2010 Nisan Anneleri

günaydın hayriyeciğim bende ğlanı aşıya götürcm bugün sağlık ocağını aradm aslında dündü sşımıxz yaparz dediler offfffffffffff sıkıntı bastı yattım ama uyuyamadm ya....öğleden snrada bi arkadaşa gitmeyi düşünüyordm ama ğlum mızmızlık yapar belki birde hava sğuk ndan çekiniyrum gitmiycm sanırım

günaydınlar herkese... iyi günlerdiliyorum şimdiden... bursa da bugün acayip deli gibi yağan bir yağmur var... sesi evde yankılanıyo resmen o derece.. utkunun dün akşam aşıdan dolayı 38.2 ye çıkan ateşi şükür ki gece 3 buçuk gibiydi sanırım normal vücut ısısına indi.. tabi sabaha kadar uyuyamadım ateşini ölçmekten.. kuzumu izledim uyurken.. mızmızdık tabi ama şuruptan da olabilir bide bi hırıltı şurubumuz da uyku yapıyomuş sanırım onunda etkisiyle uyudu güzelce diyebilirim..maşallah kuzuma uyku konusunda ama uykuda hep ıkınma,mırıldanma tarzındaydık sabaha kadar.. neyse inş. bugün daha bi keyifli oluruz huysuzluğumuz gider...

hayriyecim... alıntılarda gördüm canım.. eşin ne kadar hoş bi süpriz hazırlamış... ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum hayatım.. tekrar nice mutlu huzurlu yıllara diyorum sana eşin oğlun ve sevdiklerinle... görümcen ve kaynanan da demekki hatalarının farkına varmış olmalılar.. boşver her şerde bir hayır vardır.. akıllanmışlardır bu sayede...

bronşiolit deyince panikledim hayatım yaa ne biliim. inş. utku da en kısa zamanda atlatır ama dün başladığımız şurupla sanki daha ilk günden hırıltısı azaldı gibi.. ama kalbini fazla yormamak için 3 gün kullanıp 1 gün ara vericekmişiz o şuruba kalp dedi bide yaa benim gibi pimpirikli bi kadına bu denir mi inş. sorunsuz atlatır benim kuzum da... ya bana da dr. devamlı nemli olması kaydıyla doğalgaz sobasının üstüne havluyu ıslatıp serebilirsin deama buhar makinesi daha iyi olur dedi.. ayy her dr. farklı bişiy diyo.. napıcaz şaşırdık yaa...
maşallah kuziye.. geçmiş olsun.. ben hiç muz vermedim utkuya.. yoğurdu da kendim mayalıyorum.. inek sütüyle.. dr. keçi sütü şart değil demişti bize.. inek sütüyle muhallebi,sütlaç,yoğurt verebilirsin demişti.. ayy dedim ya her dr.başka bişiy diyo ya..kendi mantığımızı uygulıycaz artık.. ama hazır danino fln verme bencede bacım yaa..
annnnaaaaam mıçmayan oğluma çare buldum. aç karnına dayıyom aç karnına armutu hooopppp yarım saate etraf toz duman:)
ayy ben onu yazmadımıı daha önce yaa.. bizde de kesin çözüm o oluyo.. 5 günün ardından bile yapıyo.. ama 2kere fln işlemedi o yöntem o ayrı :)
refiyecim çok geçmiş olsun edaya da utkuya da canım
ayrıca maşallah paşaya kilosuda boyuda gayet iyi
çok sağol jalecim.. sende cicilerini güle güle kullan şimdiden..
utkuya ve kuzeyede koca bi maşallah.....

refiye utkuya sana ve edaya da çok geçmiş olsun....
çok sağol tatlım... size de maşallahh...
masalah ve utkuya gecmıs olsun

evet sımdı gelelım bıze
67 cm boy 9 kılo olmus bennucuk
asımız da fazla aglamadı emzırdım hemen uykussuzdu
sağol meltemcim.. size de maşallahh ve geçmiş olsun...
şimdiden çookgeçmiş olsun tatlım.. gitmeden şurup yada fitil verirsen daha rahat atlatır ama yine de ateşlendik biz inş. göktuğ ateşsiz kolayca atlatır..

herkese iyi günlerr.. annem geliyomuş. gidip kahvaltı hazırlayayım... öptüm herkesi dicem ama gribim.. öpmiyim de sizede bulaştırmıyım kaydirigubbakcemile3 byyy :1rolleyes:​

Son düzenleme:
merhabalar hanımlar nasılsınız bizde hastayız yaa hemde ailecek yusufta yasinde bende oğlum 8500 den 8300 e inmiş yemek yemiyor süt yemiyor ne ypcam hiç bilmiyorum zaten ateşi düşürene kadar mahvoldum göz nezlesi olmuştu gzlerinden şıpır şıpır yaş akıyodu neyse biraz düzeldi ohh çok şükür

bu arada kışlık malzemelerimde hazır domates biber salçalarımı yaptım konserveler hazır kurutmalar turşular peynir hazır sadece yeşil zeytinim kaldı onuda yapsam tarhanada malesef hazır alcam reçellerimide bu hafta yapacam
geçmişi malesef okuyakmıyorum hasta bebelere şifa annelerine akıl versin derdi filiz demi bende öle deyim

biz aşı lduk geldik kimseler yazmamış
ben yazaym bari kilmuz 10 kilo 500 gram.boyumuz 72 cmmaşallah.....
ebe çk iyi bakmışsın sende dal gibi lmuşsun çk mu yruyo dedi yk dedim ne dalılülülülülülü.daha kil vermem lazım.oğlum baya ağladı ama şimdi iyi.çorbalarını 2 günlük yapabilirsin dedi ebemiz.kilosu zaten iyi dedi hatta bazı günler hiç çorbada vermeyebilirsin kilosu iyi olduğu için dedi.ama yoğurt verirsn öyle zamanlarda dedi sende yorulmazsn böylelikle dedi.havuç suyu vercem dedim iyi olur dedi katı meyva sıkacağı almıştım geçen yıl şimdi ondan yapıcam.he birde meyvasını artı sadece cam rendeden geçircem ben sadece suyunu veriyodm artık posa halinde verebilrm.bizden den bu kadar şimdilik hade bye

hacercm geçmiş olsun ....hastalık zor bizde daha yeni yeni atlatıyrz azıck bi öksürüğümz kaldı.

maşallah ya ne çk şey hazırlamşsn öyle bende bişeyler yaptım turşu yapamıyrm kayganam yapmş sanırım ben artık bişey istemiyrum yaparsa getiriy yksa annem veriy zaten....reçel çk yenmiy ben yaptm azıcık yeter bize....dlabıma bişeyler attım dmates yaptm attım kavanza tarhanayı hazır alıyruz biz ahhhhhhhhh bi gelsede yapsam ya çok seviyrum ben..hatta bizim tuğbanın rumuzu tarhanya burda geçen yıl hamileyken onun adını göre göre canım tarhana çekmişti snra aldımda rahat ettim.sana kolay gelsn tatlım

kızlarrrr merhabalar yine uğrayamıyom valla kaan canıma okuyo:)
şöyleee bir merhaba diyip kaçcam ek gıdada hayrişime bir sorum vardı da:)

masallah göktusa

cok gecmıs olsun rabbbım kıslıklarını agız tadı ve saglıkla yemeyı nasıp etsın

kızlarrrr merhabalar yine uğrayamıyom valla kaan canıma okuyo:)
şöyleee bir merhaba diyip kaçcam ek gıdada hayrişime bir sorum vardı da:)

canımmmmm soruna hemencik cvp verdim ..senide özledim yaaa daha sık gell:)

hacer geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam yaa inşallah tamamen iyileşir allah korusun hastalıklardan bebeklerimizi..kız bide bana hamarat dersiniz yani bu ne hamaratlık böle hasta hasta.aman maşallah valla..güle güle yemeyi nasip etsin allah..

sositososito hihoyyyt :sm_cool: tombişim bal suratım benim 10,5 kilo ölemi :lepi: :lepi: :lepi: maşallah paşama dalyan gibi delikanlı olmuş annesi allah nazarlardan korusun.büyüyünce kızlar hasta olcak o bal yanaklarına balkon göbişine sırnaşık şey yesin onu teyzesi..allah kötü günlerini göstermesin yavrularımıızn.hep ii haberler alalım birbirimizden inşallah..

bende birazdan işlerimi toparlayıp çıkıcam teyzem yarın almanyaya dönüo buakşam annemde yemek yicez uğurlama vesilesiyle..ohh annem bana kaldı sonunda :))) oğluşumuda çok özledim koşa koşa gitmeliyim ona herkeze ii ,mutlu,huuzrlu akşamlar

EHEHEHHEHEHHE BENİM YÜZÜMDEN DEMEK BİDE BENSİZ İÇTİN O TARHANAYI DİMİ FUNDACIM. GERÇİ BEN HİÇ SEVMEM TARHANA KAANA YAPIYOM SADECE:)
BU ARADA CEP HERKÜLÜ GÖKTUŞUMA KOCAAMANNN BİR MAŞALLAHH CANIMMMopuyorumnanaktan

ge[/COLOR .!.:
SAOL BİTANEMMM

BENDE ÖZLEDİMM VALLA BUNDAN SONRA DAHA SIK ARANIZDA OLCAM ESKİ İŞYERİMLE ANLAŞTIM GÜNDE 1-2 SAAT BÜROYA GİDİP EVDEN ÇİZİM YAPACAM. GÜNLERDİR GÖRÜŞMEDİĞİM İNSAN KALMADI. BEN KAAN 1 YAŞINA GELENE KADAR MESAİLİ İŞE BAŞLAMICAM DEDİM YA ARAYAN ARAYANA VALLA:) NEYSEKİ HEM MADDİ YÖNDEN HEMDE KAAN AÇISINDAN İÇİME SİNEN BİR SONUÇ OLDU zemuszemus

Son düzenleme:
slm hatunlar...
bu arada gecmişe bi göz attım da hacercim çok gecmiş olsun tatlım...allah şifa versin....
fundacım;maşallah benim tonbişime allah nazardan sakınsın ....
tubişim daha sık gel olmazmı bende cok özledim seni...

teşekkür ederim hanımlar
maşallah GÖKTUŞA ohh ne güzel tombalak oluyor hemde annesini zayıflatıyor ben azıcık yemek yemedimmi sütüm azalıyor hemen zayıflamaya başlıyor artık ek gıda ya başlama zamanı geldi düzenli olarak vreyim gelişimi ii 6 aydan sonrada başlayabilirsin demişti o yüzden başlamamıştı m arada azar azar veriyodum HAYRİYECİM asla eline su dökmem valla sen daha hamaratsın canımcım ÖZGECİM sağol canım inşallah şifa versin rabbim bütün hasta bebelere azıcık ileşti ama kucağa tamalıştı sanırım yere bıraktımmı ğlıyo yaa
bu arada sağlık ocağına gitmiştik geçende doktor diyoki hacer hanımbundan sonra sizinde kilo takibinisi yapacaz kilo alımı varmı diye aman allahım tartıy çıkmaz olaydım 80+ yazayım okadar verdiğim kiloları geri almışım yaa morel sıfır amakarın bel çevresinde yok basende var sadece boy 1.70 kilolu sınıfındayım yani ay hemen diyet işini ele almam lazım dr diyom gitmiyor boğazını biraz tutsan süt veriyosun gider gelecek ay kilo almış isem diyet listesi verecek şmdi bi bakalım dedi

inşallah canım hayırlısıyla annenlere gidersiniz güzel dileklerin içinde saolasın bitanem benim gez tabi canım zaten evde çok skılıyoruz birde çalışan insan birden evde kalınca ister istemez bir boşluğa düşüyo canım benim bu arada cicilerinizi güle güle giyin canımcım

selam tatlı annişlerrrr.
beni biliyosunuz pek giremiyorum.
face sadece.o da kolayıma geliyo.
defne altı aylık oldu.kilosu bana göre çook.
10.100 gr ama boyu uzun 74 cm.doktor anne sütü aldırıyorsa kilo sorun olmaz dedi.
hasta olan bebiş ve anne varsa geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum.

sağlun hatunlar....
fundacm benim içinde ğlnın kilsu fazla ama bya göre iyi diyolar,birde anne sütü alıysa sıkıntı ykmuş
benim oğlan yumurta yemiyduya gerçi bende öghhhhhhhhhh yapınca ısrar etmiydm ebemz 1 ay snra tekrar ver dedi ben kadar beklemem ama veririm yinede.mesela dedi ıspanak yiyeceği gün vermezsn dedi.

heeeeeeeee kızlar siz ıspanağa başladınızmı ben haftaya yapıcm bu hafta maydnz ekledm havuç,patates ve kabağa 1 tatlı kaşığıda z.yağı.....
birde b,işey diycem ek gıda tpiğine yazcaktm gerçi bunları blendır yiyeceklern vitaminini alıy sanırım çğunluğunuz kullanıyo ben meyva sıkıcam mesela mecburen havucun suyunu çıkarmak için kullanıcam bunun dışında kullanmyrm birde bulaşık makinasında yıkandıktan snra kuzularınızn kullandığı tabak çanak kaşık v.s yi tekrar durulayan var mı?ben kimyasal kalır diye duruluyrum tekrar dolayısıyla evde işim hiç bitmiyr

hayriyeciğim tariflerin süper biraz baktm çk ta besleyici ben yapamıyrum ama ğlanın zaten kilsu iyi ya cesaret edemiyrum maşallah göktuğuma

slm kızlar gizoşu uyuttum bir bakayım dedim eee gizoş bizi ayırdı babasıyla adam analı kızlı takılıyosunuz beni kim hesaba alıyoki deyip deyip duruyo kıyamam yaa biz mecbur soba yanan odada yatıyoruz artık kızımla koyun koyuna içime çeke çeke mis gibi hepinizi kocaman öptüm biraz çorba tarifleri bakacağım bende netten zaten haftaya tarhana vermeye başlayacağım yayla çorbasıyla içine havuç falanda koyacağım belki öyle yer gizoş hanım ne yapayım şu sebzeyide atlattıkmı tamam işimiz

kızlar sizin güzel haberlerinizi aldıkça ben mutlu oluyorum ama malesef benim oğluş çok hasta dalagında büyüme böbrekleri çalışmıyor kronik akciger yetmezligi v.s dogumda kücücük bir enfeksiyon minicik bedenini mahfetti birden rahatsızlandı kücük tuvaletini yapamıyordu şüphelendim ve doktor acı gerçegi söyledi iki böbregide iflas etmiş minik bebegimin oysaki okadar saglıklıydıki rabbimin imtihanı dün diyalize girdi minik bedeni diyalizden sonra eve getirdigimde nefes alamadı hava maskesini taktım fayda etmiyordu morarmaya başladı hemen acile getirdik annemle eşimde askerde daha söyleyemedim rahatsızlıgını okadar çaresizimki heran bişi olacak diye aklım çıkıyor bide hamileyim ikizlerime :S çok zor durumdayım sizden dualarınızı istiyorum yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın

günaydın kızlar.. herkese iyi günler..

utku nun hırıltısı daha iyi gibi saki..dün hiç kusmadı da diyebilirim.. ateşinin olmaması sevindirici bir durum zaten en azından.. bugün 3.gün.. şurubumuzu bugünde kullanıp yarın ara vericez.. sonra bi 3 gün daha ve salı günü kontrole.. inşallah o güne kadar tamamen iyileşicek oğlum...

bursa halaa çoooook yağmurlu... hiç dinmedi... Allah'ın rahmeti yağsın tabi de eda okula bu yıl okul yakın diye yürüyerek gidip geliyo aklım onda... yoksa yağmur berekettir yağsın tabi..

geçmiş pek birikmiyo bakıyorumda.. demekki yalnız değilim... kk ne fırsat bulamayanlar çok demekki...

umudumsunbebeğim... canımm ahh tatlım yaa nasıl üzüldüm anlatamam yaa.. Allah yardımcınız olsun.. minik adaşımıza da Rabbim acil şifalar versin... çok zor bir durum seninki ama Allahın sınavı bu demekki senin için de.. dualarım sizinle hayatım.. şu an durumu tam olarak nedir bilemiyorum ama inşallah iyileşicek yavrun... Allah yardımcınız olsun.. yavrunu sana seniyavruna bağışlasın..

allah yardımcın olsun
cok gecmıs olsun dualarımız senınle ve mınık 3 bebegınle
bak bıde aldırmayı dusunuyodun degılmı cokmu esının askerlıgı daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…