2010 Nisan Anneleri

slm kızlar gizem uyurken bir bakayım dedim benim çamaşır makinasına servis geldi ellerinde parça yokmuş valla ne kadar zormuş şu çamaşır makinasının bozulması sinir oldum çamaşırlar yığıldı kaldı off yaaa bir an önce yapılsa

hayriş fundayla onuda konuştuk yaza trabzonda buluşuruz inşallah bir güzel gezeriz bizim kuzularda büyümüş oluyo hem çok güzel olur valla

ayyy inşallah cnm iple çekliorum o günü..ama daha çokkkkkkkkkk var

Geçmiş olsun canım. İlk defa duydum 6. hastalığı. Hemen düzelir ins prensesin.

oğluşum Doruk bugün tam 6 ayını doldurdu.Yarı yaşı oldu bile.iyiki 6 ay önce bugün doğmuşun iyiki benim oğluşumsun canım oğlum..

Hayırlı olsun 6. ayı doruk beye.
İyki doğdular gerçekten bazen bakarken kendimi tutamayıp ağlıyorum. Allah'ın en büyük mucizelerinden biri bebekler.

Canım nasıl sevindim anlatamam küçük melek bir an önce iyileşir ins. Rabbim onu korusun. Babasını hissetmiştir bence. Onlar herşeyin farkında canım. Bütün dualarımız Utkuyla.

Canım ins hemen düzelir kızın. İyki anne sütü alıyor en azından. Çok sükür. İyileşsin arayı hemen kapatacaktır sen merak etme. bebekler cabuk toparlıyor.

Kızlar oğluma bal kabağı püresi hazırladım. O kadar iştahsızki bu aralar, bugün sabah az bir kahvaltı karışımı yedi saat 8 de o zamandan beri ne emdi nede başka birşey yedi.
Gözümüzde yaşarma ve çapaklanma olmuş. Babası işe gitmeden göz damlası aldı geldi.
Kime sorsam şimdi ne bulursan yedir diyor 1 yaşından sonra hiçbirini yemiyorlar seçiyorlar diyor. Biz şimdiden böyleyiz ek gıdaya. Kilomuz hep ayımızdan üsteydi ama bu gidişle ne olacak bilmiyorum.

kızlar hepinize çok tşk ederim bir arkadaş mevlütte hocasından bir yasin istetmiş Allah razı olsun dualarımız sayesinde oğluşum her geçen gün daha iyiye gidiyor çok şükür

günaydın ii haftalar herkeze...rizede dünden beri bi yaz havası var kaloriferleri söndürdüm evim sımsıcak.ama gelin görünki bu güzel havada dün hiçbişe yapamadık..tam niyetlendik arkadaşım eşiyle poyrazı görmeye geldi kahve içip oturdular biraz ..ev işi yemek ütü filan işlerim vardı onlar gidince yapmaya başladım gezme işini erteledik eşim arkadaşıyla çıktı daha doğrusu kovdum:)çağırdım annemi poyrazla ilgilendi banada okadar çok yardım etti ki.akşam 7 ye kadar yemek temizlik ütü 3 posta çamaşır işini hallettik sonra babamı da çağırıdk hepberaber yemek yeyip sohbetler ettik.anamı göndermedim akşam beraber kalalım dedim poyraza burda bakarsın olur dedi cnm anam..akşam da poyraz huysuzlaşınca 9 gibi uyuttuk çaylarımızı içip annmele bizde sızmışız yorgunluktan..dün poyraz bi alemdi ya kzılar de-de,,baba öle güzel dioki babam 4 köşe oluyo valla..bi anne demedi uyuz ..:)) kollarını bağdaş yapıp üstüne yüklenip ittirio kendini yavaş yavaş emeklio kuzum.çok mutlu oldum..bi gün tamamen yanındaydım nelerine sahit oldum yaaa.keşke hergün yanında olabilsem..[/QUOTE]

Yazdıklarını okudum hayale daldım ve Poyraz beyi tebrik etmeyi unuttum. Maşallah poraz beye.
Bizimki hala ilk kelimesini söylemedi. Ay anne dediğini hayal ettim dünyayı unuttum resmen bal kabaklarınını zor kurtardım yakacaktım neredeyse.

ne çok seviindim bilemezsin maşallah kuzuya ileşecek annesi sen merak etme ne güzel yaa babası uğurlu gelmiş desene dualar asla boşa çıkm az allhım tamamen ileştiğini grmeyi nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım yaa yaa ateş çok zor yaa 6. hastalıkmı duymuştum ama belirtileri nedir bilmiyorum
bizde aynıyız yaa hiç durmuyor yaa gece uyumuyor allah yardımcımız olsun

merhabalar kızlar
yaa ysin çok kötü yaa hep kusuyor anlamadım yaa dün parka giitmiştik ama hava çok sıcaktı neden böyle oldu anlamadım yaa ateşide var inliyo yaa yavrum yaa hep kucağımda yaaa hiç uyumuyor durmuyor ev tmizlenmesi lazım yemek lazım nasıl ypacam yaa allahım yardım et
bu arada dün oğluşlarım akıyafetler aldım bu dafa büyük aldım valla hemen büyüyolar donrada evde kalıyo yeni yeni çok şeker oluyo yaaa bayramlığımızda şimdiden hazır

bu çocuk aşı oldu, poposu durmaz oldu. bu ne yaaa? bu aşıların bööle etkisi var mı ki?

slm kızlar nasılsınız?
umudumsunbebegım allah yardımcnız olsun cnm rabbim tez zamanda sifa versın ınsallah
rüzgaryagmurcum sıze de gecmıs olsun
ademircım bızımde persembe gunu asımız ama bana sımdıden sıkıntı bastı valla off offf gecmıs olsun cnm sızede

canım ne guzel bır haber yaa cok sevındım hep aklımdaydı ne oldu acaba dıye dualrımla sızınle

bu çocuk aşı oldu, poposu durmaz oldu. bu ne yaaa? bu aşıların bööle etkisi var mı ki?

aysegul ya gaz mı kaka mı gazsa bızımde ole yaa bugun ası oldu gazmanıye oldu cıvcıv zart zurt gıdıyo valla ateste var ınsaalah geceyı atlatırız hayırlısıyla efeyede gecmıs olsun

canım ne guzel bır haber yaa cok sevındım hep aklımdaydı ne oldu acaba dıye dualrımla sızınle

aysegul ya gaz mı kaka mı gazsa bızımde ole yaa bugun ası oldu gazmanıye oldu cıvcıv zart zurt gıdıyo valla ateste var ınsaalah geceyı atlatırız hayırlısıyla efeyede gecmıs olsun

iyi geceler kızlar
biz evimize döndük oğlumu uyuttum bi dünya işim var onları halletmem lazım yarına kalmasın diye çünkü bu aralar oğlum çok huysuz hiçbi iş yapamıyorum
bu arada eşim laptobumu satmış geçici olarak notebook getirdi buda o kadar küçük gözlerim ağrıdı
hemen size bakıp çıkayım dedim
ve umudumsun bebeğimin yazısını okudum gözlerim doldu o kadar sevindimki anlatamam rabbim acil şifalar versin kuzucuğuma .

umudumsun bebeğim....
rabbim kabul etti dualarımızı çok sevindim rabbim kimseyi evladının sağlığı ile sınamasn bu son olsun inşl.....
yarın buluşuyoruz sonunda...
benim koca triplerde ya delimi ne ya bildiği halde surat astı falan kesin baska seye bozuk bana karartıyo suratını nese yarın bitsin sorarım hesabını....
kızlar bir buluşma daha varmı kk da istanbullu olanlar için cumartesi....
bakalım yakın olursa ve kocam huysuzluk etmese giderm....
nese benim çok işim var yarın gıyceklerimi hazırlıycam kuzinn canta falan...
sabahtan görumceme gccip ordan buluşmaya gitcem....
çanta hazırllıycam daha ne giyceme karar vermedim deneme yapcam....
ohooo çok işim var...
öpüyomm sizi

iyi geceler herkese.....
2gündr giremedm sayfalar pek ilerlememiş....
xcanım iyiki varsın çk sağl iltifatların için senin gönlğünün güzelliği tatlım....

nisana,yasine ve ayşegülcm ğluşunun simini pattadanak unuttum iyimi oğluşuna çk geçmiş olsun.....

umudumsun bebeğim canım o kadar çk sevindmki anlatamam sana....inşallah tez zamanda iyilşir yavrunda mutlu mesut zamanlarınıza geri dönersiniz....:Saruboceq:babası ğluşuna iyi gelmiş anlaşılan.şimdi biraz daha sabırlı olman lazım tatlım ileride zr günlern olacak ama en snunda güzellikler sizin olacak inşallah.bizi habersiz bırakma sakın....

hayriyeciğim gelcez trabzna inşallah keşke yaz lsa da buluşsakkkk

jalecm öncelikle hooşgeldn evine tatlım.inan çk özledm kaç gün oldu arayamadm seni kusura bakma günler çabuk geçiy ya kaç zamandr aklımdasn

fadimecm benim oğlan da gündüzleri mızmız inan evi süpürtmüyo ağlıyo başımda dur benimle ilgilen diyoo.dişten sanırım canım.inş.geçecek bu zamanlarda

gelelim bize kızlar hamile kaldığm kiloma kavuşmama 1.5 kilo kaldı ama ben daha fazla vermek istiyrum beni her gören ne yaptn da bu kadar verdn diyolar.tam 7 kilo verdm 2 ayda....hedefm 52-53 e kadar inmek.....

gunaydın kızlar
jalecım evıne hosgelmssen
funda budabe masallah azmın zaferı 1 bucuk nekı okadar kılonun yanında

bızımde hergunkı gıbı sıradan bennu hanım sabah sekerı 6 30 da uyanır ve hala dırenır uyumamak ıcın
ve anlasılan o kı butun bebeler mızmızzzzzzzzzzzzzzz

jalecim hoşgeldin cnm..kolay gelsin sana

ohhhh ne güzel buluşun kaynaşın ne ii yaa.bende yazı bekler dururum artık zeynom ve fundişimle buluşmak için...

fundacımm maşallah cnm yaa gitmiş kilolar zaten güzeldin şimdi fıstık olmuşsundur..

herkeze günaydınnnnn güzel bi gün olsun herkez için inşallah.hayırlı güzel haberler alalım topiğimizden ...

Gunaydin oluyorummm yorgunluktan, nisan geceleri uyumuyor bisey yemiyo icmiyo anne sutunden baska bisi kabul etmiyor olmazki boyle ek gida olayi bizde sifir. Bi de mizmiz sormayin yani, hep sikayet ettim ama cok yorgunum. Sizlerin bebisleri nasil? Budebecim sagol cnm, sanada bravo ne guzel kilolar gitmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…