- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
[
]
tekrar merhaba herkleze.sabah haftabaşı işlemleri filan derken zor kaçtım da oğlumu aşıya götürdüm.içim parçalandı yaa 3 tane birden yıktı orayı poyraz valla en sonu çok yakıcıymış zaten koşa koşa dışarı çıkardım da zor suustu.poyraz 8,500 gr olmuş boyuda 70 cm olmuş teyzeler.doktorumuz süper dio çünkü bu aylarda 200 gr almaları bile normalmiş.paşam 900 gr almış buay çok şükür sağlığıda yerinde huysuzluğuda tamamen dişten ..epey şişmiş dişetleri.2 gecedir gene uykusuzum sık uaynıo acı ağlamaları devam edio.dün tüm gün onla ilgilendim oyunlar oynadık beraber uyuduk bbamızda dışarı çıkmadı bizleydi.sabah bizi kahvaltıya götürdü öğleden sonrada evdeydik akşam ise poyrazı anneme postalayıp düğüne gittik erken döndük ama poyraz için ..erkenden de yattık.bugün yoğunum yine haftabaşı olduğu için..akşamada bakıcam kocişimin süprizine güya hatırlamamzlıktan gelio ama alırım aklını vallaklava: naniknanik
canımm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin
maşallah poyraz paşamada ne güzel büyümüş böyle . çok güzel besliyor annesi olacak tabii
geçmiş olsun ayrıca tatlım Ahmet Yusuf bile o kadar çok ağlamıştı ki
bakalım ne yapacak eşin?
maleses sinemcimyurdagülcüm canım geçm,i,ş olsun kuzuna amn dikkat et ilerlemesin ıhlamur falan içir valla belki söylemesi kolay diceksin ama ben bırak çocuğu büyüklerime eşimin akrabaları dahil söylüyorum valla eğer hastalarsa 2 dakkalık zevkleri için çocuğumu hasta edemem. o komşun da ne geniş insanmış ya yetiştirdiği çocuktan belli psikopat
[
jalecim malesef erkekler bizim kadar düşünceli değiller boşver tatlım herşeyde bi hayır vardır de. demek seninki de gericilerden hadi bakalım ne zaman öne gidecekler
ama hakkını yemeyeyim eşimin bugünde dedi istersen götüreyim diye ama haftasonuna dedim bende:)
bende merak ediyorum canımyaa sürekli yön değiştiriyor zaten bi bakmışım geri gitmiş bi bakmışım yan hiç dümdüz görmedim :)
aynen zeynepçimjaleciğim ahhh erkekler vah bizler demek istiyorum sadecearkadaşlar bazen onlar için öncelik olabiliyo hayatım onlar kırılmıyo ama bize gelince öyle olmuyo
o akşam çok sinirlendim ve üzüldüm ama dün erken gelince affettim:)
oyy maşallah bebeğimeee her halleri başka bi mutluluk zaten tatlımkızlar gizoş bu akşam ilk defa emeklme hareketi yaptı havalara uçtum rsmen ben hergün zaten 1 saat nerdeyse onun en sevdiği oyuncağı karşısına koyup oynuyordum ilk kez karnını kaldırıp bacaklarıyla süründü emeklemeye çalıştı yaaa inşallah tembellik yapmaz ve devamı gelir çok mutlu oldum benim adamda diyo piyongo çıksa bu kadar sevinmezdin diye:))
dünde Ahmet Yusuf desteksiz oturmaya başladı nasıl mutlu oldum anlatamam
canımyaa kıyamam yavruma rabbim acil şifalar versinıyı gecelr kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun valla elde yıkatttırıyorum sevilirken meltemcim ama anlamıyoki büyük insanlar bile sevdirtmeyince kötü oluyprum ama bundan sonra kötü olmaya karar verdim bu sbah yavrumun ateşi 39,5a çıktı bütün gün hiç uyumadı anca şimdi biraz uyudu ateşi düştü suan sadece burun akıntısı ara ara öksürüğü var inşallah onuda çabucak atlatır prensesim bugun bu gerzek komsu kızını gene göndermiş sevmeye tövbe ya ben bi sevecem onları su kızım bi iyileşsin hepsini tek tek sevecem ailecek neyse kapıyı actım kız pat diye içeri daldı nereye deidm ben sana gel içeri dedim dedim ne olduki diyo idil hasta annene söle ikide bir göndermesin seni uyutucam idilide zaten deidm bana hala laf yetiştirme derdinde valla çarptım kapıyı suratına elimden gelse bi temiz pataklıycam o kadar sinirliydim off bi an önce düzelsin yavrum yaa içim parçalanıyo boncuk boncuk akıyo gözyaşları yavrum benim yaa
inşallah çıkar bir an önce canımya çok zorluyor bebeleriherkeslere selam. oğlum aynı anda çift diş çıkarmaya çalıştığı için 2 gündür uyku yok bize. dentinox ve calpolle idare ediyoz işte. ev buz gibi. herifim bugün camlara fitil, silikon işiyle uğraştı. bende hala bi mont alamadım çocuğa yaa. hiç bi şey beğenmiyorum. offf çocuk lahana gibi kat kat giyiniyooo. ona da çok sinir oluyoo..
bende almadım daha akşam bi aksilik olmazsa alışveriş merkezine gideceğiz orda bakarım diyorum
kıyamam nisan a inşallah çıkarır bir an önce canımUykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor
bizim 1 tane çıktı ama başka hareket yok
maşallah bennuya canımaz azsık vermeyı dene bakalım
evet haklısın masallah bennusuma
kızıma ne kadar tesekkur etsem azdır
bogazı kucuk abısıyle annesıne ckmıs
haaa bı tesekkur borcum daha var kızıma 6 dan 7 ye kadar uyudu annesıde 2 cesıt yaptı pişirmesını bennu uyanınca yaptım kızım a masallah deyın tezelerı
benimde geçen çarşamba misafilerim vardı sağolsun oğlum o gün öyle usluydu ki anladı sanırım annesinin onunla ilgilenemeyeceğini bütün hazırlıklarımı yaptım
kolay gelsin canımcımgünaydın kızlar kalkalı baya ldu ğlumu uyuttum şimdi kahvaltı yapıcam snrada evi süpür sil işini.
dünür gizş emeklemeye başlamaış çok güzel....bu akşam gelsenize bize oturalım
gelsinler tabii:)