slm kızlarr.. herkes iyidir umarım...
sabah bakımdaydı kk... dr.a gittik bugün.. 6.ayımızı doldurduk çok şükür... heyooo :))
en son 200 gr vermişti kuzum.. o günden beri almış yine açığı kapatmış.. maşallah paşama... 15 günde 600 gr.almış görünüyo.. 9.400 çıktı. maşallahın ili benden olsun kocamanındann :)) boyuna 12 sinde aşıda bakılcak.. çok yoğundu bugün dr. bide geçen gittiğimizde kilolu olduğumuzdan dolayı şeker olabilir miki acaba demişti.. gerçi anne sütü alıyo ama aklımızda kalmasın demişti.. bende aç götürdüm bugün.. bakıldı. 74 çıktı şükürler olsun.. şeker çıkmadı oğluşumda.. hıı bide öksürüğümüz vardı derinden geldiğini düşündüğüm.. onu dinledi iyice.. ama bunda da şükür ciğerlerde bişey yokmuş.. peditus ve mukotik diye bi öksürük şurubunu sabah akşam yarım ölçek 5 gün kullanıcaz sadece. sonra tekrar bakılıcak.. antibiyotiklik bu durum yok şu an.. boş yere kullanmaya gerek de yok diyerek beni şoklardan şoklara soktu dr. :))
neyse bizden haberler böyle.. çok şükürr herşey yolunda şimdilik... bi yandan yemeğimi yapayım bi yandan da geçmişe bakayım inş.. iyi günler tekrar yazamazsam da...
bu arada hayriyecim valla dunde ben actım ağzımı yumdum gözümü....
ya kaynanamın daha önce benimle bir sorunu yoktu nisanlılık ve ilk evliliğik yıllarmda....
ben hep iyi oluca sandım millete özendim ama olmadı...
hatda dunde dedim ,ben seni anlamışım anne kusura bakma hata benim dedim ,bir yakınımızın hasta ziyaretindeydik göümcem ben kaynanam konu acıldı...
bende içimi döktum...bayaca alattım...
hatda eşimin yanında da akşam konuyu actım ,ben anneni tanıyamamışım dedim....
annenle gelin -kaynana olamadık ki anne -kız olallım dedimm....babasınada söledim siz bizi atıyorsunuz bizi sevmiyorsunuz bariz ortada bu dedim....kaynanmın benim yanımda olması gereir ama yok...
kızının kızı varsa yoksa umru değil...
hatda şimdi eltim ve iki kızı altın gunune girmişler e bana demişler bene dedim beni neden ayrı tutdnuz ben siz ne yaptım ama böle yaptıkça szi daha iyi tanıyroum dedim hatda eşim dun akşam ilk kez anne ve babasına dediki ben sizin p..çim dedi...
öz evladınız değilim beni unuttunuz eşimide atıyorsunuz bi kenara sizin yuzunuzden ben ona çok yuklndim halada yukleniyorum dedi...
hoş değişen bişi oldumu hayır ama bunu demesi bile benim için buyuk olay
kızlar yarın bizde altı aylık olcak ve pasta keselim kuziş için diyorum yarım yasında olcaz cunki....sizce nası olur yani fikir benden cıktı ama çokmu abartmış olurum....eşimde bişi demedi sen istersen yaparız dedi...bu arada benim için çok anlayışlı davranıyor dun beni buluşmaya götürdu ve orada bekledi çıtı çıkmadı koştura koştura araba buldu falan,ve kimseye sölemedik ,eşimin tarafına falan kimsenin haberi olmasın şimdi buyuturler falan dedi.....ben galiba bu adamı seviyom yaaaa:))))))))))))
geçmişe bakamıyorum az sonra misafirlerim gelicek hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun dertli olan gelinlerin kayınvalidelerini zaten bir gün topşama kampı gibi toplayacam aklımda bu fikir hatta onlara yeni birer eş bulucam belki dertleri zorları budur manyak karıların hepinizi kocaman öptük gizoş bişey yemiyo kulağı elinde sürekli çok zormuş gerçekten anne olmak
ben batıkentteyim canım sen nerede oturuyorsunsen nerede oturuyorsun?
6. ayınız hayırlı olsun maşallah bebişine umarım hemencik iyileşirslm kızlarr.. herkes iyidir umarım...
sabah bakımdaydı kk... dr.a gittik bugün.. 6.ayımızı doldurduk çok şükür... heyooo :))
en son 200 gr vermişti kuzum.. o günden beri almış yine açığı kapatmış.. maşallah paşama... 15 günde 600 gr.almış görünüyo.. 9.400 çıktı. maşallahın ili benden olsun kocamanındann :)) boyuna 12 sinde aşıda bakılcak.. çok yoğundu bugün dr. bide geçen gittiğimizde kilolu olduğumuzdan dolayı şeker olabilir miki acaba demişti.. gerçi anne sütü alıyo ama aklımızda kalmasın demişti.. bende aç götürdüm bugün.. bakıldı. 74 çıktı şükürler olsun.. şeker çıkmadı oğluşumda.. hıı bide öksürüğümüz vardı derinden geldiğini düşündüğüm.. onu dinledi iyice.. ama bunda da şükür ciğerlerde bişey yokmuş.. peditus ve mukotik diye bi öksürük şurubunu sabah akşam yarım ölçek 5 gün kullanıcaz sadece. sonra tekrar bakılıcak.. antibiyotiklik bu durum yok şu an.. boş yere kullanmaya gerek de yok diyerek beni şoklardan şoklara soktu dr. :))
neyse bizden haberler böyle.. çok şükürr herşey yolunda şimdilik... bi yandan yemeğimi yapayım bi yandan da geçmişe bakayım inş.. iyi günler tekrar yazamazsam da...
ya kaynanamın daha önce benimle bir sorunu yoktu nisanlılık ve ilk evliliğik yıllarmda....
hatda dunde dedim ,ben seni anlamışım anne kusura bakma hata benim dedim ,bir yakınımızın hasta ziyaretindeydik göümcem ben kaynanam konu acıldı...
annenle gelin -kaynana olamadık ki anne -kız olallım dedimm....babasınada söledim siz bizi atıyorsunuz bizi sevmiyorsunuz bariz ortada bu dedim....kaynanmın benim yanımda olması gereir ama yok...
hatda şimdi eltim ve iki kızı altın gunune girmişler e bana demişler bene dedim beni neden ayrı tutdnuz ben siz ne yaptım ama böle yaptıkça szi daha iyi tanıyroum dedim hatda eşim dun akşam ilk kez anne ve babasına dediki ben sizin p..çim dedi...
öz evladınız değilim beni unuttunuz eşimide atıyorsunuz bi kenara sizin yuzunuzden ben ona çok yuklndim halada yukleniyorum dedi...
6. ay pastası harika bir fikir canım Allah hep mutlu olmanızı birbirinizin kıymetinizi bilmeyi nasip etsinkızlar yarın bizde altı aylık olcak ve pasta keselim kuziş için diyorum yarım yasında olcaz cunki....sizce nası olur yani fikir benden cıktı ama çokmu abartmış olurum....eşimde bişi demedi sen istersen yaparız dedi...bu arada benim için çok anlayışlı davranıyor dun beni buluşmaya götürdu ve orada bekledi çıtı çıkmadı koştura koştura araba buldu falan,ve kimseye sölemedik ,eşimin tarafına falan kimsenin haberi olmasın şimdi buyuturler falan dedi.....ben galiba bu adamı seviyom yaaaa:))))))))))))
geçmiş olsun canım bolbol emzirKızlar yaaa yazacam yazacam unutuyorum mehmet salihin ateşi var dün öğlenden beri 37,5
37,2 arasında geziyor birde ishal olmuş ya üstelik bende adet gördüm sancı sancı sancı ayy çıldırıyorum napim ben oğluşuma yaaaa
ya öyle bir mantık canımcım anlamış değilim
oh çok şükür refişim valla nasıl sevindim anlatamam bebeişler iyi olsunlarda utkumu kocamannnnn öpüyorum akşam ararım gene
tabiki iyi davranacak dovewriz sonra onu valla aaaaaaaklava:
sev tabi kocacını o da seni seviyo bazen dolduruşa gelsede sempatiksalakcinni
valla güzel fikir olabilir yarım yaş pastası bende mi yapsam hem pasta yerimhihoyyyt
inş.nezle olmaz bebişin.buarada tuz iyi fikir değil sanırım ara ara dene sen yine açken ver o zaman yiyorlaroğlum hapşıriiii. nezle mi etcem acaba yaaa? bi de sebze çorbasını sevmedi. yani bizim tatsız tuzsuz olanını ama eve yapılan çorbayı şapır şupur, naneli, tuzlu... napsam ki?
geçmiş olsun canım umarım geçerslm kızlar 2 gundur gece nobetındeyız bız berat arenın gaz sancılarıyla basımız fdertte bırde ustu ne grıp soguk algınlıgoı eklendı sabah 5 de yatıyoruz aglayarak gecmıuse bakamnadım kızlar suan da da kucagımda mıuzlayan bı fare var optuk hepı nızı
ayyy benimkinide alın yaaaasüpersn dünür senin kaynana benim kaynana,hayriye ve özge he birde ayşenin kaynanasını ilk alalım kampakaydirigubbakcemile3:roflol:
özgecim buluşalım bence süper olur..
hayriyecim çok üzüldüm başına gelenlere.. takma duymamazlıktan gel desemde nafile..insan sinirden kendini yiyor ama bi şey yapamıyor. helal olsun eşine.. arkanda durmuş.. benimki olsa asla öyle bi şey yapmazdı... benimde başımda büyük bir bela var onunla uğraşıyoruz bayramdan beri. eşimin 4 tane erkek kardeşi var.. maddi durumumuz allah şükür iyi olduğu için eşimden hep yararlanmaya çalışıyorlar.. iş yapmazlar çalışmazlar ama 5.000 tl var sabaha bulamazsın.. antepteki kardeşi geldi.. para alıcakmış. eşimde vermedi .. çünkü ilk olan bi şey değildi... yetti artık kimseye para vermiyorum dedi.. eşime ofiste bıçak falan çekmiş.. kardeşe bak kardeşe.. ofise de kurulmuş para almadan gitmem diyormuş.. beni görse öldürcekmiş.. çünkü eşime ben verdirtmiyormuşum parayı.. onları istemiyormuşum..adam silahla geziyor bu arada.. allahtan evimizi bilmiyor.. eşim 1 haftadır ofise gidemiyor.. sabah geliyormuş akşam gidiyormuş.. amaaann bu anlattıklarım sadece %1 lik kısmı bu işin.. yaptıkları anlatmakla bitmez..
herkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..
oh masallah utkuyaslm kızlarr.. herkes iyidir umarım...
oh agzınıza saglık susunca senden kötusu yok barı konusda kötu desınlerbu arada hayriyecim valla dunde ben actım ağzımı yumdum gözümü....
galıba sevgıdende öte bısey özgecımkızlar yarın bizde altı aylık olcak ve pasta keselim kuziş için diyorum yarım yasında olcaz cunki....sizce nası olur yani fikir benden cıktı ama çokmu abartmış olurum....eşimde bişi demedi sen istersen yaparız dedi...bu arada benim için çok anlayışlı davranıyor dun beni buluşmaya götürdu ve orada bekledi çıtı çıkmadı koştura koştura araba buldu falan,ve kimseye sölemedik ,eşimin tarafına falan kimsenin haberi olmasın şimdi buyuturler falan dedi.....ben galiba bu adamı seviyom yaaaa:))))))))))))
ne yı sevdıyse onu veroğlum hapşıriiii. nezle mi etcem acaba yaaa? bi de sebze çorbasını sevmedi. yani bizim tatsız tuzsuz olanını ama eve yapılan çorbayı şapır şupur, naneli, tuzlu... napsam ki?
elını kulagına uykuları geldıgınde koyarlar genellıkle yada uykularını tam almadıklarındageçmişe bakamıyorum az sonra misafirlerim gelicek hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun dertli olan gelinlerin kayınvalidelerini zaten bir gün topşama kampı gibi toplayacam aklımda bu fikir hatta onlara yeni birer eş bulucam belki dertleri zorları budur manyak karıların hepinizi kocaman öptük gizoş bişey yemiyo kulağı elinde sürekli çok zormuş gerçekten anne olmak
kım mudur olcaksüpersn dünür senin kaynana benim kaynana,hayriye ve özge he birde ayşenin kaynanasını ilk alalım kampakaydirigubbakcemile3:roflol:
aman allahım turk fılmı gıbı alalh kolaylık versın serlerınden korusun sızıözgecim buluşalım bence süper olur..
hayriyecim çok üzüldüm başına gelenlere.. takma duymamazlıktan gel desemde nafile..insan sinirden kendini yiyor ama bi şey yapamıyor. helal olsun eşine.. arkanda durmuş.. benimki olsa asla öyle bi şey yapmazdı... benimde başımda büyük bir bela var onunla uğraşıyoruz bayramdan beri. eşimin 4 tane erkek kardeşi var.. maddi durumumuz allah şükür iyi olduğu için eşimden hep yararlanmaya çalışıyorlar.. iş yapmazlar çalışmazlar ama 5.000 tl var sabaha bulamazsın.. antepteki kardeşi geldi.. para alıcakmış. eşimde vermedi .. çünkü ilk olan bi şey değildi... yetti artık kimseye para vermiyorum dedi.. eşime ofiste bıçak falan çekmiş.. kardeşe bak kardeşe.. ofise de kurulmuş para almadan gitmem diyormuş.. beni görse öldürcekmiş.. çünkü eşime ben verdirtmiyormuşum parayı.. onları istemiyormuşum..adam silahla geziyor bu arada.. allahtan evimizi bilmiyor.. eşim 1 haftadır ofise gidemiyor.. sabah geliyormuş akşam gidiyormuş.. amaaann bu anlattıklarım sadece %1 lik kısmı bu işin.. yaptıkları anlatmakla bitmez..
nıye evde bulusmuyonuz sormak ayıp olmasındahacercim ozaman havalar kötulemeden ayarlayalım ikimiz içinde ortak bir yer olun avm ler nası ..sana hangisi yakın daha çok....
en azndan emzirme odası fala rahat oluyor....
ben beylküdüzü migros falan derim ama sana asırı uzak kalır sanırım....
fundacım allah yardımcın olsun allah kolaylık versınSlm kızlar..
Face girdim.bir de buraya bakayım dedim.
Çok yoruluyorum ama eve gelince kızımı gördüğüm an yorgunluk
Falan kalmıyor.
Evde görümcem var.o olmsa naparım bilmem.temizlik falan yapmıyorum yani ama işim hiç bitmiyor.
Daha adapte olamadım.6 aydır evdeyim.çok alışmışım.
Defne bensiz uyumuyor ya.babası çok zorlanıyor o yüzden.gelir gelmez emziriyorum hemen uykuya dalıyor.
Kzım uyandı.ben kaçar.
bırak acılmasın sanal alemden uzak dur ınsan yuzu gör bırazmsn acılmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ahh ahh bu çocuk bakımı meselesi. Dışı seni içi beni yakar canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı dert bende de var. Bununla ilgili bisürü konu açmıştım hatta. Benim annem uzakta, yani aynı şehirdeyiz ama (İstanbul işte) trafik mırafik 1,5 saati buluyor anneme gitmesiKayınvalidem yakın sayılır araba ile 6-7 dakkada gidilir. Ama baştan bakamam dedi o da. Bakıcı bulduk ama tanımadığımız bir bakıcı. Kaç aydır ağlıyordum. Nasıl güvenip bırakıcam diye.İlk başlarda kayınvalideme müthiş kızdık, öfkelendik. Hatta eşim çok söylendi. (Sonradan hak verrdim kendisine. Çünkü kızıma baktı 6 sene, halen ilgileniyor onunla. Allah razı olsun) Oğluma bakmayı kabul ederse evini kombi falan döşeticez falan dedik. Ama nuh diyor peygamber demiyor. Bulduğumuz bakıcı da bizi satmaz mı. Kaldık mı ortada. Başka bakıcı adaylarıyla görüştük. Hiçbirini gözümüz tutmadı. Bu arada ben hergün ağlıyorum naapıcaz diye. Annem yazık dayanamıyor getirin ben bakayım diyor. Kayınvalidemden 7 yaş büyük ve hasta olmasına rağmen. Ama ev uzak. Orada kalması lazım. Meme emiyor. Bensiz asla yatmaz. Gece uyanır meme arar. Problem üstüne problem yani. ohaoldumsmile Geçen gün tekrar gittik kayınvalideme artık yalvarırcasına ikna etmeye çalıştı eşim. Eşim vardiyalı çalışıyor ya. Ben evdeyken mutlaka yardımcı olucam ben bakıcam oğluma dedi de ikna eder gibi oldu. Bir de 15 günde bir (eşim gece nöbetinde olduğunda) annem de kalıcaz yani annem de yardımcı olacak deyince yumuşamaya başladı. Benimle beraber onun da gözleri doldu. Ben torunumu nasıl bırakayım elaleme demeye başladı. Ama o da artık yaşlandı ve kızım da onunla ya. İkisi birden herzaman zor olur diyor. akannehirHaksız da değil aslındayerimseniben
Neyse bu şekilde şimdilik bağladık. İnşallah vazgeçmez o da. Biz de onun evini yaptırır çeki düzen veririz bakıcıya vereceğimiz parayla.
:bbo::bbo::bbo::bbo::bboazartesi işe başlıyorum hüüüüüüü:a015::a015:senağlama
Yavrum naapacak bensiz bakalım. O da alışacak mecburen. Babaanne, anneanne yanında olsun da aman. Gözüm arkada kalmasın
Çalışmak zorunda değil sen, çık işten en azından yavrun kreş çağına gelene kadar çalışmazsın kendin bakarsın. Ama çalışmalıysan ve bakıcıya mecbursan çok zor. Kayınvalidene fazla tavır yapmayın bence, alttan alın ikna olur bir şekilde taş değil ya Arada annen, arada kayınvaliden tatlı tatlı bakarlar.:1hug: Orta yolu bulursunuz inşallah:teselli:
özgecim buluşalım bence süper olur..
Ahh ahh bu çocuk bakımı meselesi. Dışı seni içi beni yakar canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı dert bende de var. Bununla ilgili bisürü konu açmıştım hatta. Benim annem uzakta, yani aynı şehirdeyiz ama (İstanbul işte) trafik mırafik 1,5 saati buluyor anneme gitmesiKayınvalidem yakın sayılır araba ile 6-7 dakkada gidilir. Ama baştan bakamam dedi o da. Bakıcı bulduk ama tanımadığımız bir bakıcı. Kaç aydır ağlıyordum. Nasıl güvenip bırakıcam diye.İlk başlarda kayınvalideme müthiş kızdık, öfkelendik. Hatta eşim çok söylendi. (Sonradan hak verrdim kendisine. Çünkü kızıma baktı 6 sene, halen ilgileniyor onunla. Allah razı olsun) Oğluma bakmayı kabul ederse evini kombi falan döşeticez falan dedik. Ama nuh diyor peygamber demiyor. Bulduğumuz bakıcı da bizi satmaz mı. Kaldık mı ortada. Başka bakıcı adaylarıyla görüştük. Hiçbirini gözümüz tutmadı. Bu arada ben hergün ağlıyorum naapıcaz diye. Annem yazık dayanamıyor getirin ben bakayım diyor. Kayınvalidemden 7 yaş büyük ve hasta olmasına rağmen. Ama ev uzak. Orada kalması lazım. Meme emiyor. Bensiz asla yatmaz. Gece uyanır meme arar. Problem üstüne problem yani. ohaoldumsmile Geçen gün tekrar gittik kayınvalideme artık yalvarırcasına ikna etmeye çalıştı eşim. Eşim vardiyalı çalışıyor ya. Ben evdeyken mutlaka yardımcı olucam ben bakıcam oğluma dedi de ikna eder gibi oldu. Bir de 15 günde bir (eşim gece nöbetinde olduğunda) annem de kalıcaz yani annem de yardımcı olacak deyince yumuşamaya başladı. Benimle beraber onun da gözleri doldu. Ben torunumu nasıl bırakayım elaleme demeye başladı. Ama o da artık yaşlandı ve kızım da onunla ya. İkisi birden herzaman zor olur diyor. akannehirHaksız da değil aslındayerimseniben
Neyse bu şekilde şimdilik bağladık. İnşallah vazgeçmez o da. Biz de onun evini yaptırır çeki düzen veririz bakıcıya vereceğimiz parayla.
:bbo::bbo::bbo::bbo::bboazartesi işe başlıyorum hüüüüüüü:a015::a015:senağlama
Yavrum naapacak bensiz bakalım. O da alışacak mecburen. Babaanne, anneanne yanında olsun da aman. Gözüm arkada kalmasın
Çalışmak zorunda değil sen, çık işten en azından yavrun kreş çağına gelene kadar çalışmazsın kendin bakarsın. Ama çalışmalıysan ve bakıcıya mecbursan çok zor. Kayınvalidene fazla tavır yapmayın bence, alttan alın ikna olur bir şekilde taş değil ya Arada annen, arada kayınvaliden tatlı tatlı bakarlar.:1hug: Orta yolu bulursunuz inşallah:teselli:
slm kızlar 2 gundur gece nobetındeyız bız berat arenın gaz sancılarıyla basımız fdertte bırde ustu ne grıp soguk algınlıgoı eklendı sabah 5 de yatıyoruz aglayarak gecmıuse bakamnadım kızlar suan da da kucagımda mıuzlayan bı fare var optuk hepı nızı
kızlar yarın bizde altı aylık olcak ve pasta keselim kuziş için diyorum yarım yasında olcaz cunki....sizce nası olur yani fikir benden cıktı ama çokmu abartmış olurum....eşimde bişi demedi sen istersen yaparız dedi...bu arada benim için çok anlayışlı davranıyor dun beni buluşmaya götürdu ve orada bekledi çıtı çıkmadı koştura koştura araba buldu falan,ve kimseye sölemedik ,eşimin tarafına falan kimsenin haberi olmasın şimdi buyuturler falan dedi.....ben galiba bu adamı seviyom yaaaa:))))))))))))
amanın herkezin sıkıntısı farklı nasıl bi bela sarmış canım başınızı yaa.allah korusun tüm belalardan cümlemizi..kardeş kardeşe yaparmı bunu yaa hayırsız.ee nholcek bölee ne zamana kadar ofise gitmeyecek eşin?sonu varmı yaaa..allah yardımcınız olsun canım..desteğiniz için tşk ederim..onları taktığım yok söz konusu çocuğum olunca ona üzülüorum sadece..
inşallah caymaz kaynanan.ama ne güzel ki sana bugüne kadar yardımcı olmuş kızını bakmış.benimkilerin bana zararları var faydaları yok..sadece 1 haftalığına bakacaktı bukadar kıracak beni üzecek ne vardı yani.üzme filan dion ama bugüne kadar hep üzmemeye çalıştım ama üzülen hep ben oldum..
geçmiş olsun canım..
helal olsun bak nasılda ii sen olacan konuşmadıkça gürlemedikçe dahada geliolar üstüne..bak kocana nasıl birden değişiverdi..allah bozmasın..
aaaaaa ii fikir yarı yaş pastası:)
günaydın herkeze akşam teyzemi görmeye anneme gidince annem poyrazı saatrlerce kucağından indirmedi.nasıl özlemişim ben dio hele babam bu bizim olsun siz başka çocuk yapın ben dayanamıom bi gün bile hasretine dedi:))canım ailem birilerine kapak olsun..annem yarın evdeyiz dedi akşam çıkıcaz oğlumu bana getirin dedi ay bisevindimki bugün içim rahat çünkü oğlum annemde yarında ben izinliyim zaten.şükürler olsun allahım yardım edio bana..oğlum daha sık öksürmeye başladı ve hapşırıyo eşimde grip oldu çok fena yaklaşma diom poyraza ama gene duramıo.sanırım oğlum hasta oldu.görümceminde çok dikkat ettiğini sanmıorum..inşallah kısa sürede atlatırız çünkü 6,ay aşımızda var dahada ateşlenemsin kuzum..gece eve geldik kuzenim bende kaldı poyrazı uyutup lafladık açıldım valla ii oldu..eşimde sanırım ablası ve annesiyle tekrar konuşmuş ama ne konutuklarını bilmiorum kuzenimin yanında soramadım o da anlatmadı boşver sen ii ol gerisi hikaye dedi..aşkımmm benim...bizden havadisler bukadar.ben ne zaman üzülsem allaha sığınsam hemen herşey istediğim gibi oluverio..şükürler olsun dualarım karşılıksız kalmıo..
amanın herkezin sıkıntısı farklı nasıl bi bela sarmış canım başınızı yaa.allah korusun tüm belalardan cümlemizi..kardeş kardeşe yaparmı bunu yaa hayırsız.ee nholcek bölee ne zamana kadar ofise gitmeyecek eşin?sonu varmı yaaa..allah yardımcınız olsun canım..desteğiniz için tşk ederim..onları taktığım yok söz konusu çocuğum olunca ona üzülüorum sadece..
inşallah caymaz kaynanan.ama ne güzel ki sana bugüne kadar yardımcı olmuş kızını bakmış.benimkilerin bana zararları var faydaları yok..sadece 1 haftalığına bakacaktı bukadar kıracak beni üzecek ne vardı yani.üzme filan dion ama bugüne kadar hep üzmemeye çalıştım ama üzülen hep ben oldum..
geçmiş olsun canım..
helal olsun bak nasılda ii sen olacan konuşmadıkça gürlemedikçe dahada geliolar üstüne..bak kocana nasıl birden değişiverdi..allah bozmasın..
aaaaaa ii fikir yarı yaş pastası:)
günaydın herkeze akşam teyzemi görmeye anneme gidince annem poyrazı saatrlerce kucağından indirmedi.nasıl özlemişim ben dio hele babam bu bizim olsun siz başka çocuk yapın ben dayanamıom bi gün bile hasretine dedi:))canım ailem birilerine kapak olsun..annem yarın evdeyiz dedi akşam çıkıcaz oğlumu bana getirin dedi ay bisevindimki bugün içim rahat çünkü oğlum annemde yarında ben izinliyim zaten.şükürler olsun allahım yardım edio bana..oğlum daha sık öksürmeye başladı ve hapşırıyo eşimde grip oldu çok fena yaklaşma diom poyraza ama gene duramıo.sanırım oğlum hasta oldu.görümceminde çok dikkat ettiğini sanmıorum..inşallah kısa sürede atlatırız çünkü 6,ay aşımızda var dahada ateşlenemsin kuzum..gece eve geldik kuzenim bende kaldı poyrazı uyutup lafladık açıldım valla ii oldu..eşimde sanırım ablası ve annesiyle tekrar konuşmuş ama ne konutuklarını bilmiorum kuzenimin yanında soramadım o da anlatmadı boşver sen ii ol gerisi hikaye dedi..aşkımmm benim...bizden havadisler bukadar.ben ne zaman üzülsem allaha sığınsam hemen herşey istediğim gibi oluverio..şükürler olsun dualarım karşılıksız kalmıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?