2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm canım benim klay gelsin canımcım bende çok özledim seni göktuşumu canım gizoş çok huysuz canım yaa bir durulsun dişten sanmıyorum devamlı ilgi istiyo bir saniye beni bırakmıyo canım en kısa zamnda özlemimizi gideririz hem siz gelsenizya hem arabada var artık canım

kızlar gizoş bu akşam ilk defa emeklme hareketi yaptı havalara uçtum rsmen ben hergün zaten 1 saat nerdeyse onun en sevdiği oyuncağı karşısına koyup oynuyordum ilk kez karnını kaldırıp bacaklarıyla süründü emeklemeye çalıştı yaaa inşallah tembellik yapmaz ve devamı gelir çok mutlu oldum benim adamda diyo piyongo çıksa bu kadar sevinmezdin diye:))

ıyı gecelr kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun valla elde yıkatttırıyorum sevilirken meltemcim ama anlamıyoki büyük insanlar bile sevdirtmeyince kötü oluyprum ama bundan sonra kötü olmaya karar verdim bu sbah yavrumun ateşi 39,5a çıktı bütün gün hiç uyumadı anca şimdi biraz uyudu ateşi düştü suan sadece burun akıntısı ara ara öksürüğü var inşallah onuda çabucak atlatır prensesim bugun bu gerzek komsu kızını gene göndermiş sevmeye tövbe ya ben bi sevecem onları su kızım bi iyileşsin hepsini tek tek sevecem ailecek neyse kapıyı actım kız pat diye içeri daldı nereye deidm ben sana gel içeri dedim dedim ne olduki diyo idil hasta annene söle ikide bir göndermesin seni uyutucam idilide zaten deidm bana hala laf yetiştirme derdinde valla çarptım kapıyı suratına elimden gelse bi temiz pataklıycam o kadar sinirliydim off bi an önce düzelsin yavrum yaa içim parçalanıyo boncuk boncuk akıyo gözyaşları yavrum benim yaa

herkeslere selam. oğlum aynı anda çift diş çıkarmaya çalıştığı için 2 gündür uyku yok bize. dentinox ve calpolle idare ediyoz işte. ev buz gibi. herifim bugün camlara fitil, silikon işiyle uğraştı. bende hala bi mont alamadım çocuğa yaa. hiç bi şey beğenmiyorum. offf çocuk lahana gibi kat kat giyiniyooo. ona da çok sinir oluyoo..

bu ne hayatım yaaa. çat kapı yok artık. zati herkesin bebesi salya sümük. insan çocuğuna sahip çıkar ki başkasına da bulaştırmasın. bizim de durum aynı. dangır dungur giren yok ama sokakta gören yapışıyooo yanağa...

dünür gelin beklerm caqnım.bbiraz daha eli alışsın eşimin arabaya siz gelin sıra sizde:))

Uykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor

Son düzenleme:
sankı benım cocugum hastayken yanıma gelse ne olacakkı
derdıne demanmı olacak
agısınımı dındıecek bebemın
Meltam 10 da kalktk biz snra ğlumu uyuttum 1 e kadar uyudu.bende misafrm gelcek az sonra hazrlk yaptm.salı günüede var misafr zr oluy aslında ama güzel luyo yinede

dünür nasılsın?gizoşumu özledmmmmmmmmmmmmmmm
benımde bugun eskı arkadaslarım gelecek
sabahın bu saatınde bennu kucagımda baslıyoz bakalım
bende cok sevıyorum mısafırı
gözun aydın
ama bebegım neler yapbılıyo dıye topık actım ya ben yazsana orayada
ohhhhhhhh agzına saglık
Uykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor

hadı baklım hayırlısı bızde dıs mıs yok bogaz saglam huysuzluk dız boyu
:enbuyukkk:klava:

Amam masallah de meltem, yememesi o kadar zorki cok canim sıkılıyor bisey verirjen korkuyorum yine kusucak diye.

Amam masallah de meltem, yememesi o kadar zorki cok canim sıkılıyor bisey verirjen korkuyorum yine kusucak diye.

az azsık vermeyı dene bakalım
evet haklısın masallah bennusuma
kızıma ne kadar tesekkur etsem azdır
bogazı kucuk abısıyle annesıne ckmıs
haaa bı tesekkur borcum daha var kızıma 6 dan 7 ye kadar uyudu annesıde 2 cesıt yaptı pişirmesını bennu uyanınca yaptım kızım a masallah deyın tezelerı

günaydın kızlarr
Bennuya maşallah annesine yardımcı olmuş bugun
Nisana da geçmiş olsun diyorum inşallah incileri acısız çıkar tır

Hayriyecim Dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara eşin ve oğlunla:)

doğum günü çocuğu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii face de sayfam dolmuş hepinize tşkler.işe geç kaldım biraz ..sabah ki notları halledeyim geliorum..

hayrıye dogum gunun kutlu olsun nıce yıllaraopuyorumnanaktan

tşk ederim cnm çok öpüıorum

amin canım inşallah.çok tşk ederim..

hayriyeciğim canım arkadaşım nice mutlu yıllara iyiki varsın iyiki tanımışım seni

günaydın kızlar kalkalı baya ldu ğlumu uyuttum şimdi kahvaltı yapıcam snrada evi süpür sil işini.
dünür gizş emeklemeye başlamaış çok güzel....bu akşam gelsenize bize oturalım

kızlar oğlum yumurtayı sevmiy öğhhhhhhhhhh yapıy ne yapsam ısrar etsem mi yoksa biraz 2-3 geçirip tekrar mı versem?

bu arada bizim bilgisayarda o lar çk zr yazıy ben kaçtm kahvaltıya buyurun kızlarolumunekankayizsmile

kızlar oğlum yumurtayı sevmiy öğhhhhhhhhhh yapıy ne yapsam ısrar etsem mi yoksa biraz 2-3 geçirip tekrar mı versem?

sade mi veriosun canım kahvaltının içine karıştır farkermez bence tadını ama eğer gene anlıosa bi müddet ara ver sonra tekrar dene.bu yöntemle 3 ve 4.denemelerde başarılı olunuyormuş..

hayriyeciğim canım arkadaşım nice mutlu yıllara iyiki varsın iyiki tanımışım seni

canım benim çok tşk ederim.bende iiki tanımışım szileri..

poyazın güzel annesi doğum günün kutlu olsun

senden güzeli varmı ayol..tşk ederim canım arkadaşım..

aaaaa maşallah gizemime..ne büyük mutluluk dimi yaa.inşallah devamı gelir ..bizdede kıç havaya kalkıo devamı gelmio yakındır ama inşallah.

hey allahım ne sinir bozucu bi durum yaa haklısın canım..bazı anneler malsef böle ben başımdan atayım da nere giderse gitsin muhabbeti yani..nasılda içleri rahat edio yaa ben gönderemem valla hem milletin huzursuzluğpu için hemde aklım çocuğumda kalır yani..çok geçmiş olsun idile inşallah bian önce düzelir.enfeksiyonda kesin ondandır çocuk çok ellemişse mikrop kapmıştır ondan.biz evdeyken bile 50 kez elimizi yüzümüzü yıkıoz eşimle ..bizdede öle bitane vardı üst kat komşumun oğlu dadanmıştı bizim eve.ben evde yokken annem bende bakarkende geliodu en son evden habersiz bişi almış annesi yolladı bize gerçi ama ben çok sinirlendim hala da gelmeyi denedi gelemezsin bu eve ddim daha gelmio..

tekrar merhaba herkleze.sabah haftabaşı işlemleri filan derken zor kaçtım da oğlumu aşıya götürdüm.içim parçalandı yaa 3 tane birden yıktı orayı poyraz valla en sonu çok yakıcıymış zaten koşa koşa dışarı çıkardım da zor suustu.poyraz 8,500 gr olmuş boyuda 70 cm olmuş teyzeler.doktorumuz süper dio çünkü bu aylarda 200 gr almaları bile normalmiş.paşam 900 gr almış buay çok şükür sağlığıda yerinde huysuzluğuda tamamen dişten ..epey şişmiş dişetleri.2 gecedir gene uykusuzum sık uaynıo acı ağlamaları devam edio.dün tüm gün onla ilgilendim oyunlar oynadık beraber uyuduk bbamızda dışarı çıkmadı bizleydi.sabah bizi kahvaltıya götürdü öğleden sonrada evdeydik akşam ise poyrazı anneme postalayıp düğüne gittik erken döndük ama poyraz için ..erkenden de yattık.bugün yoğunum yine haftabaşı olduğu için..akşamada bakıcam kocişimin süprizine güya hatırlamamzlıktan gelio ama alırım aklını valla klava: naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…