slm kızlar gizem uyurken bir bakayım dedim benim çamaşır makinasına servis geldi ellerinde parça yokmuş valla ne kadar zormuş şu çamaşır makinasının bozulması sinir oldum çamaşırlar yığıldı kaldı off yaaa bir an önce yapılsa
hayriş fundayla onuda konuştuk yaza trabzonda buluşuruz inşallah bir güzel gezeriz bizim kuzularda büyümüş oluyo hem çok güzel olur valla
Merhabalar nasilsiniz hatunlar? Biz pek iyi degiliz Nisanin atesi dunde dusmeyince dr a gittik 6 . Hastalik denen hastalik olmusuz fitil verildi tahlil yapildi cok sukur su an daha iyi, dun butun gun hastanedeydik, gecmise bakamiyorum umarim herkes iyidir.
oğluşum Doruk bugün tam 6 ayını doldurdu.Yarı yaşı oldu bile.iyiki 6 ay önce bugün doğmuşun iyiki benim oğluşumsun canım oğlum..
kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar.. 6. hastalık evet refiyecim döküntüyle son buluyormuş çok ateş yaptı geçmesini bekliyorum işte. ama gece hiç uyumuyor devamlı bi yana bi bu yana. dişler mahvetti bizi ne zormuş anlamadım halbuki çıktı da yani bu kadar hasta edermi ya görseniz hiç hali yok. sanki kilo verdi, bişi de yemiyo sadece anne sütü. napsam da yedirsem bilmiyorum çok üzülüyorum..
kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun[/
ÇOK ŞÜKÜR CANIM NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM.HEP AKLIMDAYDI.RABBİM VERİYOR ŞİFASINI MELEĞİNİN.HABERDAR ET BİZİDE MERAK EDERİZ.ALLAHIM DAHA İYİ ETSİN.
kızlar hepinize çok tşk ederim bir arkadaş mevlütte hocasından bir yasin istetmiş Allah razı olsun dualarımız sayesinde oğluşum her geçen gün daha iyiye gidiyor çok şükür
ne çok seviindim bilemezsin maşallah kuzuya ileşecek annesi sen merak etme ne güzel yaa babası uğurlu gelmiş desene dualar asla boşa çıkm az allhım tamamen ileştiğini grmeyi nasip etsin inşallahkızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
geçmiş olsun canım yaa yaa ateş çok zor yaa 6. hastalıkmı duymuştum ama belirtileri nedir bilmiyorumMerhabalar nasilsiniz hatunlar? Biz pek iyi degiliz Nisanin atesi dunde dusmeyince dr a gittik 6 . Hastalik denen hastalik olmusuz fitil verildi tahlil yapildi cok sukur su an daha iyi, dun butun gun hastanedeydik, gecmise bakamiyorum umarim herkes iyidir.
bizde aynıyız yaa hiç durmuyor yaa gece uyumuyor allah yardımcımız olsungünaydınlar arkadaşlar çokk çokkk uzun bir aradan sonra merhaba uzun süredir kk ya girmiyordum umarım bütün bebişler iyidir umaım.eylül dün gece hiç uyumadı ya sallıyorum susuyor sallamayı durdurunca başlıyor ağlamaya 1 de başladı sabahın 6sına kadar zaten 12.30 uyumuştu güç bela .şuandad da uyanık uyumayada niyeti hiç yok .anlamadım gitti sanırım bütün bebeklrde bu durum var.acaba dişten mi bilmiyorum?
kızlar kızlar okadar mutluyumki anlatamam çok sevinçliyim ellerim ayaklarım titriyor şuanda Allahım şükürler olsun sana kızlar eşim dün geldi izne oğluşum hasta oldugu için geldi ama ugurlu geldi dün doktorumuzun özel muaynanesine gittik birtakım testler yaptırdık test sonucunda ve biyopsi sonuçları iyi çıktı büyüyen dalagı operasyonla alacaklar nakil olması için iltihabı kurutmaları lazımdı iltihaplar baya bir azalmış doktor büyük bir mucize diyor rabbim dualarımı ve dualarımızı boşa çıkarmadı veeeee büyük mucizeee uygun böbrek bulundu kızlar okadar sevinçliyimki anlatamam size oğluşum saglıgına kavuşacak Allahın izni ile eşim geldiginden beri diyet yiyeceklerini iyi yemeye başladı ama çok susuyor ve aglıyor ona içim yanıyor ama hissediyorum rabbimin izni ile herşey düzelecek bugün dünyaya yeniden geldim ben dua edenden de etmeyenden de Allah razı olsun
bu çocuk aşı oldu, poposu durmaz oldu. bu ne yaaa? bu aşıların bööle etkisi var mı ki?
bu çocuk aşı oldu, poposu durmaz oldu. bu ne yaaa? bu aşıların bööle etkisi var mı ki?
iyi geceler kızlar
biz evimize döndük oğlumu uyuttum bi dünya işim var onları halletmem lazım yarına kalmasın diye çünkü bu aralar oğlum çok huysuz hiçbi iş yapamıyorum
bu arada eşim laptobumu satmış geçici olarak notebook getirdi buda o kadar küçük gözlerim ağrıdı
hemen size bakıp çıkayım dedim
ve umudumsun bebeğimin yazısını okudum gözlerim doldu o kadar sevindimki anlatamam rabbim acil şifalar versin kuzucuğuma .
umudumsun bebeğim....
rabbim kabul etti dualarımızı çok sevindim rabbim kimseyi evladının sağlığı ile sınamasn bu son olsun inşl.....
yarın buluşuyoruz sonunda...
benim koca triplerde ya delimi ne ya bildiği halde surat astı falan kesin baska seye bozuk bana karartıyo suratını nese yarın bitsin sorarım hesabını....
kızlar bir buluşma daha varmı kk da istanbullu olanlar için cumartesi....
bakalım yakın olursa ve kocam huysuzluk etmese giderm....
nese benim çok işim var yarın gıyceklerimi hazırlıycam kuzinn canta falan...
sabahtan görumceme gccip ordan buluşmaya gitcem....
çanta hazırllıycam daha ne giyceme karar vermedim deneme yapcam....
ohooo çok işim var...
öpüyomm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?