başka yerde ev açmam lazım...oğlumunda benimle gelmesi lazım.kaynanama falan asla bırakmam zaten.seneye dediğin gibi olursa sınav süper olur.

yurdagülcüm.süper bi haber vermişsn ya şükürler olsun bişeyi çıkmamış kaanımın.ben zaten emindm ya.........

jalecm bende oğluma bu yazdıklarının hepsini yaptırıyorum tek eline banyodayken kap vermedm o da şimdilik erken.........başına falan vurur bizim oğlan.......

fundacm.yeni öğretim yılınız hayırlı olsun.çok özendm bak şimdi sana ya....o kadar özledmki öğrencilerimi.ders anlatmayı.........ya hep hayalimizde ama öyle engeller koyuyolarki............acayp özendm he.tabi kızından uzak kalmak zor.Allahım yardımcn olsun.bu arada elinin dikişleri tam alınmamış sıkma tatlı canını rabbim daha büyük bişey göstermesin....

özgecm facede ben tanımadığım kişilern bebelerine yorum yazmıyorum aktif olmuyolar pek bi foto ekliyolar devamı yok.sürekli gördüğüm ve burda da yazıştığım insanlara daha çok yazıyorm msj.kimse darılmasn valla.çok kalabalık oluyoz bazen tanıyamıyorum ya....

kızlar biliyosunuz araba için kredi çekmiştk.ablam 2.tüp bebeğe giderken bize borç vermişti 300tl kadar.araba almadan ablamın borcunu verelm ddim.neyse bugün verdk.ablam ihtiyacınız varsa kalsın dedi.zaten kendiside biriktirdiği altını bozdurmuştuki, biliyosunuz altın fiyatı 14 ayda baya arttı ve yaklaşık 500tl kadar zararı var,neyse isterseniz ihtiyacınız varsa kalsın falan dedi.bende yok çok sağol dedik eşimle.canım ablam eşime dönüp benim için sende önemliydin ama kardeşimin mutlu olması benim için daha önemliydi y,yeğenim olduya kardeşim mutluya benim için daha önemli bişey yok dedi ve gözleri doldu tabi benimde konuşsam ağlıyacağım senağlamaablamda aynı.........ben çok sağol yeterki çocuklarımız sağlıklı olsunda dedim benim tek isteğim o falan....ablam ağlamamak için kendini dışarı attı bende onun yüzüne hiç bakamadım.canım ablam benim.........herşeym ya inanın böyle bi iyilik zor görünür yasenağlama.sadece ablam ve ailem karşılıksız sevgi gösterdiler bu süreçte hepsinden Allahım sonsuz kere razı olsun...:Saruboceq:

düzeltme 3000tl.ve

hayırlısıyla bi araba bulduk ustalarda bakıp okeylerse araba bu hafta bizde olur.yuppiiiiiii

fundacım hayırlı uğurlu olun canım....
arabasızlı alışan için çok zr biz evde kafayı yemek üzereyiz....
arabayı sattığımız gunden beri elimiz ayağımız gitti gibi....
inşlh gönlünüze sinen bir araba olur kazasız belasız kullanın canım...
bu arada innaın hep kendi canı kaı ailesi gibi yok ...allah basımızdan eksik etmesin....
bu arada facedeki grupta paylaşım yapmayanar silincek zaten ,oyuzden canın kime isterse ona yaz tatlım
ben ev almak istyrm fundacım artık kredi ödemektens araba için evim olsun birtane....
burda aynı binada cehennem gibi cok zor...

valla bende dısten dıyorum ama aksama kadar mızırmızır
gece uyuyor acıkınca emıyor gerı uyuyor
yada kucak ılgı ıstegı dıyorum
bagırıyor
gözunde yas yok
kucana alınca susuyor
valla benım bıyerım agrıyınca ne yaparsam yapayım agrıyo yanı kucakta fılan gecse gecmıyo heral bıyerı agrımıyo tamamen naz

kızlar kuzi severek yedi mamasını ....
bende faceye kahvaltı fotosunu ekledim...
oh yarasın kuzeye lop lop et pıt pıt yag olsun
sımdık göstert aynaya belkım faydası olar
hadı pazartesı koy faceye yenı halını
baska dr gıtsın
hem ınsallah yokturda tek böbreklede yasanılabılıyoya
rabbım böle istemıs o neylerse hayırlısını eyler

düzeltme 3000tl.ve
banada yazmıyon heralhayırlısıyla bi araba bulduk ustalarda bakıp okeylerse araba bu hafta bizde olur.yuppiiiiiii

jalecım yazdıklarını genellıkle yapıyorum
sagol
bugun ev bı kalabalıktıkı
gelecek hafta gelecek olan arkadaslarıma 2 cesıt yapayım koyayım buzluga dedım
annemde gelıyodu
o sever yerız kalanınıda atayım buzluga dedım
daha annnem gelmeden

hamıle komsum öle bı ugradı gel dedım kaynanasıda var
samımı oldugum komsum onun arkadası evde bulamayınca bıze gelmıs
e sahıbım 2 kız kardes bennuyu sevmeye kırayı almaya
apt tasınan komsum apt kım varsa hesabı
yanı herıfde bayılır ya buzluga az bısey atabıldım
neyse herkes kısmetını yer

bennu 2 gundur sarkılar söyluyo poposunu ve kollarını kaşldırıp emeklemeye calısıyo ve ılerı gıderken artık gerı gıdıyo

funda ınsallah gönlune göre bı araba bulursun unutmusum demın yazmayı
ha bıde ablanı yazmısın ya
ben kızkardesıme 2010 ank annelerı bulusmasına gıderken dalgasına basımıza bı hal gelerse su adresteyım yazdıydım
gıdınce aradı aabla ıyımısın dıye
ne kadar duygulandım
kardes helede kız kardes ayrıymıs bıde ablam var benım ama 2 evlılıgım ya bu 2 sene oldu bıde kocası esımın akrabasıymıs 3 kez gıttım evıne o daha bana gelecek
hamıleyken hayırlı olsun bıle demedı
d sonrası tel aradı
hala gelecekler
bebek görmeye
hatta evlılıgıme hayırlı olsuna

kızlar sağolun ya inanın kız kardeş gibi yok herşey ya abla kardeş ama kız kardeş erkek o kdar değil yinede.inş. bulduğumuz araba biraz iyidr de alırz tek oğlum için istiyorum.
özgecm bizimde vardı ev alma niyetimiz ama burada evler çok pahalı.150 milyar civarında 12-150 arası....tek maaş zor ya hayırlısı artık.

kızlar berat aren benden grıp kaptı yavrum sesi falan kısıldı benım moral zaren bu yuzden 0 dı bıde esım canımı sıktı gorumcemın dugunu var 6 kasımda bende gıdıp gelmıyorum kayınvalıdelere bayramda kayınpederım harıc kayınvalıde gorumce ve celebımle konusuyodum ama mesafelı sımdıde kalkmıs bıuugun alısverıs ıcın ankaraya gıtmısler heralde haberın var mı dedı bende nerden onsun gorusmuyorum kı bana ne sooruyon dedım yengemı ara ona sor dedı yengesını aradım onlarla bırlıkte ankaradaymıs oda yenı donuyolarmıs bı bahane uydur sundan aramıs dıye caktırmadan dedım sonra esımı aradım boyle boyle dıye bana oyle soguk davrandı kı anlatamam annemde yrn gıt olmazsa 5 dk da olsa gorun dedı yoksa bu sana ezıyet edıp duracak dedı hemde bak ılgılenmedı kactı dugun olunca derler dedı napıyım sızce yardım edın kafayı yıycem valla

fundacım:
burada da fiyatlar aynı valla...
gercekten ödemeside fazla ...ama heray 1.200 lira falan zaen kira olmuş 600-750 civarı adam gibi bir daire olsun oturayım diyorsan istanbulda 1.000 lir kira....
bizimde tek maaş canım ....
ama biz arabayada baya kredi ödedik ...şimdi işimiz düzelirse eğer ben çok isyrm....her gun eşimin beynini yıkıyorum gidelim burdan diye...benim evim olsun diye hakkmızda hayırlsıı....

mervecim:
canım yapıpta kötu olacaksan yıne ,yapmayarak kötu ol daha iyi...sen iyi gibi gözüküp sormaya gidicen gene moralin bozulcak,bıak arkandan kim ne derse desin...zaten şimdide sölenmiyormu...
madem seni istmiyorlar sen de onlara meraklı değilsin ya....
düğüne gidersin el gibi görünürsün gelrisin...telefon aç kim evleniyorsa düğün sahibine yardımcı olacağım bşi varmı de aramadı olmaz hem...
ya bide senin bebeğin var kime ne faydan dokunur allah askına...
genede sen blirsin..

meltemmm acayip genc duruyo maslh....
ilecem özgecım dert yaramıs anneme ondan genc cok cekmıs

mervecım
özgenınde dedıgı gıbı ara bebekten gelemıyom fılan yapılcak bısey varmı dıye soor

iyi geceler kızlarr eşim daha gelmedi işyerinde tadilat yapıyorlarmış
bendede alışkanlık onsuz hayatta uyuyamıyorum
bu arada oğlum uyuyor ama pek huzursuz sürekli uyanıyor bir iki ağlıyor tekrar dalıyor
şimdide sesi geliyor kendi kendine konuşuyor uykusu açılmasın diye yanına gitmiyorum
iyi geceler bitanemm geçmiş olsun
biliyormusun ben hiç gitmedim doktora gitmeyide düşünmüyorum:)
çok sağol teyzesi bugün burnu akıyordu yine ama genel durumu iyi
cidden kızkardeş ve abla çok farklı canımya benimde hem ablam hem kardeşim var
ama Allah razı olsun abilerimde çok iyidir özelliklede büyük abim bambaşkadır benim için. aramızda 8 yaş var ama babam gibi görür kendisini. onun sayesinde ünv. okudum ben
küçük abimde sağolsun hamileyken haftada 2-3 kez hastaneye götürürdü istanbulu bilenler bilir çapa ile ümraniye birbirine o kadar uzak ki biri avrupa biri asya yakasında ama hiçbir zaman yine mi demediler
şimdi uzaktayım ya akılları hep bende
maddi manevi her zaman destekçimiz oldular
bende eşimin ailesinden hiçbirşey görmedim biliyorsun ama eşimi el üstünde tuttular her zaman
ablana gelince sen anlattınya bende duygulandım canımya
göktuşuma 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın
düzeltme 3000tl.ve

hayırlısıyla bi araba bulduk ustalarda bakıp okeylerse araba bu hafta bizde olur.yuppiiiiiii
ayy inşallah canımya eşime kalsa araba alalım diyorda ben istemiyorum nasılsa bir kaç aya askere gidecek diye
cidden herkes kısmetini yiyor tatlım
normalde evde masa hazırladığımda da hep bir tabak fazla koyarım belki biri gelir diye.

ablana şaşırdım tatlımya
canımya geçmiş olsun sanada berat aren ede . eşinde bi garipmiş ama madem öyle gidiyorlar onlar haber versin sana da yenge değil misin. ama annende haklı mervecim eşinle sorun yaşama istiyordur. bi tlf et istersen

slm kızlar hayırlı pazarlar herkese bu akşam 3 öğretmen arkadaşım eşleriyle beraber bize gelecekmiş annemi aradım hemen gel diye:))hemen elleri sıvadım sabah gizoş uyuyodu tuzlu kurabiyemi yaptım yaş pastamı yaptım bitti bulaşıkları makinaya koyarkene gizoş uyandı annemlede yaprak saracağım birde turşu kavururum sigara böreği tamam sanırım eee malum bebişle biraz zor eski menüleri yapmak daha evimi silip süpüreceğim annem bir gelsinde hallederim hemencecik

asıl bomba ise dünden beri kızım ıkınıp ıkınıp duruyodu pırt pırt az az mıçtı sonra bu sabah uyanınca babasıyla oynadılar falan babası tutmuş yürütece koymuş bizim kız beline kadar varya aman yarabbim anlatmak bile istemiyorum hemen banyoya banyo yaptırdık bu arada annem geldi şimdi görüşürüz dün geceki muhabbeti kaçıdık

slm bacılar...pazar ya bomboş kk

ohhh maşallah Zeynep daha ne olsun döktürmüşşsün..
herşeyi anladımda turşu kavurmasını anlamadım :))) k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…