kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam
jaleciğim bu arada nasıl fark ettin canım ben genelde 2 günde bir bakıyorum bizim kızda tık yok sevsin bu arada inci dişini teyzesi
ilk maşallah benden ahmetime kocaman bir:enbuyukkk::asigim:
kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay
kızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?
kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay
kızlarrr
benim kız acayip huysuz yine bugün açmı diye mama verdim şeftali püresine bebe bisküvisi koydum onuda yedi yine durmuyo zorla ağlaya ağlaya uyuttum yaa deliricem derdi ne anlamıyorumki hiç durmuyo anca kucakta dolaştırırsan öyle
valla hep dıse yoruyoz ama bu bebeler bızı parmagında oynatıyodiştir diş canım..benim oğlumda aynı..
kızlarrr
yok anam mılupa daha paket göndermedı içinde ne varkızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?
hadi bakalım kolay gelsin canım afiyetle yersiniz inşallah
kızlar hepiniz çok sağolun..
ahmet yusufumun dişi de çıkmış maşallah kuzuma.
kızlar oğlum hasta oldu ya hapşırık,öksürük,burun akıntısı hepsi var offffffffff misafirlern yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumsenağlama
hadi hayırlısı canım mşallah Ahmet paşayakızlarrr
bana hiç bişi göndermediler yaaakızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?
geçmiş olsun canımkızlar hepiniz çok sağolun..
ahmet yusufumun dişi de çıkmış maşallah kuzuma.
kızlar oğlum hasta oldu ya hapşırık,öksürük,burun akıntısı hepsi var offffffffff misafirlern yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumsenağlama
maşallah ellerine sağlık canım.iki dişiniz oldu ha ne güzel darısı başımızaay kızlar inanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri. yarın misafir gelecek hazırlık yap temizlik yap falan derken bu saat oldu yemek bile yapamadım kendime eşim de dışarda gerçi ben de ne buldumsa yedim bitti gitti.
kızlar Mete'min dişi çıktıııııııı. artık 2 tane pirinç tanemiz var yaşasın darısı çıkmayan diğer diş canavarlarının başına
Jalecim senin de gözün aydın olsun canım.
geçmişe çok bakamadım kızlar birazdan da yatarım zati şöyle bi bakayım dedim yarın da ya girerim ya giremem artık bugün görüşebildiğimiz kadar görüşelim kaydirigubbakcemile5
bu arada meltem seni de tebrik ederim yani.maşallah allah afiyetle yemek de nasip etsin canım
geçmiş olsun canım çalışan anne olmak zor dimi özlüyordur tabi yavrucuk gece ondan bırakmaz seniya kızlar ya...
nedir benim bu başıma gelenler ya.
elim yeni iyileşti derken şimdi de gözüm başladı.sol gözümü açamıyorum resmen.batıyor şıp şıp akıyor.
burnum da akıyor.çabuk geçer inşallah.
giremiyorum artık ya.çok özlüyorum sizi.okula başladım ya sanırım defne özlüyor gece sık sık uykusunda emmek istiyor ya.yavrum kıyamıyorum uykusuz kalıyorum ama kızımın istediği olsun yeter ki.
değil nete kendime bile zaman bulamıyorum artık.
herkes iyidir inşallah.bebişlerin sağlıkları yerindedir inşallah.
hoşçakalın.
kızlarrr
kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?