çok geçmiş olsun hacercim hepinize.. ayy bizde aynıyız tatlım yaa.. evde bi tek eşim hasta değil o da akşam hapğşurucam hapşuramıyorum diyodu akannehir oğluşun kilosu iyi tatlım maşallah.. utku da hasta olmadığı halde bayram sonu 200 gr vermiş sonra 600 gr almıştı.. değişiyo o.. hiç dert etme.. fazlasıylaalır annesi.. ve de sana da kocamanından maşallah.. kışlıklarını ağız tadıylayersiniz inş..ben bu yıl salça ve tarhanadan yırttım :)) salça kaynanamdan tarhana annemden.. ama tabi turşu,reçel,komposto ve dondurucuya fasulye,bamya,biber,domates bişiyler attım bende :)merhabalar hanımlar nasılsınız bizde hastayız yaa hemde ailecek yusufta yasinde bende oğlum 8500 den 8300 e inmiş yemek yemiyor süt yemiyor ne ypcam hiç bilmiyorum zaten ateşi düşürene kadar mahvoldum göz nezlesi olmuştu gzlerinden şıpır şıpır yaş akıyodu neyse biraz düzeldi ohh çok şükür
bu arada kışlık malzemelerimde hazır domates biber salçalarımı yaptım konserveler hazır kurutmalar turşular peynir hazır sadece yeşil zeytinim kaldı onuda yapsam tarhanada malesef hazır alcam reçellerimide bu hafta yapacam
geçmişi malesef okuyakmıyorum hasta bebelere şifa annelerine akıl versin derdi filiz demi bende öle deyim
biz aşı olduk geldik kimseler yazmamış
ben yazaym bari kilmuz 10 kilo 500 gram.boyumuz 72 cmmaşallah.....
ebe çk iyi bakmışsın sende dal gibi lmuşsun çk mu yruyo dedi yk dedim ne dalılülülülülülü.daha kil vermem lazım.oğlum baya ağladı ama şimdi iyi.çorbalarını 2 günlük yapabilirsin dedi ebemiz.kilosu zaten iyi dedi hatta bazı günler hiç çorbada vermeyebilirsin kilosu iyi olduğu için dedi.ama yoğurt verirsn öyle zamanlarda dedi sende yorulmazsn böylelikle dedi.havuç suyu vercem dedim iyi olur dedi katı meyva sıkacağı almıştım geçen yıl şimdi ondan yapıcam.he birde meyvasını artı sadece cam rendeden geçircem ben sadece suyunu veriyodm artık posa halinde verebilrm.bizden den bu kadar şimdilik hade bye
selam tatlı annişlerrrr.
beni biliyosunuz pek giremiyorum.
face sadece.o da kolayıma geliyo.
defne altı aylık oldu.kilosu bana göre çook.
10.100 gr ama boyu uzun 74 cm.doktor anne sütü aldırıyorsa kilo sorun olmaz dedi.
hasta olan bebiş ve anne varsa geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum.
ben sebze çorbasına ıspanak koyuyorum 1 haftadır fln.. hemen 1 yaprakçık yetiyo zaten.. blendırda kullanmıyorum.. tel süzgeçten geçiriyorum.. bende sadece havuç,elma gibi katı besinleri sıkmak için kullanıyorum mecburen..heeeeeeeee kızlar siz ıspanağa başladınızmı ben haftaya yapıcm bu hafta maydnz ekledm havuç,patates ve kabağa 1 tatlı kaşığıda z.yağı.....
birde b,işey diycem ek gıda tpiğine yazcaktm gerçi bunları blendır yiyeceklern vitaminini alıy sanırım çğunluğunuz kullanıyo ben meyva sıkıcam mesela mecburen havucun suyunu çıkarmak için kullanıcam bunun dışında kullanmyrm birde bulaşık makinasında yıkandıktan snra kuzularınızn kullandığı tabak çanak kaşık v.s yi tekrar durulayan var mı?ben kimyasal kalır diye duruluyrum tekrar dolayısıyla evde işim hiç bitmiyr
kızlar sizin güzel haberlerinizi aldıkça ben mutlu oluyorum ama malesef benim oğluş çok hasta dalagında büyüme böbrekleri çalışmıyor kronik akciger yetmezligi v.s dogumda kücücük bir enfeksiyon minicik bedenini mahfetti birden rahatsızlandı kücük tuvaletini yapamıyordu şüphelendim ve doktor acı gerçegi söyledi iki böbregide iflas etmiş minik bebegimin oysaki okadar saglıklıydıki rabbimin imtihanı dün diyalize girdi minik bedeni diyalizden sonra eve getirdigimde nefes alamadı hava maskesini taktım fayda etmiyordu morarmaya başladı hemen acile getirdik annemle eşimde askerde daha söyleyemedim rahatsızlıgını okadar çaresizimki heran bişi olacak diye aklım çıkıyor bide hamileyim ikizlerime :S çok zor durumdayım sizden dualarınızı istiyorum yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
sağlun hatunlar....
fundacm benim içinde ğlnın kilsu fazla ama bya göre iyi diyolar,birde anne sütü alıysa sıkıntı ykmuş
benim oğlan yumurta yemiyduya gerçi bende öghhhhhhhhhh yapınca ısrar etmiydm ebemz 1 ay snra tekrar ver dedi ben kadar beklemem ama veririm yinede.mesela dedi ıspanak yiyeceği gün vermezsn dedi.
heeeeeeeee kızlar siz ıspanağa başladınızmı ben haftaya yapıcm bu hafta maydnz ekledm havuç,patates ve kabağa 1 tatlı kaşığıda z.yağı.....
birde b,işey diycem ek gıda tpiğine yazcaktm gerçi bunları blendır yiyeceklern vitaminini alıy sanırım çğunluğunuz kullanıyo ben meyva sıkıcam mesela mecburen havucun suyunu çıkarmak için kullanıcam bunun dışında kullanmyrm birde bulaşık makinasında yıkandıktan snra kuzularınızn kullandığı tabak çanak kaşık v.s yi tekrar durulayan var mı?ben kimyasal kalır diye duruluyrum tekrar dolayısıyla evde işim hiç bitmiyr
hayriyeciğim tariflerin süper biraz baktm çk ta besleyici ben yapamıyrum ama ğlanın zaten kilsu iyi ya cesaret edemiyrum maşallah göktuğuma
kızlar sizin güzel haberlerinizi aldıkça ben mutlu oluyorum ama malesef benim oğluş çok hasta dalagında büyüme böbrekleri çalışmıyor kronik akciger yetmezligi v.s dogumda kücücük bir enfeksiyon minicik bedenini mahfetti birden rahatsızlandı kücük tuvaletini yapamıyordu şüphelendim ve doktor acı gerçegi söyledi iki böbregide iflas etmiş minik bebegimin oysaki okadar saglıklıydıki rabbimin imtihanı dün diyalize girdi minik bedeni diyalizden sonra eve getirdigimde nefes alamadı hava maskesini taktım fayda etmiyordu morarmaya başladı hemen acile getirdik annemle eşimde askerde daha söyleyemedim rahatsızlıgını okadar çaresizimki heran bişi olacak diye aklım çıkıyor bide hamileyim ikizlerime :S çok zor durumdayım sizden dualarınızı istiyorum yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
günaydın.....
bi hevesle açtım sayfayı ama msjı gördüğümde çk üzüldüm canım rabbbim yavrunun şifasını versin dua edicem nun için çk üzüldm inan....
hayriyeciğim tariflerini deneyeyim o zaman.ben kilsu iyi diye mama falan vermiyrum biliysun sebzesini meyvasını yğurtunu yiyo zaten ama tariflerini deneyeceğm tatlım.sağol
dünürcm asya durunun kuzenimi hasta lan.çok geçmiş olsun ya offfffffff
bugün itibarıyla bezde 4+ ya geçtm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?