2010 Nisan Anneleri

canım çok üzüldüm yavruna ya allah şifalar versin inş en kısa zamanda düzelir bebeklerinide sağlıkla kucağina alırsın inş

uzun bir aradan sonra merhabalar hepinize
umudumsun bebeğim ne diyeceğimi bilemedim Allah acil şifalar versin inşallah düzlüğe çıkarsın çok zor bir durum

ncelikle herkese merhabalar biz ileştik çok şükür yaa ayy ne günlerdi öyle ayy kış geldi buralara resmen yaa birden soğudu hertaraf evi serdim kışlıkları çıkardım ayy yasinimin kışlık kıyafeti iç kalmamış yaa hepsi küçülmüş hiç giydirmediklerim bile küçük çarşıdan almam lazım tulum badi falan orlon işi çok yelek süveter hırka kazak v.s. ablalrım sağolsun yapmışlar
aa gözümden kaçmış kız ben daha görmedim ek gıd topiğine aaaa görmemişim yaa ee yene yeni ek gıdaya geçiyom yaa ondandır
canım çok üzüldüm fundanın dediği gibi yasin hatmi yapalım inşallah bebeğin ileşir canım allah hayırlı şifalar versin çok üzüldüm anlatamam sağlıklı doğum nasip etsin aynı zamanda ayy ne zor bide eşin askermiş allahım yar ve yardımcın olsun
ohh ne güzel devam devam yazık yaa :):) canım kilo konusuna gelince he yaa bizi manken yapmaya çaılşıyor bu doktorlar yaa ama biraz fazlam var yaa 70 olsam ne güzel olur yaa şöyle bi azim gelmediki yaa basen gitse yeter

çok ii düşünmüşsün canım bende okuyayım yarın inşallah sana mesaj atarım olmazsa kaçtane okuduğumu

bizden şimdilik bu kadar yarında giremem sanırım çarşıya giderim ciciler alırım oğluma artık sonradan hep açacam pc yi ohh her işim bitti her yer temiz düzenli ohh mis gibi darısı yapmak isteyipte tapamayanların başına

bizde pazar günü kızıma 6 aylık kınası yakıcaz
dişde çıkarsaydı hediğinide yapsaydım iyi olacaktı ama onuda sonra yapıp dağıtırım artık
pazarteside aşımız var inşallah canı çok yanmaz meleğimin
ben kızıma şu an için çeyrek armutu çatalla ezip içine 2 tane cicibebe koyup veriyorum, bazen elma rendeliyorum sade veriyorum bisküvisiz
mükemmel yaptığım yoğurtlarım tutmamaya başladı o yüzden yoğurdu birkaç kez verebildim bugün markette keçi sütü aradım ama bitmiş bende günlük süt aldım onu mayalıcam inşallah severek yer diğerini içine bebe bisküvisi koymadan yediremedim çünkü

bu arada umudumsun bebeğime acil şifalar dilemiştim diğer hasta bebiş ve annelerede Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
bende gribim yine inşallah bebeğime geçmez

aaa süper ben kk faceye yazdım ama kimse bilmiyormuş altı ay kınası...
ne olur yapınca fotolarıda ee face ye olurmu merakla bekliourm...

kızlar ilk kez yaptığım yoğurt tam bizm ydiğimiz yoğurt kıvmında tutdu....
nurturiada yasemin söledi...
formül süt ile mayalayabilirsin diye...
denedim bu gun...
ve akşam baktım kaskatı yoğurt olmuş....
yalnızca tadını merak ediyourm kuzi yıycekmi diye....
ben biberona mayaladım...ölçüsü varı yanlış olmasın diye...
240 ml. su
9 kaşık (mamanın özel kaşığı ile) mama
bir yemek kaşığındn az yoğurt mayası....

yavyummmmmmmmm
bunları mama yaptıktan sonra baska kaba bosaltsaydında ayı ölcude olurdu ınsallah severde yarasın kuzeye

herkeze günaydın..donuyoz burda valla işyerinin merkezi sistem kaloriferleri hala yanmadı..kar yağmadan yakmaz biizm cimri patronlar dün akşam oğlumu almaya gittiğimde burnu alnına kadar yan yana 4 çizgi şeklinde çizilmişti.şok oldum okadar aradıom görümcem tlf da sölemedi bana gidince gördüm güya kızının bebeğinin üzerine kafasını koymuş kızı da bebeği sert çekince bebekte ki her neyse artık yüzünü çizmiş ama pek ağlamamış filan.suratımı astım.dikkatli olmak lazım daha kötüsüde olabilirdi dedim annemde nie bu çocuğa bişi olmuyo dedim.eve geldim üstünü değişt,rcem bi baktım ki yanlış bez bağlama sonucu poyrazın beli kıçı karnına kadar su içinde çişi dışarı taşmış kimbilir ne kadar öle su içinde durdu paşam yaa öle kızdım öle sinirlendim ki.bigünde başımıza bişi gelmesin ya oğlum ordayken resmen kahroldum oturdum ağladım oğluma üşüdümü karnı ağırdımı hasta olacakmı diye.babası geldi çiş olayını anlatmadım ama burnunu görünce hemen ablasını aradı sordu önce sonra kızdı ..aman ne fayda ki nie aradın dedim.oğlumu güzelce sımsıcak banyo yaptırıp uyuttum.hala moralim pek ii değil..

günaydın kızlar nasılsınız? Nisan ateş yaptı gece, şimide çok huysuz hiç durmuyor dişler keyfini kaçırdı çocuğun. birde bursa yine yağmurlu kızımda benim gibi yazı seviyor ona da keyfimiz kaçık

günaydın canım sorumsuz bide hala olucak deli oluyorum böyle şeylere.

GUNAYDN KIZLR
hayrişim...
valla ne denir bilmiyorum ki...
offf bıraksam bir dert bırakmazsan ayrı...
dun benim bebeğimide görümcemin cadı kızı oyuncak etti resen daha 6 yasında velet ama ne laf anlıyor ne baska bişi...mıncırdı kucağına aldı neler neler gözümün içine bakarak yapıyo annesi ses etmiyo ben yanındayım falan diyo....
off kocam da tv izliyo tık yok...
kayınpederim ağzına şap şap vurarak sevince patladım ayy dedim yeter sesini çıkarmıyor çocuk diye yapmadığınız kalmadı dedim,ne dese beyenirsin o rahatsız olsa ağlardı hoşuna gidiyor
evet benim oğlumda hiç ağlama sıkılma tepkisi yok marketdeki kasiyerin kucağında bile saatlere durur ağğlamaz bu kim demez kime cekti bu çocuk böle bilmiyourm...
ama hayriş benim kocam bişi olcak kuzeye ve annesini ablasını arayıp hesap sorcak valla şaka gibi hayatda yapmaz yaparsada ağzının payını alır oturur bir daha kavga çıkar ben yaptırıyorm sanırlar ...
senin kocan iyiymi valla ya....maşallah didim hee

valla özgecim arasada kızsada olan benim çocuğa oldu içim sızladı valla.annem misler gibi bakıo ama çocuğum ne zaman onlara gitse illaki bişi oluverio eşim dediki annenden başkasını istemiorum artık..bakmasın el dahi sürmesin oğluma..seninkilerde başka bi cinsten ayol.çocuğun ağzına vurarak sevmekte neyin nesi bu nasıl bi sevgi göstergesi yaa.ben öpmeye kıyamıorum ..offff hepsi ayrı dert..anne olmak ne kadar zor ya her açıdan..özge yoğurdun tadına baktınmı canım nasıl oldu bende denesem bi..

MERHABALARRR KIZLARRR NASILSINIZ?

hayrişim
annenin işleri bir an önce biter de poyraz eski düzenine döner inşallah el kadar çocuğa sahip çıkamayan insanlardan kurtarır seni tatlımm. eşini de takdir ettim maşallah çoğu erkek yapmaz bunu.

özgecim
kuzeyin çok haşin bir dedesi varmış bazı insanlar böyle özünde kaba oluyolar canım. yoğurdunuda afiyetle yesin kuzeyim:)

rüzgaryağmur
canım nisan hanıma geçmiş olsun kaan da çok huysuz dişlerden ötürü şimdilik ateşimiz çıkmadı ama uykusunda bile ağlıyo.

sağol tubacım.annem nihayet teyzemi yolcu etti bundan sonra tek işi poyraz benim de içim rahat

ay kıyamama sana ya allah meleklerimizi korusun bizimde babane ve hala bakıyo o kadar hazırlıyorum mamalarını neden yemedi diorum aa unuttuk diolar akşam bi gidiyorum ince bi battaniye üzerinde yerde zaten işe başladığımın ikinci günü bi telefon emirin ateşi 38.7 burnu akıyoı dra gidiyolar bide öğrendim bir gün önce dedesiyle markete gitmiş soğukta kilotlu çorabı giymeden amannnn ana gibi yar varmı öle işte allah sabır versin bişzee bolcaaaa

hayrişçim yapacak bi şey yok. mecbur kalınca katlanıyoruz. ösge kızzz bunların geldiği yerde eğitimi bööle veriyolar galiba benim oğlanada her türlü baskı ve zulüm yapılıyooo o hala ayağımı tutayım, elimi ağzıma sokayım derdinde. cins yaaa...

slm kızlar gizoş artık yavaş yavaş alışıyo sanırım sebzeye oleyyyy yaa ne mutlu oldum ama aç bıraktım açççç ohhh şükürler olsun şimdide yeşil fasulye domates azıcık patates ve havucu pişiyo uyanacak şimdi bakalım bunuda yiyecekmi:))

tünaydın
hayriyecği çk üzüldm tatlım ya inanın içi gdyo çcuğunu öyle görünce...ohh anneciğininde işleri bitmiş artık sadece annanesi bakack poyrazıma.....yaşasınnnnnn

dünürcğm çok sevndm tatlım bende bugün ıspanak mı denesem diyrum.kızlar çrbalrı günlük mü yapısunuz?bizim ebemz 2 günde 1 yap dedi.ama ben yinede günlük yapırm.özellikle yeşillikleri günlük yapmak gerek

sağol tubacım.annem nihayet teyzemi yolcu etti bundan sonra tek işi poyraz benim de içim rahat
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt poyrazzz kurtuldduuu darısı kaanın başına:))))
unutmuşlarmııııııııııııı ohaaa artık yazıklar olsun bir torunun karnını doyuramayan insanlar da var demekkii:umursamaz: :umursamaz:
afiyetler olsun yarasın gizoşumaaaaaazemuszemus
canım ben bugüne kadar havuç,patates, kabak biber, bezelye gibi dayanıklı sebzelerden yaptım hep sebze pürelerini, çorbada tarhana,şehriye,yoğurt çorbası... o yüzden miktarına göre kalırsa ertesi güne veriyorum. ama bu hafta brokoli ve ıspanak eklicem onları mecbur günlük vericem bekletmemek lazımmış dediğin gibi..

sa kızlar maşallah ne güzel ben aylardır gelemiyorum.kızlar biber ve domates 8-9. aydan sonra dedi bizim doktorumuz.ben salçalı acılı domates biberli yumurta beyazı süt kesinlikle vermiyorum.yoğurtu kendim yapıyorum.doktor dediki sebzeleri haşla suyuna irmikle yap.bugün denedim.birisi tereyağı çok faydalı un çorbası yap dedi dünde onu yaptım.sütüm azaldı günde 3 öğün çorba.ha birde tavuk koyuyorum 1/2 ceviz büyüklüğünde.günde 2 ara öğünde yoğurt veriyorum.birde demiri vermek için meyve püresi ama onu unutuyorum.erken uyuyor yada sürekli emmek isteyince demiri veremiyorum.Allah (c.c.) hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…