2010 Nisan Anneleri

Valla döktürmüşsün canım çok bile yapmışsın çocukla bide..

selamm kızlarr... iyi pazarlarr.. eda bugün daha iyice.. atlattık sonunda ameliyatımızı sorunsuzca çok şükür.. ama o ameliyathane kapısındaki yarım saat ve çıktığında ayılana kadarki sayıklama dönemi anlatılmaz.. kahroldum.. bittim.. ömrüm tükendii.. Allah bir daha bize de hiçbirimize de böyle üzüntüler yaşatmasın.. evlatlarımıza sağlık versin..
umarım herkesler iidir... geçmişe bakamıycam sanırım.. gelen giden fln oluyo.. bide pazar malum.. annem de bizdeydi sağolsun ama dün akşam gitti.. dün de kayınvalidem ve kayınpederim geldi.. kaynanam halen bizde.. evde telaşe hiç bitmiyo.. bide edanın mızmızlığı... kusuruma bakmayın nolur..
geçmiş olsun diyen varsa çok sağolsun herkes.. denmediyse de canınız sağolsun :))

iyi günlerr...

ohhh maşallah Zeynep daha ne olsun döktürmüşşsün..
herşeyi anladımda turşu kavurmasını anlamadım :))) k

Valla döktürmüşsün canım çok bile yapmışsın çocukla bide..

saolun kızlar valla gizoş uyurken yaptıklarım bunlar ahh birde uzun uyasa:))sibelciğim bizim karadenizde çok meşhurdur turşu kavurmalarımız canım inşallah yolun düşerse yaparım yersin canım beyaz pancardan karışık biberli oluyo gerçi biz herşeyin turşusunu kurarız kocaların bile kuracağız elimizde olsa:)))

çok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda atlatır

Refiyecim cok cok gecmis olsun cnm, allah yardimcinix olsun cabucak atlatin insallah..

Geçmiş olsun kızına inşallah çok kolay atlatır

refiş seni anlıyorum cnm.gecen çok zor geçmiştir..inşallah bugün herşey yolunda gider.eda çabucak toparlanır..

günaydın kızlarrr..
refişim geçmiş olsun inşallah Edamız bunuda atlatıcak

refiyecim allahım yardımcınız olsun sımdıden gecmıs olsun allahım sşfasını versın ınsallah fıtık ameliyatı falan mı canım?

slm refiyecim insallah cabucak cikar edacim gecmis olsun simdiden biseycigi kalmaz insallah ona kocaman öpücükopuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun refiyecim.Eminim Edacık hayırlısıyla atlatıcaktır.Onun için gçlü olmalısın
canım

Refiyecim çok çok geçmiş olsun canım inş Edamız hemencicik iyileşir sağlığına sıhhatine kavuşur.tekrar tekrar geçmiş olsun:)))

refiye canım geçmiş olsun edaya inşallah bi sorun çıkmamıştır iidir şimdi çok çabuk atlatacak gör bak

bu arada refişin kızı ameliyat olmuştur herhalde.rabbim acil şifalar versin.

Refiyecim kızına çok geçmiş olsun. Bir an önce tamamen düzelir ins.
.

refiyecm..edaya çok geçmiş olsun.rabbim şifasını versin.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan
çok teşekkürler hepinize..​
.

ayrıca fundacım.. inş. istediğiniz arabayı alırsınız...
fulyan(funda) çok geçmiş olsun tekrar.. az daha sabır.. iyice iyileşsin elin de bol bol sokarsın suya nasılsa..
bu arada kendisi ve bebişleri hasta olanlar vardı ismini anımsayamadığım.. hepsine geçmiş olsun..

dünürcüğüm hadi gözün aydın olsun canım sever tabikide doktorun bulmuş benim yakuşuklu damadımı sevsin tabide göktuğu sevmeyen adam olurmu yaa bu arada canım hadi hayırlısı bulmuşsunuz araba inşallah alırsınız canım daha sık görüşrüz hem seninle daha bebişler büyüyünce ehliyet alıcaz heriflere sormadan çıkıp çıkıp geliriz artık birbirimize canım aslında bugün sizi çağırcaktım bende ama sabah öğretmen arkadaşım aradı görev yaptığım okuldaki bize gelceklermiş akşama canım hee göktuğ duymasın gizemi istemeyemi geliyolar orasıda malum tee hamile kalmadn alıcam kızın olunca diyip duruyodu valla benden günah gitti bu kızın var diyorum taliplisi dinleyen yok beni

oh bosver batan batsın rahatlamıstır gızemcık
ellerıne saglık afıyetle yeyınıcın
oh çok sukur refıs atlattın ya sag salım allah baska keder vermesın

kısmetten öte yol yok bı kızı 1000 kısı ıster 1 kısı alır mıs

kızlar 6 bucuk tan berı uyanık bennu hanım toplamda 20 sr dakıkalık 2 uykusu var
sımdı yıne uyudu bakalım ne kadar uyur gecede mızmızlandı çok
dıse baglıyoz bakalım ya ne cıktıgı var ne cıkacagı

merhaba kızlarr hayırlı pazarlar hepinize bugün evdeyiz
ama akşama ne olur bilemem tabi:)
Ahmet Yusuf un hafif hafif öksürüğü var inşallah ilerlemez

canımcım maşallah sana döktürmüşsün daha ne olsun ellerine sağlık . zaten senin güler yüzün yeter bence
oh ne güzel annende var hem.
istanbuldan bir tanıdığımın oğlu burda okuyor . benim evimde ünv. hemen yanında oğullarını getirmişler beni aradılar bende hemen pasta yaptım böreği fırına verdim ki kapı çaldı ama malesef içeri girmediler hemen dönmeleri gerekiyor muş
merhaba canım edanın iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak prenses. en kötü derdiniz bu olsun refiyecim
bi günleri bi günlerine uymuyor bu bebişlerin meltemcim benimkide aynı

çok geçmiş olsun.Allah başka dert vermesin evlatlarımıza inşallah...

evet jalecım o 3 uykusundada 20 dakıka uyudu
dunde 40 ar dakıkalık uyumustu
ders zılı gıbı acaba kendını okuldamı sanıyokı dermısım
jalecım ahmet yusufa
ayva yapragı kaynat ıcır
ben bennuya sabahları ıcırıyorum dogdugundan berı ara ara verıyorum
havalar soguyunca devamlı verırırm
etrafında ayva agacı varsa 1 tanesını al kaynat yoksa aktardan alabılırsın
bende toplayıp kurutuyorum

bennuyu son uyuttugumdan sonra 7 ye kadar oyaladım mamsını yedırıp banyo yaptırdım yarım saat uyutmaya ugrastım ıyıce cıldırdı napacaksam

en büyük üzüntünüz bukadar olsun, acil şifalar

refişim ben sna telden de mesaj atmıştım canım malum biliyourm çok yoğunsun arıycam fırsatım olmdı kocam evde canım yoksa durmaz arardım ....

Kizlar bisi soracağım size
Oğlana tam tahıl yaptım iki ölçek mamayla icine de iki tane cicibebe koydum
Cicibebe yok tutar mi

kızlarrrrr..............
bugun yani bu gece kocamın dediği söler hala kulaklarımda cınlıor soktayım....
bizim uzun bir suredir işlerimiz rast gitmiyor,bir bereketsizlik bir tuaflık olduğu kesin ,gözle görülür cinsten bir bozukluk var neye elimizi atsak kuruyor,tum kapılar yuzumuze kapanıyor bir çıkış yolu bulamıyoruz....
ben neden olduğunu ,niçin olduğunu az cok tahmin ediyorum msn den konuşuyrz kızlar az cok bilirsiniz burdan yazıpta banlanmak istemiyorum ama içimide dökmem gerek öle doldum ki....
bu gece kocam bana durdu durdu ve şöle dedi...
senin ceyizin serilmeye geldiğine evde kim kim vardı ....biizmkileri almadınız içeri annen yengen sen vardın birde teyzen varmıydı dedi...
teysem basta bizim evlenmemizi istemedi bunun ailesinin ne lduğunu biliyormuş bana çok söledi inanmadım ben hatda teyzemi kıdım küstük falan neyse.....
bende sen ne demek istiyorsun acık konuş dedim ,bana dediki senin teyzen evlenmemizi stemedi o kesin çeyiz serilirken bu eve bişi yaptı....
dondum kaldım...bunlar senin lafların değil ,bna dolduupta gelme ,sen böle seyi 5 yl önce neden düşünmedin dedim...hiç ummadığın bir kişi yapmış olmasın sakın dedim...ben bişiler seziyorum bugun ispatlamış olsam sana söliycm dedim...ama resmen kaynanam faln doldurmuş yani...
hemde kendi pisliklerini örtmek için kocamın beynine neler sokmuşlar...
acayip sinilendim...hatda benim annemden bile şüpheleniyor ya ...allaha havale ediyorum bunaıl bir adaletdir yarabbim...nasıl gecipte suratıma karsı böle bir ithamda bulunabilir hemde herseyi onun ailesi yapmışken.... tek dileğim en kısa zamanda ona ispatlayacak bir delil bulmamı nasip etsin rabbim.....

bende seni dolduruyomuş gibi olcam ama bi erkek bu kadar ayrıntılı düşünemez heleki 5 yıl öncesini bugün hatırlayıp böle yorumlar yapamaz kesin bi başkası tarafından dolduruşa geldi. sakın sende onların dolduruşuna gelip kocana kötü bişey söleme sakinliğini korumaya gayret et.

ala ala özge bu kaynanan kafayı yemiş anacım. sen onların yanından mümkün mertebe uzaklaş ...allahım seni onların elinden kurtarsın..

özgecim cnm ya bunları esın dusunemez kızlarında dedıgı gıbı erkek mılletının boyle seylere pek aklı ermez mutlaka bu ıste parmagı olan bırı dusunur ancak tovbe ya rabbım bayramda bnm yasadıklarımı bı duysanız yrn fırsat bulunca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…