2010 Nisan Anneleri

Kızlar merhabalar mesai başladı benim evde çizmeye devam artık buralardayım canlarım:)
kaan babaanneyle cebelleşiyo kim kimi oyalıyo ben bilmiyom:))))))

işte geldim burdayım:) artık buralardayım canımcım bir türlü görüşemedik bende özledim valla.
ooo tuğbişim gel artık senide kaptan kaanımıda ösledim canım benim sık sık uğra yeni işinde hayırlı olsun tatlısı
geldim cicim kaptan kaan acayip huzursuz olmayan dişler yüzünden:) gizoşumu öp yerime:)
maşallah göktuşumaaa:) tatlım valla ben makineden çıkarıp kullanıyom kaşık tabak falan bir tek biberonlarını ve mama kaışklarını 2-3 günde bir sterilizatöre atıyorum. artık 6 aylık oldu bizimle aynı şartlara yavaş yavaş gelmesi lazım. birde dediğin gibi mutfakta çok vakit geçiyo sebzesi meyvesi çorbası muhallebisi derken..

hep derdim ki herşeyini sürekli yıkayacam temiz tutacam nerdeeeee oyuncaklarını bile yıkamakaya vaktim kalmıyo çoğu zaman:)
neyse canımmm azıcık mikroba da ihtiyaçları var:))

canım çok çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm acil şifalar diliyorum oğluna. eşinde askerdeymiş birde yoldaki ikizler allah kolaylık versin sana yapabileceğim bir şey olursa seve seve elimden geleni yaparım tatlım..

utkuşumaaa çoooookkk geçmiş olsun demişmiydim refişim? O KUŞ AĞZINDAN öpüyorum utkuşumu. eda sultan da şöyylee bir tatil yapsın valla sefası olsun:)

fundam ne ii düşünmüşsün canım..bu gece de perşembe ii olur ben okuyacam seve seve ..tüm dualarım utku bebekle..

merhaba kızlarr
bu akşam istanbula gidiyorum az önce otobüs saatlerine bakmak için açtım pc yi sizede bi hoşçakalın diyeyim dedim
aslında yarın eşim götürecekti ama o kalmayacaktı bende o zaman sen gelme biz bu akşam otobüsle gidelim dedim eşimde sağolsun tamam dedi sanırım haftabaşı döneriz

umudumsun bebeğim az önce bu sayfada gördüm rabbim acil şifalar versin bebeğine çok üzüldüm inşallah düzelir bir an önce kuzum.
fundacım çok güzel düşünmüşsün canım bende okurum. bildiğim kadarıyla bu tarz dualarda herkes sadece 1 tane okuyabiliyor eğer daha fazla okuyabiliyorsak okurum tabiki

jalecm bende bilmiyrum ne kadar kunur ama ben 1 tane kudm ne olsa kalabalığz face de yazdm ki genelde raya giren daha fazla.1 tane kumak çok vakit almaz ben 1 tane kuyalm derim tabi isteyen....bugün na yarın bize rabbim vermesin hiçbirine çok üzüldm yaaaa...rabbim evlatlarımızla sınamasn bizi Allahım yardım et:Saruboceq:

tuğbacm ben hep duruluyrm ewvwet yarı zamanım mutfakta geçiyr oyuncaklarını günlük yıkamıyrum ama çluk çcuk gelipte yere atınca yada halıya değdiyse yıkıyorm.bana çok pimpiriklisin diyolar bazende mikrbada alışsn diye yıkamrum ama bu nadir oluyr.....

ay canım walla yedm sensiz tarhanaları anam ne çekmşti canım haftada 3 kere yapıodum eşimde napsn benle yiyodu tam kış çorbası ya biz satın alıyorz temiz yapan birisinden bu yıl da gelecek inşallah 4 gözle bekliyorum

valla cannım ben oyuncakları haftada bir yıkamaya çalışıyom ama halıya düşeni alıp o an yıkamıyom
bencede dış dünya kirli ve alışmaları lazım normal boyutlarda temizlik yeterli bana göre.
Afiyet olsun tatlım tarhanalar yarasın sana da göktuşada:)

bı sebebı vardır hatırlamakta zorlanıyorum ek gıdadamı sana yazdıydım acaba
bıberona alısıksa zor olur y senle ayrı göruselım msn den fılan arkadasın bebesıde yemıyodu azcık tecrubelerımden sımdı yıyomus annesı korkuyodu yedırmeye masallah ıyı yıyomus özelden at msn
belkı yardımım dokunur

ben okadar sık yıkamıyorum fazla gelen gıden yok ya kendı mıkrobumuzla ıdare edıyoz

slm kızlar atık pek giremiyorum buraya faceden fırsat kalmıyo:)
slm veriyim dedim hasta bebişimiz varmış allah acil şifa versin
bende melisi aşıya getirdim bugün kilomuz falan iyi çıktı
artık emmiyor sadece arada sağıp veriyorum anne sütünü ama ek gıdaları çorbaları falan güzel yiyor idare edicez artık böyle umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizi..

ben okadar sık yıkamıyorum fazla gelen gıden yok ya kendı mıkrobumuzla ıdare edıyoz
:roflol: :roflol:biz dışardan da mikrop ithal ediyoz cicimdelikafadulden

maşallah melise canım anne sütünü reddetmese iyi olurmuş kaan bıraktı tamamen 2 ay oldu yaramaz sıpalar neyse kısmetleri o kadarmış canları sağ olsunopuyorumnanaktan

merhabalar çok uzun zamandır giremedim nete.okullar açıldı ve işe başladık malum.ama işe başladığımdam beri oğlum 1 gr bile kilo almamış .çok moralim bozuldu.dr ek gıdalara başlıyoruz dedi.umarım toparlar

evet öyle bunada şükür o kadar emdiler en azından..

canım sen çalışırken kim bakıyo ufaklığa? Birde nasıl besleniyordu ki kilo almamış? Yani sadece anne sütümü yoksa mama da yiyomuydu?
Ek gıdada günde 1-2 öğün kaşık maması verirsen çok rahat toparlar tatlım bence.

oğluma bakıcı bakıyo ben yokken.anne sütü ve mama veriyoduk ama almamış kilo.umarım toparlar bi an önce

maşallah oğluşa fundacım. bu arada ben çıktıktan sonra illaki duruluyorum ama oyuncaklara pek dikkat etmiyorum

canım allah acil şifalar versin inşallah Rabbim sizlere bağışlasın dualarımız seninle minik ikizlerini de düşün canım allah yardımcınız olsun inşallah

oğluma bakıcı bakıyo ben yokken.anne sütü ve mama veriyoduk ama almamış kilo.umarım toparlar bi an önce

canım benimki de 4 ten 5. aya geçerken hiç almamıştı ek gıda olayına hızlı girdim galiba 3 haftada 600 gr almış tavsiye ederim ben 4 öğün veriyorum. kahvaltı çorba meyve\yoğurt ve gece maması

belkı cok hareketlıdır ondan almamıstır hemen moralını bozma acaba bakıcı ögunmu atlıyorkı yedıremıyorda yıyormu dıyo
neyse duzelır ınsallah

tugba tarhan kızdınmı yoksa bana
ıthal mıkroplardan koruyun kendınızı
ya bıze cocuk gelmıyo anlamında söledım yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar sızın bebeklerınız hıc bısey yapmıyomu nıye yazmıyosunuz
bebegım neler yapabılıyoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım, kendime gelemedim resmen okuyunca, bebişin iyi diye biliyorduk. Hala pek kendimdede değilim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Utku ins iyileşecek canım, sen ona öyle iyi bakacaksınki. İkizlerin ve Utku kocaman bir aile olarak çok mutlu yaşayacaksınız.
Minicik bir melek hasta dualarım hep seninle. Rabbim onu korusun. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…