2010 Nisan Anneleri

kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay

jaleciğim bu arada nasıl fark ettin canım ben genelde 2 günde bir bakıyorum bizim kızda tık yok sevsin bu arada inci dişini teyzesi

jaleciğim bu arada nasıl fark ettin canım ben genelde 2 günde bir bakıyorum bizim kızda tık yok sevsin bu arada inci dişini teyzesi

canımcım gündüz elimi ağzını götürmeye çalışıyordu bende tekrar yıkadım ellerimi ve aldı parmağımı damaklarına sürdü o sırada bi baktım bişey batıyor alttan çıkmış ucu
sağol teyzesii darısı gizoşuma inşallah

kızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?

ooh ne güzel heryere üye oldum ama bana hiç bişey gelmedi ya.. Ahmetime afiyet olsunn
Maşalllah İncinizde çıkmış koca adam oldunuz yahu:)

kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay

Meltemcim afiyetle yemek nasip olsun

kızlar hepiniz çok sağolun..
ahmet yusufumun dişi de çıkmış maşallah kuzuma.
kızlar oğlum hasta oldu ya hapşırık,öksürük,burun akıntısı hepsi var offffffffff misafirlern yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumsenağlama

diştir diş canım..benim oğlumda aynı..
valla hep dıse yoruyoz ama bu bebeler bızı parmagında oynatıyo
kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam

hayırlı ugurlu saglıklı ıncı gıbı olsun
annesı oglsuna bı hedıye al

yok anam mılupa daha paket göndermedı içinde ne var
hadi bakalım kolay gelsin canım afiyetle yersiniz inşallah

havalar serınledı normaldır her seye aglarsan ısımız var senınle
bakın ne dıycem
pazar aksam yıkadım yatırdım bennuyu
sabah tek tuk öksuruyo
padetus verdım 2 kez
bugun ıyıydı ögleden sonra sesı kısılmıs
ayva yapragı verdım
sonra bıskuvıyle ayva yapragını yedırdım bakalım yarına ne olcak
bana cekmıs heral benımde cok kısılır sesım
lkızlar sagolun allah saglıkla yememızı nasıp eder ınsallah mutlu huzurlu

ay kızlar inanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri. yarın misafir gelecek hazırlık yap temizlik yap falan derken bu saat oldu yemek bile yapamadım kendime eşim de dışarda gerçi ben de ne buldumsa yedim bitti gitti.
kızlar Mete'min dişi çıktıııııııı. artık 2 tane pirinç tanemiz var yaşasın darısı çıkmayan diğer diş canavarlarının başına
Jalecim senin de gözün aydın olsun canım.
geçmişe çok bakamadım kızlar birazdan da yatarım zati şöyle bi bakayım dedim yarın da ya girerim ya giremem artık bugün görüşebildiğimiz kadar görüşelim kaydirigubbakcemile5
bu arada meltem seni de tebrik ederim yani.maşallah allah afiyetle yemek de nasip etsin canım

Son düzenleme:
ya kızlar ya...
nedir benim bu başıma gelenler ya.
elim yeni iyileşti derken şimdi de gözüm başladı.sol gözümü açamıyorum resmen.batıyor şıp şıp akıyor.
burnum da akıyor.çabuk geçer inşallah.

giremiyorum artık ya.çok özlüyorum sizi.okula başladım ya sanırım defne özlüyor gece sık sık uykusunda emmek istiyor ya.yavrum kıyamıyorum uykusuz kalıyorum ama kızımın istediği olsun yeter ki.
değil nete kendime bile zaman bulamıyorum artık.
herkes iyidir inşallah.bebişlerin sağlıkları yerindedir inşallah.

hoşçakalın.

özgecim bu arada allah sabır versin canım sana artık rahatsın sanıyordum ama filmi başa sardılar desene. neyse inşallah düzelir tatlım harşey senin lehine döner umarım

kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam
hadi hayırlısı canım mşallah Ahmet paşaya

bana hiç bişi göndermediler yaaa
geçmiş olsun canım
maşallah ellerine sağlık canım.iki dişiniz oldu ha ne güzel darısı başımıza

geçmiş olsun canım çalışan anne olmak zor dimi özlüyordur tabi yavrucuk gece ondan bırakmaz seni

ya bende peditus versemmi?
bizim oğlanda uzun zamandan beri öksürüyodu meltem ama bugün hiçbişey yiyip içmedi kuzum tek ağlıyo mızmız.ben dayanamıyorum oğlumun hasta olmasına.ağladım zaten bi sürü.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…