2010 Nisan Anneleri

benım koca evdeyı bugun
sabah dısarı işlerımı hallettım
kızımz da tokalar aldım
ama fazla cesıt bulamadım
ögleden snr
komsuya mevlute gıttım

merhaba kızlarrr
bizim bi sohbet grubumuz vardı burda geçen sene bir ara katılmıştım. bu sene kararsızdım eşimde haftanın bir günü git tabi diyince bende bugün gittim zaten yakın bi arkadaşımdaydı. iyikide gitmişim yaşıtım olan yeni insanlarla tanıştım malum burda pek tanıdığım yok olanlarda eşimin ailesi vasıtasıyla tanıdıklarımdı. benimle birlikte bebeği olanlar var mesela biri 9 aylık biri 11 aylık . geçen sene 5 kişiydik bu sene 10 olduk:)
çokta samimi bir ortam oluyor önümüzdeki haftada bana gelecekler.
bu sayede arkadaş ortamı da edindim çokta iyi oldu sağolsun bebeğimde huysuzluk yapmadı.
ama ne oldu kızlar anlatayım oğlumu beşiğe yatırmıştım 1,5 yaşlarında 2 tane kız çocuğu daha vardı biri nasıl becerdiyse çıkmış beşiğe bebeğimin ağlama sesi gelince hemen gittim bi baktım alnı kızarmış artık oyuncaklamı vurdu bilmiyorum neyse hemen soğuk suyla yıkadım buz koydum geçti ama o korkuda yetti bana
slmm kızlar biz ananeye geldik sabah...
bugun biraz dışarı çıktık ay acayip bunalmıştım evde ya...
hiç bana göre değil evde durmak...
ama en azından komşum olaydı beeeee
keşke canımya benimde pek komşum yok daha doğrusu olanlar kayınvaldemlerinde tanıdıkları.
jalem canım ben bi eşe dosta bıraksam olay olur valla..kaynanam görümcem kocamın başına çullanır mecbur bırakmak zorundayım..
ayy bak onu hiç düşünmemiştim tatlım benimkilerin çocuk umrunda olmayınca:)
inşallah bu sefer iyi bakarlar canımya
benım koca evdeyı bugun
sabah dısarı işlerımı hallettım
kızımz da tokalar aldım
ama fazla cesıt bulamadım
ögleden snr
komsuya mevlute gıttım

hayırlı olsun takılarınız meltemcim Allah kabul etsin mevlütüde bende sohbete gittim çok iyi geldi

ay bu kaynana beni öldürcek yaaa. pintilikten ölecekler. görümcemin arabasını aldım bizim evden 26 km ötede çarşıya inmeye. malum benim bücür, onun çantası, onun arabası, onun tırıvırıları zor oluyoo diye. masraf olmasın diye arabayı durağın yakınına parkettirdi, cümbür bemaat bindik otobüse. kalabalık, sıcak, elimde bi ton şey. ay bu kadım beni öldürcek. cehenneme nöbetçi dikseler masraf olmasın diye ateşi azaltır ayol...

ayy kızlar ya ne oldu yaaa
bugun sacımı boyayyım dedim malum yarın buluşma var oaraya gidiicim....
nese evde hazırladım boyayı baktım beceremıycem yukarı cıkım görumcme oda demezmi ben hiç hayatımda sac boyadım hoppp kaldı öle...
eşim demezmi annem boyasın ben yok falan vazgectim byamıyca dedim
tabi ordan görumcem hemen annesine seslendi oda frk etti konuşmayı ama duymamazlıktan geldi mutfakta iş yapıyo....
nese ben bekliyorum hala oyalanıyor
görumcem bidaha bağırdı nese geldi ben anlatıyorum mecbur kellem onun onun elinde işte şöle yap falan diye demezmi işime karışma ben bildiğim gibi yaparım resmen hamur yoğurur gibi saçlarıma boyayyı boca etti karıştırdı bide demezmi rtık sansına nasıl olduysa diye....
ayyy ktil olcam bir beni durdursun...
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez buda mı gelcekti başıma:))).

ösgeee. bedevim benim. kız sende hiiççç şans yok yav. gidiyon geliyon hoooppp düşüveriyon bu kadının eline...

oy iş bitmiyo bu evde bu saat oldu hala çamaşır ascam ütüm var ama ıgh yapasım yok.sabah erken kalkıp temizlik yapcam.dün misafir vardı pis oldu biraz evim hala süpürge açamadm oğlan dün akşam ve gece baya hastalandı bugün dr a gittik boğazları fena dedi dr.ne kahvaltı ne yoğurt yiyor.sadece m.suyu ile ıhlamur veriyorum.bugünde mızmızdı baya dişleride zorluyor.velhasıl kelam yarına temizlik beni bekliyor.

heeee birde biz araba aldıkya daha binemedm bile sanayiden beri gelmiyo lastikti alarmdızaten kocamın alışması 1 haftayı bulur arabaya biraz acemi bizimki çalışamadı daha abim çalıştıracak evde çoluk çocuk herkes hasta.bizde de oğlan hasta hatta şu saat itibarıyla eşimde grip oluyo.dayan funda dayan.daha yapılacak çokkk işin var

bu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

kız aysegullll...
şansım olsa anam erkek doğururmuş bacım....
esseğin istemediği ot ayağının dibinde bitermiş işte benimkide o misal....
kadına bide kelemi emanet ettim düşün....

çok geçmiş olsun öncelikle
biz misafir gelmeden temizlik yapıyoruzya hani bir arkadaşım misafir gittikten sonra yapıyormuş kaydirigubbakcemile3 bizim gibi bebekliler için mantıklı aslında 2 kez iş olmaz değilmi
bu arada daha önce yazdımmı hatırlamıyorum arabanızı iyi günlerde kullanın

koyalım cehennemın kapısına
belkı kısayım mısayım derken dusuverır ıçıne
ay özge annen varken gıdıvereydınya kuaföre

gıdıyon karıya muhtac oluyon nasıl oldu barı
bu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
allah hakkında hayırlısını nasıp etsın

aslında öle yspsak ama bennu artık evde gezıyo hergun supurge acmak zorundayım

kızlar dun bennuyu uyuutana kadar canım cıktı hıc bır sekılde emmıyor yatak odasında tv yı acıyorum oturıyor hanım yuz ustu ystıp 40 yıllık mudavım gıbı yaprak dökumu ızlıyor
kapatayım duvardakı termometreyle konusuyor
1 bucuk saatte zor uyuttum

sımdımı napıyo babasını yolcu ettı kucamda emmıyoda

Son düzenleme:
günaydıınnn.... inş. herkes iyidir.. hasta olanlara da çok geçmiş olsun... bizi soracak olursanız buna şükür iyiyiz.. utku öksürüyo ama çok değil. idare ediyoruz şimdilik.. bugün bursa da yağmur var.. hava da serinledi... kaç gündür okul-ev arası dokumaktan ve ev işlerine koşturmaktan vaktim yok giremedim.. şimdi de edayı uyandırıcam kahvaltı yapıp okula gidicez... bizden bu kadar.. herkese iyi günler.. şu an geçmişe bakamıyorum kusuruma bakmayın nolur.. belki gün içinde bi ara 1 saatçik totomun üstüne oturabilirsembakarım inş..
iyi günlerrrr....

gunaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

özgecim valla bacım sende de ne sans var heee

fundacım canım ya geçmiş olsun göktus cabucak iileşir inş.

cnmm böle güze bi karar aldığın için snn adına çok sevindim bnde bu yıl sınava girmek istiyorumm. aslında ben bezikdüzünde muhasebe okuyordum kaydım hala devam ediyor ama çocuğumu bırakıp gidemedim. inşallah bida giricem bu sene tutturabilirsem ankarayı süper olcak boshayallersmile ama önce kpss var ona hazırlanıyorum şimdi

offf çoluk çocuk sahibi oldum halaa sınavlarla uğraşıyorum

ev işi beddualıdır bitmez fundacım..göktuşa tekrar geçmiş olsun hasta olmaları çok zor oluyo ya hem hastalığına üüzlüosun hem bişey yemeyip içmemesine..

canım günaydın ne güzel arkadaş ortamı edinmişsin..inşallah kafa dengi olurlarda sık sık gider gelir sıkılmazsın bi başına..ahh şu çocuklar yokmu bebeklei rahat bırakmayan.öle korkuyomki bende o durumdan poyrazı asla yanlız bırakmamaya çalışıom neyseki kötü bişi olmamış..

ayy çok güldüm özge..okadar şeyden sonra can ciğer olup kaynanana kelleni emanet ettin haaa..maşallah ee sonuç ne beklioz haberlerni:)

herkeze günaydın gene çok yorgunum bu gece 1,30 da yattım ev işi çamaşır ütü derken saat 11 olmuştu sonra bugün teyzem geleceği için bişeler yapayım anneme bırakayım dedim annem malum poyraz yüzünden pek bişi yapamamış.mayalı poğaça mozaik bide tuzlı kurabiye yaptım çıkmadaım mutfaktan 1 e kadar bide pişmelerini paket yapmayı filan bekledim saat 1,30 oldu yatağa zor attım kendimi bugün de sabah götürdüm bıraktım.anneme süpriz oldu sevindi canım annem benim.. poyrazıda kaynanama götürdük eşimle ..bi gittik gene bahar zillisi orda eksik kalırdı yani.anne bunu evlatlıkmı aldın dedim ablan çarşılarda dedi.şaşırmadım dedim.dikkat et dedim filan aklım oğlımda kalarak işe geldim..allahıma emanet yavrum..herşeyini de yaptım sabah erken kalkıp çorbasını yoğurtunu meyve püresini yapıp kavanozlara koydum.güvenmiorum o kadına çünkü...

herkeslere günaydın nasılsınız kızlar benım oglanda sızdı kaldı sonunda allahım artık cok zor uykuya dalıyor. pek fazlada gıremıyorum buraya.

gelıncık masallah canım sana.allah nazarlardan saklasın .üzerınde bısey tası sen sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…