2010 Nisan Anneleri

eda yada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

cnm senin bu kaynana tarafı fena halde cozutmuş hani bir laf vardır insan kendi neyse karşısındakinide öyle görür diye cuk oturdu valla bunlar yakında sana iftira atmaya bile başlarlar aradaki mesafeni koru uzak dur ellerinede koz verme özel bişeylerini anlatma sakın Allah yardımcın olsun

Kizlar bisi soracağım size
Oğlana tam tahıl yaptım iki ölçek mamayla icine de iki tane cicibebe koydum
Cicibebe yok tutar mi
evet canım tok yutar
tam 2 satır okuyunca yazma ıhtımalım olsa özge annnenlere kaldık ya onlar bıze bıseymı yapyı yoksa demesın dedım
böyleler ya
zaten 5 yıldır her aksılıkte gundeme gelmiş bı konu olurdu onun fıkrı olsa
hemde öyle bısey yoktur allah onun sukursuzlugune yada cok sevdıgı kuluna sıkıntı verırmıs
bakalım kulum napacak sıkıntı anında benı unutacakmı dıye duayla hersey yoluna gırer
öyle söyle ona takılma böyle seylere
kımse ıstemez cocugunun yuvası bozulsun ne anneler kaynananda dahıl
nede teyzen bunu sok onun kafasına rabbım sıkıntılarınızı tez zamanda yok etsın

evet özge erkekeler ne tarafa ceksen gelır
o nlar otarfa cekmeden sen kocanın beynını yıka seenınkıde benımkı gıbı doldurusa çok gelıyo besbellı rabbım yardımcımız olsun

refişim ben sna telden de mesaj atmıştım canım malum biliyourm çok yoğunsun arıycam fırsatım olmdı kocam evde canım yoksa durmaz arardım ....
canımm.. biliyorum tabiki.. mesajını aldım çok teşekkürler.. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile sen kusuruma bakma nolur eklemeyi unutmuşum sana karşı teşekkürlerimi.. iyi ki yazdın kızz... yoğun geçiyo günler haklısın.. edanın nazları,utkunun halleri,geleen gideenn.. :))
aklıma gelmişken..

edoşum ameliyata girmeden,çıkmadan ve çıkınca her daim arayaann soraannnn... her anımda yanımda olann canlarıımm.. deniziiimmm.. mehtabıımmm... çoook saolun kızlarrr.. iyi ki varsınız...
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Kizlar bisi soracağım size
Oğlana tam tahıl yaptım iki ölçek mamayla icine de iki tane cicibebe koydum
Cicibebe tok tutar mi
tutmuştur bacıımm... zemuszemus
özgee.. valla kusura bakma tatlım ama caner artık ufaktan ufaktan cozutmaya başladı mıne? hıı ne dersin? neden bu adam bu kadar gaza geliyo hemen dolduruşa geliyo tatlım yaa? kendi düşüncesi kendi fikirleri olmadığı besbelli.. o 5 sene önceki kadroyu bile hatırlamaz.. anası demiş belli işte yaa.. ben hüseyine sorsam çeyiz sermeydi bilmemneydi hatırlamaz bilee..adamlar biz gibi ayrıntıcı varlıklar değildirler.. :) ama bence delil bulmaya çalışmaktan ve de sebep aramaktan çok bi oturup akıllıca konuşmak gerek artık herifinle.. sen yıpranıyosun.. yıpranıcaksın.. ilişkiniz zedelenicekk.. işler daha sallantıya gelmeden bi kafasını toparlamalı ve eğrisiyle doğrusuyla oturup düşünmeli...

unuttum :))

herkese günayydıınn. iyi günleerr..
tekrardan teşekkürler hepinize.. Allah razı olsun..

eda gayet iyi durumda şu an... bu gece deliksiz uyudu çok şükür.. ama utku için aynı şeyi söyleyemicem malesef.. öksürüyo yaa.. hemde öksürürken boğazları doluymuş izlenimi yarattı bende.. hırıltısı da var hafiften ama hemen dr.a götürsemmi.. yoksa evdeki peditus ve öksürük şurubuından mı versem bilemedim.. gece içirdim ikisinden de ondan sonra daha rahat uyudu sanki.. dr.a götürsem hemen antibiyotik vericek kesin.. çok sever antibiyotik vermeyi kendileri :) bugün daha bekleyeyim bakalım...inş. ilerlemeden geçer.. havalar da enteresan ayool.. bigün uzun kollular yeleklerfln.. ertesi gün kısa kol çıtçıtlı badi giyiyo.. bi soğuk bi sıcak.. şaşırdıbünyemiz.. bebeler napsın...

neyse uğur böceklerim uyurken ev işlerimi toparlıyım da uyandıklarında harp alanına dönücek nasılsa :) onlara dağıtmaya mekan ayarlıyım toplamakla :))

iyi günler şimdilik..

ozge sok oldum valla okuyunca ciddi olamzsın ya kesin kocanı kaynanan doldurmustur oha yanı allaha havale et bacım pislikler yaaa

günaydın refiye..edanın ii haberlerini aldım çok sevindim.allah sağlık sıhhati eksik etmesin yuvamızdan çocuk çoluğumuzdan..

inanamıorum.bi erkek ne anlar öle işlerden.hem şimdimi aklına gelmiş.kocanın lafı düşüncesi değil bunlar..ayy insanı salak yerine koymuyorlar mı bide..ya nasıl bi ailesi var durumunuzu görüolar destek yardımcı olmaları gerekirken daha köstek oluyolar..yuh diorum allah bildiği gibi yapsın onları..

ZEYNO maşallah döktütrmüşsün kızzz..eline koluna sağlık..

fundaa kardeş gibisi varmı ne güzel bi kardeşlik örneği sergilemiş. allah razı olsun ondan..ne varsa kendi ailelerimizde var ..allah başımızdan eksik etmesin

herkeze günaydın..hayırlı haftalar..dün hem güzel hemde yorucuydu benim için.gelen yardımcı kadınla beraber bende kendimi helak ettim valla.annem geldi sabah kanıma girdi koltukları yıkadık,yazlıkları yıkayıp hurçladık kaldırdık yemek filan neyse kadın işini bitirdi gitti biz annemle hala iş derdindeydik.aman dedim yeter canımızın düşmanı olduk kime çektiğim belli oldu :))) eşim öğlen uyandı yatak odasınıda o uyandıktan sonra hallettim kahvaltı edip poyrazıda alıp sahile çıktı.siz rahat iş yapın dedi sağolsun..sahile hemen görümcemde damlamış oğlumu görmeye gitmiş güya sanki eve almıom kadını duygu sömürü yapmış kocama bide..ben almasam bacadan giriolar.nasıl işse bu..saat 2 gibi ben duş alıp kuaföre gittim saçlarımı bi güzel kestirdim yeni modelden acaip memnunum hoşuma gitti.eve gelip kek mantı filan yaptım anacımla bi güzel oturup yedik.akşamda babam geldi annemi almaya öle poyrazı uyuttum bende yorgunluktan koltukkta uyuyakalmışım.güya film izleycektim kocişle.yorulmuşum ana napim.oda yatağa götürdü uyandırıp.gece yine oğlum sık sık uyandı mızmızdı.tam olarak bi emin olamadım nesi var diye..olmasa doktora götürcem artık ne yapalım..

canım Allah yardımcın olsun ne diyeyim eskilerin kurcalanıp hala sorun yaratılmasına ve kaynanalara resmen deli oluyorum yaaaaa

herkeze günaydın..hayırlı haftalar..dün hem güzel hemde yorucuydu benim için.gelen yardımcı kadınla beraber bende kendimi helak ettim valla.annem geldi sabah kanıma girdi koltukları yıkadık,yazlıkları yıkayıp hurçladık kaldırdık yemek filan neyse kadın işini bitirdi gitti biz annemle hala iş derdindeydik.aman dedim yeter canımızın düşmanı olduk kime çektiğim belli oldu :))) eşim öğlen uyandı yatak odasınıda o uyandıktan sonra hallettim kahvaltı edip poyrazıda alıp sahile çıktı.siz rahat iş yapın dedi sağolsun..sahile hemen görümcemde damlamış oğlumu görmeye gitmiş güya sanki eve almıom kadını duygu sömürü yapmış kocama bide..ben almasam bacadan giriolar.nasıl işse bu..saat 2 gibi ben duş alıp kuaföre gittim saçlarımı bi güzel kestirdim yeni modelden acaip memnunum hoşuma gitti.eve gelip kek mantı filan yaptım anacımla bi güzel oturup yedik.akşamda babam geldi annemi almaya öle poyrazı uyuttum bende yorgunluktan koltukkta uyuyakalmışım.güya film izleycektim kocişle.yorulmuşum ana napim.oda yatağa götürdü uyandırıp.gece yine oğlum sık sık uyandı mızmızdı.tam olarak bi emin olamadım nesi var diye..olmasa doktora götürcem artık ne yapalım..[/QUOTE]

canım valla adın boşuna hamarata çıkmamış senin bir günde bunca şeyi nasıl yaptın maşallah
umarın oğluşununda birşeyi yoktur

herkese günaydın bir iki sayfa okuyabildim sadece. ben sık sık giremiyorum bayram dönüşü annemle gelmiştim daha sonra kayınvalideler geldi gitiler falan derken zaman geçti .kızımda çok huysuz şimdilerde uykusu geliyor esniyo ama yastığa koyuyorum ağlamaya başlıyor ama nasıl bi ağlama kaldırıyorum susmuyo bile acayip bi huy edindi ya ne yapıcam bilmiyorum gecede sık sık uyanıyor.neyse kızımla vakit geçiyor böyle ücretsiz izne ayrıldım kısmetse hazirana kadar evdeyim tabi kananalar gelir beni delirtmezlerse.gelirlerse ya okula yada anneme kaçarım artık

yav senin adam ii birine benziyoo ama çabuk mu gaza geliyo ne?

ala ala özge bu kaynanan kafayı yemiş anacım. sen onların yanından mümkün mertebe uzaklaş ...allahım seni onların elinden kurtarsın..

ozge sok oldum valla okuyunca ciddi olamzsın ya kesin kocanı kaynanan doldurmustur oha yanı allaha havale et bacım pislikler yaaa

özge yaşadıklarına çok üüzlüorum hayretler içerisindeyim.bi yolunu bul git oralardan..sende iş bul çalış gerekirse eşinde illa dükkan açması gerekmio.oda geçici olarak biyere girsin çalışsın..ele verin güzel bi ev tutun beraber ödersiniz borcu harcı kirayı ne olcak.maksat senin huzurlu olman değilmi yaaa.

canım eşim babasına söz vermişbu evden çıkmıycakmış cıkarsada ev alırmış ki buda hikaye hattda ruya...
herkes gide biz kalırız ...benim kcam resmen onları dinler beni umursamaz kiraya çıkmak için deliriyorum amaeşim kendine guvenmiyor çımaz gitmez ....

ben çalışım tamam ama bebek ne olcak kayanam bakcaksa ne değişicek....annem çalışıyo işe basladı...
eşim mira ödeyemezmiş çok zormuş evi varmış ne geek varmış ayy daha neler neler duysan deli olursun....
maksat benim huzurum mu huzuru düşünse bes yıl evvel giderdik....
eşm işe girermi bilmem alıştı ya dukkan sahibi olmaya (
kız benim olsun yeterki bir oda olsun...
şimdi dukkan bakıyo ama gene ailesinin yanından bakıyo....
ne anladım ...
vallla canım sıkılıyo düşündükçe

çok zor işin yapacak pek bişi yok durum buysa.bol bol dua et canım..allah yardımcın olsun

ÖZGEcim tam olarak neler yaşadın bilemiyorum ne zamandır takip edemedim ama Allah yardımcın olsun umarım bir çıkış bulursun sorun kaynana oldumu birde eşin onların lafına baktımı iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor sıkma canını canım yaa aynı sorun az çok hepimizde var üzülen en çok biz oluyoruz eşimizle ilişkimiz yıpranıyo kendimiz yıpranıyoruz anlatsan anlamıyorlar bilmiyorum ne yapmalı kelin ilacı olsa kafasına sürer misali işte.umarım herşey düzelir dualarım seninle diyebiliyorum anca

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
biz Ahmet Yusuf la iyi olmaya çalışıyoruz malesef ara ara öksürüğü devam ediyor peditusla , ventolin verdim bugün ama hiç sevmiyor kızlarya zorla içirdim onuda geri çıkardı işe yarar mı bilmiyorum
bide bizde uyku düzeni diye bişey kalmadı. dün akşam arkadaşlardaydık gece 12 ye kadar bizimle oturdu bir ara anakucağında uyudu yatağa götürdüm uyandı bir dahada mümkün olmadı uyuması
birde bizimki kalabalığı çok seviyor hele biz tabu oynarken büyülenmiş gibiydi

eda ya çok sevindim canımya maşallah prensese ne güzel atlattı bunuda
utkuya da çok geçmiş olsun canım Ahmet Yusuf ta aynı bende götürmedim çünkü hep aynı ilaçları veriyorlar

canımyaa çok yormuşsun kendini yine sözde izin günün bide kadın alıyorsun almasan nasıl olacaktı bilmiyorum anneninde maşallahı var aynı benim annem
görümcene de pes diyorum başka da bişey demiyorum. cidden çok şaşırıyorum canımya bizim hayatta aklımıza gelmez öyle şeyler Allah akıl fikir versin
inşallah poyraz paşanında bişeyi yoktur tatlım Ahmet Yusufta aynı mızmızlık var

merhaba canım ,neden bu çocuklar böyle yapıyor bilmem bizimkide beni uyutmada diyor ne yaparsan yap:)

canım benimya Allah yardımcın olsun
eşin çok sabit fikirli önemli olan ailesindeki huzur değil mi ve senin mutluluğun değilmi bunu göremiyor malesef
aman zaten kaynanan bakmazki canım yada baksada senin gözün hep arkada kalacak
belki diyorum farklı yerden dükkan baksa o zaman bi şans olur onada yanaşmıyor

merhaba kızlar...
ancak yazabiliyorum sayfa kaç saatten beri açık ama oğlum çok mızmız....yarın misafirim var yaş pastamı yaptım.dolapta sarma börek kabak tatlısı hepsi var pişicek.yanına patates salatası ve kuskus yoğurtlması yaparm yeter gider.bizim buralarda çok çeşit yapılıyo....
oğlumun dişi tekrar kendini belli etmeye başladı 3 gündr var sıkıntısı.bugünde burnunda hafif hırıltı var.

şimdicam silcem 2 odanın camını yağmur mahvetmiş....

özgecim ne diyeceğimi bilemiyorum.çok zor bu zamanlar.Allahım bizlerin mutluluğuna kim gölge düşürmek istiyorsa onları ıslah etsin.......sen çok sabırlı bi insansın.inş.mükafatını görürsün sabrının.........

edanın iyi omasına çok sevindm refiye.inşallah bundan sonraki hayatında hiç sıkıntısı olmaz.

iş arıyorum. ama bi yandanda aklım oğlumda. şu adam çalıştığı yerde inat etmese. başka yere geçse şimdiki maaşının3 katını kazanacak ama takılmış kalmış. onun eline bakmakta canımı sıkıyo artık valla. 10 lira verse 1 hafta sonra 10 lira verdin nereye harcadın diye başlıyooo. babamlara kredi çekip borç vermişti. onun taksitlerini ödüyooo, bizimkilerde altına 0 araba verdik 3 sene önce ona saysın diyolar. kaldım arada derede. babamların borcu diye gık da diyemiyorum. acil iş bulmam lazım. tek sıkıntım kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…