2010 Nisan Anneleri

ay bu kaynana beni delirtecek. ayyyy torunuma bi mont aldım, bööle sicacık, kollaro çıkıyooo ister yelek ister mont. falan falan. 1 haftadır anlatıyooo vermiyoo. dün almaya gittim. kafama göre astronot bulamadım bari montla idare edeyim diye. yav göz var nizam var, olmadı okuman yazman var. kabak gibi yazıuyooo 92cm/2 diye. bide yazıyaaa kocaman %100 polyester diye. çatlatacak bu kadın beni. çarşı pazar yolu gözüktü bana...

hayriyecimmm çok sevindim senin adına ilk önce eşinin hoş sürprizleri için sonra da bi yanın kırık olsa da kayınvalidenlerin senin bu mutlu gününde yanında olmak istedikleri için. belki de sana adım atmak istiyorlar tatlım güzel gelişmelere vesile olur inşallah. daha nice yıllara olsun inşallah

:) bir kaynana vakası daha. amaaaaaaan boşver güzelim be içini ferah tut şiştikçe şişiyo insan içine attıkça duymazlığa gel

bu arada oğluşum bugün 6 aylık oldu. şükürler olsun sağlıkla geçen 6 ay Rabbim bundan sonra da sağlıklı günler nasip etsin yavruma yavrularımıza.

slm kızlar hayırlı günler herkese şimdiden

hayriyeciğim canım sana yakışır bir doğum günü geçirmişsin nice senelere tekrar canım benim

dünürcüğüm canım kolay gelsin canım aslında bu akşam gelecektik size ama annem çağırdı olmadı başka akşama yanındayım tatlım benim göktuşumu öp

merveciğim canım aman takma diyeceğim bunlar adamı hasta ederler boşver canım berat arenimi öp canım herşeyi unutursun canımcım salla gitsin hayatın en güzel anlamları kucaklarımızda

sinemciğim canım daha nice aylara senelere canım

gelelim bizden haberlere dün bizde gizoşa mont falan aldık bücürükte çok güzel bir mont vardı yani kaban kırmızı onu aldık eşofman takını falan aldık yine kilotlu çorap baya bir alışveriş yaptık ama bu sefer alışverişi kayınvalidemle yaptık eşim falan dün bize geldi sabah hadi dedi kızıma ben bişeyler alıcam dedi bende yok var biz her gitmemize gezmeye alıyoruz dedim sadec bir kaban alamadık dedim onuda alıcaz dedim bu hafta yok dedi illaki ben alıcam dedi eşimde bana göz kırptı alsın anlamında bende bişey demedim şimdi annem alıyo giyiyo aldırmasam eşimde kırılcak neden öyle yaptın diyecek ayyy görcektiniz kızlar öyle onu bunuda beğenmiyo kaygana illa iyisi olacak diyo 100 yüz pamuk olsun diyo coştu dün valla bende acaba rüyasında bişeymi gördü falan dedim neyse aldık lcye girdik ordanda bişeyler aldık sonra bana dediki gel sanada bitane hırka alayım diye tutturdu yok dedim aldırmadım ama darıldı biraz var benim dedim olsun dedi geri dönerkende içimde sadece sana bir şey alamdaımya dedi o kaldı dedi kadına bişeyler oldu tutmayın benim kayganayı:))neyse bizim kızın kabanı içime sindi aslında benim aklımdaki başkaydı ama olsun onuda biz alırız daha sonra gizoşa kırmızı kabanı pek bir yakıştı küçük kontes oldu resmen yaa çok şeker oldu teyzeleri face resmini eklerim çekince gelen geçen küçük prensesimi sevdi yolda kabanınıda giydi yaa bizimki arabasında oturarak gezmeyi seviyo artık yatırabilene aşk olsun bizden haberler bu kadar bu akşamda anneannedeyiz yemeğe gizemin huysuzluğu devam gelsin artık bu diş:))

az sonra sağlık ocağına gizoşun kilosunu falan ölçtürmeye gideceğim aşımızda tartı bozuktu bakalım küçük hanım ne kadar olmuş hme kan ilacı d3 damlasıda bitti onlarıda alıcağız gizoş yoğurt yemişti 1 saat önce hala uyuyo rekora koşuyo valla uzun zamndır böyle uykusu yoktu:))

evt canım eşimin süprizi hoşuma gitti.düşün yani onlar olduğu halde eğlendim..bana doğru atılmış bi adımdı onların ki..bende surat yapmadım kendi gecemdi keyfini çıkardım

evt canım aynen öle..inşallah tatıslzık olmaz bundan sonra..

sağol tatlım..

oooooooo bu kayganalar hakkatten çoştu kız zeynep..maşallah geri adım atıolar seninki de benimki de..aman gene allah bozmasın diyelim.gizoşun cicileri hayırlı olsun güle güle eskitsin prenses.tüm aile ona çalılşıo baksana maşallah kuzuma..

iyi günler kızlar.. kaç gündür aklımda hep girip yazmak ama bir türlü fırsat olmuyo.. bakıyorum da nerdeyse 1 hafta olmuş girmeyeli.. face e arada bakıyorum o da akşama kadar açık kalıyo ancak anasayfada çıkanlara göz atabiliyorum...

geçmişe bakamıycam daha bi dolu işim var çünkü.. utku uyanmadan yazmalıyım...

hasta olan varsa geçmişolsun diyorum...

biz bugün aşı olduk.. inş. ateşlenmez kuzum.. şimdilik sadece mızmız ve uyandığında bacaklarını tutuyo kuzum yaa kıyamamm.. bide öksürüğümüz devam ettiği için antibiyotiğe başlamıştık mecburen.. hırıltımız hala devam.. bronşiyolit olmuşuz.. inş. doğru yazmışımdır.. ilaçlarımızı değiştirdi dr.amca... hırıltımızı hafifleticek bişiyler yazdı.. çünkü şu ana kadar kullandığımız şuruplar öksürüğü artırıp balgamı temizleyici nitelikteydi... şimdikiler sadece devam eden hırıltıya yönelk rahatlatıcıymış.. inş. geçer hırıltımızda öksürüğümüzde...
bir daha ki aşımız 1 nisan da :) 9 aylıkken boy-kilo kontrolü için gidicekmişiz..

şimdi 9.600 olmuşuz.. 70 cm de boyumuz.. herşey yolunda gidiyomuş büyümemiz ve gelişimimiz açısından çok şüküğr... bide öksürüğü atlattıkmı inş.. tamamdır..

bende gribim bu arada 1haftaya yakındır.. antibiyotiğe başlamak şart oldu öksürük ciğerlerde sıkıntı yaratmasın dedi.. gece uyutmayan bi çıtırtı var içimde :)

eda hanımın da kontrolü vardı bugün ameliyat sonrası... o babasıyla gitti hast.ye... kulaklar gayet iyi durumda ama dikkat etmeye devam.. yanlız boğazda biraz tahriş olmuş akıntı da eşlik ediyo.. öksürüğümüz vardı zaten onun için ilaç fln vermiş.dikkat edicez..

ayyyy hastayız işte.. içim şişti yazarken :)
Rabbim acil şifalar versin bize de hasta olan herkese de...

bana şimdilik müsadee.. bir daha ne zaman girebilirim bilemiyorum... kaçırdığım olaylar için kusuruma bakmayın lütfen.. 24 saat yetmiyo bana :)) öptüm herkesii.. iyi günler...

ayy bu arada unuttum yazmayı tekrar açtım bilg.ı :)

buhar makinesiyle ilgili fikir ve yorumlara baktım biraz.. yazan herkese çook teşekkürler ediyorum...

geçmişe cvp yazamasamda sizin yazdıklarınıza göz atabiliyorum halaa :) bu da bi başarıdır :))

sinbo nun ki en uygun fiyatlısıymış ama görüntü itibariylebiraz kaba geldi bana.. şimdilik chicco ve philips arasında gidip geliyoruz.. bir an önce karar verip almalıyız bakalım inş. bugün yada en geç yarın sipariş vermek lazım.. nette ve mağaza da fiyatlar da bayaaca değişiyo. ama umrumda değil .. yeter ki kuzu iyi olsun...

cevap yazanlara teşekkür ediyrum.. saolun kızlarr..

kuzuuuummm. benim bücür 4 aylıktı bronşiolit olduğunda. oksijen verdilar, bi de1 haftaya yakın 3 farklı ilaç içti. atlattık çok şükür ama bu kadar küçük yaşta yakalanması ilerisi için zorlu dedi. bronşit, astım gibi hastalıklara karşı direnci azalırmış. valla ben arnavutluğa giden dr. umun yalancısıyım. bi de benim dr. buhar makinasına izin vermedi, ıslak bez koy, olmadı su dolu kap koy kaloriferlerin üzerine dedi

biz geldik sağlık ocağına gittik gizoş 71cm ve 9.300 maşallah dedi hemşiremiz bu kızın boyu senden uzun olacak dedi ve birdahaki kontrolümüz 9. aydaymış ama sen gel arada tartalım dedi bana bende dururmuyum heeççç dedim karşımızda zaten sağlık ocağı ne olacak gelir geçerken zaten alıştı ebe tartmaya bizi fazla kalmadık baya bir kalabalıktı etraf öksüren pıskıran hemen ölçmesiyle kan damlamızı ve d3ümüzü almamız ve çıkmamız bir oldu yemek derdim yok bugün annemlere gidiyoruz ayy ne rahat oluyorum evde yemek sıkıntısı olmayınca yaa:))

hayrişim aynen dediğin gibi nisan kayganaları coşanzi oldu sanırım tutmayınnn nisan kaynanalarını:)

ne güzel valla cok güzel düsünmüsler sevildiginin kiymetini bil hayriyealkisalkisalkis

bizde ası olduk geldik...,
doktor muz iki yasına kadar yasak dedi ama kendi doktorum öle bişi demedi....ben arada kalıyrom ya neymiş beyinde bir zar varmış onun gelişimi 2 yasına kadarmış muuzn içinde bir etken madde onun gelişimini engelliyomuş muş muş......
ben ne yapcam şaştım kaldım valla....
9 kilo olmuşuz ayın 2 de gittik 8.650 di i yani ...
ama aya vurursak kilo alımı azmış ....
kesinlikle ev yapımı keçi sutu ile yoğurt olcakmış...
danino falan bi daha verirsen papaz olurız demi bende hadeeeee dedim yemiiiiii
ozaman yoğurt yapma mak. alcaksın dedi.....
bizde alcaz....
bide kesinlikle sebze vermem gerekliymiş ama yemiyo .....
tuz seker saçla baharat kesinlikle yasakkkk..................................
saf zeytinyağı alcam bide yemeklere ben mısırözü kullanıyrm ondan ekliyorudum ama.....olmaazmışşşşşş
off ya bune ya iki doktorda farklı söliyo
bu arada alerji olmuşuz ilaç verdi ....
kesin ek gıdalardan biri dokundu....ayy yazcam aa daha çok biz eve geccez.....babamız gelcek annemdeyim cunki....

hacercimmmmm

bana faceden msj at istersen bi,r buluşma yaralmak üzereyiz esraayse ve ben .....

annnnaaaaam mıçmayan oğluma çare buldum. aç karnına dayıyom aç karnına armutu hooopppp yarım saate etraf toz duman:)

ooooooooooooooo maşallah hmede en kocamanından gizoşuma..kız kilosu ne ii prensesin yaa..resimlerde öle gözükmüo valla..kız zeynep senin sütün az da olsa yarıo demek gizoşa ..yoksa ek gıdalarla bukadar olmazdı..allah daha çok versinde bol bol içsin prenses..

ne güzel valla cok güzel düsünmüsler sevildiginin kiymetini bil hayriyealkisalkisalkis

sağol canım...bilmezmiyim hiçç herşey karşılıklı bende iyiliğe iyilik..

annnnaaaaam mıçmayan oğluma çare buldum. aç karnına dayıyom aç karnına armutu hooopppp yarım saate etraf toz duman:)

aman ne ii yöntem bulmuşun kız aysegül aferin.kendi çocuğumuzun doktoru olduk valla.helal nisan analarına

merhaba kızlarr
oğlum uyudu bende pc yi açtım hemen:)
bakalım ne kadar sürecek
dün akşam eşimle gezmeye çıktık ne zamandır çekirdek ailemizle bir yere gitmiyorduk yanımızda hep arkadaşlar oluyordu. ilk önce tesislere gittik çay içtik tatlılarımızı yedik sonrada ülker shop a oğluma mamalar aldık . oyuncakçıya uğradık falan zaman geçti
bi aksilik olmazsa da bugün ada ya gideceğiz alışverişe oğluma mont falan alacağız birde bana . malesef kıyafetlerim olmuyor trençkotlarımın önü kapanmıyor bişeyler alıcam bende

canımyaa ne güzel bi sürpriz hazırlamış eşin mutlululuğunuz daim olsun
demekki görümcenle kayınvalden hatalarının farkına vardılar tabii bunda eşinin ve senin gereken tepkiyi vermeniz çok etkili oldu bence
darısı başıma inşallah diyorum ama ümidim yok
kolay gelsin mervecim
ahh şu kaynanalar yokmu işleri düşünce anca
kolay gelsin fundam
aman canım boşver takmaa
bu arada oğluşum bugün 6 aylık oldu. şükürler olsun sağlıkla geçen 6 ay Rabbim bundan sonra da sağlıklı günler nasip etsin yavruma yavrularımıza.
aminn sinemcim rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin paşana
kaynananın başına bişey mi düştü acaba:) amann olsun ne güzel düşünmüş tatlım
resimleride merakla bekliyoruz tatlımm güzel kızıma ne giyse yakışır zaten

refiyecim çok geçmiş olsun edaya da utkuya da canım
ayrıca maşallah paşaya kilosuda boyuda gayet iyi
canımcım maşallah meleğime gayet güzel büyüyor yavrum bizde en son 22 eylülde gitmiştik bir ay sonra gelirsin bakarız demişti ebemiz
geçmiş olsun kuziye özgecim
ben hiç muz vermedim şimdiye kadar
keçi sütünden yaptığım yoğurdu bebeğim yemeyince bende inek sütünden yapıyorum. ülker içimden

elma suyu verdim benimkine içti biraz biraz ama 3 4 kaşık falan. bakalım yavaş yavaş vericem. bugünde gezmeye çıktk eve dönünce çok morali bozuldu ya görmeliydiniz.
gezmeyi ne çok seviyor bu bebeler
sorma tatlımyaa
eşimle konuştuk ve aslında ona da hak verdim
bi aksilik olmazsa bu haftasonu gideceğiz annemlere
[

maşallah gizoşa ne güzel kilo almış öyle.....byuda gayet iyi.bizim oğlanda 70 di en son kil 10 kiloyu geçiydu.bizde haftasonu gitcez inş.mont almaya....

utkuya ve kuzeyede koca bi maşallah.....özge kız sen hazır yoğurt mu yediriyon?yaptırsana birisine falan.canım sen bilirsin yine ama çocuğa danino verme onların iyi olmadığnı duymuştum....hatta avrupada yasaklılar listesinde olduğunu...yoğrtun ne çok kaynar ne de çok ılık olmasına bak elinin dayandığı ılıklıkta 2 kaşık yğurtu karıştr at çok kaynar koyuyosundr muhtemelen benimkilerde öyle oluydu ama alıştm sonradan....ben baya geri kalmışım ilk defa senden duydum yoğurt yapma makinasını.....cahil benbilmiyorumkismile

refiye utkuya sana ve edaya da çok geçmiş olsun....

jalecm sizde çekirdk aile olarak iyi zaman geçirmşsinz ne güzel bizde bu akşam dışarı çıktk iyi oldu...bugün ihlasın robotunu aldk canım 1700 lirada ona bayıldk ama olsun herşey oğlum için.....ahmet yusufu öp benim için tatlım.arayacağm seni çok yğundum bu günlerde

ayyyy ne guzel okurken bıle ıçım kıpır kıpr oldu
masallah allah mutlulugnuzu daım tsın
elemtere fıs kem gözlere siş
tabı pek bılırler göz boyamayı
boşver sende umursama
essah kadın delırtecek senı sende meyıllısın zaten
gıt al bı mont
ondansonrada aldıgın kocman nasıl gıydıreyım de
o delırsın
masallah masalak 4 gun kucuksunuz bızden
gızoscuk gule gule gıysın
aman masallah uyusunlar
masalah ve utkuya gecmıs olsun
masalah gızemcık manken gıbı olcak ınsallah
özge ben buyuk ogluma hergun yedırdım
tesekkur aldı hersene lıseye basladı bu sene
yogurda gelınce ev yapımı olsunda cıvıklıgı önemlı degıl dedı dr
yogurt makınası neymıs
hem kocaman oldular artık kaynanan fılan calsın 2 3 gun yedır ben artık normal yedıruyorum valla calmıyorum fılan
iyı fıkı kabızlık yasayanlar denesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…