tünaydın
hayriyecği çk üzüldm tatlım ya inanın içi gdyo çcuğunu öyle görünce...ohh anneciğininde işleri bitmiş artık sadece annanesi bakack poyrazıma.....yaşasınnnnnn
dünürcğm çok sevndm tatlım bende bugün ıspanak mı denesem diyrum.kızlar çrbalrı günlük mü yapısunuz?bizim ebemz 2 günde 1 yap dedi.ama ben yinede günlük yapırm.özellikle yeşillikleri günlük yapmak gerek
sa kızlar maşallah ne güzel ben aylardır gelemiyorum.kızlar biber ve domates 8-9. aydan sonra dedi bizim doktorumuz.ben salçalı acılı domates biberli yumurta beyazı süt kesinlikle vermiyorum.yoğurtu kendim yapıyorum.doktor dediki sebzeleri haşla suyuna irmikle yap.bugün denedim.birisi tereyağı çok faydalı un çorbası yap dedi dünde onu yaptım.sütüm azaldı günde 3 öğün çorba.ha birde tavuk koyuyorum 1/2 ceviz büyüklüğünde.günde 2 ara öğünde yoğurt veriyorum.birde demiri vermek için meyve püresi ama onu unutuyorum.erken uyuyor yada sürekli emmek isteyince demiri veremiyorum.Allah (c.c.) hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
ay kıyamama sana ya allah meleklerimizi korusun bizimde babane ve hala bakıyo o kadar hazırlıyorum mamalarını neden yemedi diorum aa unuttuk diolar akşam bi gidiyorum ince bi battaniye üzerinde yerde zaten işe başladığımın ikinci günü bi telefon emirin ateşi 38.7 burnu akıyoı dra gidiyolar bide öğrendim bir gün önce dedesiyle markete gitmiş soğukta kilotlu çorabı giymeden amannnn ana gibi yar varmı öle işte allah sabır versin bişzee bolcaaaa
hayrişçim yapacak bi şey yok. mecbur kalınca katlanıyoruz. ösge kızzz bunların geldiği yerde eğitimi bööle veriyolar galiba benim oğlanada her türlü baskı ve zulüm yapılıyooo o hala ayağımı tutayım, elimi ağzıma sokayım derdinde. cins yaaa...
ohhhh cok sukur gözun aydınsağol tubacım.annem nihayet teyzemi yolcu etti bundan sonra tek işi poyraz benim de içim rahat
el elın esegını turku cagırarak araray kıyamama sana ya allah meleklerimizi korusun bizimde babane ve hala bakıyo o kadar hazırlıyorum mamalarını neden yemedi diorum aa unuttuk diolar akşam bi gidiyorum ince bi battaniye üzerinde yerde zaten işe başladığımın ikinci günü bi telefon emirin ateşi 38.7 burnu akıyoı dra gidiyolar bide öğrendim bir gün önce dedesiyle markete gitmiş soğukta kilotlu çorabı giymeden amannnn ana gibi yar varmı öle işte allah sabır versin bişzee bolcaaaa
yer annesı yer ac olunca yerslm kızlar gizoş artık yavaş yavaş alışıyo sanırım sebzeye oleyyyy yaa ne mutlu oldum ama aç bıraktım açççç ohhh şükürler olsun şimdide yeşil fasulye domates azıcık patates ve havucu pişiyo uyanacak şimdi bakalım bunuda yiyecekmi:))
2 -3 ayva yapragını cezveye koymeltemmmmmmmm ayva yaprağı nasıl hazırlancak kaç yaprak ne kadar su katıcam yazarmısın?
kızlar hepinizden Allah razı olsun birkaç arkadaş yasin hatmi yapalım demiş inanın okadar sevindimki beni ve oğluşu düşünmeniz bir nebze olsun sevindirdi bugün diyalize girdi gene oğlum ama doktor kalbinde üfürüm ve büyüme oldugunuda söyledi aletli periton katateri ile diyalize girmeye başladı evde bugünden itibaren her belirli saatlerde doktor ve hemşire eve gelecek diyalize baglayacaklar çok zor durum eşimede bugün söyledik oğluşun çok hasta oldugunu yarın evimize gelecek komutanı akrabamız oldugu için izin verdi askerim telefonda nasıl agladı bilseniz dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım
kızlar hepinizden Allah razı olsun birkaç arkadaş yasin hatmi yapalım demiş inanın okadar sevindimki beni ve oğluşu düşünmeniz bir nebze olsun sevindirdi bugün diyalize girdi gene oğlum ama doktor kalbinde üfürüm ve büyüme oldugunuda söyledi aletli periton katateri ile diyalize girmeye başladı evde bugünden itibaren her belirli saatlerde doktor ve hemşire eve gelecek diyalize baglayacaklar çok zor durum eşimede bugün söyledik oğluşun çok hasta oldugunu yarın evimize gelecek komutanı akrabamız oldugu için izin verdi askerim telefonda nasıl agladı bilseniz dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım
hayrıscım cok üzüldüm canım ya bu nası bı ilgisizliktir.neysekı artık annen bakabılecekmıs.allahım akıl fıkır versın ne dıyeyım.
özgecım sızınkılerde ayrı alem.ama yok bunlaırn hepsı böle.bız sevmeye kıyamazken harpuş hurpus edıyolar ya.en kızdıgımsa şapur şupur öpmeye kalkanlar ....nası sinir oluyorum anlatam ulan öpülmez ıste bebek öpülmez öle ben öpemıyorum daha.ay cinlerım tepeme cıktı.dıyorumkı hep bıran önce büyüde oğlum gıtme kımsenın kucagına.
kızlar hepinizden allah razı olsun birkaç arkadaş yasin hatmi yapalım demiş inanın okadar sevindimki beni ve oğluşu düşünmeniz bir nebze olsun sevindirdi bugün diyalize girdi gene oğlum ama doktor kalbinde üfürüm ve büyüme oldugunuda söyledi aletli periton katateri ile diyalize girmeye başladı evde bugünden itibaren her belirli saatlerde doktor ve hemşire eve gelecek diyalize baglayacaklar çok zor durum eşimede bugün söyledik oğluşun çok hasta oldugunu yarın evimize gelecek komutanı akrabamız oldugu için izin verdi askerim telefonda nasıl agladı bilseniz dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım
herkeze günaydın..donuyoz burda valla işyerinin merkezi sistem kaloriferleri hala yanmadı..kar yağmadan yakmaz biizm cimri patronlardün akşam oğlumu almaya gittiğimde burnu alnına kadar yan yana 4 çizgi şeklinde çizilmişti.şok oldum okadar aradıom görümcem tlf da sölemedi bana gidince gördüm güya kızının bebeğinin üzerine kafasını koymuş kızı da bebeği sert çekince bebekte ki her neyse artık yüzünü çizmiş ama pek ağlamamış filan.suratımı astım.dikkatli olmak lazım daha kötüsüde olabilirdi dedim annemde nie bu çocuğa bişi olmuyo dedim.eve geldim üstünü değişt,rcem bi baktım ki yanlış bez bağlama sonucu poyrazın beli kıçı karnına kadar su içinde çişi dışarı taşmış kimbilir ne kadar öle su içinde durdu paşam yaa öle kızdım öle sinirlendim ki.bigünde başımıza bişi gelmesin ya oğlum ordayken resmen kahroldum oturdum ağladım oğluma üşüdümü karnı ağırdımı hasta olacakmı diye.babası geldi çiş olayını anlatmadım ama burnunu görünce hemen ablasını aradı sordu önce sonra kızdı ..aman ne fayda ki nie aradın dedim.oğlumu güzelce sımsıcak banyo yaptırıp uyuttum.hala moralim pek ii değil..
herkeze günaydın..donuyoz burda valla işyerinin merkezi sistem kaloriferleri hala yanmadı..kar yağmadan yakmaz biizm cimri patronlardün akşam oğlumu almaya gittiğimde burnu alnına kadar yan yana 4 çizgi şeklinde çizilmişti.şok oldum okadar aradıom görümcem tlf da sölemedi bana gidince gördüm güya kızının bebeğinin üzerine kafasını koymuş kızı da bebeği sert çekince bebekte ki her neyse artık yüzünü çizmiş ama pek ağlamamış filan.suratımı astım.dikkatli olmak lazım daha kötüsüde olabilirdi dedim annemde nie bu çocuğa bişi olmuyo dedim.eve geldim üstünü değişt,rcem bi baktım ki yanlış bez bağlama sonucu poyrazın beli kıçı karnına kadar su içinde çişi dışarı taşmış kimbilir ne kadar öle su içinde durdu paşam yaa öle kızdım öle sinirlendim ki.bigünde başımıza bişi gelmesin ya oğlum ordayken resmen kahroldum oturdum ağladım oğluma üşüdümü karnı ağırdımı hasta olacakmı diye.babası geldi çiş olayını anlatmadım ama burnunu görünce hemen ablasını aradı sordu önce sonra kızdı ..aman ne fayda ki nie aradın dedim.oğlumu güzelce sımsıcak banyo yaptırıp uyuttum.hala moralim pek ii değil..
slm kızlar gizoş artık yavaş yavaş alışıyo sanırım sebzeye oleyyyy yaa ne mutlu oldum ama aç bıraktım açççç ohhh şükürler olsun şimdide yeşil fasulye domates azıcık patates ve havucu pişiyo uyanacak şimdi bakalım bunuda yiyecekmi:))
sa kızlar maşallah ne güzel ben aylardır gelemiyorum.kızlar biber ve domates 8-9. aydan sonra dedi bizim doktorumuz.ben salçalı acılı domates biberli yumurta beyazı süt kesinlikle vermiyorum.yoğurtu kendim yapıyorum.doktor dediki sebzeleri haşla suyuna irmikle yap.bugün denedim.birisi tereyağı çok faydalı un çorbası yap dedi dünde onu yaptım.sütüm azaldı günde 3 öğün çorba.ha birde tavuk koyuyorum 1/2 ceviz büyüklüğünde.günde 2 ara öğünde yoğurt veriyorum.birde demiri vermek için meyve püresi ama onu unutuyorum.erken uyuyor yada sürekli emmek isteyince demiri veremiyorum.Allah (c.c.) hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
merhabalar çok uzun zamandır giremedim nete.okullar açıldı ve işe başladık malum.ama işe başladığımdam beri oğlum 1 gr bile kilo almamış .çok moralim bozuldu.dr ek gıdalara başlıyoruz dedi.umarım toparlar
iyi akşamlar kızlarr... ananedeyiz biz.. bugün geldik,yarın akşam döneriz sanırım..
utku sebebini anlayamadığım şekilde geldiğimizden beri kusuyo.. yani 4 kez ağız dolusu kustu.. yerde battaniye üstünde yuvarlandığı içinde kustuğu yer battaniye oluyo tabiki.. birkaç kez daha kusarsa gece üstümüze örtünmeye battaniye kalmıcak annemin evde :) kadın geldiğimizden beri makineye birini atıyo birini balkona asıyo.. bu havada kururlar inşallah... ama en önemlisi utku neden kusuyo.. gerçi kusmaya eşlik eden ateş,keyifsizlik fln yok çok şükür.. ve ard arda olmuyo.. beslenme sonrası.. acaba çok mu yedirdim.. bide bugün ek gıda dan sonra hiç durmadı doymadı diye emmek istediği için bide emzirdim ondan mı kustu acaba yaa.. neyse bakalım inş. bi daha olmaz.. iyi geceler şimdiden herkese..
canım yaa aman boşver takma belki çosuk kıskanmıştır yapmıştır ki yapmaması lazım görümcenin mutlaka bakması lazım ama işte bazen umursamaz olabiliyolar ama şunu anlamadım eğer görümcenin çocuğu var ise bez bağlamayı nasıl bilmez yaa yuh yani ben daha 10 yaşında iken yeğenlerimin altını bağlardım yaa yani bu kadar olmaz ne varsa annede var canım en iisi annenin bakması ne emanete resmen hıyanetlik yapıyolar yaa dediğin gibi biz kıyamıyoz ama onların hiçte umurunda değilherkeze günaydın..donuyoz burda valla işyerinin merkezi sistem kaloriferleri hala yanmadı..kar yağmadan yakmaz biizm cimri patronlardün akşam oğlumu almaya gittiğimde burnu alnına kadar yan yana 4 çizgi şeklinde çizilmişti.şok oldum okadar aradıom görümcem tlf da sölemedi bana gidince gördüm güya kızının bebeğinin üzerine kafasını koymuş kızı da bebeği sert çekince bebekte ki her neyse artık yüzünü çizmiş ama pek ağlamamış filan.suratımı astım.dikkatli olmak lazım daha kötüsüde olabilirdi dedim annemde nie bu çocuğa bişi olmuyo dedim.eve geldim üstünü değişt,rcem bi baktım ki yanlış bez bağlama sonucu poyrazın beli kıçı karnına kadar su içinde çişi dışarı taşmış kimbilir ne kadar öle su içinde durdu paşam yaa öle kızdım öle sinirlendim ki.bigünde başımıza bişi gelmesin ya oğlum ordayken resmen kahroldum oturdum ağladım oğluma üşüdümü karnı ağırdımı hasta olacakmı diye.babası geldi çiş olayını anlatmadım ama burnunu görünce hemen ablasını aradı sordu önce sonra kızdı ..aman ne fayda ki nie aradın dedim.oğlumu güzelce sımsıcak banyo yaptırıp uyuttum.hala moralim pek ii değil..
geçmiş olsun canım yaa bu dişler mahvetti zatengünaydın kızlar nasılsınız? Nisan ateş yaptı gece, şimide çok huysuz hiç durmuyor dişler keyfini kaçırdı çocuğun. birde bursa yine yağmurlu kızımda benim gibi yazı seviyor ona da keyfimiz kaçık
ohh maşallah yarasın kuzuşa yesin bende başlayım yavaş yavaş çorba falan pişirmeyeslm kızlar gizoş artık yavaş yavaş alışıyo sanırım sebzeye oleyyyy yaa ne mutlu oldum ama aç bıraktım açççç ohhh şükürler olsun şimdide yeşil fasulye domates azıcık patates ve havucu pişiyo uyanacak şimdi bakalım bunuda yiyecekmi:))
hoşgeldin canım afiyet olsun kuzucua yarasın ama bencede günde 3 öğün çorba fazla bence bir defa yetersa kızlar maşallah ne güzel ben aylardır gelemiyorum.kızlar biber ve domates 8-9. aydan sonra dedi bizim doktorumuz.ben salçalı acılı domates biberli yumurta beyazı süt kesinlikle vermiyorum.yoğurtu kendim yapıyorum.doktor dediki sebzeleri haşla suyuna irmikle yap.bugün denedim.birisi tereyağı çok faydalı un çorbası yap dedi dünde onu yaptım.sütüm azaldı günde 3 öğün çorba.ha birde tavuk koyuyorum 1/2 ceviz büyüklüğünde.günde 2 ara öğünde yoğurt veriyorum.birde demiri vermek için meyve püresi ama onu unutuyorum.erken uyuyor yada sürekli emmek isteyince demiri veremiyorum.Allah (c.c.) hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
allahım tez zamanda acil şifalar versin allahım yardımcın olsunkızlar hepinizden Allah razı olsun birkaç arkadaş yasin hatmi yapalım demiş inanın okadar sevindimki beni ve oğluşu düşünmeniz bir nebze olsun sevindirdi bugün diyalize girdi gene oğlum ama doktor kalbinde üfürüm ve büyüme oldugunuda söyledi aletli periton katateri ile diyalize girmeye başladı evde bugünden itibaren her belirli saatlerde doktor ve hemşire eve gelecek diyalize baglayacaklar çok zor durum eşimede bugün söyledik oğluşun çok hasta oldugunu yarın evimize gelecek komutanı akrabamız oldugu için izin verdi askerim telefonda nasıl agladı bilseniz dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım
geçmiş olsun canım yaa ayy ne zor yaa bu kışta bide yaa kolay gelsin canımkızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
ayy canım yaa utkucuk hastamı olmuş kıyama ben yaa belkide dediğin gibi çok yemiştir ondandır geçmiş olsuniyi akşamlar kızlarr... ananedeyiz biz.. bugün geldik,yarın akşam döneriz sanırım..
utku sebebini anlayamadığım şekilde geldiğimizden beri kusuyo.. yani 4 kez ağız dolusu kustu.. yerde battaniye üstünde yuvarlandığı içinde kustuğu yer battaniye oluyo tabiki.. birkaç kez daha kusarsa gece üstümüze örtünmeye battaniye kalmıcak annemin evde :) kadın geldiğimizden beri makineye birini atıyo birini balkona asıyo.. bu havada kururlar inşallah... ama en önemlisi utku neden kusuyo.. gerçi kusmaya eşlik eden ateş,keyifsizlik fln yok çok şükür.. ve ard arda olmuyo.. beslenme sonrası.. acaba çok mu yedirdim.. bide bugün ek gıda dan sonra hiç durmadı doymadı diye emmek istediği için bide emzirdim ondan mı kustu acaba yaa.. neyse bakalım inş. bi daha olmaz.. iyi geceler şimdiden herkese..
Kızlar, iyi akşamlar
Kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? Artık bir mama sandalyesi alma vaktim geldi. Oğluma nerede nasıl yemek yedireceğim şaşırıyorum. Şimdiye kadar hep emdirince hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum.
canım çok haklısın valla.kolaymı doğurup büyütüyoruz biz bunları herkes özenli olcak tabi.neyse artık ananedeymiş gözünaydın.
kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
canım yaa aman boşver takma belki çosuk kıskanmıştır yapmıştır ki yapmaması lazım görümcenin mutlaka bakması lazım ama işte bazen umursamaz olabiliyolar ama şunu anlamadım eğer görümcenin çocuğu var ise bez bağlamayı nasıl bilmez yaa yuh yani ben daha 10 yaşında iken yeğenlerimin altını bağlardım yaa yani bu kadar olmaz ne varsa annede var canım en iisi annenin bakması ne emanete resmen hıyanetlik yapıyolar yaa dediğin gibi biz kıyamıyoz ama onların hiçte umurunda değil
allah yardımcın olsunkızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
belkı fazla gelmıstır kokmuyosa kutugı sorun yok refıs bosa tatıl ettıler dedıydıniyi akşamlar kızlarr... ananedeyiz biz.. bugün geldik,yarın akşam döneriz sanırım..
ben almadım yastık koyup altına yatarak yedırıyorum oturarak yedırmeyı beceremıyorum benKızlar, iyi akşamlar
Kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? Artık bir mama sandalyesi alma vaktim geldi. Oğluma nerede nasıl yemek yedireceğim şaşırıyorum. Şimdiye kadar hep emdirince hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum.
sağol cnm bi daha umarım bırakmak zorunda kalmam
ben sana dedim nazarlara geleceksin die hayatım bak görüonmu :)) ayy ama çok üzüldüm nasıl altından kalkacaksın canım ya allah kolaylık versin
bende ona şaştım 3 çocuk büyütmüş sözde ama dedim ya rahat düşkünür sallama iş yapar hep.
günaydınlar...toplasam yarım saat uyku uyudum dün gece.poyraz acaip huysuzdu uykusunda bile ağladı mızmızlandı durdu.10 dk da bi uyandı hiç uyuyamadık eşimle bi o alıo gezdirio sallıo bi ben..umarım sadece diştir kızlar yaa başka sorun yoktur değilmi..sizdede öle oldumu?alt dişetleri şişti çok jel sürerken değdirdiğimde dahada kıyameti koparıo..ayy bi çıkarsa da toptan rahatlasak yaaa ne zor ya hiç bitmio dertleri..
Kızlar, iyi akşamlar
sağol cnm bi daha umarım bırakmak zorunda kalmam
ben sana dedim nazarlara geleceksin die hayatım bak görüonmu :)) ayy ama çok üzüldüm nasıl altından kalkacaksın canım ya allah kolaylık versin
bende ona şaştım 3 çocuk büyütmüş sözde ama dedim ya rahat düşkünür sallama iş yapar hep.
günaydınlar...toplasam yarım saat uyku uyudum dün gece.poyraz acaip huysuzdu uykusunda bile ağladı mızmızlandı durdu.10 dk da bi uyandı hiç uyuyamadık eşimle bi o alıo gezdirio sallıo bi ben..umarım sadece diştir kızlar yaa başka sorun yoktur değilmi..sizdede öle oldumu?alt dişetleri şişti çok jel sürerken değdirdiğimde dahada kıyameti koparıo..ayy bi çıkarsa da toptan rahatlasak yaaa ne zor ya hiç bitmio dertleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?