2010 Nisan Anneleri

şiddetli yağmur dolayısıyla bugün bursa da okullar tatilmiş.. ohaoldumsmile şimdi haber geldi.. eda yı uyandırmamıştım daha.. iyi bari akşam zaten hiç halim yok diyerek uyumuştu.. bugün biraz yatıp dinlensin.. ama bu arada yağan yağmurun şidddetini siz düşünün.. okul tatil ettirecek kadar ohaoldumsmile

çok geçmiş olsun hacercim hepinize.. ayy bizde aynıyız tatlım yaa.. evde bi tek eşim hasta değil o da akşam hapğşurucam hapşuramıyorum diyodu akannehir oğluşun kilosu iyi tatlım maşallah.. utku da hasta olmadığı halde bayram sonu 200 gr vermiş sonra 600 gr almıştı.. değişiyo o.. hiç dert etme.. fazlasıylaalır annesi.. ve de sana da kocamanından maşallah.. kışlıklarını ağız tadıylayersiniz inş..ben bu yıl salça ve tarhanadan yırttım :)) salça kaynanamdan tarhana annemden.. ama tabi turşu,reçel,komposto ve dondurucuya fasulye,bamya,biber,domates bişiyler attım bende :)
maşallahh tosunumaa.. sana da ayrıca ne güzel veriyosun kiloları.. bende aynen duruyolar valla.. ama kesin bi el atma zamanı gelmiştir.. nasılsa ek gıdalara başladık artık 500 ml. sütüm olsa yeter kaydirigubbakcemile3
maşallahh tombiş prensesime.. ama boyu da uzun hayatım yaa.. dal gibi bi hatun olucak bak gör annesi..
ben sebze çorbasına ıspanak koyuyorum 1 haftadır fln.. hemen 1 yaprakçık yetiyo zaten.. blendırda kullanmıyorum.. tel süzgeçten geçiriyorum.. bende sadece havuç,elma gibi katı besinleri sıkmak için kullanıyorum mecburen..

gidip yatayım bende azıcık daha.. nasılsa okullar tatilmiş yaa.. utku da uyurken az daha kestireyim.. iyi günler herkeseee

ahh canım yaaa öle üzüldüm ki okurken..ne diyeceğimi bilmiorum söz konusu evlat elbette ki ama derdi veren allah dermanını da verecektir elbet.sabırlı ol inşallah bebişin çoookkk ii olacak..dualarımız seninle..

fundam tariflerden yararlan sende kiloyla alakası yokki vitaminlerden fydalansın göktuğum..ıspanak henüz vermedim en son domates ve soğanı ekledim çorbasına..ama bu hafta başlamayı düşünüorum karnıbahar ıspanak brokoli filan başlayacam sırayla..bulaşık makinesinden çıkan poyrazın tabak canağını ben tekrar kaynar suyla çalkalıorum canım..

herkeze günaydın..mutlu sağlıklı huzurlu günler herkeze..bizde pek bi havadis yok gene kesik uykulu bi gece geçirdik.sabah kahvaltımızı yaptık poyrazı halasına götrüdük annem trbzna havaalanına giido teyzemi uğurlamaya.dönüşte alcak oğlumu..havada epey soğudu burda gece poyraz üşüomu die düşünmekten uyuyamıorum valla.kalorifer yanıo kalın battaniyede örtüyorum ama sabah kalktığında elleri soğuk oluyo.bide görümcemin kızı fena hasta (o benim kafayı taktığım kız) inşallah bulaşmaz oğluma..

günaydın kızlar aslında bu sayfada okuduğuğum haberden sonrasçok kötü oldıum yaaa umudumsunbebeğim ne diyeceğimi inan şaşırmış durumdayım canım rabbim acil şifalar versin tatlım utkuma ikizlerinede hayırlı ömürler salıcakla doğmasını nasip eğlesin rabbimtez zamanda i
nşallah bu haberden sonra inan elim kolum kalkmaz oldu mahvoldum resmen (sabahta bir haber aldım gizemdemden 1 ay b üyük bir bebek alt komşumun halasının torunu beyinden ameliyat olmuş çok fazla aşırı kilo almasından şüphelenmiş annesi elleri çok şişmiş meğersem ödem varmış beyni
nde kuzucuğun bugün hiç keyfim kaladı yaaa rabbim bütün bebekleri korusun inşallah

canım yaaaa
çok üzüldüm yaaa
rabbim acil şifalar versin:sinifsinif:
yapabileceğimiz birşey var mı yaa

umudumsun bebeğim canım çok çok geçmiş olsun sabırlı dirençli ol, allahım yardımcı olucaktır, dualarmız seninle..

günaydın kızlarr, bursada ne yağdı ne yağdı bir görcktiniz okullar tatil olmuş ii bari refiyecim dinlenin biraz..

ya brokoli soğan ıspanak valla ağlıcammmmmmm.. biz daha elma suyunu muzu havuç suyunu zor içiyoruz ya.. az az da versem yok yemiyor içmiyor.. zaten çorba yapmaya korkuyorum anında kusmaya başlıyor.. resmen imreniyorum sizlere.. ben napıcam ya?

günaydın.....

bi hevesle açtım sayfayı ama msjı gördüğümde çk üzüldüm canım rabbbim yavrunun şifasını versin dua edicem nun için çk üzüldm inan....

hayriyeciğim tariflerini deneyeyim o zaman.ben kilsu iyi diye mama falan vermiyrum biliysun sebzesini meyvasını yğurtunu yiyo zaten ama tariflerini deneyeceğm tatlım.sağol

dünürcm asya durunun kuzenimi hasta lan.çok geçmiş olsun ya offfffffff

çok geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm.Allah bütün bebeklere sağlık versin.

evet canım yaaa sabah fatoş yanıma geldi bugün asya durunun aşısı varmış sende gel istersen dedi akşam gitmişler trabzondan beyin cerrahı gelmiş kent hastahanesinde ameliyat yapmış canım kahroldum ben çocuk ayaklarının üstüne basmazmış elleri falan şişmiş götürmüşler doktor bir bakmaya anlamış teşhisi koymuş canım benim psikoloji alt üst yine bugün birde burdaki arkadaşın haberi okuyunca kendimden geçtim resmen yaaa rabbim bebişlerimizi korusun hastalıktan kem gözden kötü insanlardan canım bugün bizde bulancağa geliceğiz eşimin amcası oluyo ama gerçek değil o aramış davet etmişler ama ilk sanırım carfura geçiceğiz giresuna gizoşun keçi sütü labnesi falan bitti almamız lazım bulancakta çok aradık yok sanırım keçi sütü haşime bakmadım orada varmı

bu arada dünürcüğüm ben çok ösledim yaaa seni göktuşu yaaaa offf aslında ben bu akşam geliriz size diye hesap ediyordum burası çıktı yarın akşamda apartmanda bir kızımız daha oldu onu bakmaya gideceğiz

o desene sizin apartman tam kızlar apartmanı.iyim lurdu tatlım gelin fırsat bulduğunuz ilk akşam aslında benimde carfeura geçmem lazımdı ama haftasnu geçerz artık kart yk yanımda sizinle geçerdm ama neyse.çk üzüldm ttlım çok zor durumlar ya....kendi sağlığı içiniğne yapılırken bile canımın yarısı gidiy.rabbim korusun meleklerimizii

bugün itibarıyla bezde 4+ ya geçtm

canım aşk olsun heee geçersek gel sende bizle canımzaten 6dan sonra gideriz yemeği falan yedikten sonra turgutta gelirse alırız canım geçersek haber veririm sana canım

gizem uyandı öptüm canım haber ver hee kart mart olmasın ne olacak ya aşk olsun

sabahtan okudum ama inanınn elim tuslara gitmedi...
içim buruldu okurken hala atlatamadım çok etkilendim rabbim şifa vrsin ...
çok zor cok....

umudumsunbebeğim çok geçmiş olsun. her gece oğluma dua ederdim. zzten bildiğim 3-4 sure... artık bide senin yavrun için dua edeceğim. Allah ın izniyle düzelecek. Sen içini ferah tut. Herşey bizim için. Rabbim meleğini korur...

canim benim inan cok üzüldüm yüce rabbim sifasini versin:Saruboceq:dualarimiz yavrunla beraber

dünürcüğüm turgut erken gelirse geçelim beraber iyi olur....haber veririm sana

kızlar umudumsun bebeğim adlı arkadaşımızın bebeği utku için ben yasin okumayı düşünüyrum kumak isteyen varsa belli bi sayı kadar okusak rabbim bebeğine şifa versn her insan hasta adayı birbirimize iyi günlerde destek lduğumuz gibi zor günlerimizde de destek oluyruz1 hadi en azından 41 kez yasin okuyalm.hepimizin bebeğinin tam yun zamanları herkes 1 tane ancak okuyabilir bebeklerimizin uyuduğu anda 1 tanec yasin hadi arkadaşlar destek olalım....

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…