ıyı gecelr kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun valla elde yıkatttırıyorum sevilirken meltemcim ama anlamıyoki büyük insanlar bile sevdirtmeyince kötü oluyprum ama bundan sonra kötü olmaya karar verdim bu sbah yavrumun ateşi 39,5a çıktı bütün gün hiç uyumadı anca şimdi biraz uyudu ateşi düştü suan sadece burun akıntısı ara ara öksürüğü var inşallah onuda çabucak atlatır prensesim bugun bu gerzek komsu kızını gene göndermiş sevmeye tövbe ya ben bi sevecem onları su kızım bi iyileşsin hepsini tek tek sevecem ailecek neyse kapıyı actım kız pat diye içeri daldı nereye deidm ben sana gel içeri dedim dedim ne olduki diyo idil hasta annene söle ikide bir göndermesin seni uyutucam idilide zaten deidm bana hala laf yetiştirme derdinde valla çarptım kapıyı suratına elimden gelse bi temiz pataklıycam o kadar sinirliydim off bi an önce düzelsin yavrum yaa içim parçalanıyo boncuk boncuk akıyo gözyaşları yavrum benim yaa
sankı benım cocugum hastayken yanıma gelse ne olacakkıslm kızlar nasılsınız umarım herkes herşey yolundadır bizde gizemin mızmızlığıyla vakit geçiriyoruz gece uykularımızda yok oldu:))ama sanmıyorum dişten olacağını çünkü hç bir belirti yok dahaca bakalım hayırlısı artık
yurdagülcüğüm canım etraf o kadar cahil ve dengesiz insanlarla doluki onlara laf anlatmak bir o kadar zor ben söylesem hemen sende ne kadar pimpiriklisin demeye duruyolar ama hasta olunca kimse ne çekildiğini o ağlarken annelerinde ağladığını düşünmüyo valla çok dengesizmiş kusura bakmada o komşun kıznın hasta olduğunu biliyo neden göndewriyo birde hiç sevmediğim öğrencilerimdede vardı böyle bilmişlik ukalalık taslayan çocuklar canım çok kızıyordum ve hemen velisini çağırıyordum bakıyordum veliye durumu hemen anlıyordum çocuğundan bir haber daha kaçıncı sınıfa gittiğini bilmeyen insanlar çıkıyodu valla canım dahada alma bişey uydur canım o komşun sen idilin hastalığından kahrolurken bakalım yanına gelecekmi valla canımcım çok çokk geçmiş olsun dahada alma lütfen
benımde bugun eskı arkadaslarım gelecekMeltam 10 da kalktk biz snra ğlumu uyuttum 1 e kadar uyudu.bende misafrm gelcek az sonra hazrlk yaptm.salı günüede var misafr zr oluy aslında ama güzel luyo yinede
dünür nasılsın?gizoşumu özledmmmmmmmmmmmmmmm
gözun aydınkızlar gizoş bu akşam ilk defa emeklme hareketi yaptı havalara uçtum rsmen ben hergün zaten 1 saat nerdeyse onun en sevdiği oyuncağı karşısına koyup oynuyordum ilk kez karnını kaldırıp bacaklarıyla süründü emeklemeye çalıştı yaaa inşallah tembellik yapmaz ve devamı gelir çok mutlu oldum benim adamda diyo piyongo çıksa bu kadar sevinmezdin diye:))
ohhhhhhhh agzına saglıkıyı gecelr kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun valla elde yıkatttırıyorum sevilirken meltemcim ama anlamıyoki büyük insanlar bile sevdirtmeyince kötü oluyprum ama bundan sonra kötü olmaya karar verdim bu sbah yavrumun ateşi 39,5a çıktı bütün gün hiç uyumadı anca şimdi biraz uyudu ateşi düştü suan sadece burun akıntısı ara ara öksürüğü var inşallah onuda çabucak atlatır prensesim bugun bu gerzek komsu kızını gene göndermiş sevmeye tövbe ya ben bi sevecem onları su kızım bi iyileşsin hepsini tek tek sevecem ailecek neyse kapıyı actım kız pat diye içeri daldı nereye deidm ben sana gel içeri dedim dedim ne olduki diyo idil hasta annene söle ikide bir göndermesin seni uyutucam idilide zaten deidm bana hala laf yetiştirme derdinde valla çarptım kapıyı suratına elimden gelse bi temiz pataklıycam o kadar sinirliydim off bi an önce düzelsin yavrum yaa içim parçalanıyo boncuk boncuk akıyo gözyaşları yavrum benim yaa
Uykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor
Amam masallah de meltem, yememesi o kadar zorki cok canim sıkılıyor bisey verirjen korkuyorum yine kusucak diye.
hayrıye dogum gunun kutlu olsun nıce yıllaraopuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
Bennuya maşallah annesine yardımcı olmuş bugun
Nisana da geçmiş olsun diyorum inşallah incileri acısız çıkar tır
Hayriyecim Dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara eşin ve oğlunla:)
kızlar oğlum yumurtayı sevmiy öğhhhhhhhhhh yapıy ne yapsam ısrar etsem mi yoksa biraz 2-3 geçirip tekrar mı versem?
hayriyeciğim canım arkadaşım nice mutlu yıllara iyiki varsın iyiki tanımışım seni
poyazın güzel annesi doğum günün kutlu olsun
kızlar gizoş bu akşam ilk defa emeklme hareketi yaptı havalara uçtum rsmen ben hergün zaten 1 saat nerdeyse onun en sevdiği oyuncağı karşısına koyup oynuyordum ilk kez karnını kaldırıp bacaklarıyla süründü emeklemeye çalıştı yaaa inşallah tembellik yapmaz ve devamı gelir çok mutlu oldum benim adamda diyo piyongo çıksa bu kadar sevinmezdin diye:))
ıyı gecelr kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun valla elde yıkatttırıyorum sevilirken meltemcim ama anlamıyoki büyük insanlar bile sevdirtmeyince kötü oluyprum ama bundan sonra kötü olmaya karar verdim bu sbah yavrumun ateşi 39,5a çıktı bütün gün hiç uyumadı anca şimdi biraz uyudu ateşi düştü suan sadece burun akıntısı ara ara öksürüğü var inşallah onuda çabucak atlatır prensesim bugun bu gerzek komsu kızını gene göndermiş sevmeye tövbe ya ben bi sevecem onları su kızım bi iyileşsin hepsini tek tek sevecem ailecek neyse kapıyı actım kız pat diye içeri daldı nereye deidm ben sana gel içeri dedim dedim ne olduki diyo idil hasta annene söle ikide bir göndermesin seni uyutucam idilide zaten deidm bana hala laf yetiştirme derdinde valla çarptım kapıyı suratına elimden gelse bi temiz pataklıycam o kadar sinirliydim off bi an önce düzelsin yavrum yaa içim parçalanıyo boncuk boncuk akıyo gözyaşları yavrum benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?