slm hatunlar annemler bende....
kuziyı uyuttu saolsun ben de doyasına bir banyo keyfi yaptım birazda takılayım deidm yatcam ..
bugun bal kabağı çrbası yedi bayıldı kuzucum....
hava guseldi markete falan gıttık....
yarında alışveriş yapcez annemle kendine süper bir çizme almış bende aynısından alcam....
ayy bu kadın beni öldürcek yok yere masrafa sokuyo beni....
:))))))))))))))
aman neyse şık hatun bakıyo kendine....
bu arada bizde buluyozzz sonunda istanbullu hatunlar olaraktan salı gunu hemide....
ohh ohhh ohh
okadar söledim kısmet bebekler 6 aylık oluncaymış
aysegul hayırdır canım sende bu saatte burdasın efe uyudumu nasılsınız oglusun ve sen
canım inşallah bir an önce çıkar incinizde idilim eski düzenine geri döner bizim kızda bu aralar geceleri kalkmaya başladı ağlayarak ahh bir çıksa aslında şişlik falandfda yok diş yerlerinde ama bazen pat diye çıkıveriyomuş inşallah hayırlısıyla çıkar canımıyı geceler herkese artık hıc gıremıyorum neredeyse ya ozledım sızlerı hasta ve huysuz bebıslere sıfa dılıyorum ya ne kadar zor ıdıl 15 dk oldu uyuyalı uyumuyo o kadar huysuzkı bı cıksaydı su dısler off gozler balon gıbıydı ama uyutmak ne mumkun sukurkı kazanan ben oldum yavrumda uykusunda uyusunda buyusunayy ya valla cok ozlemısım sızı gecmısede bakmadım cok gec oldu saat ama refısım hemen usttekı msj senın oldugu ıcın gordum gecmıs olsun kuzucuklarına opuyorum hepınızı
merhaba hatunlar bizde dünürlerle bi giresuna gidip gezdk snra dünürlerde oturdk güzel bi akşamdı....sağlsun hamarat dünürüm 1 dk turmadı gecenin bi saatinde bize çorba,makarna yaptı ohhhhhhhhh asıl yemekte benim en çk sevdğim mantar vardı....dünürümüm çk maharetli walla eline su dökemem bu konuda maşallahı var.....
neyse ben yatayım kızlar iyi geceler
slm hatunlar annemler bende....
kuziyı uyuttu saolsun ben de doyasına bir banyo keyfi yaptım birazda takılayım deidm yatcam ..
bugun bal kabağı çrbası yedi bayıldı kuzucum....
hava guseldi markete falan gıttık....
yarında alışveriş yapcez annemle kendine süper bir çizme almış bende aynısından alcam....
ayy bu kadın beni öldürcek yok yere masrafa sokuyo beni....
:))))))))))))))
aman neyse şık hatun bakıyo kendine....
bu arada bizde buluyozzz sonunda istanbullu hatunlar olaraktan salı gunu hemide....
ohh ohhh ohh
okadar söledim kısmet bebekler 6 aylık oluncaymış
kızlarrrr slmmm
delicesine bir alışveriş çılgınlığından sonra hafiflemiş olarak burdayım....
istediğim çizmeden bulamadım ama çok şık iki çizme aldım ....
fiyatlar süperdi gözümüz dönmüş gibi aldık valla....
oğluma oyuncak aldım .ççok tatlı bayıldı herseye saldırdı tutamadık....
milletin elinde ne görse saldırdı...milletin yediklerini falan istiyo....ayyy yandım ben yandım....
çok şımarık bi çocuk olcak çokta kışkancç:....
bu arada salı gunu ayse -esra-hacer ve ben buluşuyrz.....
gelmel isteyen varsa buyursun....
çok sağol yurdagülcüm.. size de geçmiş olsun.. şu dişler bi çıksa da rahatlasa kzucuklar diyoruz hep ama o zaman da bizim için zor günler başlıcak :) ne yapalım onlar iyi olsun da..ıyı geceler herkese artık hıc gıremıyorum neredeyse ya ozledım sızlerı hasta ve huysuz bebıslere sıfa dılıyorum ya ne kadar zor ıdıl 15 dk oldu uyuyalı uyumuyo o kadar huysuzkı bı cıksaydı su dısler off gozler balon gıbıydı ama uyutmak ne mumkun sukurkı kazanan ben oldum yavrumda uykusunda uyusunda buyusunayy ya valla cok ozlemısım sızı gecmısede bakmadım cok gec oldu saat ama refısım hemen usttekı msj senın oldugu ıcın gordum gecmıs olsun kuzucuklarına opuyorum hepınızı
canım çok geçmiş olsun nisan a.. ama inan korkulacak bişey yok.. bütün bebekler geçiriyo hemen hemen.. eda da olmuştu... 6 ayı atlatan bebelerde oluyo 3-4 gün ateşin ardından kısa süren döküntülerle bitiyo diye biliyorum (inş. yanlış hatırlamıyorumdur) . sadece dikkat edilmesi gereken ateşli olduğu zaman... çok geçmiş olsun...Merhabalar nasilsiniz hatunlar? Biz pek iyi degiliz Nisanin atesi dunde dusmeyince dr a gittik 6 . Hastalik denen hastalik olmusuz fitil verildi tahlil yapildi cok sukur su an daha iyi, dun butun gun hastanedeydik, gecmise bakamiyorum umarim herkes iyidir.
ahh canıımm.. nasıl duygulandım anlatamamm :gitme: çok sevindirici gelişmeler bunlar.. Allah dualarını kabul etti.. inşsllsh devamöı da gelicek ve kuzun tam manasıyla iyileşicek... bu dönemde işin biraz zor,daha bi sabırlı olmalısın ama mükafatını yavrunun sağlığı olarak alıcaksın inşallah canım... karnında ikizlerini taşırken oğlunla uğraştın ama Allaha isyan etmedin.. bak sonu güzel olucak inşallah... çok geçmiş olsuntekrardan... inş. atlatıcaksınız ve bugünler anılarda kalıcak..kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
gecmıs olsunMerhabalar nasilsiniz hatunlar? Biz pek iyi degiliz Nisanin atesi dunde dusmeyince dr a gittik 6 . Hastalik denen hastalik olmusuz fitil verildi tahlil yapildi cok sukur su an daha iyi, dun butun gun hastanedeydik, gecmise bakamiyorum umarim herkes iyidir.
ıykı dourmussun nıce aylara nıce yaslara olsunoğluşum Doruk bugün tam 6 ayını doldurdu.Yarı yaşı oldu bile.iyiki 6 ay önce bugün doğmuşun iyiki benim oğluşumsun canım oğlum..
işte dua bu kadar önemlı rabbım daha guzel haberler versın ınsallahkızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
günaydın kızlar.. herkese iyi günler ve iyi haftalar
kocişi işe gönderdim.. edayı uyandırmadan bi girip yazayım dedim...
dün annemler kardeşimin yanına gitti ve ben gidemedim .. hala onda takığım mafoldumben neyse hayırlısı diyorum... evlatlarımı sağlığı daha önemli tabi ama çok özledim yaaa :2:
emınım çok özlemıssındır refıye
neyse yakında o gelır ızıne
hayırlısıyla bıtırıp gelsın ınsallah
kızlar dun 3 te sular kesıldı arıza varmıs sabaha karsı gelır dedıler hala gelecekkkkkkkkkkkkkkkk
bennuda zırıl zırıl durmuyoooooooo
Merhabalar nasilsiniz hatunlar? Biz pek iyi degiliz Nisanin atesi dunde dusmeyince dr a gittik 6 . Hastalik denen hastalik olmusuz fitil verildi tahlil yapildi cok sukur su an daha iyi, dun butun gun hastanedeydik, gecmise bakamiyorum umarim herkes iyidir.
kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
günaydınlar arkadaşlar çokk çokkk uzun bir aradan sonra merhaba uzun süredir kk ya girmiyordum umarım bütün bebişler iyidir umaım.eylül dün gece hiç uyumadı ya sallıyorum susuyor sallamayı durdurunca başlıyor ağlamaya 1 de başladı sabahın 6sına kadar zaten 12.30 uyumuştu güç bela .şuandad da uyanık uyumayada niyeti hiç yok .anlamadım gitti sanırım bütün bebeklrde bu durum var.acaba dişten mi bilmiyorum?
kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
ay özledık valla senı hep aynılar beennuda aynıgünaydınlar arkadaşlar çokk çokkk uzun bir aradan sonra merhaba uzun süredir kk ya girmiyordum umarım bütün bebişler iyidir umaım.eylül dün gece hiç uyumadı ya sallıyorum susuyor sallamayı durdurunca başlıyor ağlamaya 1 de başladı sabahın 6sına kadar zaten 12.30 uyumuştu güç bela .şuandad da uyanık uyumayada niyeti hiç yok .anlamadım gitti sanırım bütün bebeklrde bu durum var.acaba dişten mi bilmiyorum?
geçmiş olsun canım..hastalık ismini ilk defa duydum neyden kaynaklanıo acep?
bugün bundan ii habr alamazdım heralde .çok sevinidm canım dularaımız kabul oldu çok şükür..ii haberlerin devamını beklioruz..
günaydın cnm herkezte aynı sorun var.uyumuolar yemiolar huysuzlar ağlıolar hep aynı yani..dişten cnm emin oldum sonunda..bu dönemide atlatacaz inşallah..
günaydın ii haftalar herkeze...rizede dünden beri bi yaz havası var kaloriferleri söndürdüm evim sımsıcak.ama gelin görünki bu güzel havada dün hiçbişe yapamadık..tam niyetlendik arkadaşım eşiyle poyrazı görmeye geldi kahve içip oturdular biraz ..ev işi yemek ütü filan işlerim vardı onlar gidince yapmaya başladım gezme işini erteledik eşim arkadaşıyla çıktı daha doğrusu kovdum:)çağırdım annemi poyrazla ilgilendi banada okadar çok yardım etti ki.akşam 7 ye kadar yemek temizlik ütü 3 posta çamaşır işini hallettik sonra babamı da çağırıdk hepberaber yemek yeyip sohbetler ettik.anamı göndermedim akşam beraber kalalım dedim poyraza burda bakarsın olur dedi cnm anam..akşam da poyraz huysuzlaşınca 9 gibi uyuttuk çaylarımızı içip annmele bizde sızmışız yorgunluktan..dün poyraz bi alemdi ya kzılar de-de,,baba öle güzel dioki babam 4 köşe oluyo valla..bi anne demedi uyuz ..:)) kollarını bağdaş yapıp üstüne yüklenip ittirio kendini yavaş yavaş emeklio kuzum.çok mutlu oldum..bi gün tamamen yanındaydım nelerine sahit oldum yaaa.keşke hergün yanında olabilsem..
günaydın kızlar.. herkese iyi günler ve iyi haftalar...
kocişi işe gönderdim.. edayı uyandırmadan bi girip yazayım dedim...
dün annemler kardeşimin yanına gitti ve ben gidemedim .. hala onda takığım mafoldumben neyse hayırlısı diyorum... evlatlarımı sağlığı daha önemli tabi ama çok özledim yaaa :2:
özlenmezmi yaaa kardeşimde gittiğinde sesini duyunca ağlıyoduk telefonda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?