2010 Nisan Anneleri

kızlarya oğlum 3 gündür hiç bir şekilde kaşıkla yemiyor ağzını öyle bir kilitliyor ki ama biberonla verince sorun yok

Sok oldum kaynanam diyor ki mehmet salihi koynumda emerek uyuttuktan sonra biraz daha kucağımda tutuyorum ondan büyümüyor mus allahım yasa
Çıldıracağım ya

Son düzenleme:
2010 ankara annelerıne gel
bız bulustuk hem ben sıncan merkezdeyım aysegulcugum
sana cok yakınım 1 fıncan kahvemı ıcmeye gel
hosgeldın
çok uzun yazmamıssın
daha ne uzun yazanlar var

8 nısan dogumlu kızım bennu fatma m var benımde adım meltem
kızlarya oğlum 3 gündür hiç bir şekilde kaşıkla yemiyor ağzını öyle bir kilitliyor ki ama biberonla verince sorun yok
bıberon kolayına gelıyoda ondan
Sok oldum kaynanam diyor ki mehmet salihi koynumda emerek uyuttuktan sonra biraz daha kucağımda tutuyorum ondan büyümüyor mus allahım yasa
Çıldıracağım ya

ana bennu nıye buyuyokı hep koynumda benım

hayrıye=mamaanne
hayrıye=gecelerın hamarat kadını

iyi akşamlar kızlarr
oğlumu uyuttum sonrada yemek yaptım . yarın annemler gelecek inşallah o yüzden hazırlıkta yapayım dedim pilaki ve zeytinyağlı fasulye yaptım babam çok sever. birazdan da tatlıya geçeceğim yarında sabah kalkar yemeklerimi yaparım

Gizoşa çok gecmis olsun yaa söylediğin iyi oldu doyurup gideriz bizde
Jalecim çok gecmis olsun Valla iyiki yanindaymissin
sağol denizcim Allah korudu cidden ama kızamıyorsunda diğeride çocuk
merhaba canım hoşgeldin aramıza benim oğlumda aceleci davrandı 18 martta doğdu ama ben burdayım:)

Çıldıracağım ya
hey Allahım yaa mantığa bakarmısın:) nasıl büyüyecekmiş peki çocuklar
bilmiyorum ki meltemcim normalde de kaşığı seviyordu

mütevazi arkadaşım benimmŞeniz
ne yapalım tatlım en azından yabancı değil bak benimkine taş kalpli mübarek
iyi akşamlar canım
keşke eşin biraz ilgili davransa sende daha iyi olacaksın
bitanemm geçmiş olsun gizoşuma . Ahmet Yusuf bile çok ağlamıştı kolay değilki 3tane birden
sonraki iki günde çok huysuzdu
evet tatlım yeni insanlar çok iyi gelecek bana. ve malesef üşütmüş canımya yavrum benim bi yandan öksürüyor bir yandan da kusuyordu ama çok şükür bir daha kusmadı
sen en iyisini bilirsin güzelim

iyi geceleerrr... feci uykum var bugün nedense acaba 24 saatin sadece 2-3 saatini uykuda geçirmemle alakası olabilir mi ki :)))

bi bakayım dedim.. utku hala kucakta.. bu gece heronun iyi geceler bisküvisinden verip,emziricem.. inş. daha uzun uyuycak.. büyük ihtimallebu oğlan sadece anne sütüyle pek dymuyo geceleri.. hep mızırdanıyo yaa.. hep memede kalsa sorun yok da ona da imkan yok.. bakalım bebe bisküvidi sonra anne sütü.. durum inş. sevindirici olur da ben de uyuyabilirim

denizzz... alla allaa... kadın çözmüş olayı yanii.. ben,mki sabaha kadar bi sağ mene bi yol mene hep koynumda ya ondan müncük kaldı herhal :))) emzirip bi kenara atmak mıymış çözümü :) güüyorum.. Allah akıl fikir versin bacım.. sana da sabır...

herkese iyi geceler...

Ya refisim sana dedim de valla aklıma geldikçe cinlerin tepeme geliyor ya manyak ya iyi geceler canım sanada
Meltem ya senin kız nasıl büyüyor kucakta ünümün buyumuyor da
Jalecim nasıl büyüyecekler bilmiyorum kendisi gibi balkon demirine mı bağlasam acaba
Hosgeldin edib iyiki geldin :)

denizim.. salla gitsinn.. çatlak karu nolceekk.. ama önceki cep tel.. bavul.. eşofman.. ve bilimum vukuatlarını düşününce normal bu dengesizliği yaa.. kusura bakma kaynanacağzın :) ama durum bu yani :)
takma kafaya.. o da değişik bi tür işte :)) yada türünün son örneği ne biliimm :))

öptük canımm... opuyorumnanaktan

bu arada biz yarın dr.a gidicez.. hem 6 ayımızı doldurduk diyerutin.. hem de 3*4 gündür öksürüyodu paşam.. bugün daha derinden dolu dolu bi ses var sanki.. bi göstermekte fayda var.. umarım ciddi bi durum yoktur... büyük ihtimalle antibiyotik vericektir.. bide peditus kullan der.. bi de öksürük şurubu ... aynı hep ama gitmeden de olmıcak işte.. neytse bakalım kilomuz da ne alemde.. enson 200 gr. zayıflamıştık 15 gün önce 15 günde... bu seferki duruma göre hareket edicekmişiz...

Arkadaşlar merhaba;ben aranıza yeni katıldım.Benimde 25 nisan doğumlu bir kızım var.Adı Defne.İlk bebeğim.Ve çok zorlandım bilmiyorum sizlerde öyle oldunuz mu?Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.3 ay boyunca gaz sancılarıyla uğraştık.Şimdide idrarında sürekli iltihap çıkıyor.2 kere antibiyotik kullandık geçmedi.Bakalım dr şimdi ne yapacak.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

iii geceler kızlar nasılsınız*

denizcim kayınvalidene diyecek söz bulamıyomm bizim kızda hep kucagımda :)

Jalecim ya Elif inde kaşıga karşı bi antipatisi var.kaşıgı gördümü kilitliyo imkanı yok açmıyo bende bi süre kaşıkla vermicem zati daha ek gıdaya tam geçmedik meyve ve muhallebi vermiştim... muhallebeyide sulandırıp biberona koyuyorum

geçmiş olsun canım..biz böle şeyler yaşamadıkkk..ne desem boş yani

REfişim çok geçmiş olsunn...Utkucumuzun biran önce düzelir inşallah gelişimide gayet iyidir annesi sen merak etme..

yarın güzel haberleri bekliyoz

Son düzenleme:
Çıldıracağım ya

ha ha ha... çocuk gelişimi konusunda tıp dünyasına bi katkıda senin kaynanadan geldi.
bayılıyorum bu eski toprakların gayet inanarak sunduğu zihni sinir fikirlere...

hoşgeldin aramıza.

Gizoşa çok gecmis olsun yaa söylediğin iyi oldu doyurup gideriz bizde
Jalecim çok gecmis olsun Valla iyiki yanindaymissin

saolun teyzoşlarımız rabbim bütün hasta bebişlerimize acil antibiyotiksiz güzel günler geçirmeyi nasip eğler inşallah yaa çok moralim bozuluyo yaa ben dikkat ettikce hep bişeyler çıkıyo yaa kafayı yiyeceğim dayanamıyporum valla onun bu hallerine birazda aşıdan dolayı ateşimiz çıktı calpol içirdim yine az önce birde kızlar gizeme ne yapsam sebze yediremiyorum bu kız nasıl beslenecek yaa mamayla olmazki süümde iyice azaldı ne yapacağımı şaşırdım sabah pekmezini falan yiyor ama bir türlü sebzeye alışmadı zorlamadımda ne yapıcağımı şaşırdım birde kızlar bugün doktora sormayı unuttum antibiyotik kullanırken yoğurt yese bişey olurmu nette arştırdım olmaz diyor ama ne bilim yaa sanki etkisini alır diye korkuyorum vermeye bir severek yediği yoğurdu var zaten birde siz artık mercimek falan veriyomusunuz çorba olarak ben sabah kahvaltı maması aldım onuda yemedi sonra gece tahılı aldım onuda yemiyo yemiyo bu kız yemiyo yaa inanın 24 saat düşünüyorum acaba bugün değişik ne yedirsem diye çatlayacağım valla şunu söylemek istiyorum birşeye ne kadar olsun diye titrerse insan o kadar ters tepiyo ya ona üzülüyorum o kadar uğraşıyorum sebze konusunda yok hazır kavanoz mamalarınıda benim içim sinmiyo ne yapacağımı şaşordım içine irmikte koydum yok mamasından koydum yok olmuyo olmuyo:1no2:

yarın akşamada misafirim var yarına bişeyler hazırlamam lazım ama elim kolum kalkmıyo gizemin hastalığı yüzünden yaa çok moralim bozuk çokkk anlatamam annemi çağıracağım o yapar gelir ne yapayım ben bu halde kendim bile yemek yemek istemiyorum :1no2:

ayşe canım senin kaynanada tam bir müzelik benimkisi gibi onlar çok biliyo oğullarını büyüttülerya sağlıklı aklı başlarında çok yaa ondandır akıl vermeleri gelinleri hiç yerine alan kayınvalidelere rabbim bildiği gibi yapsın valla bıktım bu türlerden yaa bırakın artık gelinlerin yakasını yazıklar olsun onlara birde bende var herşeyi bildim edasında ama benden lafı yedikce susuyo ancak valla artık ağzını açtırmıyorum açmasında

ACİLLLL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kızlar yaa benim gibi aranızda aşırı saçları dökülen varmı... artık hergün evde saç toplamadan nevrim döndü... bakım yapıyorum ,kestirdim yine dökülüyo .YİNE DÖKÜLÜYOOO

ne yapmam lazım sizce

:lepi:ben tabiki hemde nasıl avuç avuç banyo yaparken küvetin içine yumak yumak düşüyo canım aynı garez filmi aklıma geliyo kendimden korkuyorum ne oluyo diyeeyvahedigeldismileyerimseniben

en güzelini yapıyorsun tatlım sustukça daha çok üzerine geliyorlar çünkü
ah güzelim bende aynıyım en iyisi özgeye soralım
bebe bisküvisi baya tok tutuyor refiyecim
inanmıyorum canımya onuda mı yapmış yoksa akannehir
maşallah utkuya canım aynı zamanda geçmiş olsun
ahmet yusufta aynı bende peditus veriyorum ama burnu akıyor hala olmazsa doktora götüreceğim
merhaba canım hoşgeldin bizde gaz sıkıntısı çekmiştik ama iltihap olmadık çok şükür
geçmiş olsun defne ye
canımya önceden böyle değildi daha doğrusu 3 gün öncesine kadar keyifle yediriyordum dişten mi acaba ?
bende sulandırıp yediriyorum bütün mamalarını

zeynebim geçmiş olsun güzelim prensesime. ateş 1-2 gün daha sürebilir haberin olsun hatta ben gece fitil vermiştim ne olur ne olmaz diye.
aynen Ahmet Yusuf ta yemiyor canımya günlerdir sinirlerim bozuk ne yaparsam yapayım önceden bayılarak yerdi kahvaltı mamasını falan şimdi zorla oda biberonla anca
ama kendini bu kadar yıpratma tatlımya öyle böyle büyüyecekler biz bu kadar üstlerine düştüğümüzden mi nedir çok nazlı bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…