2010 Nisan Anneleri

canımm doğumgünün kutlu olsun rabbim sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin
maşallah poyraz paşamada ne güzel büyümüş böyle . çok güzel besliyor annesi olacak tabii
geçmiş olsun ayrıca tatlım Ahmet Yusuf bile o kadar çok ağlamıştı ki
bakalım ne yapacak eşin?

maleses sinemcim
ama hakkını yemeyeyim eşimin bugünde dedi istersen götüreyim diye ama haftasonuna dedim bende:)
bende merak ediyorum canımyaa sürekli yön değiştiriyor zaten bi bakmışım geri gitmiş bi bakmışım yan hiç dümdüz görmedim :)
jaleciğim ahhh erkekler vah bizler demek istiyorum sadecearkadaşlar bazen onlar için öncelik olabiliyo hayatım onlar kırılmıyo ama bize gelince öyle olmuyo
aynen zeynepçim
o akşam çok sinirlendim ve üzüldüm ama dün erken gelince affettim:)
oyy maşallah bebeğimeee her halleri başka bi mutluluk zaten tatlım
dünde Ahmet Yusuf desteksiz oturmaya başladı nasıl mutlu oldum anlatamam
canımyaa kıyamam yavruma rabbim acil şifalar versin

inşallah çıkar bir an önce canımya çok zorluyor bebeleri
bende almadım daha akşam bi aksilik olmazsa alışveriş merkezine gideceğiz orda bakarım diyorum

Uykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor
kıyamam nisan a inşallah çıkarır bir an önce canım
bizim 1 tane çıktı ama başka hareket yok

maşallah bennuya canım
benimde geçen çarşamba misafilerim vardı sağolsun oğlum o gün öyle usluydu ki anladı sanırım annesinin onunla ilgilenemeyeceğini bütün hazırlıklarımı yaptım
günaydın kızlar kalkalı baya ldu ğlumu uyuttum şimdi kahvaltı yapıcam snrada evi süpür sil işini.
dünür gizş emeklemeye başlamaış çok güzel....bu akşam gelsenize bize oturalım
kolay gelsin canımcım
gelsinler tabii:)

maşallah poyraza çk iyi kil almış 41 kere maşallah.bylu poslu dalyan gibi olcak pyrazım kızların aklını alacak aklını

kızlar oğlum yumurtayı sevmiy öğhhhhhhhhhh yapıy ne yapsam ısrar etsem mi yoksa biraz 2-3 geçirip tekrar mı versem?

Canım, benim oğlumda yumurtayı sevmemişti. Bebe bisküvüsiyle karıştırdım yok, kaşık mamalarla yok. Tek verdim yine yok almadı. Aynısını pekmezede yaptı. İlk ısrar ettim. Yok bağırdı çağırdı ağladı hatta. Sonra hafta sonu kahvaltıda bir bebe bisküvüsi, 8 tahılı ballı diye milupanın bir mamasından bir yemek kaşığı, bir çay kaşığı pekmez, yarımdan biraz az yumurta sarısını karıştırdım dedim bir daha sanşımı deneyim ve yedi. Şok oldum resmen. Ara ara dene canım, biz iki hafta sonra yedik ilk denememizden sonra.

tekrar merhaba herkleze.sabah haftabaşı işlemleri filan derken zor kaçtım da oğlumu aşıya götürdüm.içim parçalandı yaa 3 tane birden yıktı orayı poyraz valla en sonu çok yakıcıymış zaten koşa koşa dışarı çıkardım da zor suustu.poyraz 8,500 gr olmuş boyuda 70 cm olmuş teyzeler.doktorumuz süper dio çünkü bu aylarda 200 gr almaları bile normalmiş.paşam 900 gr almış buay çok şükür sağlığıda yerinde huysuzluğuda tamamen dişten ..epey şişmiş dişetleri.2 gecedir gene uykusuzum sık uaynıo acı ağlamaları devam edio.dün tüm gün onla ilgilendim oyunlar oynadık beraber uyuduk bbamızda dışarı çıkmadı bizleydi.sabah bizi kahvaltıya götürdü öğleden sonrada evdeydik akşam ise poyrazı anneme postalayıp düğüne gittik erken döndük ama poyraz için ..erkenden de yattık.bugün yoğunum yine haftabaşı olduğu için..akşamada bakıcam kocişimin süprizine güya hatırlamamzlıktan gelio ama alırım aklını valla klava: naniknanik[/QUOTE]

Kocaman bir maşallah Poyraza. Tabi annesinede. Canım benim oğlumda kaç gecedir ağlaya ağlaya uyanıyor ve sadece kucağımda uyuyor. Memeye yaslanıp uyuyor bebeğim. Poyraz ins biran önce çıkarır dişlerinide rahatlar canım. :Saruboceq:

Uykum kactiiii nisanda 2 dis cikariyor hatta 3. su bile yolda olabilir cok huysuzz kiprasip duruyor benide uyutmuyor zaten biseyde yemiyor

Maşallah nisana. Diş zamanı kaşıkla yemek istemezlermiş, hep emmek isterlermiş. İns hemen çıkarırda rahatlar bebişin.

Maşallah gizeme. Kızlar daha erken emeklermiş. Gizem bakmışsın yakında evde tur atmaya başlamış.

O kıza mı kızmalı yoksa anneyemi. Bence anneye canım. Nasıl bir insan kızını bebeği olan birine öyle yollayabilir. Çok sevmek istedi anneside yanında gelir 5 dakika sever.
Benimde başıma bir komşumuzun oğlu durup durup oğlumu öpüyordu. Annesine baktım tın. Sonunda dayanamadım öpme diye söyledim annesinede dedim bebekleri öpmemesi lazım demi annesi söylesene oğluna diye. Annelerde suç canım.
İdil hemen düzelir ins canım. Onların hastalığı çok zor. Canım sen sevdirme, boşver sen kötü ol, bebişin iyi olsunda.

Canım bebişin odasında elektirikli soba filan çalıştırın. Diş çıkarma aralığı birde hasta olmasın. Dişler herkesde yolda. Canım bir an önce çıksın dişlerinizde oğlun rahatlasın.

Yok ben delircem ya sebze corbasi ictik toplasaniz 4 kasik var yok, hadiii kustuk..ne yedircem ben bu cocuga ya ne yese kusuyor!!

Canım az az, sık sık ver. Meyvelerle ve yoğurtla arası nasıl? Meyveleri karıştırmadan verdiğinde kusuyor mu? Birde keçi sütünden yoğurdun tadı çok güzel. Bence yap var. meyveye sonra bisküvi filan koyarsın. belki yavaş yavaş gececektir ek gıdaya.

hayriyecim doğum günün kutlu olsun oğluşun ve eşinle nicemutlu yıllara inşallah

sağol canım ..

maşallah poyraza çk iyi kil almış 41 kere maşallah.bylu poslu dalyan gibi olcak pyrazım kızların aklını alacak aklını

sağol teyzesi..benim aklımı şimdiden alıo da kızları bilemem.lacaksa alsın ama hayırlısı olanı oğlumun aklını alsın..

aşı içinde geçmiş olsun bizimde çarşamba günü offfffff

çarşamba mı offf hazırlıklı ol için gidecek tatlım

Kocaman bir maşallah Poyraza. Tabi annesinede. Canım benim oğlumda kaç gecedir ağlaya ağlaya uyanıyor ve sadece kucağımda uyuyor. Memeye yaslanıp uyuyor bebeğim. Poyraz ins biran önce çıkarır dişlerinide rahatlar canım. :Saruboceq:

Maşallah nisana. Diş zamanı kaşıkla yemek istemezlermiş, hep emmek isterlermiş. İns hemen çıkarırda rahatlar bebişin.

Maşallah gizeme. Kızlar daha erken emeklermiş. Gizem bakmışsın yakında evde tur atmaya başlamış.

O kıza mı kızmalı yoksa anneyemi. Bence anneye canım. Nasıl bir insan kızını bebeği olan birine öyle yollayabilir. Çok sevmek istedi anneside yanında gelir 5 dakika sever.
Benimde başıma bir komşumuzun oğlu durup durup oğlumu öpüyordu. Annesine baktım tın. Sonunda dayanamadım öpme diye söyledim annesinede dedim bebekleri öpmemesi lazım demi annesi söylesene oğluna diye. Annelerde suç canım.
İdil hemen düzelir ins canım. Onların hastalığı çok zor. Canım sen sevdirme, boşver sen kötü ol, bebişin iyi olsunda.

Canım bebişin odasında elektirikli soba filan çalıştırın. Diş çıkarma aralığı birde hasta olmasın. Dişler herkesde yolda. Canım bir an önce çıksın dişlerinizde oğlun rahatlasın.

Canım az az, sık sık ver. Meyvelerle ve yoğurtla arası nasıl? Meyveleri karıştırmadan verdiğinde kusuyor mu? Birde keçi sütünden yoğurdun tadı çok güzel. Bence yap var. meyveye sonra bisküvi filan koyarsın. belki yavaş yavaş gececektir ek gıdaya.

sağol cnm inş.çıkar bian önce..

Kızlar, oğlum sürekli mememi ıssırıyor. Dişleride yok ama damakları arasına alıp bir güzel ısırıp gülüyor. kendince oyun oynuyor resmen ilk yaptığında ne yapıyorsun diyerek güldüm ona oda oyun yaptı bunu.
Ne yapmalıyım sizce?

Nisanda yapıyordu canım ben belli etmemeye çalıştm yoksa oyun yapıyorlar öyle yapınca çektim devamlı. şimdi daha iyi. ama nerdeyse 3. dişi çıkıyor benim durum kötü.

elma suyu verdim benimkine içti biraz biraz ama 3 4 kaşık falan. bakalım yavaş yavaş vericem. bugünde gezmeye çıktk eve dönünce çok morali bozuldu ya görmeliydiniz.

iyi yapmışsın canım densiz çocuk

hakkaten ayşegül buz gibi ya ben hasta gibi oldum maskeyle geziyorum valla

kızlar oğlum yumurtayı sevmiy öğhhhhhhhhhh yapıy ne yapsam ısrar etsem mi yoksa biraz 2-3 geçirip tekrar mı versem?

bence ısrar etme birkaç gün sonra bişeylerle karıştır ver

canım geçmiş olsun bizim de yarın inşallah tüm bebişler kolay atlatır bu aşıyı da

elma suyu verdim benimkine içti biraz biraz ama 3 4 kaşık falan. bakalım yavaş yavaş vericem. bugünde gezmeye çıktk eve dönünce çok morali bozuldu ya görmeliydiniz.

canım ya adını unuttum
bennuda aynı bılıyo sokagı camdan bakmayı bıle bılıyo
yere koyunca atese dusmus gıbı bagırıyo
kucaga alınca bısey yok

hayrısım dun senın yazını okuyup esıme cevap verdım sana yazmayı unutmusum
bennuyla poyraz aynı seylerı yıyoya bızde almısızdır o kadar
bugun gııdıyoruz asıya

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun gece nisani zor uyuttum 12 yi geciyodu oturuyordu ya tv izlicekmis babasiyla. Esimin isleri cok yogun bu ara hep gec geliyo ozluyo heralde, ozgeci
Msn e gelemedim kusura bakma nisan yuzunden hep

kilo durumunu mu canım..seninki ilerde canım poyrazdan görünüş olarakdfa bennu daha kilolu..aman ii olsunlarda

doğumgününmü canım? nice senelere inşallah ailenle a.s.

sağol canım..

herkeze günaydın valla çok güzel bi gece geçirdim.süprizlerle doluydu..eve gidip poyrazı uyuttum yemek hazırlıodum kapı çaldı bi açtım kocaman bi sepet içi güllerle dolu üzerinde hayatımın en güzel annesi yazılı.bayılarak aldım eşimi bekliodum bi kapı daha açtım bu kez bi kurye minik bi poşet üzerinde açma beni bekle 5 dk sonra yanındayım yazıyodu :))) sabırsızlandım ama açmadım 5 dk sonra tekrar kapı çaldı bi açtıom annem babam teyzem görümcem kaynanam yakın arkadaşlarım dan ikisi eşleri bide benim eşim ellerinde herkezin pasta börek kek filan süprizzzzz süpriz diye bi bağırdılar ayyy ödüm patladı valla ..içlerinde görümcem ve kaynanam olmasına rağmen çok sevindim onlarda katılmak istemişler bende söleniodum nie aranadılar die meğerse eşim aramayaın süpriz yapacaz katılın demiş.herşeyide yapıp getirdiler çok memnun oldum pijamalıydım hemen üstümü giyindim çay demledim masayı kurdum filan acaip eğlendik poyraz da sanki hissetti anamın doğungünü die uyandı uyumak bilmedi 22,30 da zor uyuttuk ..12 de de misaifeler gitti evi topladım kocamla karşılıklı birer kahve içtik tşk ettim ona hayatımda olduğu için bana değer verip süprizler planladığı için herşey için....

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?gecmıse bakamadım.biz cumartesı gunu evimize gectık o gunden berı de camasır yıkıyorom canım cıkıyo valla berat aren de huysuz bı yandan.
hayriyecim allah mutlulugunuzu bozmasın canım
hasta olan bebeklere allah sıfa versın dıs cıkaranların yeni incileri hayırlı olsun
kızlar bomba haberı unutuyodum dun kaynanam esımın teli aramıs duymamazlıktan geldım esım balkonda sıgara ıcıyodu tel calmıs dedı duymadım dedım aradı tekrar esım annesını hosgeldın oglum demıs kardesıne masayı begendık fısını de kestırdık demıs berat aren napıyo cok özledık demiş benım tepe tasım attı kusur vakıt ısı dusmeyınce aramaz ne benı ne esımı masayı al demeye dıye aramıs.ha nıyetı belli canım dedım gıt al da lafı sözü bitsin kurtulalım dedım torununu da cok özledıyse gelır gorur madem o kadar sevıyosa dedım uyuz oluyorum kadına ya nasıl göz boyuyoalsanaalsanasmile

günydın
bugün misafirlerm var pek katılamayacağm.

hayriyecğim eşin süper bi dğum günü planlamış bayıldım.çk güzel vakit geçirmişsiniz.....ne güzel içlerinde kaynanan ve görümcen olduğu halde deşarj olmuşsun......pyrazda annesinibn doğum gününü kutlamış annesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…