fundacım ıyı gunlerde gule gule kullanınkızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
anlıyomukı sana ezıyet edıldıgını anlasa zaten yapmazfundacım hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın ınsallah.benımde tepem atık bugun kızlar esımle tartıstık tlf suratına kapadım ardından da msj attım gerceklerı anlayacaksın ama cok gec olacak dıye tık yok odunda su laf bana edılse yer bıtırırım kendımı bende arasa telı acmıcam.kaynanam aramıs mutfak masasını sen alacan dıye ınsan alır mısın der herseyın bı usulu var bu uyuz da bırde bılezık takacam dedı e bılezıgı taktık ya nısanda durup durup bılezık mı takılır keyfın bılır demem suc oldu.yengesıgıl falanda nısanda taktılar benım gerıkafalı da dugunde bı daha takacam dıyo e bana da geldıler bı sacımdan tutup yerde surumedıklerı kaldı onlara odul verecek heralde emanetıme cok guzel ezıyet ettınız dıye :mymeka:delikafadulden:tomato:
daha yutma reflekslerı gelısmedı bıberon kasıktan kolay ondan zor gelıyo kasık yavas yavas alısacak annesıya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo
banada yardım edin ne olur yaa:çok üzgünüm: varmı benle bu durumu yaşayan
ıyı etmıssıngizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))
bu arada bugun olan seyi tahmin edemezsiniz....
ya anlatmıştım ya hani benim kocanın yaptıklarını,sen git böle böle de annesine...
kaynanam da herkese kursun falan döker ,kızlarına dukkanlarına dökmüş....
eşimde dediki akşamüstu annem gelecek bize kursun dökmeye ...
bende dedim ki bizi kurşuna dizdiği yetmedimi dedim ...bide basımızdan aşağı döksün tam olsun...
sen ne biliyorsun ,sen karışma çağırdım gelecek dedi...
geldi ve döktu...neymiş çok nazar varmış cart curt...salladı iki bişi ..
okududa okudu...zaten dışardan okuduğu yetmiyormuş gbi bide evimin ta içinden suratıma karsı okumazmı anammm ben hepten dellendim....
kocamda bi rahatladıki soramyın gitsin...
ah ahh en dyim ben...bide akşam kaynatam kuzeye dolma içi yediriordu bir gördümki hemde kaşıkl,bizimki ağzından çıkarıyo bu itiyo,dedim napıyorsun sen ya,salçalı kıymalı hemde,eşim de yanında ya sen görmüyormuusn dedim...bağırdım aldım kuzeyi...
ya dun cocuk ishal oldu....akşam eşim 10 dakka götuuyo ne tıkıyolar ağzına belli değil,sürekli peşinden koşamıyorum da...bi yndan eşim ve aynı binada bi üst kata cıkıyo benimde cocuğum o niye peşimden geliyorsun diyo...
offffff valla çıldırmamak elde değil...
kızlar merhaba
Fundacım hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesinnn
Hayriyecim saçlar çook hoş olmuş güle güle kullan
Refişim çok geçmiş olsun Edacımız şimdi nasıl?
Yurdagülüm inşallah kredi olumlu olurdda hayırlısıyla sizde arabanızı alırsınız
Hacercim fotolar süper inşallah damatlıklarını da görürsün
ya anlatmıştım ya hani benim kocanın yaptıklarını,sen git böle böle de annesine...
bende dedim ki bizi kurşuna dizdiği yetmedimi dedim ...bide basımızdan aşağı döksün tam olsun...
okududa okudu...zaten dışardan okuduğu yetmiyormuş gbi bide evimin ta içinden suratıma karsı okumazmı anammm ben hepten dellendim....
ah ahh en dyim ben...bide akşam kaynatam kuzeye dolma içi yediriordu bir gördümki hemde kaşıkl,bizimki ağzından çıkarıyo bu itiyo,dedim napıyorsun sen ya,salçalı kıymalı hemde,eşim de yanında ya sen görmüyormuusn dedim...bağırdım aldım kuzeyi...
ya dun cocuk ishal oldu....akşam eşim 10 dakka götuuyo ne tıkıyolar ağzına belli değil,sürekli peşinden koşamıyorum da...bi yndan eşim ve aynı binada bi üst kata cıkıyo benimde cocuğum o niye peşimden geliyorsun diyo...
kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
iyi akşamlar kızlarr
pc de şim vardı bi size bakayım dedim
bu sayfada gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım
fundaa hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasın kullanmayı nasip etsin rabbim çok iyi oldu bu bebekle daha rahat edersiniz artık . yarın içinde Allah kolaylık versin güzelim inşallah göktuğ da daha iyi olur üzmez annesini. ellerine sağlık ayrıca
sinemcim sende hoşgeldin canım
ayşegül inşallah sende istediğin gibi bir iş bulursun peki ailenle eşin karşılıklı konuşmadılarmı hiç bu konuyu? keşke baştan söyleselermiş arabaya say diye
hayriyecim kıyamam sanaaa zaten bi lokma kalmışsın ye tatlım sen
jalecm ve sinemcm(annee)ismini yanlış hatırlamıyorumdur umarım çok sağolun kızlar....daha güzelleri sizin olsun inş.
hayriyecm gel canım ben sana daha özenli pastalar börekler yapayım sen gel yeter ki....yakında olsak ben sana paket yapar getirirdm canım.......
ayşegülcm canım aile içi huzursuzluk kötü bacım ya..inşallah istediğin gibi bi iş bulursun....üzme kendini
ya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo
fundacım Allah saglıkla huzurla kazasız belasız kullanmak nasıp etsın darısı basımıza ıns esımde kredıye basvurdu bakalım bırkac gune sonuclanacak bızde hayırlısıyla alırız ınsaallah canım
aysegulcum ınsallah allah gonlune gore bır ıs verır sana ayrıca arada kalmakta gercekten cok kotu
hayrıyecım yenı sacın facedekı halın sanırım super gorunuyorsun
ozgecım tatlım ya nasıl bır kaynanadır o ya bırlık olup parca pıncık yapalım onu ya nasılda doldurmus oglunu allahım yarabbım ya canım benım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs elbet bu kotu gunlerı atlatacaksın sabır ve bol bol dua canım benımde dualarım senınle bıtanem
hayriye bu arada tam yakalayamasam da sende acayip cevher var bacım şu tariflerden bana da anlat kuzum. mesela şu bebe bisküvilerini yakaladım ama nerde olduğunu hatırlayamadığım için kaybettim onu yazar mısın?
günaydın sibelcim evet evim mis gibi oldu herşeye yetişiom ama bi kendime yetişemiom sibelcim yaaa..heran aklımda bi iş heran koşturmaca okadar yoruldumki.eşim dayan ilk fırsatta tatile götürcem sizi diyor..bakalım...
kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
canım Allah sana sabır onlara akıl fikir versin pes yaaa bu kadar olmazbu arada bugun olan seyi tahmin edemezsiniz....
maşallah benim hamarat arkadaşıma canım valla gün 48 saat olsa ayakta olacan hayriyeciğim nasıl bir performans rabbim kuvvetini veriyo sanırım bu arada saçlarınıda güle güle kullan canım yakışmıştır benim güzel arkadaşıma kesin
canım dünden bu yana okudum ama yeni yazma fırsatım oldu canım valla eşinede yuhh diyorum artık durdu durdu şimdimi aklına geldi 5 yılki olay yaa ne zormuş gelin olmak yaa hep kabahatlı gelinler oluyo kayınvalideler sütten çıkmış ak kaşık canım yaa sütün falan hep gider takma yaa zaten azaldı benim öyle kafayı takmaktan bu manyak kayınvaliddeler ne istiyolar yaa bıraksınlar artık yakalarını kgelinlerin oğullarını hala bekar gibi hareket etmesini istiyolar bir yuvaları eşleri olduğunu unutuyolar üzme tatlı canını
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
biz Ahmet Yusuf la iyi olmaya çalışıyoruz malesef ara ara öksürüğü devam ediyor peditusla , ventolin verdim bugün ama hiç sevmiyor kızlarya zorla içirdim onuda geri çıkardı işe yarar mı bilmiyorum
bide bizde uyku düzeni diye bişey kalmadı. dün akşam arkadaşlardaydık gece 12 ye kadar bizimle oturdu bir ara anakucağında uyudu yatağa götürdüm uyandı bir dahada mümkün olmadı uyuması
birde bizimki kalabalığı çok seviyor hele biz tabu oynarken büyülenmiş gibiydi
eda ya çok sevindim canımya maşallah prensese ne güzel atlattı bunuda
utkuya da çok geçmiş olsun canım Ahmet Yusuf ta aynı bende götürmedim çünkü hep aynı ilaçları veriyorlar
canımyaa çok yormuşsun kendini yine sözde izin günün bide kadın alıyorsun almasan nasıl olacaktı bilmiyorum anneninde maşallahı var aynı benim annem
görümcene de pes diyorum başka da bişey demiyorum. cidden çok şaşırıyorum canımya bizim hayatta aklımıza gelmez öyle şeyler Allah akıl fikir versin
inşallah poyraz paşanında bişeyi yoktur tatlım Ahmet Yusufta aynı mızmızlık var
merhaba canım ,neden bu çocuklar böyle yapıyor bilmem bizimkide beni uyutmada diyor ne yaparsan yap:)
canım ahmetim inşallah geçer öksürüğü arada öksürük olması normal canım havalar iyice şaşırdı bir güneşli bir soğuk ondandır canım şuruplarınız işe yarar emin ol canımcım
canım aynı olmasada gizemde sebze püresini hiç ağzına sürmüyodu bugün bende hazır milupanınkilerden aldım onu yedi anlamıyorum bende yaa yarın kendim yapıcam bakalım yine zorlama canım tek bildiğim o zorladıkca daha bir ters tepki yapıyo canım inşallah düzene girer
canım nasılsın bitanem idilim nasıl sen nasılsın
Bence eşinin ailesinden biran önce uzaklaşmanın yollarını düşünmen lazım canım. Anladığım kadarıyla size sürekli huzursuzluk getiriyorlar
Evet, haklısın bence de dolduruşa gelmiş özgenin kocaşıCADIARZU
Benim oğlumunda salyaları arttı, birkaç gündür burnu tıkanıyor hapşurup öksürüyor. Doktor herşeyi ağzına götürme eğilimi olduğundan soğuk algınlığı mikroplarını kapma riski fazla olur dedi. Anne sütü korur sanıyordum ben deDemek korumasa noolcak bilmem mafoldumbenmafoldumben
Kuzuna bakacak kimse ayarlarsan çalış bence de. Adam eline bakmazsın. Çok rahat oluyo valla :lepi:
Benimkine de kayınvalide baktı(kızıma) 6 yıldır. Gıkımı çıkartmadım valla. ne derse hee dedm geçtim. Yeterki kızıma sevgiyle, şevkatle baksın diye. Biraz alttan alıcan artık, hoşgörülşü olacan. Yavrun içinboshayallersmile
Biberona alışan bebekler kaşığı zor tanıyor galiba, benimki de öyle
Çok iyi yapmışsın. Ben de mi öyle yapsam
Bu arada fecii boğazım yanıyor. Kaptım galiba ben de şifayı çocuklardan. :2::2::2:İlaç da alamıyorum. İlaç bağımlısı bir insan olarak zor bi durum benim için
Limonlu ıhlamur yaptım onu yudumluyom
jale ve özgur unutmadan yazayım soguk algınlıgına bogaz agrısına bırebır
ayva yapragını sade yada ıhlamurla fılan kaynatıp ıçın
fundacım ıyı gunlerde gule gule kullanın
kazasız belasız allah dıleyen herkese nasıp etsın
anlıyomukı sana ezıyet edıldıgını anlasa zaten yapmaz
daha yutma reflekslerı gelısmedı bıberon kasıktan kolay ondan zor gelıyo kasık yavas yavas alısacak annesı
ıyı etmıssın
bennununda arkada tuysuk tuysuk olmus 2 tutam sacı vardı komsunun bırı uykuluk dedı bende batıl ınanc çok ya bayagı bı sure kesmedım uykusu gıtcek dıye
kestım bıseyde olmadı
özge alalh yardımcın olsun allaha yalvar rabbım göruyo kımın ne nıyetle neler yaptıgını
benım kızım bu gece hep agladı emmmedı zırladı urdu anlamdımkı ne derdı vardı
sağol sibelcim..
kadının yaptıkları yetmemiş gel yüzüme karşı oku die buyur etmişsiniz..teyzenide çağır bence kocanın inadına o da bi okusun sizin taraftan ..:)))
aaaaa çok sevindim hayırlı olsun artık zeynomla seni rizelere beklioz ona göre..
yemeye vakit bulduğum sürece yiyom tatlım :))))
sağol tatlım söylemen yeter valla..artık seni bekliom pastaları börekleri ben yapaım atla arabana gel..
canım her bebek aynı olamayabiliyor malesef.kimi çok iştahlı kimi iştahsız oluyor.sen daha yeni başladın ek gıdayı garipsiyor da olabilir.birde bebekler diş çıkarma döneminde yemek istmeezlermiş benim oğlumda şuan öle ağzını öle bi kilitliyorki 1 tabak yedirene kadar canım çıkıyor.bi müddet sonra düzelir inşallah..
tşk ederim yurdagülcüm..
sinemcim sağol tatlım..evt ilk kez evde denedim güzel oldu tarifi face de yazmıştım senin için tekrar yazayım canım.. 2 cay bardağı bugday unu,2 çay bardağı pirinç unu,2 kaşık pekmez,3 kaşık tereyağ,2-3 kş irmik,1 yumurta,yumurta istersen koymayabilirsin tatlım..175 derece fırında 35-40 dakika pişirdim canım..
herkeze günaydın bende pek bi havadis yok kızlar yaa yine erken yattım poyraz gene mızmızdı filan işte..
diştir diş canım..benim oğlumda aynı..
tşk ederim kızlar bugün suyla biberonla kandırıp yedirdim ama bakalım devamı ne ve nasıl ollcak ay inşallah alışır yaa .
benim oğluşumda nisan 12 doğumlu gerçi hamileykende yazardım arada bilen bilir ama herzaman giremiyorum bendeki bebek iki olunca daha zor yazmak ama devamlı takip ediyorum yazılarınızı.aile içi sıkıntılarınızda çok üzücü bendede var kısmen bu duruma yakın şikayetlerr.Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın yaa ne insafsız insanlar bu yaşa gelip hala Allahtan korkmayan insanlarıda Allah islah etsin
diştir diş canım..benim oğlumda aynı..
gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))
kızlar merhaba
Fundacım hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesinnn
Hayriyecim saçlar çook hoş olmuş güle güle kullan
Refişim çok geçmiş olsun Edacımız şimdi nasıl?
Yurdagülüm inşallah kredi olumlu olurdda hayırlısıyla sizde arabanızı alırsınız
Hacercim fotolar süper inşallah damatlıklarını da görürsün
hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler.daha iyileri sizin olsun arkadadaşlar.
yurdagülcm inşallah krediniz çıkınca sizde güzel bi araba alırsınız.bizde kredi ile aldık oğlan için iyi olcak artık........
mervecm senin eşinede yuh diyorum heee insanlar bana öyle yapacak ben onların peşinden koşacağım ara bence ama sn bebekle zaten bişey yapamazsın.......
bakalım canım belkide diştir umarım bunu huy edinmemiştir acayip bağırıyo ya resmen çığlık atıyo bir dakika inmiyo kucaktan
[
oyy yavrum benimyaa annesi kesti demek gülünü:)gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))
ahmet yusuf unda üstte uzun uzun saçları var hayatım ama kıyamıyorum kesmeye
merhaba hacercim bende buraya girince face giremiyorum fırsat buluptaselam kıızlar nasılsınız ben fazla girmiyorum artık faceye giriyom biraz okadar herşey yolunda çok şükür edaya ne olmuş kulaklarından rahatsız demi merak ettim yaainşallah kötü bişey yoktur fazla girmeddiğim için bilmiyorum
geçmiş olsun canımÇok iyi yapmışsın. Ben de mi öyle yapsam
Bu arada fecii boğazım yanıyor. Kaptım galiba ben de şifayı çocuklardan. :2::2::2:İlaç da alamıyorum. İlaç bağımlısı bir insan olarak zor bi durum benim için
Limonlu ıhlamur yaptım onu yudumluyom
fundacım dün akşam arayacaktım seni annemlere gidince kaldıhayırlı olsun gdiyen herkese teşekkürler.daha iyileri sizin olsun arkadadaşlar.
yurdagülcm inşallah krediniz çıkınca sizde güzel bi araba alırsınız.bizde kredi ile aldık oğlan için iyi olcak artık........
mervecm senin eşinede yuh diyorum heee insanlar bana öyle yapacak ben onların peşinden koşacağım ara bence ama sn bebekle zaten bişey yapamazsın.......
bugünde misafirlerinin gitmesini bekliyorum:)
eşine pes diyorum canım olmaz bu kadardabu arada bugun olan seyi tahmin edemezsiniz....
canımcım aklımda dediğinjale ve özgur unutmadan yazayım soguk algınlıgına bogaz agrısına bırebır
ayva yapragını sade yada ıhlamurla fılan kaynatıp ıçın
fundacım ıyı gunlerde gule gule kullanın
kazasız belasız allah dıleyen herkese nasıp etsın
anlıyomukı sana ezıyet edıldıgını anlasa zaten yapmaz
daha yutma reflekslerı gelısmedı bıberon kasıktan kolay ondan zor gelıyo kasık yavas yavas alısacak annesı
ıyı etmıssın
bennununda arkada tuysuk tuysuk olmus 2 tutam sacı vardı komsunun bırı uykuluk dedı bende batıl ınanc çok ya bayagı bı sure kesmedım uykusu gıtcek dıye
kestım bıseyde olmadı
özge alalh yardımcın olsun allaha yalvar rabbım göruyo kımın ne nıyetle neler yaptıgını
benım kızım bu gece hep agladı emmmedı zırladı urdu anlamdımkı ne derdı vardı
[B
sinemcim sağol tatlım..evt ilk kez evde denedim güzel oldu tarifi face de yazmıştım senin için tekrar yazayım canım.. 2 cay bardağı bugday unu,2 çay bardağı pirinç unu,2 kaşık pekmez,3 kaşık tereyağ,2-3 kş irmik,1 yumurta,yumurta istersen koymayabilirsin tatlım..175 derece fırında 35-40 dakika pişirdim canım..
ellerine sağlık güzelim bende deneyeyim
herkeze günaydın bende pek bi havadis yok kızlar yaa yine erken yattım poyraz gene mızmızdı filan işte..
ellerine sağlık güzelim bende deneyeyim
sağol denizcimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Muhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.
Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.
Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
inşallah canım bizde fırsat buldukça girebiliyoruz,
gözün aydın fundacım kazasız belasızyi gezmeler diliyorum
jalecim sağol tatlım inşallah eskisi gibi aktif olucam bundan sonra tabi mete bey izin verdiği müddetçe
ay mervecim bu eşine ne söylenirki bilmem Allah yardımcın olsun canımyafundacım hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın ınsallah.benımde tepem atık bugun kızlar esımle tartıstık tlf suratına kapadım ardından da msj attım gerceklerı anlayacaksın ama cok gec olacak dıye tık yok odunda su laf bana edılse yer bıtırırım kendımı bende arasa telı acmıcam.kaynanam aramıs mutfak masasını sen alacan dıye ınsan alır mısın der herseyın bı usulu var bu uyuz da bırde bılezık takacam dedı e bılezıgı taktık ya nısanda durup durup bılezık mı takılır keyfın bılır demem suc oldu.yengesıgıl falanda nısanda taktılar benım gerıkafalı da dugunde bı daha takacam dıyo e bana da geldıler bı sacımdan tutup yerde surumedıklerı kaldı onlara odul verecek heralde emanetıme cok guzel ezıyet ettınız dıye :mymeka:delikafadulden:tomato:
ya kızlar ben normal sayfayada yazdım ama benim bebeğim yemiyo yaa ben kaşığı ağzına koydukça o geri çıkarıyo ben ağzına o dışarı,zaten 4 yada beş tatlı kaşıklık hazırlıyorum kahvaltıyı yoğurdu ve çorbayı ama onnuda yediremiyorum ya ben bu konuya çok kitlendim canımı çok sıkıyo neden yemiyo bu çocuk sanki yutmayı bilmiyo gibi ama ozaman biberonu emerken nasıl yutuyodu..tamam düzenli yedirmiyodum ama tatdırma devamlı tattırıyodum hala alışmadımı yanii bu duruma.tamamen başlayalı 5 gün falan oldu ama bi öğün yemeyince bende istekte kalmıyo
fundacım Allah saglıkla huzurla kazasız belasız kullanmak nasıp etsın darısı basımıza ıns esımde kredıye basvurdu bakalım bırkac gune sonuclanacak bızde hayırlısıyla alırız ınsaallah canım
aysegulcum ınsallah allah gonlune gore bır ıs verır sana ayrıca arada kalmakta gercekten cok kotu
hayrıyecım yenı sacın facedekı halın sanırım super gorunuyorsun
ozgecım tatlım ya nasıl bır kaynanadır o ya bırlık olup parca pıncık yapalım onu ya nasılda doldurmus oglunu allahım yarabbım ya canım benım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs elbet bu kotu gunlerı atlatacaksın sabır ve bol bol dua canım benımde dualarım senınle bıtanem
maşallah benim hamarat arkadaşıma canım valla gün 48 saat olsa ayakta olacan hayriyeciğim nasıl bir performans rabbim kuvvetini veriyo sanırım bu arada saçlarınıda güle güle kullan canım yakışmıştır benim güzel arkadaşıma kesin
canım dünden bu yana okudum ama yeni yazma fırsatım oldu canım valla eşinede yuhh diyorum artık durdu durdu şimdimi aklına geldi 5 yılki olay yaa ne zormuş gelin olmak yaa hep kabahatlı gelinler oluyo kayınvalideler sütten çıkmış ak kaşık canım yaa sütün falan hep gider takma yaa zaten azaldı benim öyle kafayı takmaktan bu manyak kayınvaliddeler ne istiyolar yaa bıraksınlar artık yakalarını kgelinlerin oğullarını hala bekar gibi hareket etmesini istiyolar bir yuvaları eşleri olduğunu unutuyolar üzme tatlı canını
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
biz Ahmet Yusuf la iyi olmaya çalışıyoruz malesef ara ara öksürüğü devam ediyor peditusla , ventolin verdim bugün ama hiç sevmiyor kızlarya zorla içirdim onuda geri çıkardı işe yarar mı bilmiyorum
bide bizde uyku düzeni diye bişey kalmadı. dün akşam arkadaşlardaydık gece 12 ye kadar bizimle oturdu bir ara anakucağında uyudu yatağa götürdüm uyandı bir dahada mümkün olmadı uyuması
birde bizimki kalabalığı çok seviyor hele biz tabu oynarken büyülenmiş gibiydi
eda ya çok sevindim canımya maşallah prensese ne güzel atlattı bunuda
utkuya da çok geçmiş olsun canım Ahmet Yusuf ta aynı bende götürmedim çünkü hep aynı ilaçları veriyorlar
canımyaa çok yormuşsun kendini yine sözde izin günün bide kadın alıyorsun almasan nasıl olacaktı bilmiyorum anneninde maşallahı var aynı benim annem
görümcene de pes diyorum başka da bişey demiyorum. cidden çok şaşırıyorum canımya bizim hayatta aklımıza gelmez öyle şeyler Allah akıl fikir versin
inşallah poyraz paşanında bişeyi yoktur tatlım Ahmet Yusufta aynı mızmızlık var
merhaba canım ,neden bu çocuklar böyle yapıyor bilmem bizimkide beni uyutmada diyor ne yaparsan yap:)
canım ahmetim inşallah geçer öksürüğü arada öksürük olması normal canım havalar iyice şaşırdı bir güneşli bir soğuk ondandır canım şuruplarınız işe yarar emin ol canımcım
canım aynı olmasada gizemde sebze püresini hiç ağzına sürmüyodu bugün bende hazır milupanınkilerden aldım onu yedi anlamıyorum bende yaa yarın kendim yapıcam bakalım yine zorlama canım tek bildiğim o zorladıkca daha bir ters tepki yapıyo canım inşallah düzene girer
canım nasılsın bitanem idilim nasıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?