gerı koy bebegı yerıne becerecegın zaman cıkartben bu analıgı beceremıycemmı ne
bu arada br sürü alıntı yaptım gitti pfff....
vatm olursa döncem hazıralnıyoruz malum buluşma var...
aysecim sen bana uygunum de ben buluşmayahazırım hep beylikduzundeyim gelmem çok kolay yani hemn yer belileyelim ve uzatmadan buluşalımm senle valla ebnim içinde süper olur
günaydın yurdagülcümgunaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
özgecim valla bacım sende de ne sans var heee
fundacım canım ya geçmiş olsun göktus cabucak iileşir inş.
canım günaydın ne güzel arkadaş ortamı edinmişsin..inşallah kafa dengi olurlarda sık sık gider gelir sıkılmazsın bi başına..ahh şu çocuklar yokmu bebeklei rahat bırakmayan.öle korkuyomki bende o durumdan poyrazı asla yanlız bırakmamaya çalışıom neyseki kötü bişi olmamış..
ayy çok güldüm özge..okadar şeyden sonra can ciğer olup kaynanana kelleni emanet ettin haaa..maşallah ee sonuç ne beklioz haberlerni:)
herkeze günaydıngene çok yorgunum bu gece 1,30 da yattım ev işi çamaşır ütü derken saat 11 olmuştu sonra bugün teyzem geleceği için bişeler yapayım anneme bırakayım dedim annem malum poyraz yüzünden pek bişi yapamamış.mayalı poğaça mozaik bide tuzlı kurabiye yaptım çıkmadaım mutfaktan 1 e kadar bide pişmelerini paket yapmayı filan bekledim saat 1,30 oldu yatağa zor attım kendimi bugün de sabah götürdüm bıraktım.anneme süpriz oldu sevindi canım annem benim.. poyrazıda kaynanama götürdük eşimle ..bi gittik gene bahar zillisi orda eksik kalırdı yani.anne bunu evlatlıkmı aldın dedim ablan çarşılarda dedi.şaşırmadım dedim.dikkat et dedim filan aklım oğlımda kalarak işe geldim..allahıma emanet yavrum..herşeyini de yaptım sabah erken kalkıp çorbasını yoğurtunu meyve püresini yapıp kavanozlara koydum.güvenmiorum o kadına çünkü...
merhaba tatlım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?herkeslere günaydın nasılsınız kızlar benım oglanda sızdı kaldı sonunda allahım artık cok zor uykuya dalıyor. pek fazlada gıremıyorum buraya.
gelıncık masallah canım sana.allah nazarlardan saklasın .üzerınde bısey tası sen sakın.
evet meltemcim bundan sonra daha dikkatli olacağımjale sana gelıncede dıkkat et o bebelere
ıyı olmus gezmeye gıtmen ıçın açılmıs bak degısıklık olmus
eee hem araba var hemde otobüslemi gittiniz canımya pes yaniiay bu kaynana beni öldürcek yaaa. pintilikten ölecekler. görümcemin arabasını aldım bizim evden 26 km ötede çarşıya inmeye. malum benim bücür, onun çantası, onun arabası, onun tırıvırıları zor oluyoo diye. masraf olmasın diye arabayı durağın yakınına parkettirdi, cümbür bemaat bindik otobüse. kalabalık, sıcak, elimde bi ton şey. ay bu kadım beni öldürcek. cehenneme nöbetçi dikseler masraf olmasın diye ateşi azaltır ayol...
ayy özgeee sevmediğin ot dibinde bitermiş misaliayy kızlar ya ne oldu yaaa
bugun sacımı boyayyım dedim malum yarın buluşma var oaraya gidiicim....
nese evde hazırladım boyayı baktım beceremıycem yukarı cıkım görumcme oda demezmi ben hiç hayatımda sac boyadım hoppp kaldı öle...
eşim demezmi annem boyasın ben yok falan vazgectim byamıyca dedim
tabi ordan görumcem hemen annesine seslendi oda frk etti konuşmayı ama duymamazlıktan geldi mutfakta iş yapıyo....
nese ben bekliyorum hala oyalanıyor
görumcem bidaha bağırdı nese geldi ben anlatıyorum mecbur kellem onun onun elinde işte şöle yap falan diye demezmi işime karışma ben bildiğim gibi yaparım resmen hamur yoğurur gibi saçlarıma boyayyı boca etti karıştırdı bide demezmi rtık sansına nasıl olduysa diye....
ayyy ktil olcam bir beni durdursun...
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez buda mı gelcekti başıma:))).
canım benimyaa demek kötüledi göktuş çok geçmiş olsun iş önemli değil tatlımya yeterki iyi olun sizoy iş bitmiyo bu evde bu saat oldu hala çamaşır ascam ütüm var ama ıgh yapasım yok.sabah erken kalkıp temizlik yapcam.dün misafir vardı pis oldu biraz evim hala süpürge açamadm oğlan dün akşam ve gece baya hastalandı bugün dr a gittik boğazları fena dedi dr.ne kahvaltı ne yoğurt yiyor.sadece m.suyu ile ıhlamur veriyorum.bugünde mızmızdı baya dişleride zorluyor.velhasıl kelam yarına temizlik beni bekliyor.
heeee birde biz araba aldıkya daha binemedm bile sanayiden beri gelmiyo lastikti alarmdızaten kocamın alışması 1 haftayı bulur arabaya biraz acemi bizimki çalışamadı daha abim çalıştıracak evde çoluk çocuk herkes hasta.bizde de oğlan hasta hatta şu saat itibarıyla eşimde grip oluyo.dayan funda dayan.daha yapılacak çokkk işin var
inşallah güzelimmmbu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
özgecim ne desem bilmiyorum yaaa şaştım işin zor vallaayy kızlar ya ne oldu yaaa
bugun sacımı boyayyım dedim malum yarın buluşma var oaraya gidiicim....
nese evde hazırladım boyayı baktım beceremıycem yukarı cıkım görumcme oda demezmi ben hiç hayatımda sac boyadım hoppp kaldı öle...
eşim demezmi annem boyasın ben yok falan vazgectim byamıyca dedim
tabi ordan görumcem hemen annesine seslendi oda frk etti konuşmayı ama duymamazlıktan geldi mutfakta iş yapıyo....
nese ben bekliyorum hala oyalanıyor
görumcem bidaha bağırdı nese geldi ben anlatıyorum mecbur kellem onun onun elinde işte şöle yap falan diye demezmi işime karışma ben bildiğim gibi yaparım resmen hamur yoğurur gibi saçlarıma boyayyı boca etti karıştırdı bide demezmi rtık sansına nasıl olduysa diye....
ayyy ktil olcam bir beni durdursun...
kırk yıl düşünsem aklıma gelmez buda mı gelcekti başıma:))).
hepinize geçmiş olsun canımoy iş bitmiyo bu evde bu saat oldu hala çamaşır ascam ütüm var ama ıgh yapasım yok.sabah erken kalkıp temizlik yapcam.dün misafir vardı pis oldu biraz evim hala süpürge açamadm oğlan dün akşam ve gece baya hastalandı bugün dr a gittik boğazları fena dedi dr.ne kahvaltı ne yoğurt yiyor.sadece m.suyu ile ıhlamur veriyorum.bugünde mızmızdı baya dişleride zorluyor.velhasıl kelam yarına temizlik beni bekliyor.
heeee birde biz araba aldıkya daha binemedm bile sanayiden beri gelmiyo lastikti alarmdızaten kocamın alışması 1 haftayı bulur arabaya biraz acemi bizimki çalışamadı daha abim çalıştıracak evde çoluk çocuk herkes hasta.bizde de oğlan hasta hatta şu saat itibarıyla eşimde grip oluyo.dayan funda dayan.daha yapılacak çokkk işin var
bu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
şanslısın en azından annene gidiyorsun bende ne anne ne arkadaş var gidilecekevde otura otura bı hos oldum arkadaslarımla görusemıyorum.tamam dıyorum bugün cıkıcam gıdıcem bırıne ama yok neden se kalıyorum yıne.hastamı oldum ne.enfazla evın cevresınde dolanıyorum anneme gıdıp gelıyorum okadar arkadaslarımı özledımmmmmmmm
herkeslere günaydın nasılsınız kızlar benım oglanda sızdı kaldı sonunda allahım artık cok zor uykuya dalıyor. pek fazlada gıremıyorum buraya.
gelıncık masallah canım sana.allah nazarlardan saklasın .üzerınde bısey tası sen sakın.
günaydın hanımlar dört gündür acayip yaramaz olan kızım bugün iyi gibi inşallah.ama ben çok mutsuzum yaaa ücretsiz izindeyim ne güzel kızımla vakit geçiricem oyular oynayacağım demiştim ama içimden hiç bişi gelmiyo.kendimi çok yalnız hissediyorum bir arkadaşımda yok burda gidip dertleşeceğim eşim dersen sorunların başı zaten o konuşamıyorum onunla,insan biraz sevgi ilgi bekliyor ama nerdeee muhabbet bile edemiyoruz artık, başımı alıp gitmek istiyorum yaaa.ne yapayım ben yaaa
slm kızlar nasılsınız bizdfe bugün 6. ay aşısını olduk gizoş yıktı sağlık ocağını ya içim gitti
resmen bu arada gitmişken gizopş son 3 gündür kulağını çekip başını sallıyodu arada sol kulağında hafif iltihap varmış kuzumun doktor antibiyotik verdi 5 gün klullanıcaz valla içim sinmeye sinmeye nefret eder oldum anmtibiytotikten yaa birde kızlar aklınızda olsun 6. ay aşısına bebişleri doyurun öyle gidin çünkü 2 saaat bişey yemeyeceklermiş bizimkiside az öçnce yedi
geçmişe şöyle bir baktım
funda canım tekrar geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin göktuşuma
jaleciğim senin için çok güzel olmuş canım yeni ortama girmen birazda olsa kafanı dinlersin canım bu arada canım peynir gibiyse üşütmüş ondan oluyo bitanem
özge hadi hayırlı buluşmalar resimleri bekliyoruz
hayriyeciiğim sana kocaman bir maşallah canım hangi arada yapıyosun bu kadar işi maşallah canım anlatma her yerde nazarlayacaklar yoksa canım heee maşiallah sana kocamanından tekrar
günaydın hanımlar dört gündür acayip yaramaz olan kızım bugün iyi gibi inşallah.ama ben çok mutsuzum yaaa ücretsiz izindeyim ne güzel kızımla vakit geçiricem oyular oynayacağım demiştim ama içimden hiç bişi gelmiyo.kendimi çok yalnız hissediyorum bir arkadaşımda yok burda gidip dertleşeceğim eşim dersen sorunların başı zaten o konuşamıyorum onunla,insan biraz sevgi ilgi bekliyor ama nerdeee muhabbet bile edemiyoruz artık, başımı alıp gitmek istiyorum yaaa.ne yapayım ben yaaa
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Sağolsun Ruzenin davet etti beni bütün samimiyeti ve canayakınlığıyla.Bir kez daha teşekkür ediyorum.Benim 30 Nisan doğumlu bir oğlum var.Dokuz yıllık evliliğimizin ardından kavuştuk oğlumuza.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Çok şükür ilk denemede dualarımız kabul oldu.Bahçeci Kliniği doktorlarından Halit Fırat ERDEN'di bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan sevgili doktorumuz.Neyse ilk mesaj için fazla uzattım herhalde.İnşallah güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?