KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ
grubn adı...
katılmak isteyenler facede buyuk harfle arama yapsın...
ve sunuda söliyim aktif bir katılım olsun lütfen...
yoksa yeni yapılan temizlik işi bir dha olmasın....
öpüyom kızlar
slm kızlar hayırlı pazarlar herkese bu akşam 3 öğretmen arkadaşım eşleriyle beraber bize gelecekmiş annemi aradım hemen gel diye:))hemen elleri sıvadım sabah gizoş uyuyodu tuzlu kurabiyemi yaptım yaş pastamı yaptım bitti bulaşıkları makinaya koyarkene gizoş uyandı annemlede yaprak saracağım birde turşu kavururum sigara böreği tamam sanırım eee malum bebişle biraz zor eski menüleri yapmak daha evimi silip süpüreceğim annem bir gelsinde hallederim hemencecik
asıl bomba ise dünden beri kızım ıkınıp ıkınıp duruyodu pırt pırt az az mıçtı sonra bu sabah uyanınca babasıyla oynadılar falan babası tutmuş yürütece koymuş bizim kız beline kadar varya aman yarabbim anlatmak bile istemiyorum hemen banyoya banyo yaptırdık bu arada annem geldi şimdi görüşürüz dün geceki muhabbeti kaçıdık
ohhh maşallah Zeynep daha ne olsun döktürmüşşsün..
herşeyi anladımda turşu kavurmasını anlamadım :))) k
Valla döktürmüşsün canım çok bile yapmışsın çocukla bide..
çok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda atlatır
Refiyecim cok cok gecmis olsun cnm, allah yardimcinix olsun cabucak atlatin insallah..
refiyecim gecen ne zor geçmiştir anlıyorum ama çok şükür annen yanında ve eminim eda rahat bir gece geçirmiştir. tabi kuzum korkuyordur bugün. inşallah sağ salim eve döndükten sonra bunlar bir anı olarak kalacak. ve sağlığına tamamen kavuşacak cimcime .
Geçmiş olsun kızına inşallah çok kolay atlatır
refişim: canım eda inşlh sağlıkla dönecek evine ,annen yanındaymış ama genede ana yreği için aklı gidiyo ...bir gunden bişiycik olmaz inşlh...eltinede mslkh diyelim ne eltiler var ya...bu arada gercejten benim oturduğum yerde kimseyok ....yen yaılan binalar var ama daha kimse tasınmadı boş...
yanımda oturan insanlar var ama dillerini anlamıyroum malesef hem de yaslılar zaten...
karşı binamda bir kadın var oda allahlık dedikoducunun önde gideni...
birde kayınvalidemin komşuları var sen söle kiminle konuşayım görüşeyim oyuzden kimsem yok...
hoş artık kaynanam da yok....od sevgili torununu okula göturuyo ve akşam geliyo ....
refiş seni anlıyorum cnm.gecen çok zor geçmiştir..inşallah bugün herşey yolunda gider.eda çabucak toparlanır..
günaydın kızlarrr..
refişim geçmiş olsun inşallah Edamız bunuda atlatıcak
refiyecim allahım yardımcınız olsun sımdıden gecmıs olsun allahım sşfasını versın ınsallah fıtık ameliyatı falan mı canım?
canım arkidişim edaya çok geçmiş olsun inş. kısa sürede iyleşir kendi sorunlarımdan edayla ilgilenemedim gelemedim ziyarete tlf ettim ama inş makbule geçmiştir eve gelirim artıkın. bu arada akşam hastane için sana ve hüseyine çok tşk ederim öptüm cicim.iyiki varsın herşey için çok çok çok tşk...
refiş çok geçmiş olsun.... sonuçta sağlık için... Katlanacağız. bakalım bizleri daha neler bekliyorrr.. senin işinde şimdi zor, bir tane nazlı prenses, bi de minik utkumuz. nasıl başedeceksen artık sana kolay gelsin...
slm refiyecim insallah cabucak cikar edacim gecmis olsun simdiden biseycigi kalmaz insallah ona kocaman öpücükopuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun refiyecim.Eminim Edacık hayırlısıyla atlatıcaktır.Onun için gçlü olmalısın
canım
Refiyecim çok çok geçmiş olsun canım inş Edamız hemencicik iyileşir sağlığına sıhhatine kavuşur.tekrar tekrar geçmiş olsun:)))
refiye canım geçmiş olsun edaya inşallah bi sorun çıkmamıştır iidir şimdi çok çabuk atlatacak gör bak
bu arada refişin kızı ameliyat olmuştur herhalde.rabbim acil şifalar versin.
Refiyecim kızına çok geçmiş olsun. Bir an önce tamamen düzelir ins.
.
refiyecm..edaya çok geçmiş olsun.rabbim şifasını versin.
Refüşssssssssss
oh bosver batan batsın rahatlamıstır gızemcıkslm kızlar hayırlı pazarlar herkese bu akşam 3 öğretmen arkadaşım eşleriyle beraber bize gelecekmiş annemi aradım hemen gel diye:))hemen elleri sıvadım sabah gizoş uyuyodu tuzlu kurabiyemi yaptım yaş pastamı yaptım bitti bulaşıkları makinaya koyarkene gizoş uyandı annemlede yaprak saracağım birde turşu kavururum sigara böreği tamam sanırım eee malum bebişle biraz zor eski menüleri yapmak daha evimi silip süpüreceğim annem bir gelsinde hallederim hemencecik
asıl bomba ise dünden beri kızım ıkınıp ıkınıp duruyodu pırt pırt az az mıçtı sonra bu sabah uyanınca babasıyla oynadılar falan babası tutmuş yürütece koymuş bizim kız beline kadar varya aman yarabbim anlatmak bile istemiyorum hemen banyoya banyo yaptırdık bu arada annem geldi şimdi görüşürüz dün geceki muhabbeti kaçıdık
oh çok sukur refıs atlattın ya sag salım allah baska keder vermesınselamm kızlarr... iyi pazarlarr.. eda bugün daha iyice.. atlattık sonunda ameliyatımızı sorunsuzca çok şükür.. ama o ameliyathane kapısındaki yarım saat ve çıktığında ayılana kadarki sayıklama dönemi anlatılmaz.. kahroldum.. bittim.. ömrüm tükendii.. Allah bir daha bize de hiçbirimize de böyle üzüntüler yaşatmasın.. evlatlarımıza sağlık versin..
umarım herkesler iidir... geçmişe bakamıycam sanırım.. gelen giden fln oluyo.. bide pazar malum.. annem de bizdeydi sağolsun ama dün akşam gitti.. dün de kayınvalidem ve kayınpederim geldi.. kaynanam halen bizde.. evde telaşe hiç bitmiyo.. bide edanın mızmızlığı... kusuruma bakmayın nolur..
geçmiş olsun diyen varsa çok sağolsun herkes.. denmediyse de canınız sağolsun :))
iyi günlerr...
dünürcüğüm hadi gözün aydın olsun canım sever tabikide doktorun bulmuş benim yakuşuklu damadımı sevsin tabide göktuğu sevmeyen adam olurmu yaa bu arada canım hadi hayırlısı bulmuşsunuz araba inşallah alırsınız canım daha sık görüşrüz hem seninle daha bebişler büyüyünce ehliyet alıcaz heriflere sormadan çıkıp çıkıp geliriz artık birbirimize canım aslında bugün sizi çağırcaktım bende ama sabah öğretmen arkadaşım aradı görev yaptığım okuldaki bize gelceklermiş akşama canım hee göktuğ duymasın gizemi istemeyemi geliyolar orasıda malum tee hamile kalmadn alıcam kızın olunca diyip duruyodu valla benden günah gitti bu kızın var diyorum taliplisi dinleyen yok beni
canımcım maşallah sana döktürmüşsün daha ne olsun ellerine sağlık . zaten senin güler yüzün yeter benceslm kızlar hayırlı pazarlar herkese bu akşam 3 öğretmen arkadaşım eşleriyle beraber bize gelecekmiş annemi aradım hemen gel diye:))hemen elleri sıvadım sabah gizoş uyuyodu tuzlu kurabiyemi yaptım yaş pastamı yaptım bitti bulaşıkları makinaya koyarkene gizoş uyandı annemlede yaprak saracağım birde turşu kavururum sigara böreği tamam sanırım eee malum bebişle biraz zor eski menüleri yapmak daha evimi silip süpüreceğim annem bir gelsinde hallederim hemencecik
merhaba canım edanın iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak prenses. en kötü derdiniz bu olsun refiyecimselamm kızlarr... iyi pazarlarr.. eda bugün daha iyice.. atlattık sonunda ameliyatımızı sorunsuzca çok şükür.. ama o ameliyathane kapısındaki yarım saat ve çıktığında ayılana kadarki sayıklama dönemi anlatılmaz.. kahroldum.. bittim.. ömrüm tükendii.. Allah bir daha bize de hiçbirimize de böyle üzüntüler yaşatmasın.. evlatlarımıza sağlık versin..
umarım herkesler iidir... geçmişe bakamıycam sanırım.. gelen giden fln oluyo.. bide pazar malum.. annem de bizdeydi sağolsun ama dün akşam gitti.. dün de kayınvalidem ve kayınpederim geldi.. kaynanam halen bizde.. evde telaşe hiç bitmiyo.. bide edanın mızmızlığı... kusuruma bakmayın nolur..
geçmiş olsun diyen varsa çok sağolsun herkes.. denmediyse de canınız sağolsun :))
iyi günlerr...
bi günleri bi günlerine uymuyor bu bebişlerin meltemcim benimkide aynıoh bosver batan batsın rahatlamıstır gızemcık
ellerıne saglık afıyetle yeyınıcın
oh çok sukur refıs atlattın ya sag salım allah baska keder vermesın
kısmetten öte yol yok bı kızı 1000 kısı ıster 1 kısı alır mıs
kızlar 6 bucuk tan berı uyanık bennu hanım toplamda 20 sr dakıkalık 2 uykusu var
sımdı yıne uyudu bakalım ne kadar uyur gecede mızmızlandı çok
dıse baglıyoz bakalım ya ne cıktıgı var ne cıkacagı
selamm kızlarr... iyi pazarlarr.. eda bugün daha iyice.. atlattık sonunda ameliyatımızı sorunsuzca çok şükür.. ama o ameliyathane kapısındaki yarım saat ve çıktığında ayılana kadarki sayıklama dönemi anlatılmaz.. kahroldum.. bittim.. ömrüm tükendii.. Allah bir daha bize de hiçbirimize de böyle üzüntüler yaşatmasın.. evlatlarımıza sağlık versin..
iyi günlerr...
evet jalecım o 3 uykusundada 20 dakıka uyudumerhaba kızlarr hayırlı pazarlar hepinize bugün evdeyiz
ama akşama ne olur bilemem tabi:)
Ahmet Yusuf un hafif hafif öksürüğü var inşallah ilerlemez
canımcım maşallah sana döktürmüşsün daha ne olsun ellerine sağlık . zaten senin güler yüzün yeter bence
oh ne güzel annende var hem.
istanbuldan bir tanıdığımın oğlu burda okuyor . benim evimde ünv. hemen yanında oğullarını getirmişler beni aradılar bende hemen pasta yaptım böreği fırına verdim ki kapı çaldı ama malesef içeri girmediler hemen dönmeleri gerekiyor muş
merhaba canım edanın iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak prenses. en kötü derdiniz bu olsun refiyecim
bi günleri bi günlerine uymuyor bu bebişlerin meltemcim benimkide aynı
selamm kızlarr... iyi pazarlarr.. eda bugün daha iyice.. atlattık sonunda ameliyatımızı sorunsuzca çok şükür.. ama o ameliyathane kapısındaki yarım saat ve çıktığında ayılana kadarki sayıklama dönemi anlatılmaz.. kahroldum.. bittim.. ömrüm tükendii.. Allah bir daha bize de hiçbirimize de böyle üzüntüler yaşatmasın.. evlatlarımıza sağlık versin..
iyi günlerr...
kızlarrrrr..............
bugun yani bu gece kocamın dediği söler hala kulaklarımda cınlıor soktayım....
bizim uzun bir suredir işlerimiz rast gitmiyor,bir bereketsizlik bir tuaflık olduğu kesin ,gözle görülür cinsten bir bozukluk var neye elimizi atsak kuruyor,tum kapılar yuzumuze kapanıyor bir çıkış yolu bulamıyoruz....
ben neden olduğunu ,niçin olduğunu az cok tahmin ediyorum msn den konuşuyrz kızlar az cok bilirsiniz burdan yazıpta banlanmak istemiyorum ama içimide dökmem gerek öle doldum ki....
bu gece kocam bana durdu durdu ve şöle dedi...
senin ceyizin serilmeye geldiğine evde kim kim vardı ....biizmkileri almadınız içeri annen yengen sen vardın birde teyzen varmıydı dedi...
teysem basta bizim evlenmemizi istemedi bunun ailesinin ne lduğunu biliyormuş bana çok söledi inanmadım ben hatda teyzemi kıdım küstük falan neyse.....
bende sen ne demek istiyorsun acık konuş dedim ,bana dediki senin teyzen evlenmemizi stemedi o kesin çeyiz serilirken bu eve bişi yaptı....
dondum kaldım...bunlar senin lafların değil ,bna dolduupta gelme ,sen böle seyi 5 yl önce neden düşünmedin dedim...hiç ummadığın bir kişi yapmış olmasın sakın dedim...ben bişiler seziyorum bugun ispatlamış olsam sana söliycm dedim...ama resmen kaynanam faln doldurmuş yani...
hemde kendi pisliklerini örtmek için kocamın beynine neler sokmuşlar...
acayip sinilendim...hatda benim annemden bile şüpheleniyor ya ...allaha havale ediyorum bunaıl bir adaletdir yarabbim...nasıl gecipte suratıma karsı böle bir ithamda bulunabilir hemde herseyi onun ailesi yapmışken.... tek dileğim en kısa zamanda ona ispatlayacak bir delil bulmamı nasip etsin rabbim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?