- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
merhaba kızlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı devirdik öyle mutluyum ki anlatamam
tamam bazen beni çileden çıkartsada eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ya bu bile mutlu ediyor beni:)
az önce zil çaldı çiçek göndermiş canım kocam öyle güzelki kırmızı ve beyaz güller var içinde akşamı dört gözle bekliyorum valla:)
oğluma gelince çok huysuz ve yemek yedirmek işkence
yemiyor kızlaryaa sevdiği şeyleri yapıyorum çoğunlukla onlarıda istemiyor birde öyle inatki ağzını kapatıyor elleriyle ayaklarıyla beni itiyor
ama çok şükür sağlığımız yerinde
dün gecede öyle bir baktım face göktuşumun resmini gördüm maşallah erkek güzelime
bu arada sanada kocaman maşallahh ne güzel vermişsin öyle darısı başıma inşallahh
ama bende de hareketlenme var tatlım yavaş yavaş gidecek inşallahh
sorma hepsi birbirinden huysuz olsu bugünlerde
bennu da o tayfadan
çok sağol
sen nasılsın canım? dün okudum facede ama yorum yapamadım poyraz paşam dede baba diyormuş yerim ben onun dillerini ne tatlı oluyor dimi canım hele dedesi ve babasını düşünemiyorum
ahmet yusuf ta sadece dede diyor ve babam havalarda :)
bide bizimki emmiyorda
zaten kime kızarlarsa kızsınlar bütün dertleri bize canımcım Allah kolaylık versin
iyi eğlenceler yarın içinde
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı devirdik öyle mutluyum ki anlatamam
tamam bazen beni çileden çıkartsada eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ya bu bile mutlu ediyor beni:)
az önce zil çaldı çiçek göndermiş canım kocam öyle güzelki kırmızı ve beyaz güller var içinde akşamı dört gözle bekliyorum valla:)
oğluma gelince çok huysuz ve yemek yedirmek işkence
yemiyor kızlaryaa sevdiği şeyleri yapıyorum çoğunlukla onlarıda istemiyor birde öyle inatki ağzını kapatıyor elleriyle ayaklarıyla beni itiyor
ama çok şükür sağlığımız yerinde
fundam bende çok özledim seni tatlımya aklımdasın arayacağım bir türlü fırsat bulamadımiyi geceler herkese.....
2gündr giremedm sayfalar pek ilerlememiş....
xcanım iyiki varsın çk sağl iltifatların için senin gönlğünün güzelliği tatlım....
nisana,yasine ve ayşegülcm ğluşunun simini pattadanak unuttum iyimi oğluşuna çk geçmiş olsun.....
umudumsun bebeğim canım o kadar çk sevindmki anlatamam sana....inşallah tez zamanda iyilşir yavrunda mutlu mesut zamanlarınıza geri dönersiniz....:Saruboceq:babası ğluşuna iyi gelmiş anlaşılan.şimdi biraz daha sabırlı olman lazım tatlım ileride zr günlern olacak ama en snunda güzellikler sizin olacak inşallah.bizi habersiz bırakma sakın....
hayriyeciğim gelcez trabzna inşallah keşke yaz lsa da buluşsakkkk
jalecm öncelikle hooşgeldn evine tatlım.inan çk özledm kaç gün oldu arayamadm seni kusura bakma günler çabuk geçiy ya kaç zamandr aklımdasn
fadimecm benim oğlan da gündüzleri mızmız inan evi süpürtmüyo ağlıyo başımda dur benimle ilgilen diyoo.dişten sanırım canım.inş.geçecek bu zamanlarda
gelelim bize kızlar hamile kaldığm kiloma kavuşmama 1.5 kilo kaldı ama ben daha fazla vermek istiyrum beni her gören ne yaptn da bu kadar verdn diyolar.tam 7 kilo verdm 2 ayda....hedefm 52-53 e kadar inmek.....
dün gecede öyle bir baktım face göktuşumun resmini gördüm maşallah erkek güzelime
bu arada sanada kocaman maşallahh ne güzel vermişsin öyle darısı başıma inşallahh
ama bende de hareketlenme var tatlım yavaş yavaş gidecek inşallahh
hoşbuldum meltemcimgunaydın kızlar
jalecım evıne hosgelmssen
funda budabe masallah azmın zaferı 1 bucuk nekı okadar kılonun yanında
bızımde hergunkı gıbı sıradan bennu hanım sabah sekerı 6 30 da uyanır ve hala dırenır uyumamak ıcın
ve anlasılan o kı butun bebeler mızmızzzzzzzzzzzzzzz
sorma hepsi birbirinden huysuz olsu bugünlerde
bennu da o tayfadan
hoşbuldum hayriyecimjalecim hoşgeldin cnm..kolay gelsin sana
ohhhh ne güzel buluşun kaynaşın ne ii yaa.bende yazı bekler dururum artık zeynom ve fundişimle buluşmak için...
fundacımm maşallah cnm yaa gitmiş kilolar zaten güzeldin şimdi fıstık olmuşsundur..
herkeze günaydınnnnn güzel bi gün olsun herkez için inşallah.hayırlı güzel haberler alalım topiğimizden ...
çok sağol
sen nasılsın canım? dün okudum facede ama yorum yapamadım poyraz paşam dede baba diyormuş yerim ben onun dillerini ne tatlı oluyor dimi canım hele dedesi ve babasını düşünemiyorum
ahmet yusuf ta sadece dede diyor ve babam havalarda :)
ahh canımya bizimkide aynı bazen öyle sinirleniyorum ki ama yapacak bişey yokGunaydin oluyorummm yorgunluktan, nisan geceleri uyumuyor bisey yemiyo icmiyo anne sutunden baska bisi kabul etmiyor olmazki boyle ek gida olayi bizde sifir. Bi de mizmiz sormayin yani, hep sikayet ettim ama cok yorgunum. Sizlerin bebisleri nasil? Budebecim sagol cnm, sanada bravo ne guzel kilolar gitmis.
bide bizimki emmiyorda
umudumsun bebeğim....
rabbim kabul etti dualarımızı çok sevindim rabbim kimseyi evladının sağlığı ile sınamasn bu son olsun inşl.....
yarın buluşuyoruz sonunda...
benim koca triplerde ya delimi ne ya bildiği halde surat astı falan kesin baska seye bozuk bana karartıyo suratını nese yarın bitsin sorarım hesabını....
kızlar bir buluşma daha varmı kk da istanbullu olanlar için cumartesi....
bakalım yakın olursa ve kocam huysuzluk etmese giderm....
nese benim çok işim var yarın gıyceklerimi hazırlıycam kuzinn canta falan...
sabahtan görumceme gccip ordan buluşmaya gitcem....
çanta hazırllıycam daha ne giyceme karar vermedim deneme yapcam....
ohooo çok işim var...
öpüyomm sizi
zaten kime kızarlarsa kızsınlar bütün dertleri bize canımcım Allah kolaylık versin
iyi eğlenceler yarın içinde