2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm canım benim alıntılarda unutttum yazacaktım arabanız hayırlı olsun bol bol görüşürüz artık inşallah kazasız belasız kullanmanız dileğimle dıgıdığında slmı var

Son düzenleme:
hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler.daha iyileri sizin olsun arkadadaşlar.

yurdagülcm inşallah krediniz çıkınca sizde güzel bi araba alırsınız.bizde kredi ile aldık oğlan için iyi olcak artık........

mervecm senin eşinede yuh diyorum heee insanlar bana öyle yapacak ben onların peşinden koşacağım ara bence ama sn bebekle zaten bişey yapamazsın.......

bu arada bugun olan seyi tahmin edemezsiniz....
ya anlatmıştım ya hani benim kocanın yaptıklarını,sen git böle böle de annesine...
kaynanam da herkese kursun falan döker ,kızlarına dukkanlarına dökmüş....
eşimde dediki akşamüstu annem gelecek bize kursun dökmeye ...
bende dedim ki bizi kurşuna dizdiği yetmedimi dedim ...bide basımızdan aşağı döksün tam olsun...
sen ne biliyorsun ,sen karışma çağırdım gelecek dedi...
geldi ve döktu...neymiş çok nazar varmış cart curt...salladı iki bişi ..
okududa okudu...zaten dışardan okuduğu yetmiyormuş gbi bide evimin ta içinden suratıma karsı okumazmı anammm ben hepten dellendim....
kocamda bi rahatladıki soramyın gitsin...
ah ahh en dyim ben...bide akşam kaynatam kuzeye dolma içi yediriordu bir gördümki hemde kaşıkl,bizimki ağzından çıkarıyo bu itiyo,dedim napıyorsun sen ya,salçalı kıymalı hemde,eşim de yanında ya sen görmüyormuusn dedim...bağırdım aldım kuzeyi...
ya dun cocuk ishal oldu....akşam eşim 10 dakka götuuyo ne tıkıyolar ağzına belli değil,sürekli peşinden koşamıyorum da...bi yndan eşim ve aynı binada bi üst kata cıkıyo benimde cocuğum o niye peşimden geliyorsun diyo...
offffff valla çıldırmamak elde değil...

jale ve özgur unutmadan yazayım soguk algınlıgına bogaz agrısına bırebır
ayva yapragını sade yada ıhlamurla fılan kaynatıp ıçın
kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
fundacım ıyı gunlerde gule gule kullanın
kazasız belasız allah dıleyen herkese nasıp etsın
anlıyomukı sana ezıyet edıldıgını anlasa zaten yapmaz
daha yutma reflekslerı gelısmedı bıberon kasıktan kolay ondan zor gelıyo kasık yavas yavas alısacak annesı
gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))
ıyı etmıssın
bennununda arkada tuysuk tuysuk olmus 2 tutam sacı vardı komsunun bırı uykuluk dedı bende batıl ınanc çok ya bayagı bı sure kesmedım uykusu gıtcek dıye
kestım bıseyde olmadı

özge alalh yardımcın olsun allaha yalvar rabbım göruyo kımın ne nıyetle neler yaptıgını

benım kızım bu gece hep agladı emmmedı zırladı urdu anlamdımkı ne derdı vardı

sağol sibelcim..

kadının yaptıkları yetmemiş gel yüzüme karşı oku die buyur etmişsiniz..teyzenide çağır bence kocanın inadına o da bi okusun sizin taraftan ..:)))

kızlar arabayı aldık hayırlısıyla.Allahım isteyen herkese versin.kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah

aaaaa çok sevindim hayırlı olsun artık zeynomla seni rizelere beklioz ona göre..

yemeye vakit bulduğum sürece yiyom tatlım :))))

sağol tatlım söylemen yeter valla..artık seni bekliom pastaları börekleri ben yapaım atla arabana gel..

canım her bebek aynı olamayabiliyor malesef.kimi çok iştahlı kimi iştahsız oluyor.sen daha yeni başladın ek gıdayı garipsiyor da olabilir.birde bebekler diş çıkarma döneminde yemek istmeezlermiş benim oğlumda şuan öle ağzını öle bi kilitliyorki 1 tabak yedirene kadar canım çıkıyor.bi müddet sonra düzelir inşallah..

tşk ederim yurdagülcüm..

hayriye bu arada tam yakalayamasam da sende acayip cevher var bacım şu tariflerden bana da anlat kuzum. mesela şu bebe bisküvilerini yakaladım ama nerde olduğunu hatırlayamadığım için kaybettim onu yazar mısın?

sinemcim sağol tatlım..evt ilk kez evde denedim güzel oldu tarifi face de yazmıştım senin için tekrar yazayım canım.. 2 cay bardağı bugday unu,2 çay bardağı pirinç unu,2 kaşık pekmez,3 kaşık tereyağ,2-3 kş irmik,1 yumurta,yumurta istersen koymayabilirsin tatlım..175 derece fırında 35-40 dakika pişirdim canım..

herkeze günaydın bende pek bi havadis yok kızlar yaa yine erken yattım poyraz gene mızmızdı filan işte..

günaydın arkadaşlar ..

Özgecim ben diyecek kelime bulamıyorum artık allah ıslah etsin gözündeki perdeyi kaldırsın inşallah..

Hayriyecim nasılsın haftasonu ev temizlenmiş ohhh pisler gibi olmuştur güle güle kirlet artık..

günaydın sibelcim evet evim mis gibi oldu herşeye yetişiom ama bi kendime yetişemiom sibelcim yaaa..heran aklımda bi iş heran koşturmaca okadar yoruldumki.eşim dayan ilk fırsatta tatile götürcem sizi diyor..bakalım...

yaa, Allah sana sabır versin özgeciğim. :Cahil insanlarla uğraşmak çok zor valla. Kurşun dökme işi kaynanana mı kalmış ayrıca klava:

canım çok yüklenme kendine ya bi yerde patlak vericek bak ...sana daha Poyrazcımın çoook ihtiyacı var.
.Buralar hala çok sıcak deniz mevsimi kapanmadı daha fırsat bulursanız bekleriz GÜneye :)

günaydın kızlar
dün öğleden sonra o kadar kötü oldum ki
mide bulantısı baş dönmesi anam dedim hamiş miyim test aldım falan yok bişi ama ama gene de kıllandım
bu ay olmadım ya
normalmiş ama emziren annelerde
geçmişe şöyle bir bakabildim kusura bakmayın cevap yazmadıgım varsa gerçekten vakit bulamıyorum

hayırlı olsun canım kazasız belasız sürün inşallah eskitin yenilerini alın opuyorumnanaktan

abooooo özge bu ne yaaaa
valla sende de iyi sabır var
görüşmek istemiyorum de annenlerle asla de
kuziyi götür de görsünler de çek ipini yaaa
valla bu ne yaaa
de ki bak annen yüzünden evliliğimiz bozulacak de bi düzene koyalım dekötükedihüso
çok sinirlendim yaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Muhallebi: 4-6. aydan itibaren başlanır. Genellikle akşam öğünlerinde yatmadan önce verilir.

Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.

Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*

Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.

hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim.darısı bize ve tüm almak isteyenlere inşallah

canım Allah sana sabır onlara akıl fikir versin pes yaaa bu kadar olmaz

benim kız acayip huysuz yine bugün açmı diye mama verdim şeftali püresine bebe bisküvisi koydum onuda yedi yine durmuyo zorla ağlaya ağlaya uyuttum yaa deliricem derdi ne anlamıyorumki hiç durmuyo anca kucakta dolaştırırsan öyle

gizoşun bende bugün tepesinde dökülmeyen kalan bi tutam saçını kestim saklamak üzere sardım tarihinide yazdım üstüne tepesindeki gülünü:))

canım ben ve idil iyiyiz çok şükür gizemcim ve sen nasılsın gizoşun saçıda kesilmiş :)) maaşallah bizim dökül dökül bitemedi valla

sibelcim bizimde şükür kredi onaylandı ve inş. en kısa zamanda alırız arabmızıda çocuk olunca araba şartmış onu anladık ve ii olacak bizim için

canım sağol güzel dileklerin için kredi çıktı şükür sıra araba da bakalım begendiğimiz bi tane vardı kısmet hangisiyse artık hem giresuna gelcez allah nasip kısmet ederse arabda lazım bu sene olmadı artık seneye inş.

bakalım canım belkide diştir umarım bunu huy edinmemiştir acayip bağırıyo ya resmen çığlık atıyo bir dakika inmiyo kucaktan

canım bizim kızda öleydi valla babası yürüteç almış birazcık rahatladım hep kucak hep çığlık bazen insan bittim ben galiba diyor çok zor yaa kucakcı bebişlerimiz yürüyünce belki bi nebze rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…