ayyyy alıntı yaptım o kadar gitti kusura bakmayın kızlar ya tekrar geri dönüp yazamam bu saatte........
geçmiş olsun diyen herkese teşk.ve koca bi mucks mucks..........
ayşe maşallah kaynana ya ne kadar akıllı diycem olmayacak valla ayşegülün yorumuna katılıyorum.
gizemime.ahmet yusufuma ve utkuma geçmiş olsun.
yeni gelenler hoşgeldiniz.....
hayriyecm maşallah sana ya takipçinim he.....he bu arada eşim dediki trabzonda şu ortak noktayı bulabiliriz ama ne zmana olur bilemiyorum eşim biraz daha alışsın daha iyi kullanmaya başlasında.bu gidişle bahara ancak olur havalar kötü bebeler hasta olmasın.zeynebide alıp geliiz trabzona buşuruz forumda falan süper olur
iyi geceler kızlar
Arkadaşlar merhaba;ben aranıza yeni katıldım.Benimde 25 nisan doğumlu bir kızım var.Adı Defne.İlk bebeğim.Ve çok zorlandım bilmiyorum sizlerde öyle oldunuz mu?Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.3 ay boyunca gaz sancılarıyla uğraştık.Şimdide idrarında sürekli iltihap çıkıyor.2 kere antibiyotik kullandık geçmedi.Bakalım dr şimdi ne yapacak.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
saolun teyzoşlarımız rabbim bütün hasta bebişlerimize acil antibiyotiksiz güzel günler geçirmeyi nasip eğler inşallah yaa çok moralim bozuluyo yaa ben dikkat ettikce hep bişeyler çıkıyo yaa kafayı yiyeceğim dayanamıyporum valla onun bu hallerine birazda aşıdan dolayı ateşimiz çıktı calpol içirdim yine az önce birde kızlar gizeme ne yapsam sebze yediremiyorum bu kız nasıl beslenecek yaa mamayla olmazki süümde iyice azaldı ne yapacağımı şaşırdım sabah pekmezini falan yiyor ama bir türlü sebzeye alışmadı zorlamadımda ne yapıcağımı şaşırdım birde kızlar bugün doktora sormayı unuttum antibiyotik kullanırken yoğurt yese bişey olurmu nette arştırdım olmaz diyor ama ne bilim yaa sanki etkisini alır diye korkuyorum vermeye bir severek yediği yoğurdu var zaten birde siz artık mercimek falan veriyomusunuz çorba olarak ben sabah kahvaltı maması aldım onuda yemedi sonra gece tahılı aldım onuda yemiyo yemiyo bu kız yemiyo yaa inanın 24 saat düşünüyorum acaba bugün değişik ne yedirsem diye çatlayacağım valla şunu söylemek istiyorum birşeye ne kadar olsun diye titrerse insan o kadar ters tepiyo ya ona üzülüyorum o kadar uğraşıyorum sebze konusunda yok hazır kavanoz mamalarınıda benim içim sinmiyo ne yapacağımı şaşordım içine irmikte koydum yok mamasından koydum yok olmuyo olmuyo:1no2:
yarın akşamada misafirim var yarına bişeyler hazırlamam lazım ama elim kolum kalkmıyo gizemin hastalığı yüzünden yaa çok moralim bozuk çokkk anlatamam annemi çağıracağım o yapar gelir ne yapayım ben bu halde kendim bile yemek yemek istemiyorum :1no2:
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Sağolsun Ruzenin davet etti beni bütün samimiyeti ve canayakınlığıyla.Bir kez daha teşekkür ediyorum.Benim 30 Nisan doğumlu bir oğlum var.Dokuz yıllık evliliğimizin ardından kavuştuk oğlumuza.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Çok şükür ilk denemede dualarımız kabul oldu.Bahçeci Kliniği doktorlarından Halit Fırat ERDEN'di bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan sevgili doktorumuz.Neyse ilk mesaj için fazla uzattım herhalde.İnşallah güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...
ACİLLLL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar yaa benim gibi aranızda aşırı saçları dökülen varmı... artık hergün evde saç toplamadan nevrim döndü... bakım yapıyorum ,kestirdim yine dökülüyo .YİNE DÖKÜLÜYOOO
ne yapmam lazım sizce
ha ha ha... çocuk gelişimi konusunda tıp dünyasına bi katkıda senin kaynanadan geldi.
bayılıyorum bu eski toprakların gayet inanarak sunduğu zihni sinir fikirlere...
hoşgeldin aramıza.
ama çocugun büyümez lütfen bırak kucagındaniii geceler kızlar nasılsınız*
denizcim kayınvalidene diyecek söz bulamıyomm bizim kızda hep kucagımda :)
Jalecim ya Elif inde kaşıga karşı bi antipatisi var.kaşıgı gördümü kilitliyo imkanı yok açmıyo bende bi süre kaşıkla vermicem zati daha ek gıdaya tam geçmedik meyve ve muhallebi vermiştim... muhallebeyide sulandırıp biberona koyuyorum
Arkadaşlar merhaba;ben aranıza yeni katıldım.Benimde 25 nisan doğumlu bir kızım var.Adı Defne.İlk bebeğim.Ve çok zorlandım bilmiyorum sizlerde öyle oldunuz mu?Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.3 ay boyunca gaz sancılarıyla uğraştık.Şimdide idrarında sürekli iltihap çıkıyor.2 kere antibiyotik kullandık geçmedi.Bakalım dr şimdi ne yapacak.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
denizim.. salla gitsinn.. çatlak karu nolceekk.. ama önceki cep tel.. bavul.. eşofman.. ve bilimum vukuatlarını düşününce normal bu dengesizliği yaa.. kusura bakma kaynanacağzın :) ama durum bu yani :)
takma kafaya.. o da değişik bi tür işte :)) yada türünün son örneği ne biliimm :))
öptük canımm... opuyorumnanaktan
yaaa kaynanalar işte offfffayyyy alıntı yaptım o kadar gitti kusura bakmayın kızlar ya tekrar geri dönüp yazamam bu saatte........
geçmiş olsun diyen herkese teşk.ve koca bi mucks mucks..........
ayşe maşallah kaynana ya ne kadar akıllı diycem olmayacak valla ayşegülün yorumuna katılıyorum.
gizemime.ahmet yusufuma ve utkuma geçmiş olsun.
yeni gelenler hoşgeldiniz.....
hayriyecm maşallah sana ya takipçinim he.....he bu arada eşim dediki trabzonda şu ortak noktayı bulabiliriz ama ne zmana olur bilemiyorum eşim biraz daha alışsın daha iyi kullanmaya başlasında.bu gidişle bahara ancak olur havalar kötü bebeler hasta olmasın.zeynebide alıp geliiz trabzona buşuruz forumda falan süper olur
iyi geceler kızlar
canım yaaa valla şok oldum gene aynı kaynanaların hepsi aynı keyifçiler birşey istemiyelim valla yaaa eşine de hemen nasıl kıvırmış çok fena yaaa allaha havale et canım ya ve senin yerinde olsam birdaha asla konuşmam kaynanamla ne evine giderim ne konuşurum terbiyesiz yaaakötükedihüsoherkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..
ACİLLLL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar yaa benim gibi aranızda aşırı saçları dökülen varmı... artık hergün evde saç toplamadan nevrim döndü... bakım yapıyorum ,kestirdim yine dökülüyo .YİNE DÖKÜLÜYOOO
ne yapmam lazım sizce
bende öyle yapacam kız birde kayınbabamın yanında diyor yoksa yapıştırırım lafımı ama babam çok iyiayşe canım senin kaynanada tam bir müzelik benimkisi gibi onlar çok biliyo oğullarını büyüttülerya sağlıklı aklı başlarında çok yaa ondandır akıl vermeleri gelinleri hiç yerine alan kayınvalidelere rabbim bildiği gibi yapsın valla bıktım bu türlerden yaa bırakın artık gelinlerin yakasını yazıklar olsun onlara birde bende var herşeyi bildim edasında ama benden lafı yedikce susuyo ancak valla artık ağzını açtırmıyorum açmasında
kreş bakar mı bukadar küçükken aysecim yaaaa
aysecim sağol tatlım desteğin için..eşim önce yanlış anlamışsın dedi ama o da çok sinirlenip çıkıp annesine gitti kıyamet koparmış orda detaylarını bilmiorum evime de gelmeyin oğlumlada ilgilenmeyin demiş.ne çıkıosa sorun hep sizden çıkıo demiş bunları bilim sadece.asla ve asla işim olmaz artıok onlarla sildim kayınvalidemi..anneme anlatsam üzülür hemen işi gücü bırakıp poyrazı getir der ama onada acıom işleri var teyzemle teyzem de almanyadan anne güvenip geldi şimdi onuda yüzüstü bırakmak olmaz işlerini ahlletsinler anlatacam poyrazı yine annme bırakcam 2 ay daha böle sürcek sonrada çıkıcam işten kreş için 6 aylık bebeği almazlar biliodum ama onuda araştırcam..
AYSECİM CANIMMMM YAAA çok sağol hemen araştırcam burda çok ii özel kreş var gidip bakacam öğlen ortamına bakıcılara filan iiki söledin bu kafayla aklıma bile gelmedi valla..üüzlmemek eldemi oğlum adına üüzlüorum..kıyamıorum ona sanki ortada kalmış gibi hissediorum.çok zor durumdayım yaaa bi şekilde oğlum bakılır büyür ama asla kalbim doğrulmayacak onlara..beni kaybettiler oğullarınıda...
çok gecmıs olsun annede ıdrar yolu ıltıhabı olursa kız bebeklerdede oluyomusArkadaşlar merhaba;ben aranıza yeni katıldım.Benimde 25 nisan doğumlu bir kızım var.Adı Defne.İlk bebeğim.Ve çok zorlandım bilmiyorum sizlerde öyle oldunuz mu?Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.3 ay boyunca gaz sancılarıyla uğraştık.Şimdide idrarında sürekli iltihap çıkıyor.2 kere antibiyotik kullandık geçmedi.Bakalım dr şimdi ne yapacak.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
cıldıyeye görun bı belkı ılac verırACİLLLL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne yapmam lazım sizce
bakım vardı ben bı kac kez denedımGünaydınnn
bugun açılışı ben yapıomm bu saat oldu kimseler yok ala ala hanımlar nirdesiniz yaaa
Hayriyenn bilem yok inşallah bişey yoktur..
herkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..
aysecim sağol tatlım desteğin için..eşim önce yanlış anlamışsın dedi ama o da çok sinirlenip çıkıp annesine gitti kıyamet koparmış orda detaylarını bilmiorum evime de gelmeyin oğlumlada ilgilenmeyin demiş.ne çıkıosa sorun hep sizden çıkıo demiş bunları bilim sadece.asla ve asla işim olmaz artıok onlarla sildim kayınvalidemi..anneme anlatsam üzülür hemen işi gücü bırakıp poyrazı getir der ama onada acıom işleri var teyzemle teyzem de almanyadan anne güvenip geldi şimdi onuda yüzüstü bırakmak olmaz işlerini ahlletsinler anlatacam poyrazı yine annme bırakcam 2 ay daha böle sürcek sonrada çıkıcam işten kreş için 6 aylık bebeği almazlar biliodum ama onuda araştırcam..
AYSECİM CANIMMMM YAAA çok sağol hemen araştırcam burda çok ii özel kreş var gidip bakacam öğlen ortamına bakıcılara filan iiki söledin bu kafayla aklıma bile gelmedi valla..üüzlmemek eldemi oğlum adına üüzlüorum..kıyamıorum ona sanki ortada kalmış gibi hissediorum.çok zor durumdayım yaaa bi şekilde oğlum bakılır büyür ama asla kalbim doğrulmayacak onlara..beni kaybettiler oğullarınıda...
sağol meltemcim...
dertleşelim canım bizde durum berbat düzelmede olmayacak gibigel anam dertleşek. benimde durum aynı. çocuk doğduktan sonra uzaklaştık. tek kelime etmiyoruz evin içinde. muhabbet olsun diye soruyorum naptın bugün falan diye? hiiiççç ten başka cevap yok. soru sorsam bilmiyorum diyooo başka bişey demiyooo. mutsuzum diyorum 'işine gelirse, yoksa babanın evine' tek çözümü... benimde bütün arkadaşlar çalışıyooo. ööle oturuyom evde. tek eğlencem bücürüm...
hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.Sağolsun Ruzenin davet etti beni bütün samimiyeti ve canayakınlığıyla.Bir kez daha teşekkür ediyorum.Benim 30 Nisan doğumlu bir oğlum var.Dokuz yıllık evliliğimizin ardından kavuştuk oğlumuza.Tüp bebek yöntemiyle oldu.Çok şükür ilk denemede dualarımız kabul oldu.Bahçeci Kliniği doktorlarından Halit Fırat ERDEN'di bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan sevgili doktorumuz.Neyse ilk mesaj için fazla uzattım herhalde.İnşallah güzel paylaşımlarda buluşmak üzere...
canım umarım geçici bir durumdur bu bebişlere belli olmuyo valla canları ne istyerse öyle yapıyorlarkızlarya oğlum 3 gündür hiç bir şekilde kaşıkla yemiyor ağzını öyle bir kilitliyor ki ama biberonla verince sorun yok
hayırlı haberlerle dön inşallah canımbu arada biz yarın dr.a gidicez.. hem 6 ayımızı doldurduk diyerutin.. hem de 3*4 gündür öksürüyodu paşam.. bugün daha derinden dolu dolu bi ses var sanki.. bi göstermekte fayda var.. umarım ciddi bi durum yoktur... büyük ihtimalle antibiyotik vericektir.. bide peditus kullan der.. bi de öksürük şurubu ... aynı hep ama gitmeden de olmıcak işte.. neytse bakalım kilomuz da ne alemde.. enson 200 gr. zayıflamıştık 15 gün önce 15 günde... bu seferki duruma göre hareket edicekmişiz...
hoşgeldin canım bebek büyütmek zormuş gerçekten bir şekilde büyütücez bizdeArkadaşlar merhaba;ben aranıza yeni katıldım.Benimde 25 nisan doğumlu bir kızım var.Adı Defne.İlk bebeğim.Ve çok zorlandım bilmiyorum sizlerde öyle oldunuz mu?Çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş.Annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum.3 ay boyunca gaz sancılarıyla uğraştık.Şimdide idrarında sürekli iltihap çıkıyor.2 kere antibiyotik kullandık geçmedi.Bakalım dr şimdi ne yapacak.Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
saolun teyzoşlarımız rabbim bütün hasta bebişlerimize acil antibiyotiksiz güzel günler geçirmeyi nasip eğler inşallah yaa çok moralim bozuluyo yaa ben dikkat ettikce hep bişeyler çıkıyo yaa kafayı yiyeceğim dayanamıyporum valla onun bu hallerine birazda aşıdan dolayı ateşimiz çıktı calpol içirdim yine az önce birde kızlar gizeme ne yapsam sebze yediremiyorum bu kız nasıl beslenecek yaa mamayla olmazki süümde iyice azaldı ne yapacağımı şaşırdım sabah pekmezini falan yiyor ama bir türlü sebzeye alışmadı zorlamadımda ne yapıcağımı şaşırdım birde kızlar bugün doktora sormayı unuttum antibiyotik kullanırken yoğurt yese bişey olurmu nette arştırdım olmaz diyor ama ne bilim yaa sanki etkisini alır diye korkuyorum vermeye bir severek yediği yoğurdu var zaten birde siz artık mercimek falan veriyomusunuz çorba olarak ben sabah kahvaltı maması aldım onuda yemedi sonra gece tahılı aldım onuda yemiyo yemiyo bu kız yemiyo yaa inanın 24 saat düşünüyorum acaba bugün değişik ne yedirsem diye çatlayacağım valla şunu söylemek istiyorum birşeye ne kadar olsun diye titrerse insan o kadar ters tepiyo ya ona üzülüyorum o kadar uğraşıyorum sebze konusunda yok hazır kavanoz mamalarınıda benim içim sinmiyo ne yapacağımı şaşordım içine irmikte koydum yok mamasından koydum yok olmuyo olmuyo:1no2:
yarın akşamada misafirim var yarına bişeyler hazırlamam lazım ama elim kolum kalkmıyo gizemin hastalığı yüzünden yaa çok moralim bozuk çokkk anlatamam annemi çağıracağım o yapar gelir ne yapayım ben bu halde kendim bile yemek yemek istemiyorum :1no2:
canım dökülüyor tabi ama bu geçici bir durum sanırım. kuaför zeytinyağı önerdi düzenli haFTADA bir kez sürülecekmiş.ACİLLLL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne yapmam lazım sizce
canım çok üzüldüm ne insanlar var ya annene niye bırakmadın teyzem geldi dedin ama olsun ya bu arada bugün nerde bebeğin kreş filan dedin ama insanın içine sinmez ya erken gibi bence annene yada bir bakıcıya bıraksan daha iyi değilmi.herkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?