allah yardımcın olsun
belkı fazla gelmıstır kokmuyosa kutugı sorun yok refıs bosa tatıl ettıler dedıydın
okulu allah yardımcı olsun ne haldeler
ben almadım yastık koyup altına yatarak yedırıyorum oturarak yedırmeyı beceremıyorum ben
ya hayrıs allah yardım etsın sana
annenede saglık sıhhat versın yınede acıl durumlarda annenın ışı oldugunda bakabılecek bırılerını arastır derım ben
olakı annenın önemlı işi cıkar
bennuda tamamen huy degıstırdı
dr uyku saatlerıne kendı karar versın dıyo
40 lı bebe gıbı ısal de degıl ama 9 tane bez degıstırdım dun hepsı mıcmıklı
gece 4 5 6 saatlerınde
mutlaka yapıyor
aksam uykusunu bölp 9 da mıcıyor ne olcaksa halımızzzzzzzzzzzz
canım gece yatarken mamasına muhallebisine falan rezene koysana fayda sağlar sakinleştirir.
bıgun kabız bıgun ısal bırbırını tutmuyoslm kızlar hayırlı hafta sonları herkese bende ev işini bitirdim bir bakayım dedim
hayrişim canım arkadaşım saol tatlım hallettim valla zor oldu ama ne yapayım
dünürcüğüm yok gerek kalmadı kendi işimi kendim halletttim kimseye gerek duymadım valla ben tek iş yapmayı seviyorum gizoşu dünürün baktı bende hallediverdim ama çamaşırlar ıslak ıslak gözüme batıyo o kadar:))
meltemciğim eğer su gibi değilse 1 saatte bizim kız ishal olunca 4 bez değişiyordu bol bol su içir canım sen yinde
kızlar biz bu hafta eve tıkandık:))malum işlerimide hallettim ama arabamızıda değiştireceğiz şu an arba bakıyoruz klimalı değildi bizim önceki arabamız bizde bayram kredisi çekip daha iyi bişeyler almak istedik inşallah hayırlısıyla alırızda bende bir an önce araba sürmesini öğrenirim artık çok lazım her yere eşime çağırıp gitmekle olmuyo atlar giderim fundalara gizoşu yanıma oturturup artık koca kız oldu zilli
geçmiş olsun zeynocummm yaaa bebeklerle böyle problemler ne zor oluyo. yardıma birileri gelse bari.kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
geçmiş olsun refişim bence de fazla yemektendir. başka bbir problem yoksa ateş falan.. bizimki 7/24 kusuyor alışığız biz ilk sütüm geldiğinde kusmaya başlamıştı nasıl panik olmuştum anlatamam. mideyi de üşütmüüş olabilir utkucuk bir nane limon iyi gelebilir paşama tabii dün akşam yazmışsın sen hala devam ediyorsa kusması:) (inşallah devam etmiyordur)iyi akşamlar kızlarr... ananedeyiz biz.. bugün geldik,yarın akşam döneriz sanırım..
utku sebebini anlayamadığım şekilde geldiğimizden beri kusuyo.. yani 4 kez ağız dolusu kustu.. yerde battaniye üstünde yuvarlandığı içinde kustuğu yer battaniye oluyo tabiki.. birkaç kez daha kusarsa gece üstümüze örtünmeye battaniye kalmıcak annemin evde :) kadın geldiğimizden beri makineye birini atıyo birini balkona asıyo.. bu havada kururlar inşallah... ama en önemlisi utku neden kusuyo.. gerçi kusmaya eşlik eden ateş,keyifsizlik fln yok çok şükür.. ve ard arda olmuyo.. beslenme sonrası.. acaba çok mu yedirdim.. bide bugün ek gıda dan sonra hiç durmadı doymadı diye emmek istediği için bide emzirdim ondan mı kustu acaba yaa.. neyse bakalım inş. bi daha olmaz.. iyi geceler şimdiden herkese..
Kızlar, iyi akşamlar
Kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? Artık bir mama sandalyesi alma vaktim geldi. Oğluma nerede nasıl yemek yedireceğim şaşırıyorum. Şimdiye kadar hep emdirince hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum.
kıyamam sana hayriyecim demek poyrazın dişler azıttı. calpol verseydin keşke canım ya rahatlatırdı biraz kaan da bir ara 3-4 gece öyle yaptı sonra normal diş huysuzluklarına geri döndü. ben senin yerinde olsam değil şurup fitili vermiştim çoktan:)günaydınlar...toplasam yarım saat uyku uyudum dün gece.poyraz acaip huysuzdu uykusunda bile ağladı mızmızlandı durdu.10 dk da bi uyandı hiç uyuyamadık eşimle bi o alıo gezdirio sallıo bi ben..umarım sadece diştir kızlar yaa başka sorun yoktur değilmi..sizdede öle oldumu?alt dişetleri şişti çok jel sürerken değdirdiğimde dahada kıyameti koparıo..ayy bi çıkarsa da toptan rahatlasak yaaa ne zor ya hiç bitmio dertleri..
canım anasonu kaana 1 haftalıkken içirmeye başlamıştım ben işe yaramıştı. sonra beyfendi adam olunca 2 aylıkken içmeyi reddetti:) bu aralar çok geç yatıyor dün 1,30 da uyudu beyfendi bende vermeyi düşünüyom valla son mamasına katıverecem gece kuşu oldu sıpalar ama bence dişlerden.10 53 te yazdıgımda benu kucagımda emıyordu ve uyumustu
2 dakka sonra actı gözlerını emmeye devam
sonra yanına yattım sonra nınıler söyledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonra bennu yerde oynuyor
tam 06 35 te uyandı sabah
hala uyumuyor
dr uyku saatını kendı belırlesın dedıı
20 dakka sonra 6 saattır uyanık bebemı bu buyuk adammı annamadım vallaaaaaaaaa
he kı ıyı fıkır ben bu aksam yatırmadan anason ıcıreyımde sızsın bariiiii
düşüncesiz akrabalarrrrrrr bıktırdı bizi resmen yaaa canım allah kolaylık versin böyleleriyle uğraşmak zor valla. bebekli kadınsın sen bişey yapma diyecekleri yerde kafalarımı şişiyomuş:umursamaz:mrb güzel anneler valla 2 gundur totomu yenı yere koyabıldım gorumce hanımın evını yerlestırdık dun berat aren agladıkca kafası sısmıs hanımın keyfımden ayıla bayıla gelmedım bende sneın evıne zaten mıllete kötü gözukmeyecekler ya hanımlar .ay bıde geln hamamı cıkadı yapacakmıs bı ton sampuan sabun keseledık mıllete dagıtılacakmıs beynım falan döndü resmen ustune bırde berat aren in huysuzlugu eklenınce tamam oldu.edirneye de nasıl gıdılecekse cocukla 12 saat yol valla dusun dusun kafayı yıyecegım.gecmıse akamadım kızlar hasta olan bebeklere rabbim sifa versin
bende mahvoluyorum zaten şekerim. önceden 10-11 gibi yatardı mutluyduk şimdi 12 den aşağı yatmıyor maşallah poyrazıma valla uyku düzen olan bebişlere hep özenirim biz ne zaman ne yapcaz hiççç belli diil kaan beyin keyfi nasıl isterse:) sen calpolu da yanına al bence:)))ayy tubacım 1,30 a kadar mı ..?ben okadar otursa mahvolurum bee.en geç 9 da uyutuyom ben.hatta 9 a bile geç kaldı düzenimiz bozuldu dioruz.:))) fitile başvurmadım hiç ama calpol verebilirim buakşam olursa..akşamda bi arkadaşa gidecez otumaya.önceden söz vermiştim bu halde nasıl gidecem bilmiıorum poyraz ordada sapıtmaz inşallah..
valla canım şu ilaç dikkatimi çekti kaan bir düzene girmez, bu dişler de çıkmazsa ben de denerim belki. rezene-anasonu bırakmıştım epeydir ama bu gidişle tekrar başlıcazslm kızlar..diş problemi hepimizin başında(doktor bize bir şurup verdi Day&night bitkisel diş çıkarma dönemindeki huysuzluk ve uykusuzluk için..arada çok huysuzlanınca veriyorum iyi geliyor...birde rezene veriyorum hergün mutlaka uyku sorunumuz olmuyor çok şükür:))
ohh maşalllah canım öğren ama zor yaa sürmek çocukla ben alıp süremiyom ğrendim ama yanımda biri olmazsa süremiyorum bebek durmuyo biraz büyümesi lazımkızlar biz bu hafta eve tıkandık:))malum işlerimide hallettim ama arabamızıda değiştireceğiz şu an arba bakıyoruz klimalı değildi bizim önceki arabamız bizde bayram kredisi çekip daha iyi bişeyler almak istedik inşallah hayırlısıyla alırızda bende bir an önce araba sürmesini öğrenirim artık çok lazım her yere eşime çağırıp gitmekle olmuyo atlar giderim fundalara gizoşu yanıma oturturup artık koca kız oldu zilli
ahh ahha bizimde öyleydi neyse düzeldi ama aantibiyotiktendi bizim bitinmce ishalimizde durdu çok şükür ama günde 2-3 hala yapıyor benimki akşam 8:30 da uyuyor çok şükür şimdilik ama sabah 5 te kalkıyorallah yardımcın olsun
belkı fazla gelmıstır kokmuyosa kutugı sorun yok refıs bosa tatıl ettıler dedıydın
okulu allah yardımcı olsun ne haldeler
ben almadım yastık koyup altına yatarak yedırıyorum oturarak yedırmeyı beceremıyorum ben
ya hayrıs allah yardım etsın sana
annenede saglık sıhhat versın yınede acıl durumlarda annenın ışı oldugunda bakabılecek bırılerını arastır derım ben
olakı annenın önemlı işi cıkar
bennuda tamamen huy degıstırdı
dr uyku saatlerıne kendı karar versın dıyo
40 lı bebe gıbı ısal de degıl ama 9 tane bez degıstırdım dun hepsı mıcmıklı
gece 4 5 6 saatlerınde
mutlaka yapıyor
aksam uykusunu bölp 9 da mıcıyor ne olcaksa halımızzzzzzzzzzzz
ayy canım yaa hep bu dişler yaa bi çiksaydı da rahatlardık ben uykusuz kaldımmı yasini yatırırken bende uyuyorum canım yaa senin byle bi seçeneğinde yok allahım kolaylık versin inşallah diştir o çiş sızdırması yüzünden üşütmemiştir inşallahsağol cnm bi daha umarım bırakmak zorunda kalmam
ben sana dedim nazarlara geleceksin die hayatım bak görüonmu :)) ayy ama çok üzüldüm nasıl altından kalkacaksın canım ya allah kolaylık versin
bende ona şaştım 3 çocuk büyütmüş sözde ama dedim ya rahat düşkünür sallama iş yapar hep.
günaydınlar...toplasam yarım saat uyku uyudum dün gece.poyraz acaip huysuzdu uykusunda bile ağladı mızmızlandı durdu.10 dk da bi uyandı hiç uyuyamadık eşimle bi o alıo gezdirio sallıo bi ben..umarım sadece diştir kızlar yaa başka sorun yoktur değilmi..sizdede öle oldumu?alt dişetleri şişti çok jel sürerken değdirdiğimde dahada kıyameti koparıo..ayy bi çıkarsa da toptan rahatlasak yaaa ne zor ya hiç bitmio dertleri..
saten böylelerine yaranamazsın canım ayy inşallah dahada huysuzluk yapmaz canımmrb güzel anneler valla 2 gundur totomu yenı yere koyabıldım gorumce hanımın evını yerlestırdık dun berat aren agladıkca kafası sısmıs hanımın keyfımden ayıla bayıla gelmedım bende sneın evıne zaten mıllete kötü gözukmeyecekler ya hanımlar .ay bıde geln hamamı cıkadı yapacakmıs bı ton sampuan sabun keseledık mıllete dagıtılacakmıs beynım falan döndü resmen ustune bırde berat aren in huysuzlugu eklenınce tamam oldu.edirneye de nasıl gıdılecekse cocukla 12 saat yol valla dusun dusun kafayı yıyecegım.gecmıse akamadım kızlar hasta olan bebeklere rabbim sifa versin
şu rezeneyi bende deneyeyim bari.evde var nasıl olsa umarım işe yarar yarın pazar deliksiz bi uyku çekmek istiorum ..yarında oğlum ve kocişle akşama dek birlikteyiz keyfini çıkarcam valla.bu hafta çok yoruldum.şimdi çıkıorum oğlumu alıp babamızın mağazasına gidecez orda biraz takılır arkadaşa geceriz..onunda kızı var 7 aylık ilk defa bi bebekle biaraya gelicek poyraz bakalım tepkisi neolcak:))))))hepinize mutlu pazarlar sizleri ve melekleri öpüorum p.tesi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?