kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam
kızlar hepiniz çok sağolun..
ahmet yusufumun dişi de çıkmış maşallah kuzuma.
kızlar oğlum hasta oldu ya hapşırık,öksürük,burun akıntısı hepsi var offffffffff misafirlern yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumsenağlama
ay kızlar inanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri. yarın misafir gelecek hazırlık yap temizlik yap falan derken bu saat oldu yemek bile yapamadım kendime eşim de dışarda gerçi ben de ne buldumsa yedim bitti gitti.
kızlar Mete'min dişi çıktıııııııı. artık 2 tane pirinç tanemiz var yaşasın darısı çıkmayan diğer diş canavarlarının başına
Jalecim senin de gözün aydın olsun canım.
geçmişe çok bakamadım kızlar birazdan da yatarım zati şöyle bi bakayım dedim yarın da ya girerim ya giremem artık bugün görüşebildiğimiz kadar görüşelim kaydirigubbakcemile5
bu arada meltem seni de tebrik ederim yani.maşallah allah afiyetle yemek de nasip etsin canım
ya kızlar ya...
nedir benim bu başıma gelenler ya.
elim yeni iyileşti derken şimdi de gözüm başladı.sol gözümü açamıyorum resmen.batıyor şıp şıp akıyor.
burnum da akıyor.çabuk geçer inşallah.
giremiyorum artık ya.çok özlüyorum sizi.okula başladım ya sanırım defne özlüyor gece sık sık uykusunda emmek istiyor ya.yavrum kıyamıyorum uykusuz kalıyorum ama kızımın istediği olsun yeter ki.
değil nete kendime bile zaman bulamıyorum artık.
herkes iyidir inşallah.bebişlerin sağlıkları yerindedir inşallah.
hoşçakalın.
kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay
iyi akşamlar kızlarr
pc de şim vardı bi size bakayım dedim
bu sayfada gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım
fundaa hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasın kullanmayı nasip etsin rabbim çok iyi oldu bu bebekle daha rahat edersiniz artık . yarın içinde Allah kolaylık versin güzelim inşallah göktuğ da daha iyi olur üzmez annesini. ellerine sağlık ayrıca
sinemcim sende hoşgeldin canım
ayşegül inşallah sende istediğin gibi bir iş bulursun peki ailenle eşin karşılıklı konuşmadılarmı hiç bu konuyu? keşke baştan söyleselermiş arabaya say diye
hayriyecim kıyamam sanaaa zaten bi lokma kalmışsın ye tatlım sen
jalecm ve sinemcm(annee)ismini yanlış hatırlamıyorumdur umarım çok sağolun kızlar....daha güzelleri sizin olsun inş.
hayriyecm gel canım ben sana daha özenli pastalar börekler yapayım sen gel yeter ki....yakında olsak ben sana paket yapar getirirdm canım.......
ayşegülcm canım aile içi huzursuzluk kötü bacım ya..inşallah istediğin gibi bi iş bulursun....üzme kendini
fundacım Allah saglıkla huzurla kazasız belasız kullanmak nasıp etsın darısı basımıza ıns esımde kredıye basvurdu bakalım bırkac gune sonuclanacak bızde hayırlısıyla alırız ınsaallah canım
aysegulcum ınsallah allah gonlune gore bır ıs verır sana ayrıca arada kalmakta gercekten cok kotu
hayrıyecım yenı sacın facedekı halın sanırım super gorunuyorsun
ozgecım tatlım ya nasıl bır kaynanadır o ya bırlık olup parca pıncık yapalım onu ya nasılda doldurmus oglunu allahım yarabbım ya canım benım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs elbet bu kotu gunlerı atlatacaksın sabır ve bol bol dua canım benımde dualarım senınle bıtanem
fundagım bagısıklıgını guclendırecek bıseyler ye iç grıp oluyosun galıbaya kızlar ya...
elim yeni iyileşti derken şimdi de gözüm başladı.sol gözümü açamıyorum resmen.batıyor şıp şıp akıyor.
giremiyorum artık ya.çok özlüyorum sizi.okula başladım ya sanırım defne özlüyor gece sık sık uykusunda emmek istiyor ya.yavrum kıyamıyorum uykusuz kalıyorum ama kızımın istediği olsun yeter ki.
hoşçakalın.
ver dr aynısını verıyo zaten ben 3 u ya tecrubelıyım benımde sık sık bogazım agrır sesım kısılır aksam ayva yapragını içişrdım buskuvıyıde onunla yapıp yedırdımya bende peditus versemmi?
bizim oğlanda uzun zamandan beri öksürüyodu meltem ama bugün hiçbişey yiyip içmedi kuzum tek ağlıyo mızmız.ben dayanamıyorum oğlumun hasta olmasına.ağladım zaten bi sürü.......
ne toptanı kız mıllet 35 yumurtadan 20 30 kılo undan makarna yapyo ben 10 yumurtadan yaptım ben makarn adıyom ya erıste asıl adıNaapıyosun kız meltem toptancılık işine mi girdin? Maşallah
he özge savas cıkacak mıs sen ne yıycen savas cıkınca tamam ben kuzeye tarhana yollaycam ama sen ne yıycen ben karısmammeltemmmmmmmm..................kız dünya savaşımı çıkıyor anacaım,küresel ısınma falan derken,yoksa kıtlık mı kapıda....kız bi yerlerden duyum falan aldın da bizemi sölemiyon yoksam...5 kilo mkarna erişte,30 kilo tarhana....ekmek falan ypıp onuda kilere saklarsın...tursu vakti de geldi haa unutma.....valla azıklar sende bişi olursa tüm nisan analarına yatecek kadar nevale var sende.....
şakabir yana maşallah eline koluna sağlık
hıc bısey demıycenız onu bulamayanda var ya evde kalaydınız nolcaktıkız aysegul biizim kocaların valla potasyumunu eksik koymuş anaları ,yada acaleye gelmiş hamurunu tam tutduramamışlr yaww.....
bune dengesizliktir anacım....
kader utansın ne diyim.....
bu modeller hep aynı konuda arıza veriyo,bi ayar cekiyoruz gene fabrika ayarına geri dönüyo...
valla ya atıcaz yenisini alcaz....yada tıngır mıngır idare etcez....
üretim hatası diyecez:)))))))))))))
bu arada kk olmadı ama ben sonunda buluşyom...
nurturia anneleri ile persembe gunu forum istanbulda buluşuyoruz...
ayy pk bi heyecan bastı...
valla askolsun bize yaaa;kendimi paraladım burda ama olmadı dhada lafını etmem gayrı....
demekki istemekmiş önemli olan..isteyince oluyormuş...
ne sormustun funda kız yoksa sıtemmı yıne busoruma çok cevap veren olmuş sağolun kızlar
kızlar hepiniz çok sağolun..
kızlar oğlum hasta oldu ya hapşırık,öksürük,burun akıntısı hepsi var offffffffff misafirlern yanında ağlamamak için kendimi zor tuttumsenağlama
ay kızlar inanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri. yarın misafir gelecek hazırlık yap temizlik yap falan derken bu saat oldu yemek bile yapamadım kendime eşim de dışarda gerçi ben de ne buldumsa yedim bitti gitti.
kızlar Mete'min dişi çıktıııııııı. artık 2 tane pirinç tanemiz var yaşasın darısı çıkmayan diğer diş canavarlarının başına
geçmişe çok bakamadım kızlar birazdan da yatarım zati şöyle bi bakayım dedim yarın da ya girerim ya giremem artık bugün görüşebildiğimiz kadar görüşelim kaydirigubbakcemile5
bu arada meltem seni de tebrik ederim yani.maşallah allah afiyetle yemek de nasip etsin canım
ya kızlar ya...
hoşçakalın.
kızlar 5 kılo undan makarna 5 kılodan yufka yaptık yenı bıttı ortalık topluyorum snr okuycam yazacam sorusu olanlara cevap fılan hadı bay bay
kızlarrr
oğluşumun dişi çıktı:lepi:
nasıl mutlu oldum anlatamam
kızlar bu arada milupa bana 2 defa paket gönderdi sizde de aynısı oldu mu?
günaydın kızlar herkese hayırlı günler herkese biz sabah 8den bu yana gizoşla oyun oynuyoz oyun oynarken ne açlık geliyo benim kızın aklına nede bişey :))şu an bas bas bağırıyo çığlık atıyo yine bu seferde babasında yürütece konmak istiyo çok seviyo ama fazla koymakta istemiyorum kızlar bişey daha soracağım yaa ben bebe bisküvilerinde kansorejen madde varmış diye duydum sadece hipp de yokmuş öylemi yaa biz şu an hero baby kullanıyoruz iyide o zamn bu bebekler ne yiyecek yaa şaşırdım kaldım zaten sütüm iyicene azaldı farkediyorum ne yapıcağımı şaşırdım
nurturia ne canım yaaa seninde bilmediğin yok maşallahbu arada kk olmadı ama ben sonunda buluşyom...
valla askolsun bize yaaa;kendimi paraladım burda ama olmadı dhada lafını etmem gayrı....
olabilir canım bebişler diş çıkarıyor şuan çoğu huzursuzkızlar merhaba ben mayıs annesiyim aslında ama kızım seçimini kendi yaptı ve 3 nisanda doğdu:))) su birkaç gündür yemek zaanlarımız işkence gibi ağzını kitliyor yemiyor sevdiği meyva pürelerini bile yemiyor. ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda etmiyor( öneriniz varmı acaba diş çıkarma dönemimi
günaydın kızlar herkese hayırlı günler herkese biz sabah 8den bu yana gizoşla oyun oynuyoz oyun oynarken ne açlık geliyo benim kızın aklına nede bişey :))şu an bas bas bağırıyo çığlık atıyo yine bu seferde babasında yürütece konmak istiyo çok seviyo ama fazla koymakta istemiyorum kızlar bişey daha soracağım yaa ben bebe bisküvilerinde kansorejen madde varmış diye duydum sadece hipp de yokmuş öylemi yaa biz şu an hero baby kullanıyoruz iyide o zamn bu bebekler ne yiyecek yaa şaşırdım kaldım zaten sütüm iyicene azaldı farkediyorum ne yapıcağımı şaşırdım
selencim çok sağol canım daha önce hero baby den gelmişti milupada yeni gönderdi. ama 1 hafta arayla 2 paket şaşırttı beni hoş içinde aynı şeyler varhadi hayırlısı canım mşallah Ahmet paşaya
bana hiç bişi göndermediler yaaa
geçmiş olsun canım
maşallah ellerine sağlık canım.iki dişiniz oldu ha ne güzel darısı başımıza
geçmiş olsun canım çalışan anne olmak zor dimi özlüyordur tabi yavrucuk gece ondan bırakmaz seni
canım benimyaa geçmiş olsun göktuğumaya bende peditus versemmi?
bizim oğlanda uzun zamandan beri öksürüyodu meltem ama bugün hiçbişey yiyip içmedi kuzum tek ağlıyo mızmız.ben dayanamıyorum oğlumun hasta olmasına.ağladım zaten bi sürü.......
sağol canımmmasallah kuzucuga
inşallah bir an önce çıkarır bebişin canım çok sağol. bizim hiç salyamız olmadı o yüzden beklemiyordumhadi gözünüz aydın artık darısı bizim başımıza..kaça ydır suları akıp duruyo eller hep ağzında bi çıkaramadı valla çıkarsada rahatlasak biz de
yurdagülcüm çok sağol güzelim inşallah prenseste çıkarır bir an öncejalecım gozunuz aydın darısı bızım basımıza artık bu arada kocaman maasallah ahmet yusufa canım
gecmıs olsun caım ınsallah cabucak ıyılesır goktug
sınemcım maasallah meteye gozunuzaydın canım ıncıler cıkmaya basladı ne guzel
canım ya gecmıs olsun sana bı turlu ıyılesemedın nazardır nazar :) canım benım senı ve talı prensesını opuyorum
meltem valla hamarat hatunsun vesselam allah afıyetle yemek nasıp etsın elıne koluna saglık
haklısın canımbu arada kk olmadı ama ben sonunda buluşyom...
günaydın tatlımm aynen bizimkide yemek istemiyor kaç gündür geceleri uykuda ancagünaydın kızlar herkese hayırlı günler herkese biz sabah 8den bu yana gizoşla oyun oynuyoz oyun oynarken ne açlık geliyo benim kızın aklına nede bişey :))şu an bas bas bağırıyo çığlık atıyo yine bu seferde babasında yürütece konmak istiyo çok seviyo ama fazla koymakta istemiyorum kızlar bişey daha soracağım yaa ben bebe bisküvilerinde kansorejen madde varmış diye duydum sadece hipp de yokmuş öylemi yaa biz şu an hero baby kullanıyoruz iyide o zamn bu bebekler ne yiyecek yaa şaşırdım kaldım zaten sütüm iyicene azaldı farkediyorum ne yapıcağımı şaşırdım
oyyy maşallah kuzumayuppppi bugün tam 6 aylık olmuşuz yarın ama aşı günümüz şimdi gidip kahvaltı hazırlama zamanı gizoşada pekmezini falan hazırlayayım hepinizi öptük geçmişe bakamadım fırsatım olursa gizoş uyurken bakarım artıkın
[
amanınnnnn bi inci daha ne güzel hayırlı olsun ahmetimin cicişleri..bizimkilerde bi çıksda kurtarsak mızmızlıktan yaa..sen gördün ha alacan ilk diş hediyesini:)
banada hamileyken 1 paket gelmişti numune ürünlerden ondan sonra hiç gelmedi.ben bi arkadaşı bebelac a üye yaptım ona hemen geldi:)
herkeze slm kızlarhayırlı bi gün olsun herkez için..dişler çıkıo yavaş yavaş ne güzel ee bebekelre diş bugdayı partisi yapacak olan varmı acaba?ben çok isterdim ama bu zamansızlıkta çok zor belki aile içi bişi yaoparım..aman bi çıksında hele..oğlum geceleri yine mızmızlıkla uyanıo aç olduğunu biliorum ama sütünü ısrarla içmio biskivüde koyuyorum içine ama yok zorla içiriyorum valla..dün akşam erken uyudu paşam babasıyla bi hayli oynaı yoruldu mutfakta yemek hazırlıyordum kahkalarını duydum ikisininde.sonrada uyumuş bizde eşimle yemek yedik lale devrini izledik sonrada yattık.yarın almanyadan teyzem gelio buraya yerleşmek istiolar bu gelişinde ev bakıp alacak yerleştircek gidip eşyalarını alıp komple gelicekler buyüzden annem bi hafta kadar teyzem için koşturacağı için poyraza bakamayacak çok üzülüorum ya yine kaynanama kalıcak çocuk yine aklım oğlumda kalıcak off ya offfff
aynı benim oğlum durucum bizde nisanda beklerken 18 martta doğdu:)kızlar merhaba ben mayıs annesiyim aslında ama kızım seçimini kendi yaptı ve 3 nisanda doğdu:))) su birkaç gündür yemek zaanlarımız işkence gibi ağzını kitliyor yemiyor sevdiği meyva pürelerini bile yemiyor. ne yapacağımı şaşırdım kahvaltıda etmiyor( öneriniz varmı acaba diş çıkarma dönemimi
selencim bizimde düzen falan kalmadı malesefgünaydın hanımlar uyanıp bebişimle oynadık biraz, sonra tekrar uyuttum şuan uyuyor .aklıma geldi sizin bebişler günde kaç kere uyuyorlar ben gece bir türlü uyutamıyorum 7 gibi uykusu geliyor yatırırsam daha sonra çok geç uyuyor yatırmazsam durmuyor uykuyla başımız belada bizim
gelir inşallah canımooh ne güzel heryere üye oldum ama bana hiç bişey gelmedi ya.. Ahmetime afiyet olsunn
Maşalllah İncinizde çıkmış koca adam oldunuz yahu:)
Meltemcim afiyetle yemek nasip olsun
fundam çok sağol bitanem dün çok uğraştım senin için resmini çekicem diye ama inatçı oğlum izin vermedi birtürlükızlar hepiniz çok sağolun..
canım çokk sağolllAaaaa heyooo
Hayırlı olsun oglusumuzun dısı Heyoooooooooo
Darısı diğer dişlerine opuyorumnanaktan
valla hep dıse yoruyoz ama bu bebeler bızı parmagında oynatıyo
hayırlı ugurlu saglıklı ıncı gıbı olsun
annesı oglsuna bı hedıye al
meltemcim çok sağol canımyok anam mılupa daha paket göndermedı içinde ne var
havalar serınledı normaldır her seye aglarsan ısımız var senınle
bakın ne dıycem
pazar aksam yıkadım yatırdım bennuyu
sabah tek tuk öksuruyo
padetus verdım 2 kez
bugun ıyıydı ögleden sonra sesı kısılmıs
ayva yapragı verdım
sonra bıskuvıyle ayva yapragını yedırdım bakalım yarına ne olcak
bana cekmıs heral benımde cok kısılır sesım
lkızlar sagolun allah saglıkla yememızı nasıp eder ınsallah mutlu huzurlu
canımya çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbimya kızlar ya...
hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?