2010 Nisan Anneleri

meltemmmmmmmm ayva yaprağı nasıl hazırlancak kaç yaprak ne kadar su katıcam yazarmısın?

evt bencede yaşasın.içim rahat çalışmak ne güzel..canım çorbaların içinde yeşillik olunca günlük yapılması gerekio.diğer tülü 2 günde bir olsa olur

canım uzun bi aradan sonra hoşgeldin.günde 3 öğün çorba neden veriosun ki 1 öğün çorba verip 2 öğünü meyve ve yoğutla tammalayabilirsin..

al işte herkez aynı demekki anadan başka kimsenin bizim bebelre faydalara yok..çok üüzldüm yaa sanada sende aklın hep ordadır şimdi amin cnm aminnnnnnnnnnnn

evt mecbur hayatım..

sağol tubacım.annem nihayet teyzemi yolcu etti bundan sonra tek işi poyraz benim de içim rahat
ohhhh cok sukur gözun aydın
el elın esegını turku cagırarak arar
kendı karnını doyurmayı unutuyolarmı
yer annesı yer ac olunca yer
meltemmmmmmmm ayva yaprağı nasıl hazırlancak kaç yaprak ne kadar su katıcam yazarmısın?
2 -3 ayva yapragını cezveye koy
kaynat ıhlamur gıbı ıçıne ıhlamurda atabılırsın
2 gun ıcer kaynatıp 1 saaat kadar beklerse rengı kırmızı olur

kızlar hepinizden Allah razı olsun birkaç arkadaş yasin hatmi yapalım demiş inanın okadar sevindimki beni ve oğluşu düşünmeniz bir nebze olsun sevindirdi bugün diyalize girdi gene oğlum ama doktor kalbinde üfürüm ve büyüme oldugunuda söyledi aletli periton katateri ile diyalize girmeye başladı evde bugünden itibaren her belirli saatlerde doktor ve hemşire eve gelecek diyalize baglayacaklar çok zor durum eşimede bugün söyledik oğluşun çok hasta oldugunu yarın evimize gelecek komutanı akrabamız oldugu için izin verdi askerim telefonda nasıl agladı bilseniz dualarınıza ihtiyacım var kızlar dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım

hayrıscım cok üzüldüm canım ya bu nası bı ilgisizliktir.neysekı artık annen bakabılecekmıs.allahım akıl fıkır versın ne dıyeyım.

özgecım sızınkılerde ayrı alem.ama yok bunlaırn hepsı böle.bız sevmeye kıyamazken harpuş hurpus edıyolar ya.en kızdıgımsa şapur şupur öpmeye kalkanlar ....nası sinir oluyorum anlatam ulan öpülmez ıste bebek öpülmez öle ben öpemıyorum daha.ay cinlerım tepeme cıktı.dıyorumkı hep bıran önce büyüde oğlum gıtme kımsenın kucagına.

allahım acıl sifalar versın guzelım .tez zamanlarda ıyılık haberlerını ver ınsallah.dualarım senınle canım. sen kuvvetlı olkı oglusunda duzelsın canım senden guc alsın.

babası öğrendi demek off askerdeyken hele çok kötü bi durum.biz elimizden geleni yapmaya hazırız canım yeterki utkumuz ii olsun ii haberlerini sabırsızlıkla beklioruz tüm dualarımız senle..

ilgisizlikmi sorumsuzlukmu nedir bilemedim.aslında poyraza okadar düşkündür ki halası nie böle şeler yaşandı bilmiorum hep derim ya görümcem aşırı rahat düşkünüdür.baştan salma dalgın işler yapar kendi çocuklarına evine karşıda öle..

allah yardımcın olsun canım.meleğine güç kuvvet sağlık versin.hepimiz dua ediyoruz sana.rabbim yanınızda olsun..

canım çok haklısın valla.kolaymı doğurup büyütüyoruz biz bunları herkes özenli olcak tabi.neyse artık ananedeymiş gözünaydın.

kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa

iyi akşamlar kızlarr... ananedeyiz biz.. bugün geldik,yarın akşam döneriz sanırım..
utku sebebini anlayamadığım şekilde geldiğimizden beri kusuyo.. yani 4 kez ağız dolusu kustu.. yerde battaniye üstünde yuvarlandığı içinde kustuğu yer battaniye oluyo tabiki.. birkaç kez daha kusarsa gece üstümüze örtünmeye battaniye kalmıcak annemin evde :) kadın geldiğimizden beri makineye birini atıyo birini balkona asıyo.. bu havada kururlar inşallah... ama en önemlisi utku neden kusuyo.. gerçi kusmaya eşlik eden ateş,keyifsizlik fln yok çok şükür.. ve ard arda olmuyo.. beslenme sonrası.. acaba çok mu yedirdim.. bide bugün ek gıda dan sonra hiç durmadı doymadı diye emmek istediği için bide emzirdim ondan mı kustu acaba yaa.. neyse bakalım inş. bi daha olmaz.. iyi geceler şimdiden herkese..

Kızlar, iyi akşamlar
Kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? Artık bir mama sandalyesi alma vaktim geldi. Oğluma nerede nasıl yemek yedireceğim şaşırıyorum. Şimdiye kadar hep emdirince hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum.

umudumsun bebeğim canım inan hepimiz utku için dua ediyrz inşallah atlatacak annesi.babası dayanamamışre tabi asker cağında zr Allahım size dayanma gücü versn

dünürcüğüm nasıl su basmş ya offfff naptn ya çk zr lmuştur anneni falan kaynananı çağırsaydn bari Allah klaylık versn

meltemcm sağl tatlım yapıcam yarına gerçi baya azaldı......

utkumada geçmiş lsun canım üşüttü demilştnya ndan labilir

benden bu kadar yazmadğm varsa kusura bakmasın unutuyrum çabucak ya mutfak beni bekliy abimler burdaydı bugün hiç bişey yapamadm göktuğ hiç uyumadı ve durmadı evi süpürdm ama silinecek çamaşı asılacak göktuğun çamaşırları tplnak veeee kca karışık bi mutfak beni bekliy bunları yapmadan asla yatamam hade bana bye.....

Canım inanamıyorum ya insan bebeğinin halasına güvenemezse kime güvenecek. Canım, anne bakacakmış Poyraza en iyisi sende işte rahat edersin. Nasıl bez bağlamışlar öyle tebrik etmek lazım. İyki eşin sana destek oluyor, yanında oluyor.

Canım, ins gizoş sebze meyve silip sürüpsün. Anneleride rahat etsin. Yememeleri çok zor oluyor.
Canım, domatesi kimisi vermeyin diyor. Ben kararsın kaldım. Alerjikmiş ama acaba az az versem mi diyorum.

Canım neden üç öğün çorba? Sabah 8 gibi kahvaltı ver. Sonra 10-11 arası meyve. Saat bir gibi sebze püresi. İkindin 16 gibi yoğurt. Akşam 10 gibide gece tahılları filan verirsin.
Gece boyuncada emzir canım.
Ben henüz meyve, sebze püresi ve yoğurt veriyorum. Bu haftadan sonra kahvaltıya başlayacağım.

Canım benim, dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun. Minik melek için bütün dualarımız. Allahım korusun bütün melekleri.

Canım, kaç aylık bebişin. Benim bebişinde kilo alımı yerlere vurdu desem yeridir. 6. aya girince ek gıdaya başladık bakalım sonuç ne olacak. Doktorum normal artık az alacak dedi ama benim aklım yinede takıldı. Pek ek gıdayla aramız yok ama 7. ay kontrolünde bakalım nasıl olacak kilomuz.

Canım, muhtemelen çok yemedendir. Hiç korkutma kendini Utku sapasağlam bence, sadece iştahlanmış. Midesini çok fazla doldurmuş bence.

selam kizlar bende cok fazla giremiyorum malesef
umudumsunbebegimgecmis olsun canim insallah tez zamanda düzelir utkumuz
zeyrasanada gecmis olsun canim zor isin valla
refis gecmis olsun utkumuzada insallah önemli bisey yoktur

valla gecmisi okuyamadigim icin baska hasta varmi bilmiyorum ama varsa acil sifalar diliyorum
herkesi kocaman öpüyorum
umarim tez zamanda düzelir hastalarimiz

canım yaa aman boşver takma belki çosuk kıskanmıştır yapmıştır ki yapmaması lazım görümcenin mutlaka bakması lazım ama işte bazen umursamaz olabiliyolar ama şunu anlamadım eğer görümcenin çocuğu var ise bez bağlamayı nasıl bilmez yaa yuh yani ben daha 10 yaşında iken yeğenlerimin altını bağlardım yaa yani bu kadar olmaz ne varsa annede var canım en iisi annenin bakması ne emanete resmen hıyanetlik yapıyolar yaa dediğin gibi biz kıyamıyoz ama onların hiçte umurunda değil
geçmiş olsun canım yaa bu dişler mahvetti zaten
ohh maşallah yarasın kuzuşa yesin bende başlayım yavaş yavaş çorba falan pişirmeye
hoşgeldin canım afiyet olsun kuzucua yarasın ama bencede günde 3 öğün çorba fazla bence bir defa yeter
allahım tez zamanda acil şifalar versin allahım yardımcın olsun
kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
geçmiş olsun canım yaa ayy ne zor yaa bu kışta bide yaa kolay gelsin canım
ayy canım yaa utkucuk hastamı olmuş kıyama ben yaa belkide dediğin gibi çok yemiştir ondandır geçmiş olsun

bende almadım ama gerekli bişey mutlaka lazım

canım çok haklısın valla.kolaymı doğurup büyütüyoruz biz bunları herkes özenli olcak tabi.neyse artık ananedeymiş gözünaydın.

sağol cnm bi daha umarım bırakmak zorunda kalmam

ben sana dedim nazarlara geleceksin die hayatım bak görüonmu :)) ayy ama çok üzüldüm nasıl altından kalkacaksın canım ya allah kolaylık versin

bende ona şaştım 3 çocuk büyütmüş sözde ama dedim ya rahat düşkünür sallama iş yapar hep.

günaydınlar...toplasam yarım saat uyku uyudum dün gece.poyraz acaip huysuzdu uykusunda bile ağladı mızmızlandı durdu.10 dk da bi uyandı hiç uyuyamadık eşimle bi o alıo gezdirio sallıo bi ben..umarım sadece diştir kızlar yaa başka sorun yoktur değilmi..sizdede öle oldumu?alt dişetleri şişti çok jel sürerken değdirdiğimde dahada kıyameti koparıo..ayy bi çıkarsa da toptan rahatlasak yaaa ne zor ya hiç bitmio dertleri..

allah yardımcın olsun
belkı fazla gelmıstır kokmuyosa kutugı sorun yok refıs bosa tatıl ettıler dedıydın
okulu allah yardımcı olsun ne haldeler
ben almadım yastık koyup altına yatarak yedırıyorum oturarak yedırmeyı beceremıyorum ben

ya hayrıs allah yardım etsın sana
annenede saglık sıhhat versın yınede acıl durumlarda annenın ışı oldugunda bakabılecek bırılerını arastır derım ben
olakı annenın önemlı işi cıkar

bennuda tamamen huy degıstırdı
dr uyku saatlerıne kendı karar versın dıyo
40 lı bebe gıbı ısal de degıl ama 9 tane bez degıstırdım dun hepsı mıcmıklı
gece 4 5 6 saatlerınde
mutlaka yapıyor
aksam uykusunu bölp 9 da mıcıyor ne olcaksa halımızzzzzzzzzzzz

canım gece yatarken mamasına muhallebisine falan rezene koysana fayda sağlar sakinleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…