2010 Nisan Anneleri

canım uyku saatlerine onlar karar verirsen yandık demektir benim 12 gibi yatıyordu erkene çekmeye çalışıyorum.

10 53 te yazdıgımda benu kucagımda emıyordu ve uyumustu
2 dakka sonra actı gözlerını emmeye devam
sonra yanına yattım sonra nınıler söyledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonra bennu yerde oynuyor
tam 06 35 te uyandı sabah
hala uyumuyor
dr uyku saatını kendı belırlesın dedıı
20 dakka sonra 6 saattır uyanık bebemı bu buyuk adammı annamadım vallaaaaaaaaa

he kı ıyı fıkır ben bu aksam yatırmadan anason ıcıreyımde sızsın bariiiii

Son düzenleme:
slm kızlar hayırlı hafta sonları herkese bende ev işini bitirdim bir bakayım dedim

hayrişim canım arkadaşım saol tatlım hallettim valla zor oldu ama ne yapayım

dünürcüğüm yok gerek kalmadı kendi işimi kendim halletttim kimseye gerek duymadım valla ben tek iş yapmayı seviyorum gizoşu dünürün baktı bende hallediverdim ama çamaşırlar ıslak ıslak gözüme batıyo o kadar:))

meltemciğim eğer su gibi değilse 1 saatte bizim kız ishal olunca 4 bez değişiyordu bol bol su içir canım sen yinde

kızlar biz bu hafta eve tıkandık:))malum işlerimide hallettim ama arabamızıda değiştireceğiz şu an arba bakıyoruz klimalı değildi bizim önceki arabamız bizde bayram kredisi çekip daha iyi bişeyler almak istedik inşallah hayırlısıyla alırızda bende bir an önce araba sürmesini öğrenirim artık çok lazım her yere eşime çağırıp gitmekle olmuyo atlar giderim fundalara gizoşu yanıma oturturup artık koca kız oldu zilli

bıgun kabız bıgun ısal bırbırını tutmuyo
suyuda pek ıçmıyo susamıyo galıba eskıden çok ıcıyodu

ayyyy havanı sevsınler havan kıme guzelım bızıde at arabana gezelım
bende araba kullanabılıyorum ama felaket panıgım asla ehlıyet alamam,
korkuyorum
eskıdende araba carptıgı için
neyse sana ıyı gezmeler ınsallah hersey gönlune göre olsunnnnn

mrb güzel anneler valla 2 gundur totomu yenı yere koyabıldım gorumce hanımın evını yerlestırdık dun berat aren agladıkca kafası sısmıs hanımın keyfımden ayıla bayıla gelmedım bende sneın evıne zaten mıllete kötü gözukmeyecekler ya hanımlar .ay bıde geln hamamı cıkadı yapacakmıs bı ton sampuan sabun keseledık mıllete dagıtılacakmıs beynım falan döndü resmen ustune bırde berat aren in huysuzlugu eklenınce tamam oldu.edirneye de nasıl gıdılecekse cocukla 12 saat yol valla dusun dusun kafayı yıyecegım.gecmıse akamadım kızlar hasta olan bebeklere rabbim sifa versin

gel meltem gezdirirm canım ne havası araba sürmekmi hava oluyosa ayy bişey demiyelim o zaman heee

kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa
geçmiş olsun zeynocummm yaaa bebeklerle böyle problemler ne zor oluyo. yardıma birileri gelse bari.
yeni arabanız da şimdiden hayırlı olsun tatlım gezin valla darısı başımıza:)

geçmiş olsun refişim bence de fazla yemektendir. başka bbir problem yoksa ateş falan.. bizimki 7/24 kusuyor alışığız biz ilk sütüm geldiğinde kusmaya başlamıştı nasıl panik olmuştum anlatamam. mideyi de üşütmüüş olabilir utkucuk bir nane limon iyi gelebilir paşama tabii dün akşam yazmışsın sen hala devam ediyorsa kusması:) (inşallah devam etmiyordur)

mama sandalyesini 2 aydır düşünüyom ben gittim baktım ama daha erken bunda durmaz diyip ana kucağı almıştım. bugünnlerde tekrar düşünmeye başladım. üstünde durmak istemezse boşuna almış olacam ama denemeden de olmıcak ben alırsam kraft idol almayı düşünüyorum inceledim hoşuma gitti.

kıyamam sana hayriyecim demek poyrazın dişler azıttı. calpol verseydin keşke canım ya rahatlatırdı biraz kaan da bir ara 3-4 gece öyle yaptı sonra normal diş huysuzluklarına geri döndü. ben senin yerinde olsam değil şurup fitili vermiştim çoktan:)
canım anasonu kaana 1 haftalıkken içirmeye başlamıştım ben işe yaramıştı. sonra beyfendi adam olunca 2 aylıkken içmeyi reddetti:) bu aralar çok geç yatıyor dün 1,30 da uyudu beyfendi bende vermeyi düşünüyom valla son mamasına katıverecem gece kuşu oldu sıpalar ama bence dişlerden.

düşüncesiz akrabalarrrrrrr bıktırdı bizi resmen yaaa canım allah kolaylık versin böyleleriyle uğraşmak zor valla. bebekli kadınsın sen bişey yapma diyecekleri yerde kafalarımı şişiyomuş:umursamaz:

ayy tubacım 1,30 a kadar mı ..?ben okadar otursa mahvolurum bee.en geç 9 da uyutuyom ben.hatta 9 a bile geç kaldı düzenimiz bozuldu dioruz.:))) fitile başvurmadım hiç ama calpol verebilirim buakşam olursa..akşamda bi arkadaşa gidecez otumaya.önceden söz vermiştim bu halde nasıl gidecem bilmiıorum poyraz ordada sapıtmaz inşallah..

slm kızlar..diş problemi hepimizin başında(doktor bize bir şurup verdi Day&night bitkisel diş çıkarma dönemindeki huysuzluk ve uykusuzluk için..arada çok huysuzlanınca veriyorum iyi geliyor...birde rezene veriyorum hergün mutlaka uyku sorunumuz olmuyor çok şükür:))

şu rezeneyi bende deneyeyim bari.evde var nasıl olsa umarım işe yarar yarın pazar deliksiz bi uyku çekmek istiorum ..yarında oğlum ve kocişle akşama dek birlikteyiz keyfini çıkarcam valla.bu hafta çok yoruldum.şimdi çıkıorum oğlumu alıp babamızın mağazasına gidecez orda biraz takılır arkadaşa geceriz..onunda kızı var 7 aylık ilk defa bi bebekle biaraya gelicek poyraz bakalım tepkisi neolcak:))))))hepinize mutlu pazarlar sizleri ve melekleri öpüorum p.tesi görüşürüz

bende mahvoluyorum zaten şekerim. önceden 10-11 gibi yatardı mutluyduk şimdi 12 den aşağı yatmıyor maşallah poyrazıma valla uyku düzen olan bebişlere hep özenirim biz ne zaman ne yapcaz hiççç belli diil kaan beyin keyfi nasıl isterse:) sen calpolu da yanına al bence:)))
valla canım şu ilaç dikkatimi çekti kaan bir düzene girmez, bu dişler de çıkmazsa ben de denerim belki. rezene-anasonu bırakmıştım epeydir ama bu gidişle tekrar başlıcaz

ohh maşalllah canım öğren ama zor yaa sürmek çocukla ben alıp süremiyom ğrendim ama yanımda biri olmazsa süremiyorum bebek durmuyo biraz büyümesi lazım
ahh ahha bizimde öyleydi neyse düzeldi ama aantibiyotiktendi bizim bitinmce ishalimizde durdu çok şükür ama günde 2-3 hala yapıyor benimki akşam 8:30 da uyuyor çok şükür şimdilik ama sabah 5 te kalkıyor
ayy canım yaa hep bu dişler yaa bi çiksaydı da rahatlardık ben uykusuz kaldımmı yasini yatırırken bende uyuyorum canım yaa senin byle bi seçeneğinde yok allahım kolaylık versin inşallah diştir o çiş sızdırması yüzünden üşütmemiştir inşallah
saten böylelerine yaranamazsın canım ayy inşallah dahada huysuzluk yapmaz canım

dene bencede belki rezene ii gelir pazar günün inşallah keyifli geçer canım

iyi geceler kızlarr.. inşallah herkes ve bebişler iyidir.. biz şükür iyiyiz.. utku nun kusması şükür olmadı dün geceden beri.. sanırım çok yemesindendi.. yada kahvaltısını biraz ağırmı yaptırdım acaba diye düşündük annemle :) kahvaltıdan sonra başladı çünkü.. neyse şimdi iyi ya yeter..

bugün annemde olmamıza rağmen hiç giremedim.. çünkü bütün gün hazırlık yaptık.. annemler yarın sabah kardeşimin yanına bolu-kartalkaya ya gidicekler... börek,sarm,ve daha bir dolu hazırlık yaptık.. orda kartalkaya kayak merkezi jandarma karakolunda kardeşcağzım .. 15 askerler orda.. şükür rahatı da iyi şimdilik.. ben gidince orda piknik fln yapıcaklar da yicekler sanıyodum ama annem bu yaptıklarımızı oğullarıma götürücem onları ben dedi :)) biz gidemicez yaa ühüüüüüü... çok özledim canımı ama gitmemeye karar verdik.. yolu düşünmedim de utku da eda da zaten öksürüyo hasta.. bide iyice kötülerler üşütürüz de burnumuzdan gelir diye bahara erteledik.. neyse özleşelim ama onun rahatı iyi olsun hayırlısıyla gelsin bitiripte inş.. Allahım korusun tüm askerleri...

herkese iyi geceler.. birazdan eve geçicez.. çantalarımızı toparlamaya başlamadan yazayım dedim.. byy...
ayyyy kardeşim arıyoooooo..... konuşayım mis kokulum canımlaaaa.....:))))

utkuya geçmiş olsun diyenlerin isimleri tam aklımda değil.. meltem,funda,erkflz,tubi... ayy nolur unuttuklarım varsa afetsin.. çok saolun.. paşam iyi şu an ilk kez tanıştığı top la oynuyo :)) minicik ymuşak bi topumuz vardı da anneannemiz bugün normal bi plastik spider man li top almış :)))) ayy tepkisini görseydiniz... bayıldık patlattı gözlerini :))))

annem de şimdi neden top aldı çözemedim o da ayrı bi konu :)) sanki sokağa çıkıp maç edicek :))) neyse göynünden kopmuş saolsun :)))

ıyı geceler herkese artık hıc gıremıyorum neredeyse ya ozledım sızlerı hasta ve huysuz bebıslere sıfa dılıyorum ya ne kadar zor ıdıl 15 dk oldu uyuyalı uyumuyo o kadar huysuzkı bı cıksaydı su dısler off gozler balon gıbıydı ama uyutmak ne mumkun sukurkı kazanan ben oldum yavrumda uykusunda uyusunda buyusun ayy ya valla cok ozlemısım sızı gecmısede bakmadım cok gec oldu saat ama refısım hemen usttekı msj senın oldugu ıcın gordum gecmıs olsun kuzucuklarına opuyorum hepınızı

aysegul hayırdır canım sende bu saatte burdasın efe uyudumu nasılsınız oglusun ve sen

merhaba hatunlar bizde dünürlerle bi giresuna gidip gezdk snra dünürlerde oturdk güzel bi akşamdı....sağlsun hamarat dünürüm 1 dk turmadı gecenin bi saatinde bize çorba,makarna yaptı ohhhhhhhhh asıl yemekte benim en çk sevdğim mantar vardı....dünürümüm çk maharetli walla eline su dökemem bu konuda maşallahı var.....

neyse ben yatayım kızlar iyi geceler

slm hatunlar annemler bende....
kuziyı uyuttu saolsun ben de doyasına bir banyo keyfi yaptım birazda takılayım deidm yatcam ..
bugun bal kabağı çrbası yedi bayıldı kuzucum....
hava guseldi markete falan gıttık....
yarında alışveriş yapcez annemle kendine süper bir çizme almış bende aynısından alcam....
ayy bu kadın beni öldürcek yok yere masrafa sokuyo beni....
:))))))))))))))
aman neyse şık hatun bakıyo kendine....
bu arada bizde buluyozzz sonunda istanbullu hatunlar olaraktan salı gunu hemide....
ohh ohhh ohh
okadar söledim kısmet bebekler 6 aylık oluncaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…