2010 Nisan Anneleri

Bana cevap yazan sibel,meltem ve jnaz;çok teşekkür ederim ilginize.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.Benim oğlumun adı da Ali Alper

ayyyy alıntı yaptım o kadar gitti kusura bakmayın kızlar ya tekrar geri dönüp yazamam bu saatte........
geçmiş olsun diyen herkese teşk.ve koca bi mucks mucks..........

ayşe maşallah kaynana ya ne kadar akıllı diycem olmayacak valla ayşegülün yorumuna katılıyorum.

gizemime.ahmet yusufuma ve utkuma geçmiş olsun.

yeni gelenler hoşgeldiniz.....

hayriyecm maşallah sana ya takipçinim he.....he bu arada eşim dediki trabzonda şu ortak noktayı bulabiliriz ama ne zmana olur bilemiyorum eşim biraz daha alışsın daha iyi kullanmaya başlasında.bu gidişle bahara ancak olur havalar kötü bebeler hasta olmasın.zeynebide alıp geliiz trabzona buşuruz forumda falan süper olur

iyi geceler kızlar

Günaydınnn

bugun açılışı ben yapıomm bu saat oldu kimseler yok ala ala hanımlar nirdesiniz yaaa

Hayriyenn bilem yok inşallah bişey yoktur..

[/B]
ayy harikaaa en iisi trabzon olur zaten..valla sabırsızlanıorum o gün için..bebişlrde kocaman olmuş olcak rahat rahat otururuz gezeriz artık..

hoşgeldin canım..çoğumuzda oldu gaz problemi..sizinki hala devam ediomu çok şükür gaz problemi bitti bizim ama bukezde diş sancılarımız başladı.çok zor çocuk büyütmek evet.allah yardım edio ama..geçmiş olsun canım ayrıca..

ayyy canım yaa yememesi diş yüzündendir tatlım belki kısa zaman somra düzelir..tahıl ve kahvaltı mamalarına bayılır normalde çocuklar nie yemioki gizoş?dediğim gibi diştendir yaaa.yoksa nie yemesin..

hoşgeldin canım.ne güzel mutluluk allah daim etsin mutluluğunuzu

kalsiyum eksikliğinden oluyomuş gebelikten sonra..bi dönem sonra düzeliomuş.ben haftada bi kere çam terebentin+zaytinyağı+susam yağı karışımı sürüyorum diplerine ve uçlarına ii gelio azaldı dökülmesi

herkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..

ha ha ha... çocuk gelişimi konusunda tıp dünyasına bi katkıda senin kaynanadan geldi.
bayılıyorum bu eski toprakların gayet inanarak sunduğu zihni sinir fikirlere...

hoşgeldin aramıza.

yaa herşeyi bilir o

ama çocugun büyümez lütfen bırak kucagından

hoşgeldin canım valla iltihap bende hiç olmadı

haahahahha hakikaten türünün son örneği

yaaa kaynanalar işte offfff

canım yaaa valla şok oldum gene aynı kaynanaların hepsi aynı keyifçiler birşey istemiyelim valla yaaa eşine de hemen nasıl kıvırmış çok fena yaaa allaha havale et canım ya ve senin yerinde olsam birdaha asla konuşmam kaynanamla ne evine giderim ne konuşurum terbiyesiz yaaakötükedihüso

kendi annen gibi olmaz kımse hiç kimse hemde kimseye minnet etme git kreşe ver bence bende kardeşimde kreşte büyüdük annem öğretmen diye noldu bişey mi oldu yooo
sıkma canını

offf bende de nasıl dökülüyor anlatamam yaa

bende öyle yapacam kız birde kayınbabamın yanında diyor yoksa yapıştırırım lafımı ama babam çok iyi

hayriye valla çok sinirlendim kreşe ver valla sakın tenezzül etme minnet etme küfür edecem şimdi atarlar beni diye etmiyorum pis kadınklava:

aysecim sağol tatlım desteğin için..eşim önce yanlış anlamışsın dedi ama o da çok sinirlenip çıkıp annesine gitti kıyamet koparmış orda detaylarını bilmiorum evime de gelmeyin oğlumlada ilgilenmeyin demiş.ne çıkıosa sorun hep sizden çıkıo demiş bunları bilim sadece.asla ve asla işim olmaz artıok onlarla sildim kayınvalidemi..anneme anlatsam üzülür hemen işi gücü bırakıp poyrazı getir der ama onada acıom işleri var teyzemle teyzem de almanyadan anne güvenip geldi şimdi onuda yüzüstü bırakmak olmaz işlerini ahlletsinler anlatacam poyrazı yine annme bırakcam 2 ay daha böle sürcek sonrada çıkıcam işten kreş için 6 aylık bebeği almazlar biliodum ama onuda araştırcam..

anlatma annene sakın çok üzülür sakın yani
var kreş merak etme sen emaneten bırak bir aylık falan kreşe alıyorlar annenin işi bitince ver annene
ama sakın üzülme bebeğine yansır yazık onada canım arkadasım

AYSECİM CANIMMMM YAAA çok sağol hemen araştırcam burda çok ii özel kreş var gidip bakacam öğlen ortamına bakıcılara filan iiki söledin bu kafayla aklıma bile gelmedi valla..üüzlmemek eldemi oğlum adına üüzlüorum..kıyamıorum ona sanki ortada kalmış gibi hissediorum.çok zor durumdayım yaaa bi şekilde oğlum bakılır büyür ama asla kalbim doğrulmayacak onlara..beni kaybettiler oğullarınıda...

Tabi git öğlen bak konus bakalım pazarlık yap durumunu söyle haklisin canım kimse istemez bu duruma düşmeyi ama olsun merak etm kreş onlardan daha iyi bakar hem ortada falan da kalmadın yani bak uzuyorsun kendini uzmeeeeeeeee kızarım haa sen kalbini ferah tut Rabbim mazlumu görür için rahat olsun tamam mı canım benim üzülme lmaz:

çok gecmıs olsun annede ıdrar yolu ıltıhabı olursa kız bebeklerdede oluyomus
cıldıyeye görun bı belkı ılac verır
Günaydınnn

bugun açılışı ben yapıomm bu saat oldu kimseler yok ala ala hanımlar nirdesiniz yaaa

Hayriyenn bilem yok inşallah bişey yoktur..
bakım vardı ben bı kac kez denedım

valla hayrıyecım vardır oradada 6 aydan önce almıyolar bıldıgım kadarıyla ama allah yardımcın olsun

çok çok çok çok tşk ederim sana.öle rahatlattınki beni..allah razı olsun ..hayatı zindan edecem onlara..

sağol meltemcim...

bayagı sakınlesmıssın bosver rabbım herkesın kalbıne göre verır
yakın komsun fılan yokmu ev ortamı daha ıyı olur
annenın bı ısı oldugu zaman gunluk ucret odersın ben de bakmıstım zamanında haftada 2 gun

dertleşelim canım bizde durum berbat düzelmede olmayacak gibi

hoşgeldin canım

kızlarya oğlum 3 gündür hiç bir şekilde kaşıkla yemiyor ağzını öyle bir kilitliyor ki ama biberonla verince sorun yok
canım umarım geçici bir durumdur bu bebişlere belli olmuyo valla canları ne istyerse öyle yapıyorlar
hayırlı haberlerle dön inşallah canım

hoşgeldin canım bebek büyütmek zormuş gerçekten bir şekilde büyütücez bizde

canım bukadar kafana takma ya bazı bebekler sevmiyor sebzeleri ara ara dene açken belki alışır benimkide bazen yiyor bazen tadına bakıp ağzını bile açmıyor.herşeyi yemesini bekleyemeyiz canım insan istiyor tabi sebze meyve hepsini yesin sağlıklı olsunj diye ama olmadı olmuyor işte yıpratma kendini öyle böyle büyüyorlar işte
canım dökülüyor tabi ama bu geçici bir durum sanırım. kuaför zeytinyağı önerdi düzenli haFTADA bir kez sürülecekmiş.
canım çok üzüldüm ne insanlar var ya annene niye bırakmadın teyzem geldi dedin ama olsun ya bu arada bugün nerde bebeğin kreş filan dedin ama insanın içine sinmez ya erken gibi bence annene yada bir bakıcıya bıraksan daha iyi değilmi.

annem geldi bütün herşeyimiz hazır misafirlere tek patates salatam var yapılcak o kadar gizoşta uyuyo anneanesi uyutttu gitti az sonraya uyanır gece ateşi çıkmadı şükürler olsun

hayriyeciğim canım dahada götürme yanlarına akılları başına gelsin insan torununa bakmak istemzmi yaa bırakır işini gücünü çarşısını pazarını yine bakar vicdan meselesi sen bencede kreş işini araştır canım veya kendi annene teslim et kendinide yıpratma ne olur canım ahh yakın olsaydık ben bakardım kuzuma ne olacak ikizim olduğunu var sayardım canım benim zaten yoruluyosun insan hiç öyle benim işim var dermi bakar torununa ne olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…