iş arıyorum. ama bi yandanda aklım oğlumda. şu adam çalıştığı yerde inat etmese. başka yere geçse şimdiki maaşının3 katını kazanacak ama takılmış kalmış. onun eline bakmakta canımı sıkıyo artık valla. 10 lira verse 1 hafta sonra 10 lira verdin nereye harcadın diye başlıyooo. babamlara kredi çekip borç vermişti. onun taksitlerini ödüyooo, bizimkilerde altına 0 araba verdik 3 sene önce ona saysın diyolar. kaldım arada derede. babamların borcu diye gık da diyemiyorum. acil iş bulmam lazım. tek sıkıntım kuzum...
iş arıyorum. ama bi yandanda aklım oğlumda. şu adam çalıştığı yerde inat etmese. başka yere geçse şimdiki maaşının3 katını kazanacak ama takılmış kalmış. onun eline bakmakta canımı sıkıyo artık valla. 10 lira verse 1 hafta sonra 10 lira verdin nereye harcadın diye başlıyooo. babamlara kredi çekip borç vermişti. onun taksitlerini ödüyooo, bizimkilerde altına 0 araba verdik 3 sene önce ona saysın diyolar. kaldım arada derede. babamların borcu diye gık da diyemiyorum. acil iş bulmam lazım. tek sıkıntım kuzum...
eda kulagından amelıyat olduay ne zamandır giremiyordum artıkın daha özgürüm heyyyyoooo
ayşegülcüm canım allah kolaylık versin para pul neyse de arada kalmaktan kötü bişey yok valla inşallah canın sıkılmadan çözülür herşey
ya kızlar bu arada epey kopmuşum ben refişimin minik edasının neyi vardı şükür allaha iyi geçmiş ama o kadar gerti gittim yine de bulamadım en sonunda sorayım bari dedim
Refişim geçmiş olsun bitanem allah sağlık versin kuzucuklara inşallah
hayriye bu arada tam yakalayamasam da sende acayip cevher var bacım şu tariflerden bana da anlat kuzum. mesela şu bebe bisküvilerini yakaladım ama nerde olduğunu hatırlayamadığım için kaybettim onu yazar mısın?
eda kulagından amelıyat oldu
bak sımdı unuttum
benım yegenımde olmustu
bısey taktılar kulagına ıgne gıbı ınce bıseydı
nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyor topıgınde hayrısın tarıflerı
,kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
iyi akşamlar kızlarr
pc de şim vardı bi size bakayım dedim
bu sayfada gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım
fundaa hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasın kullanmayı nasip etsin rabbim çok iyi oldu bu bebekle daha rahat edersiniz artık . yarın içinde Allah kolaylık versin güzelim inşallah göktuğ da daha iyi olur üzmez annesini. ellerine sağlık ayrıca
sinemcim sende hoşgeldin canım
ayşegül inşallah sende istediğin gibi bir iş bulursun peki ailenle eşin karşılıklı konuşmadılarmı hiç bu konuyu? keşke baştan söyleselermiş arabaya say diye
hayriyecim kıyamam sanaaa zaten bi lokma kalmışsın ye tatlım sen
kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
günaydın refiye..edanın ii haberlerini aldım çok sevindim.allah sağlık sıhhati eksik etmesin yuvamızdan çocuk çoluğumuzdan..
inanamıorum.bi erkek ne anlar öle işlerden.hem şimdimi aklına gelmiş.kocanın lafı düşüncesi değil bunlar..ayy insanı salak yerine koymuyorlar mı bide..ya nasıl bi ailesi var durumunuzu görüolar destek yardımcı olmaları gerekirken daha köstek oluyolar..yuh diorum allah bildiği gibi yapsın onları..
ZEYNO maşallah döktütrmüşsün kızzz..eline koluna sağlık..
fundaa kardeş gibisi varmı ne güzel bi kardeşlik örneği sergilemiş. allah razı olsun ondan..ne varsa kendi ailelerimizde var ..allah başımızdan eksik etmesin
herkeze günaydın..hayırlı haftalar..dün hem güzel hemde yorucuydu benim için.gelen yardımcı kadınla beraber bende kendimi helak ettim valla.annem geldi sabah kanıma girdi koltukları yıkadık,yazlıkları yıkayıp hurçladık kaldırdık yemek filan neyse kadın işini bitirdi gitti biz annemle hala iş derdindeydik.aman dedim yeter canımızın düşmanı olduk kime çektiğim belli oldu :))) eşim öğlen uyandı yatak odasınıda o uyandıktan sonra hallettim kahvaltı edip poyrazıda alıp sahile çıktı.siz rahat iş yapın dedi sağolsun..sahile hemen görümcemde damlamış oğlumu görmeye gitmiş güya sanki eve almıom kadını duygu sömürü yapmış kocama bide..ben almasam bacadan giriolar.nasıl işse bu..saat 2 gibi ben duş alıp kuaföre gittim saçlarımı bi güzel kestirdim yeni modelden acaip memnunum hoşuma gitti.eve gelip kek mantı filan yaptım anacımla bi güzel oturup yedik.akşamda babam geldi annemi almaya öle poyrazı uyuttum bende yorgunluktan koltukkta uyuyakalmışım.güya film izleycektim kocişle.yorulmuşum ana napim.oda yatağa götürdü uyandırıp.gece yine oğlum sık sık uyandı mızmızdı.tam olarak bi emin olamadım nesi var diye..olmasa doktora götürcem artık ne yapalım..
canım dünden bu yana okudum ama yeni yazma fırsatım oldu canım valla eşinede yuhh diyorum artık durdu durdu şimdimi aklına geldi 5 yılki olay yaa ne zormuş gelin olmak yaa hep kabahatlı gelinler oluyo kayınvalideler sütten çıkmış ak kaşık canım yaa sütün falan hep gider takma yaa zaten azaldı benim öyle kafayı takmaktan bu manyak kayınvaliddeler ne istiyolar yaa bıraksınlar artık yakalarını kgelinlerin oğullarını hala bekar gibi hareket etmesini istiyolar bir yuvaları eşleri olduğunu unutuyolar üzme tatlı canınıcanım eşim babasına söz vermişbu evden çıkmıycakmış cıkarsada ev alırmış ki buda hikaye hattda ruya...
herkes gide biz kalırız ...benim kcam resmen onları dinler beni umursamaz kiraya çıkmak için deliriyorum amaeşim kendine guvenmiyor çımaz gitmez ....
ben çalışım tamam ama bebek ne olcak kayanam bakcaksa ne değişicek....annem çalışıyo işe basladı...
eşim mira ödeyemezmiş çok zormuş evi varmış ne geek varmış ayy daha neler neler duysan deli olursun....
maksat benim huzurum mu huzuru düşünse bes yıl evvel giderdik....
eşm işe girermi bilmem alıştı ya dukkan sahibi olmaya(
kız benim olsun yeterki bir oda olsun...
şimdi dukkan bakıyo ama gene ailesinin yanından bakıyo....
ne anladım ...
vallla canım sıkılıyo düşündükçe
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
biz Ahmet Yusuf la iyi olmaya çalışıyoruz malesef ara ara öksürüğü devam ediyor peditusla , ventolin verdim bugün ama hiç sevmiyor kızlarya zorla içirdim onuda geri çıkardı işe yarar mı bilmiyorum
bide bizde uyku düzeni diye bişey kalmadı. dün akşam arkadaşlardaydık gece 12 ye kadar bizimle oturdu bir ara anakucağında uyudu yatağa götürdüm uyandı bir dahada mümkün olmadı uyuması
birde bizimki kalabalığı çok seviyor hele biz tabu oynarken büyülenmiş gibiydi
eda ya çok sevindim canımya maşallah prensese ne güzel atlattı bunuda
utkuya da çok geçmiş olsun canım Ahmet Yusuf ta aynı bende götürmedim çünkü hep aynı ilaçları veriyorlar
canımyaa çok yormuşsun kendini yine sözde izin günün bide kadın alıyorsun almasan nasıl olacaktı bilmiyorum anneninde maşallahı var aynı benim annem
görümcene de pes diyorum başka da bişey demiyorum. cidden çok şaşırıyorum canımya bizim hayatta aklımıza gelmez öyle şeyler Allah akıl fikir versin
inşallah poyraz paşanında bişeyi yoktur tatlım Ahmet Yusufta aynı mızmızlık var
merhaba canım ,neden bu çocuklar böyle yapıyor bilmem bizimkide beni uyutmada diyor ne yaparsan yap:)
hımm ayva yaprağını bilmiyordum tatlım hemen bulayım ben. zaten burası ayva cenneti
bende anlamıyorum canım bu bebekleri anlayamıyorsunda dertlerini
tutar canım ben özellikle geceleri mamasına ve muhallebisine koyuyorum
özgecim şok oldum okurken canım
kızlarında dediği gibi eşinin aklına gelmesi mümkün değil. hadi anlattılar diyelim nasıl böyle birşeye inanabiliyor hayretler içindeyim
Allah yardımcın olsun canımya çok zor durumun hele eşin yanında olmadıktan sonra
bende eşimin askerliğinden sonra kesinlikle buraya dönmek istemiyorum tamam illa istanbul olacakta demiyorum ama en azından bu ilçe olmasın diyorum bakalım şimdilik ses çıkarmıyor ilerde ne olur bilmiyorum
canım ahmetim inşallah geçer öksürüğü arada öksürük olması normal canım havalar iyice şaşırdı bir güneşli bir soğuk ondandır canım şuruplarınız işe yarar emin ol canımcım
canım aynı olmasada gizemde sebze püresini hiç ağzına sürmüyodu bugün bende hazır milupanınkilerden aldım onu yedi anlamıyorum bende yaa yarın kendim yapıcam bakalım yine zorlama canım tek bildiğim o zorladıkca daha bir ters tepki yapıyo canım inşallah düzene girerya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo
banada yardım edin ne olur yaa:çok üzgünüm: varmı benle bu durumu yaşayan
fundacım Allah saglıkla huzurla kazasız belasız kullanmak nasıp etsın darısı basımıza ıns esımde kredıye basvurdu bakalım bırkac gune sonuclanacak bızde hayırlısıyla alırız ınsaallah canım
aysegulcum ınsallah allah gonlune gore bır ıs verır sana ayrıca arada kalmakta gercekten cok kotu
hayrıyecım yenı sacın facedekı halın sanırım super gorunuyorsun
ozgecım tatlım ya nasıl bır kaynanadır o ya bırlık olup parca pıncık yapalım onu ya nasılda doldurmus oglunu allahım yarabbım ya canım benım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs elbet bu kotu gunlerı atlatacaksın sabır ve bol bol dua canım benımde dualarım senınle bıtanem
canım nasılsın bitanem idilim nasıl sen nasılsın
kızlarrrrr..............
bugun yani bu gece kocamın dediği söler hala kulaklarımda cınlıor soktayım....
bizim uzun bir suredir işlerimiz rast gitmiyor,bir bereketsizlik bir tuaflık olduğu kesin ,gözle görülür cinsten bir bozukluk var neye elimizi atsak kuruyor,tum kapılar yuzumuze kapanıyor bir çıkış yolu bulamıyoruz....
ben neden olduğunu ,niçin olduğunu az cok tahmin ediyorum msn den konuşuyrz kızlar az cok bilirsiniz burdan yazıpta banlanmak istemiyorum ama içimide dökmem gerek öle doldum ki....
bu gece kocam bana durdu durdu ve şöle dedi...
senin ceyizin serilmeye geldiğine evde kim kim vardı ....biizmkileri almadınız içeri annen yengen sen vardın birde teyzen varmıydı dedi...
teysem basta bizim evlenmemizi istemedi bunun ailesinin ne lduğunu biliyormuş bana çok söledi inanmadım ben hatda teyzemi kıdım küstük falan neyse.....
bende sen ne demek istiyorsun acık konuş dedim ,bana dediki senin teyzen evlenmemizi stemedi o kesin çeyiz serilirken bu eve bişi yaptı....
dondum kaldım...bunlar senin lafların değil ,bna dolduupta gelme ,sen böle seyi 5 yl önce neden düşünmedin dedim...hiç ummadığın bir kişi yapmış olmasın sakın dedim...ben bişiler seziyorum bugun ispatlamış olsam sana söliycm dedim...ama resmen kaynanam faln doldurmuş yani...
hemde kendi pisliklerini örtmek için kocamın beynine neler sokmuşlar...
acayip sinilendim...hatda benim annemden bile şüpheleniyor ya ...allaha havale ediyorum bunaıl bir adaletdir yarabbim...nasıl gecipte suratıma karsı böle bir ithamda bulunabilir hemde herseyi onun ailesi yapmışken.... tek dileğim en kısa zamanda ona ispatlayacak bir delil bulmamı nasip etsin rabbim.....
bende seni dolduruyomuş gibi olcam ama bi erkek bu kadar ayrıntılı düşünemez heleki 5 yıl öncesini bugün hatırlayıp böle yorumlar yapamaz kesin bi başkası tarafından dolduruşa geldi. sakın sende onların dolduruşuna gelip kocana kötü bişey söleme sakinliğini korumaya gayret et.
merhaba kızlar...
ancak yazabiliyorum sayfa kaç saatten beri açık ama oğlum çok mızmız....yarın misafirim var yaş pastamı yaptım.dolapta sarma börek kabak tatlısı hepsi var pişicek.yanına patates salatası ve kuskus yoğurtlması yaparm yeter gider.bizim buralarda çok çeşit yapılıyo....
oğlumun dişi tekrar kendini belli etmeye başladı 3 gündr var sıkıntısı.bugünde burnunda hafif hırıltı var.
şimdicam silcem 2 odanın camını yağmur mahvetmiş....
özgecim ne diyeceğimi bilemiyorum.çok zor bu zamanlar.Allahım bizlerin mutluluğuna kim gölge düşürmek istiyorsa onları ıslah etsin.......sen çok sabırlı bi insansın.inş.mükafatını görürsün sabrının.........
edanın iyi omasına çok sevindm refiye.inşallah bundan sonraki hayatında hiç sıkıntısı olmaz.
Kuzuna bakacak kimse ayarlarsan çalış bence de. Adam eline bakmazsın. Çok rahat oluyo valla :lepi:iş arıyorum. ama bi yandanda aklım oğlumda. şu adam çalıştığı yerde inat etmese. başka yere geçse şimdiki maaşının3 katını kazanacak ama takılmış kalmış. onun eline bakmakta canımı sıkıyo artık valla. 10 lira verse 1 hafta sonra 10 lira verdin nereye harcadın diye başlıyooo. babamlara kredi çekip borç vermişti. onun taksitlerini ödüyooo, bizimkilerde altına 0 araba verdik 3 sene önce ona saysın diyolar. kaldım arada derede. babamların borcu diye gık da diyemiyorum. acil iş bulmam lazım. tek sıkıntım kuzum...
Benimkine de kayınvalide baktı(kızıma) 6 yıldır. Gıkımı çıkartmadım valla. ne derse hee dedm geçtim. Yeterki kızıma sevgiyle, şevkatle baksın diye. Biraz alttan alıcan artık, hoşgörülşü olacan. Yavrun içinboshayallersmileeşim çalışmama karışmaz. ii bi kreş bulana kadar kaynana bakar. eltimde 8 aylık hamile kaynanayla altlı üstlü oturuyolar. o biz bakarız nasılsa benim de oluyoo diyoo.. bilmiyorum valla. kaynana baksa içim daha rahat eder ama ters tek lafta şalter atar bende...
ya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo
banada yardım edin ne olur yaa:çok üzgünüm: varmı benle bu durumu yaşayan
gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?