2010 Nisan Anneleri

Allah yardımcın olsun canım herşeyimiz kuzularımız dimi önce onları düşünüyoruz

hakkında hayırlısı 2 arada kalmak ne zor ya
eger iş bulursan apt komsum cocoga ıyı bakar baktırmayı dusunursen
sıncan merkezdeyız eryamana dolmusta var

aysegül inşallah iş bulursun tatlım.yaa arada kalman kötü olmuş..ona saysın lafıda sonradan sölendiği için kötü olmuş aslında..inşallah herşey dilediğin gibi olur.bebeği bakıcıya mı bırakacan çalışırsan.eşin çalışmana ne dio..?

fundaaaa hamarat gacı.canım çekti valla anlattıklarını burda aç susuz çalışıveriom gari...:)))ellerine sağlık

eşim çalışmama karışmaz. ii bi kreş bulana kadar kaynana bakar. eltimde 8 aylık hamile kaynanayla altlı üstlü oturuyolar. o biz bakarız nasılsa benim de oluyoo diyoo.. bilmiyorum valla. kaynana baksa içim daha rahat eder ama ters tek lafta şalter atar bende...

ay ne zamandır giremiyordum artıkın daha özgürüm heyyyyoooo
ayşegülcüm canım allah kolaylık versin para pul neyse de arada kalmaktan kötü bişey yok valla inşallah canın sıkılmadan çözülür herşey
ya kızlar bu arada epey kopmuşum ben refişimin minik edasının neyi vardı şükür allaha iyi geçmiş ama o kadar gerti gittim yine de bulamadım en sonunda sorayım bari dedim
Refişim geçmiş olsun bitanem allah sağlık versin kuzucuklara inşallah

hayriye bu arada tam yakalayamasam da sende acayip cevher var bacım şu tariflerden bana da anlat kuzum. mesela şu bebe bisküvilerini yakaladım ama nerde olduğunu hatırlayamadığım için kaybettim onu yazar mısın?

eda kulagından amelıyat oldu
bak sımdı unuttum
benım yegenımde olmustu
bısey taktılar kulagına ıgne gıbı ınce bıseydı
hayriye bu arada tam yakalayamasam da sende acayip cevher var bacım şu tariflerden bana da anlat kuzum. mesela şu bebe bisküvilerini yakaladım ama nerde olduğunu hatırlayamadığım için kaybettim onu yazar mısın?

nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgınde hayrısın tarıflerı

kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah

iyi akşamlar kızlarr
pc de şim vardı bi size bakayım dedim
bu sayfada gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım
fundaa hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasın kullanmayı nasip etsin rabbim çok iyi oldu bu bebekle daha rahat edersiniz artık . yarın içinde Allah kolaylık versin güzelim inşallah göktuğ da daha iyi olur üzmez annesini. ellerine sağlık ayrıca
sinemcim sende hoşgeldin canım
ayşegül inşallah sende istediğin gibi bir iş bulursun peki ailenle eşin karşılıklı konuşmadılarmı hiç bu konuyu? keşke baştan söyleselermiş arabaya say diye
hayriyecim kıyamam sanaaa zaten bi lokma kalmışsın ye tatlım sen

kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
,
gözün aydın fundacım kazasız belasızyi gezmeler diliyorum

jalecim sağol tatlım inşallah eskisi gibi aktif olucam bundan sonra tabi mete bey izin verdiği müddetçe

jalecm ve sinemcm(annee)ismini yanlış hatırlamıyorumdur umarım çok sağolun kızlar....daha güzelleri sizin olsun inş.

hayriyecm gel canım ben sana daha özenli pastalar börekler yapayım sen gel yeter ki....yakında olsak ben sana paket yapar getirirdm canım.......

ayşegülcm canım aile içi huzursuzluk kötü bacım ya..inşallah istediğin gibi bi iş bulursun....üzme kendini

fundacım hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın ınsallah.benımde tepem atık bugun kızlar esımle tartıstık tlf suratına kapadım ardından da msj attım gerceklerı anlayacaksın ama cok gec olacak dıye tık yok odunda su laf bana edılse yer bıtırırım kendımı bende arasa telı acmıcam.kaynanam aramıs mutfak masasını sen alacan dıye ınsan alır mısın der herseyın bı usulu var bu uyuz da bırde bılezık takacam dedı e bılezıgı taktık ya nısanda durup durup bılezık mı takılır keyfın bılır demem suc oldu.yengesıgıl falanda nısanda taktılar benım gerıkafalı da dugunde bı daha takacam dıyo e bana da geldıler bı sacımdan tutup yerde surumedıklerı kaldı onlara odul verecek heralde emanetıme cok guzel ezıyet ettınız dıye :mymeka:delikafadulden:tomato:

ya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo

banada yardım edin ne olur yaa:çok üzgünüm: varmı benle bu durumu yaşayan

fundacım Allah saglıkla huzurla kazasız belasız kullanmak nasıp etsın darısı basımıza ıns esımde kredıye basvurdu bakalım bırkac gune sonuclanacak bızde hayırlısıyla alırız ınsaallah canım

aysegulcum ınsallah allah gonlune gore bır ıs verır sana ayrıca arada kalmakta gercekten cok kotu

hayrıyecım yenı sacın facedekı halın sanırım super gorunuyorsun

ozgecım tatlım ya nasıl bır kaynanadır o ya bırlık olup parca pıncık yapalım onu ya nasılda doldurmus oglunu allahım yarabbım ya canım benım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs elbet bu kotu gunlerı atlatacaksın sabır ve bol bol dua canım benımde dualarım senınle bıtanem

Son düzenleme:

maşallah benim hamarat arkadaşıma canım valla gün 48 saat olsa ayakta olacan hayriyeciğim nasıl bir performans rabbim kuvvetini veriyo sanırım bu arada saçlarınıda güle güle kullan canım yakışmıştır benim güzel arkadaşıma kesin

canım dünden bu yana okudum ama yeni yazma fırsatım oldu canım valla eşinede yuhh diyorum artık durdu durdu şimdimi aklına geldi 5 yılki olay yaa ne zormuş gelin olmak yaa hep kabahatlı gelinler oluyo kayınvalideler sütten çıkmış ak kaşık canım yaa sütün falan hep gider takma yaa zaten azaldı benim öyle kafayı takmaktan bu manyak kayınvaliddeler ne istiyolar yaa bıraksınlar artık yakalarını kgelinlerin oğullarını hala bekar gibi hareket etmesini istiyolar bir yuvaları eşleri olduğunu unutuyolar üzme tatlı canını

gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))

selam kıızlar nasılsınız ben fazla girmiyorum artık faceye giriyom biraz okadar herşey yolunda çok şükür edaya ne olmuş kulaklarından rahatsız demi merak ettim yaainşallah kötü bişey yoktur fazla girmeddiğim için bilmiyorum

kızlar merhaba

Fundacım hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesinnn

Hayriyecim saçlar çook hoş olmuş güle güle kullan

Refişim çok geçmiş olsun Edacımız şimdi nasıl?

Yurdagülüm inşallah kredi olumlu olurdda hayırlısıyla sizde arabanızı alırsınız

Hacercim fotolar süper inşallah damatlıklarını da görürsün

Bence eşinin ailesinden biran önce uzaklaşmanın yollarını düşünmen lazım canım. Anladığım kadarıyla size sürekli huzursuzluk getiriyorlar

Evet, haklısın bence de dolduruşa gelmiş özgenin kocaşıCADIARZU

Benim oğlumunda salyaları arttı, birkaç gündür burnu tıkanıyor hapşurup öksürüyor. Doktor herşeyi ağzına götürme eğilimi olduğundan soğuk algınlığı mikroplarını kapma riski fazla olur dedi. Anne sütü korur sanıyordum ben de Demek korumasa noolcak bilmem mafoldumbenmafoldumben

Kuzuna bakacak kimse ayarlarsan çalış bence de. Adam eline bakmazsın. Çok rahat oluyo valla :lepi:
Benimkine de kayınvalide baktı(kızıma) 6 yıldır. Gıkımı çıkartmadım valla. ne derse hee dedm geçtim. Yeterki kızıma sevgiyle, şevkatle baksın diye. Biraz alttan alıcan artık, hoşgörülşü olacan. Yavrun içinboshayallersmile

Biberona alışan bebekler kaşığı zor tanıyor galiba, benimki de öyle

gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))

Çok iyi yapmışsın. Ben de mi öyle yapsam

Bu arada fecii boğazım yanıyor. Kaptım galiba ben de şifayı çocuklardan. :2::2::2:İlaç da alamıyorum. İlaç bağımlısı bir insan olarak zor bi durum benim için
Limonlu ıhlamur yaptım onu yudumluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…