2010 Nisan Anneleri

özgeee kısım sen naptın.gelseydın ya bana hallederdık..aman bız ne zaman buluscaz yaa.offf sıkıldımmm..umarım ıstedıgın gıbı olmustur sacların canım.

refıyecım gecmıs olsun canım bıraz gec oldu ama .face de resımlerını gördum edanın maşallah allahım tekrar yasatmasın rabbım bütün yavrularımıza saglık sıhhat versın

evde otura otura bı hos oldum arkadaslarımla görusemıyorum.tamam dıyorum bugün cıkıcam gıdıcem bırıne ama yok neden se kalıyorum yıne.hastamı oldum ne.enfazla evın cevresınde dolanıyorum anneme gıdıp gelıyorum okadar arkadaslarımı özledımmmmmmmm

bu arada br sürü alıntı yaptım gitti pfff....
vatm olursa döncem hazıralnıyoruz malum buluşma var...
aysecim sen bana uygunum de ben buluşmayahazırım hep beylikduzundeyim gelmem çok kolay yani hemn yer belileyelim ve uzatmadan buluşalımm senle valla ebnim içinde süper olur

herkeze günaydın gene çok yorgunum bu gece 1,30 da yattım ev işi çamaşır ütü derken saat 11 olmuştu sonra bugün teyzem geleceği için bişeler yapayım anneme bırakayım dedim annem malum poyraz yüzünden pek bişi yapamamış.mayalı poğaça mozaik bide tuzlı kurabiye yaptım çıkmadaım mutfaktan 1 e kadar bide pişmelerini paket yapmayı filan bekledim saat 1,30 oldu yatağa zor attım kendimi bugün de sabah götürdüm bıraktım.anneme süpriz oldu sevindi canım annem benim.. poyrazıda kaynanama götürdük eşimle ..bi gittik gene bahar zillisi orda eksik kalırdı yani.anne bunu evlatlıkmı aldın dedim ablan çarşılarda dedi.şaşırmadım dedim.dikkat et dedim filan aklım oğlımda kalarak işe geldim..allahıma emanet yavrum..herşeyini de yaptım sabah erken kalkıp çorbasını yoğurtunu meyve püresini yapıp kavanozlara koydum.güvenmiorum o kadına çünkü...[/QUOTE]
hayrıs meyve pürelerının vıtamını ölur kız annen yapar 5 dakkada
ben bu analıgı beceremıycemmı ne
gerı koy bebegı yerıne becerecegın zaman cıkart
olmazmı

özge nıye sacından bahsetmıyon öuyoz burda meraktan

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün
biz ne iyiyiz ne kötü bunada şükür diyeyim
kızlarya sabah oğlum uyandı bende odasındaydım ama kendi kendine oyalanmasını bekledim ses yapmadım birden bir kustu anlatamam resmen peynirlemiş gibiydi sanırım midesini üşüttü Allahtan odadaymışım yoksa öyle kalırdı bi 5 dk ağlayana kadar. hemen duşa soktum
gunaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

özgecim valla bacım sende de ne sans var heee

fundacım canım ya geçmiş olsun göktus cabucak iileşir inş.
günaydın yurdagülcüm

ay inşallah hayriyecim akşam iyikide gitmişim dedim en yakın arkadaşım çalışmaya başladı onunlada görüşemiyordum en azından haftada birde olsa kafa dağıtmış olurum sonrasında da samimileşirsek gider geliriz zaten
sorma dün öyle korktumki kızlardan biri çok fena daha 1,5 yaşında ama bütün bebeklere kök söktürüyor çok hırçın bundan sonra hep tetikte olacağım
sanada maşallah canımya çok yoruluyorsun Allah kolaylık versin
ne güzel annende sevinmiş.
sanki görümcen özellikle poyrazı bıraktığın zamanlarımı seçiyor ne ? neyse kötü düşünmeyeyim
merhaba tatlım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
jale sana gelıncede dıkkat et o bebelere
ıyı olmus gezmeye gıtmen ıçın açılmıs bak degısıklık olmus
evet meltemcim bundan sonra daha dikkatli olacağım
eee hem araba var hemde otobüslemi gittiniz canımya pes yanii
ayy özgeee sevmediğin ot dibinde bitermiş misali
canım benimyaa demek kötüledi göktuş çok geçmiş olsun iş önemli değil tatlımya yeterki iyi olun siz

bu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
inşallah güzelimmm

özgecim ne desem bilmiyorum yaaa şaştım işin zor valla

hepinize geçmiş olsun canım
bu arada bu yıl öss ye gircem inşallah.okul öncesi yazıcam giresunu ve ordu üniv.sini.bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

hadi hayırlısı inş.

şanslısın en azından annene gidiyorsun bende ne anne ne arkadaş var gidilecek

KIZ neyim var okadarlık allah iiliğini versin:)))) ayrıca teşekkür a.s.

meltem anama bırakmadım diom kaynanama bıraktım ondan kendim hazırladım sıkı sıkı kapattım amn 2 saat sonra yiyecekti öldüyse vitaminler anası akşamki mamadan telafi eder:9

jale ne bilim bende kötü düşünmek istemiorum..uyuz karılar laelaelaelaelae

günaydın hanımlar dört gündür acayip yaramaz olan kızım bugün iyi gibi inşallah.ama ben çok mutsuzum yaaa ücretsiz izindeyim ne güzel kızımla vakit geçiricem oyular oynayacağım demiştim ama içimden hiç bişi gelmiyo.kendimi çok yalnız hissediyorum bir arkadaşımda yok burda gidip dertleşeceğim eşim dersen sorunların başı zaten o konuşamıyorum onunla,insan biraz sevgi ilgi bekliyor ama nerdeee muhabbet bile edemiyoruz artık, başımı alıp gitmek istiyorum yaaa.ne yapayım ben yaaa

aman kızlar bun alcak bısey yok

hatrıs pardon

slm kızlar nasılsınız bizdfe bugün 6. ay aşısını olduk gizoş yıktı sağlık ocağını ya içim gitti
resmen bu arada gitmişken gizopş son 3 gündür kulağını çekip başını sallıyodu arada sol kulağında hafif iltihap varmış kuzumun doktor antibiyotik verdi 5 gün klullanıcaz valla içim sinmeye sinmeye nefret eder oldum anmtibiytotikten yaa birde kızlar aklınızda olsun 6. ay aşısına bebişleri doyurun öyle gidin çünkü 2 saaat bişey yemeyeceklermiş bizimkiside az öçnce yedi

geçmişe şöyle bir baktım

funda canım tekrar geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin göktuşuma

jaleciğim senin için çok güzel olmuş canım yeni ortama girmen birazda olsa kafanı dinlersin canım bu arada canım peynir gibiyse üşütmüş ondan oluyo bitanem

özge hadi hayırlı buluşmalar resimleri bekliyoruz

hayriyeciiğim sana kocaman bir maşallah canım hangi arada yapıyosun bu kadar işi maşallah canım anlatma her yerde nazarlayacaklar yoksa canım heee maşiallah sana kocamanından tekrar

kızlar birde dün beni eski çalıştığım okuldan tekrar aradılar illa gel diye boşluk varmış 26 saat haftada yani 5 günümde doluyo ama ben redeettim çünkü gizemi anneme bıraksam kayınvalidemler kıyameti koparır biz burda dururken niye oraya gidiyo diye bende vazgeçtim o yüzden

teveccühün bebişim...gecelerin kadınıyım ben dermişim gece yapıorum :))))))))

özgecim buluşmaya bende varım.. bende sefaköydeyim.. istabulu fazla bilmiyorum ama genede neresi olursa gelirim.. çok güsel olur ..

gel anam dertleşek. benimde durum aynı. çocuk doğduktan sonra uzaklaştık. tek kelime etmiyoruz evin içinde. muhabbet olsun diye soruyorum naptın bugün falan diye? hiiiççç ten başka cevap yok. soru sorsam bilmiyorum diyooo başka bişey demiyooo. mutsuzum diyorum 'işine gelirse, yoksa babanın evine' tek çözümü... benimde bütün arkadaşlar çalışıyooo. ööle oturuyom evde. tek eğlencem bücürüm...

Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Sağolsun Ruzenin davet etti beni bütün samimiyeti ve canayakınlığıyla.Bir kez daha teşekkür ediyorum.Benim 30 Nisan doğumlu bir oğlum var.Dokuz yıllık evliliğimizin ardından kavuştuk oğlumuza.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Çok şükür ilk denemede dualarımız kabul oldu.Bahçeci Kliniği doktorlarından Halit Fırat ERDEN'di bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan sevgili doktorumuz.Neyse ilk mesaj için fazla uzattım herhalde.İnşallah güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...

aramıza hoşgeldin canım ..allah analı babalı büyütsün onları tüm kötülüklerden korusun rabbim..benimde 27 nisan dogumlu Elif adında şeker bi kızım var:))) benim gözümde dünyanın en tadlı bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…