Kızlar merhabalar mesai başladı benim evde çizmeye devam artık buralardayım canlarım:)
kaan babaanneyle cebelleşiyo kim kimi oyalıyo ben bilmiyom:))))))
hep derdim ki herşeyini sürekli yıkayacam temiz tutacam nerdeeeee oyuncaklarını bile yıkamakaya vaktim kalmıyo çoğu zaman:) neyse canımmm azıcık mikroba da ihtiyaçları var:))
kaan babaanneyle cebelleşiyo kim kimi oyalıyo ben bilmiyom:))))))
işte geldim burdayım:) artık buralardayım canımcım bir türlü görüşemedik bende özledim valla.slm hatunlar...
bu arada gecmişe bi göz attım da hacercim çok gecmiş olsun tatlım...allah şifa versin....
fundacım;maşallah benim tonbişime allah nazardan sakınsın ....
tubişim daha sık gel olmazmı bende cok özledim seni...
geldim cicim kaptan kaan acayip huzursuz olmayan dişler yüzünden:) gizoşumu öp yerime:)ooo tuğbişim gel artık senide kaptan kaanımıda ösledim canım benim sık sık uğra yeni işinde hayırlı olsun tatlısı
maşallah göktuşumaaa:) tatlım valla ben makineden çıkarıp kullanıyom kaşık tabak falan bir tek biberonlarını ve mama kaışklarını 2-3 günde bir sterilizatöre atıyorum. artık 6 aylık oldu bizimle aynı şartlara yavaş yavaş gelmesi lazım. birde dediğin gibi mutfakta çok vakit geçiyo sebzesi meyvesi çorbası muhallebisi derken..sağlun hatunlar....
fundacm benim içinde ğlnın kilsu fazla ama bya göre iyi diyolar,birde anne sütü alıysa sıkıntı ykmuş
benim oğlan yumurta yemiyduya gerçi bende öghhhhhhhhhh yapınca ısrar etmiydm ebemz 1 ay snra tekrar ver dedi ben kadar beklemem ama veririm yinede.mesela dedi ıspanak yiyeceği gün vermezsn dedi.
heeeeeeeee kızlar siz ıspanağa başladınızmı ben haftaya yapıcm bu hafta maydnz ekledm havuç,patates ve kabağa 1 tatlı kaşığıda z.yağı.....
birde b,işey diycem ek gıda tpiğine yazcaktm gerçi bunları blendır yiyeceklern vitaminini alıy sanırım çğunluğunuz kullanıyo ben meyva sıkıcam mesela mecburen havucun suyunu çıkarmak için kullanıcam bunun dışında kullanmyrm birde bulaşık makinasında yıkandıktan snra kuzularınızn kullandığı tabak çanak kaşık v.s yi tekrar durulayan var mı?ben kimyasal kalır diye duruluyrum tekrar dolayısıyla evde işim hiç bitmiyr
hayriyeciğim tariflerin süper biraz baktm çk ta besleyici ben yapamıyrum ama ğlanın zaten kilsu iyi ya cesaret edemiyrum maşallah göktuğuma
hep derdim ki herşeyini sürekli yıkayacam temiz tutacam nerdeeeee oyuncaklarını bile yıkamakaya vaktim kalmıyo çoğu zaman:) neyse canımmm azıcık mikroba da ihtiyaçları var:))
canım çok çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm acil şifalar diliyorum oğluna. eşinde askerdeymiş birde yoldaki ikizler allah kolaylık versin sana yapabileceğim bir şey olursa seve seve elimden geleni yaparım tatlım..kızlar sizin güzel haberlerinizi aldıkça ben mutlu oluyorum ama malesef benim oğluş çok hasta dalagında büyüme böbrekleri çalışmıyor kronik akciger yetmezligi v.s dogumda kücücük bir enfeksiyon minicik bedenini mahfetti birden rahatsızlandı kücük tuvaletini yapamıyordu şüphelendim ve doktor acı gerçegi söyledi iki böbregide iflas etmiş minik bebegimin oysaki okadar saglıklıydıki rabbimin imtihanı dün diyalize girdi minik bedeni diyalizden sonra eve getirdigimde nefes alamadı hava maskesini taktım fayda etmiyordu morarmaya başladı hemen acile getirdik annemle eşimde askerde daha söyleyemedim rahatsızlıgını okadar çaresizimki heran bişi olacak diye aklım çıkıyor bide hamileyim ikizlerime :S çok zor durumdayım sizden dualarınızı istiyorum yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
utkuşumaaa çoooookkk geçmiş olsun demişmiydim refişim? O KUŞ AĞZINDAN öpüyorum utkuşumu. eda sultan da şöyylee bir tatil yapsın valla sefası olsun:)günaydın kızlar.. herkese iyi günler..
utku nun hırıltısı daha iyi gibi saki..dün hiç kusmadı da diyebilirim.. ateşinin olmaması sevindirici bir durum zaten en azından.. bugün 3.gün.. şurubumuzu bugünde kullanıp yarın ara vericez.. sonra bi 3 gün daha ve salı günü kontrole.. inşallah o güne kadar tamamen iyileşicek oğlum...
bursa halaa çoooook yağmurlu... hiç dinmedi... Allah'ın rahmeti yağsın tabi de eda okula bu yıl okul yakın diye yürüyerek gidip geliyo aklım onda... yoksa yağmur berekettir yağsın tabi..
geçmiş pek birikmiyo bakıyorumda.. demekki yalnız değilim... kk ne fırsat bulamayanlar çok demekki...