2010 Nisan Anneleri

kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam

jalecım gozunuz aydın darısı bızım basımıza artık bu arada kocaman maasallah ahmet yusufa canım

gecmıs olsun caım ınsallah cabucak ıyılesır goktug

sınemcım maasallah meteye gozunuzaydın canım ıncıler cıkmaya basladı ne guzel

canım ya gecmıs olsun sana bı turlu ıyılesemedın nazardır nazar :) canım benım senı ve talı prensesını opuyorum

meltem valla hamarat hatunsun vesselam allah afıyetle yemek nasıp etsın elıne koluna saglık

ii dilekleriniza sağolun ama adam şimdide çlışmama izin vermiyoo. aileme gelince hiiççç para konusu açmaz. süt dökmüş kedi. anca bana car car...

meltemmmmmmmm..................kız dünya savaşımı çıkıyor anacaım,küresel ısınma falan derken,yoksa kıtlık mı kapıda....kız bi yerlerden duyum falan aldın da bizemi sölemiyon yoksam...5 kilo mkarna erişte,30 kilo tarhana....ekmek falan ypıp onuda kilere saklarsın...tursu vakti de geldi haa unutma.....valla azıklar sende bişi olursa tüm nisan analarına yatecek kadar nevale var sende.....

şakabir yana maşallah eline koluna sağlık

kız aysegul biizim kocaların valla potasyumunu eksik koymuş anaları ,yada acaleye gelmiş hamurunu tam tutduramamışlr yaww.....
bune dengesizliktir anacım....
kader utansın ne diyim.....
bu modeller hep aynı konuda arıza veriyo,bi ayar cekiyoruz gene fabrika ayarına geri dönüyo...
valla ya atıcaz yenisini alcaz....yada tıngır mıngır idare etcez....
üretim hatası diyecez:)))))))))))))

bu arada kk olmadı ama ben sonunda buluşyom...
nurturia anneleri ile persembe gunu forum istanbulda buluşuyoruz...
ayy pk bi heyecan bastı...
valla askolsun bize yaaa;kendimi paraladım burda ama olmadı dhada lafını etmem gayrı....
demekki istemekmiş önemli olan..isteyince oluyormuş...

fundagım bagısıklıgını guclendırecek bıseyler ye iç grıp oluyosun galıba
ben bennuyada kendımede ayva yapragını kaynatıp ıvıyorum
ver dr aynısını verıyo zaten ben 3 u ya tecrubelıyım benımde sık sık bogazım agrır sesım kısılır aksam ayva yapragını içişrdım buskuvıyıde onunla yapıp yedırdım
Naapıyosun kız meltem toptancılık işine mi girdin? Maşallah
ne toptanı kız mıllet 35 yumurtadan 20 30 kılo undan makarna yapyo ben 10 yumurtadan yaptım ben makarn adıyom ya erıste asıl adı

he özge savas cıkacak mıs sen ne yıycen savas cıkınca tamam ben kuzeye tarhana yollaycam ama sen ne yıycen ben karısmam
hıc bısey demıycenız onu bulamayanda var ya evde kalaydınız nolcaktı
ıdare etcenız

soruma çok cevap veren olmuş sağolun kızlar
ne sormustun funda kız yoksa sıtemmı yıne bu
nurtuna annelerı ney kız hadı bakalım bulus

günaydın kızlar herkese hayırlı günler herkese biz sabah 8den bu yana gizoşla oyun oynuyoz oyun oynarken ne açlık geliyo benim kızın aklına nede bişey :))şu an bas bas bağırıyo çığlık atıyo yine bu seferde babasında yürütece konmak istiyo çok seviyo ama fazla koymakta istemiyorum kızlar bişey daha soracağım yaa ben bebe bisküvilerinde kansorejen madde varmış diye duydum sadece hipp de yokmuş öylemi yaa biz şu an hero baby kullanıyoruz iyide o zamn bu bebekler ne yiyecek yaa şaşırdım kaldım zaten sütüm iyicene azaldı farkediyorum ne yapıcağımı şaşırdım

yuppppi bugün tam 6 aylık olmuşuz yarın ama aşı günümüz şimdi gidip kahvaltı hazırlama zamanı gizoşada pekmezini falan hazırlayayım hepinizi öptük geçmişe bakamadım fırsatım olursa gizoş uyurken bakarım artıkın

kıyamam ben ona benimde ömrümden ömür giido valla hasta olduğ zaman.ıhlamur kaynat içir istersen ben elma kabuguyla kaynattım içinede azcık tarçın atmıştım ii gelmişti sanki..

misaifr bebekle zor iş.kolay gelsin bide hayırlısıyla alattınmı biter inşallah..dişlerde hayırlı olsun ilk gören kim hediye alıcak ha ona göre..ahh bizimkilerde bi çıksa..

hiç dertten kurtulamıon kız sende.geçmiş olsun grip oluyon sanırım aman kuzuna bulaştırma dikkat et.havalar bi tuhaf tam geçiş dönemi.ıhlamur ayva yaprağı filan iç..yoğunluğunu ben çok ii anlıorum tatlım..

kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay

kız meltem bide bana dersin becerikli karısın diye.anam ne becerikliliği senin yanında..ben anlamam hiç öle şelerden valla.maşallah allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin

kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam

amanınnnnn bi inci daha ne güzel hayırlı olsun ahmetimin cicişleri..bizimkilerde bi çıksda kurtarsak mızmızlıktan yaa..sen gördün ha alacan ilk diş hediyesini:)

kızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?

banada hamileyken 1 paket gelmişti numune ürünlerden ondan sonra hiç gelmedi.ben bi arkadaşı bebelac a üye yaptım ona hemen geldi:)

herkeze slm kızlar hayırlı bi gün olsun herkez için..dişler çıkıo yavaş yavaş ne güzel ee bebekelre diş bugdayı partisi yapacak olan varmı acaba?ben çok isterdim ama bu zamansızlıkta çok zor belki aile içi bişi yaoparım..aman bi çıksında hele..oğlum geceleri yine mızmızlıkla uyanıo aç olduğunu biliorum ama sütünü ısrarla içmio biskivüde koyuyorum içine ama yok zorla içiriyorum valla..dün akşam erken uyudu paşam babasıyla bi hayli oynaı yoruldu mutfakta yemek hazırlıyordum kahkalarını duydum ikisininde.sonrada uyumuş bizde eşimle yemek yedik lale devrini izledik sonrada yattık.yarın almanyadan teyzem gelio buraya yerleşmek istiolar bu gelişinde ev bakıp alacak yerleştircek gidip eşyalarını alıp komple gelicekler buyüzden annem bi hafta kadar teyzem için koşturacağı için poyraza bakamayacak çok üzülüorum ya yine kaynanama kalıcak çocuk yine aklım oğlumda kalıcak off ya offfff

kendn yap hayatım tarifini yazmıştım ben bende yaptım nefis oldu valla geceden yap 2-3 gün kullan.çok pratik hemde için rahat olur.ayrıca kansorejen maddeye inanmıorum yaa çünkü türk malı hero baby okadar denetimden geçiıo sanmıorum okadar kolay değil yaa söz konusu olan minicik yavrular çünkü..

kızlar merhaba ben mayıs annesiyim aslında ama kızım seçimini kendi yaptı ve 3 nisanda doğdu:))) su birkaç gündür yemek zaanlarımız işkence gibi ağzını kitliyor yemiyor sevdiği meyva pürelerini bile yemiyor. ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda etmiyor( öneriniz varmı acaba diş çıkarma dönemimi

günaydın hanımlar uyanıp bebişimle oynadık biraz, sonra tekrar uyuttum şuan uyuyor .aklıma geldi sizin bebişler günde kaç kere uyuyorlar ben gece bir türlü uyutamıyorum 7 gibi uykusu geliyor yatırırsam daha sonra çok geç uyuyor yatırmazsam durmuyor uykuyla başımız belada bizim

nurturia ne canım yaaa seninde bilmediğin yok maşallah

olabilir canım bebişler diş çıkarıyor şuan çoğu huzursuz

canım herşeyde bir kanserojen katkı maddesi falan var deniyor insan şaşırıyor gertçekten ne yapıcaz bilmem en iyisi evde yapabilmek

selencim çok sağol canım daha önce hero baby den gelmişti milupada yeni gönderdi. ama 1 hafta arayla 2 paket şaşırttı beni hoş içinde aynı şeyler var
canım benimyaa geçmiş olsun göktuğuma
sanada dedimya tatlım Ahmet Yusuf ta aynı diye peditusla ventolin veriyorum ama geçmedi hala olmazsa yarın doktora götüreceğim oda antibiyotik yükler şimdi

masallah kuzucuga
sağol canımm
hadi gözünüz aydın artık darısı bizim başımıza..kaça ydır suları akıp duruyo eller hep ağzında bi çıkaramadı valla çıkarsada rahatlasak biz de
inşallah bir an önce çıkarır bebişin canım çok sağol. bizim hiç salyamız olmadı o yüzden beklemiyordum
yurdagülcüm çok sağol güzelim inşallah prenseste çıkarır bir an önce

haklısın canım

günaydın tatlımm aynen bizimkide yemek istemiyor kaç gündür geceleri uykuda anca
ben hero baby kullanıyorum hayatım ülkere güveniyorum
ama hayriyenin verdiği bi tarif vardı onu deneyeceğim akşama
oyyy maşallah kuzuma

canımiçii çok sağoll darısı başına inşallahhh
ben alacağımda tatlım annesi dışında ilk gören alıyormuş hediyesini öyle diyorlar. dün abimle tlf da konuştuk illa getir ben ilk göreyim dişini diyor:)
diş buğdayı çok istiyordum canım ama burda kimsem yokki ailem olsaydı kesinlikle yapardım
Ahmet Yusufta aynı canımya çok iştahsız doktor normal dedi ama ne yaparsam yapayım yemiyor
teyzenin gelişine sevindim ama poyrazım için üzüldüm canımya peki güvenebileceğin bi arkadaşın yada tanıdığın yok mu bir kaç gün idare edebilecek tamam babaannesi ama nedense bende güvenemedim kayınvaldene
aynı benim oğlum durucum bizde nisanda beklerken 18 martta doğdu:)
aynen çok iştahsız bebekler doktorumuza kalsa dişten
selencim bizimde düzen falan kalmadı malesef
ooh ne güzel heryere üye oldum ama bana hiç bişey gelmedi ya.. Ahmetime afiyet olsunn
Maşalllah İncinizde çıkmış koca adam oldunuz yahu:)

Meltemcim afiyetle yemek nasip olsun
gelir inşallah canım
çok sağol
fundam çok sağol bitanem dün çok uğraştım senin için resmini çekicem diye ama inatçı oğlum izin vermedi birtürlü
Aaaaa heyooo
Hayırlı olsun oglusumuzun dısı Heyoooooooooo
Darısı diğer dişlerine opuyorumnanaktan
canım çokk sağolll
darısı sizin başınıza inşallahh
valla hep dıse yoruyoz ama bu bebeler bızı parmagında oynatıyo

hayırlı ugurlu saglıklı ıncı gıbı olsun
annesı oglsuna bı hedıye al
meltemcim çok sağol canım
içinde pek bişey yok canımya 2 tane 20 gr lık gece maması. niveanın numune pişik kremi, şampuanı ve ıslak mendili ama adet olacak çok az mesela ıslak mendil 3 tane:)
birde kitapçıklar

kolay gelsin canım bugünüde atlattın mı tamamdır
maşallah meteyede ilk o açtı zaten kapıyı peşinden de biz geldik

canımya çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim
yavrum özler tabii ama herşey onlar için

slmm kızlar biz ananeye geldik sabah...
bugun biraz dışarı çıktık ay acayip bunalmıştım evde ya...
hiç bana göre değil evde durmak...
ama en azından komşum olaydı beeeee

jalem canım ben bi eşe dosta bıraksam olay olur valla..kaynanam görümcem kocamın başına çullanır mecbur bırakmak zorundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…