2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı devirdik öyle mutluyum ki anlatamam
tamam bazen beni çileden çıkartsada eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ya bu bile mutlu ediyor beni:)
az önce zil çaldı çiçek göndermiş canım kocam öyle güzelki kırmızı ve beyaz güller var içinde akşamı dört gözle bekliyorum valla:)
oğluma gelince çok huysuz ve yemek yedirmek işkence
yemiyor kızlaryaa sevdiği şeyleri yapıyorum çoğunlukla onlarıda istemiyor birde öyle inatki ağzını kapatıyor elleriyle ayaklarıyla beni itiyor
ama çok şükür sağlığımız yerinde

fundam bende çok özledim seni tatlımya aklımdasın arayacağım bir türlü fırsat bulamadım
dün gecede öyle bir baktım face göktuşumun resmini gördüm maşallah erkek güzelime
bu arada sanada kocaman maşallahh ne güzel vermişsin öyle darısı başıma inşallahh
ama bende de hareketlenme var tatlım yavaş yavaş gidecek inşallahh
hoşbuldum meltemcim
sorma hepsi birbirinden huysuz olsu bugünlerde
bennu da o tayfadan
hoşbuldum hayriyecim
çok sağol
sen nasılsın canım? dün okudum facede ama yorum yapamadım poyraz paşam dede baba diyormuş yerim ben onun dillerini ne tatlı oluyor dimi canım hele dedesi ve babasını düşünemiyorum
ahmet yusuf ta sadece dede diyor ve babam havalarda :)
ahh canımya bizimkide aynı bazen öyle sinirleniyorum ki ama yapacak bişey yok
bide bizimki emmiyorda

zaten kime kızarlarsa kızsınlar bütün dertleri bize canımcım Allah kolaylık versin
iyi eğlenceler yarın içinde

Jalecim nice seneleriniz olsun inşallah beraber, daha nice güzel senelere erin inşallah..

ay sizdemi ya, neden yemiyorki bu kuzular ya, valla o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam, ne meyve suyu ne meyvenin kendisi, ne çorba ne yoğurt. sadece emsin memeyle yatıp kalkıyo..

slm kızlar kaç gündür elimi süremedim pc ye gelen giden sağolsunlar e iş güç derken bugünü ettik.sizler nasılsınız bugün. umarım herşey yolundadır.

kızlar eve su bastı yaaa mahvoldum bütün salon banyo su içinde çamaşır makinem su bırakmış bu kış yağmurda nasıl kurutacağım ben yaa off yaaa

zeynepcim geçmiş olsun canım ayyyy o kadar işin içinde bi de neler olmuş

refişim aman dikkat et bacım üşütmüş olmasın paşan.havalar berbat bi soğuk bi sıcak. bu ARADA İSMİNİ NASIL DEĞİŞTŞRDŞN KUZUM BEN DE İSTİYORUMMM

ay ne bilim ölemi yapsam.sakinleşir ama diş ağırısına ii gelmez ki..

hayrişim valla o jel mete de çok işe yaradı çok huysuzlanıyodu ben de anlıyodum çıkacağını hemen bolca sürüyodum susuyodu benimki ama yemeye çalıştığı için jeli epey sürüyodum bence ihmal etme.çıkana kadar epey zor oluyo inşallah çabuk çıkar.bu arada ben acık keyfi yok diye oğlana ıhlamur içiriyodum geçenlerde baya uyutuyodu istersen ıhlamur içir birgün su yerine dene bakalım. benimkine rezene falan kar etmiyo artık

inşallah hayırlısı olsun tatlım aradığınızı bulur kazasız belasız kullanırsınız ama ihmal etme öğrenmeyi. biz sırf benim için değiştirdik arabayı ama daha vakit bulup çalışamadığım için hala totomun üstünde oturup kocamın götürmesini bekliyorum kötü bişey

bu arada bana dr eğer ateşi olmazsa calpol verme demişti ben de diş sürecinde rahat uyusun diye her akşam içiriyodum bence pek veme

allaha sonsuz şükürler olsun canım inşallah dualarla iyi olacak bebeğin. hepimizin duaları sizinle. gerçekten çok etkilendik üzüldük neticede koca 9 ayı beraber geçirdik ama şükür inşallah kısa zamanda da toparlar tutunur hayata tıpkı annesine tutunduğu gibi. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz yapabileceğimiz bişey olursa nolur söyle

canım geçmiş olsun bu ara hepsinde var kırıklıklar

maşallah çok iyi vermişsin ama diyet falan yapıyosan çok yüklenme daha süt veriyosun. kendiliğinden gidiyosa da ohhhhhhh darısı başımıza

jalem eşinle çocuğunla nice yıldönümlerine tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

annee (adını unuttum özür dilerim) cnm ii ki söledin vermeyeyim ozaman calpol daha ben o jeli minicik sürüodum bolca sürem ozaman.ıhlamur veriorum ona ama öksürüğü için daha çok.hiç uykusuna teşhis ediomu die bakmadım valla:)) sağol cnm öpüorum kocaman..

jalecım
bebegınle ve baska dogurursnan
çocuklarınla ve esınle mutlu yuvanın daım olmasını dılerım allah bır yastıkta kocatsın ınsallah

hayrısım bana dr arada agrı kesıcı surubunu ver rahatlatır dedı
hangısıne ınancazzzzzzzzzz

hayrişim sinem ben ıhlamuru artık uyku ilacı olarak kullanıcam ben de kaydirigubbakcemile3 jelin bi zararı yokmuş tatlım zaten iyice damaklarına sürüyordum dağıtıyodum. öptüm canım oğlumun mama annesi sensin bakarsın senin oğlunun uyku annesi de ben olurum bu sebeple

sınemcıgım hergunmu verıyosun ıhlamuru yada her uykudanmı önce
benım kızda pek sevmıyorya ıhlamuru hıc sevmıyorya
kızlarrrrrrrrrrrr buluşma süperdi:))))))))))))))

ayrıntıları özgeeeeeeeee
ayrıntılarıda yazsana

sağol tatlım bende deneyeyim ozaman.inşallah uyku anneee :)))

herkeze günaydın...dün gece rahat bi uyku çektim çok şükür oğlum 4 de uyandı sadece mamasını içip uyudu çok şükür.7 de beraber kalktık kahvaltımızı yaptık ananemize teslim edip geldik..dün çok üzücü bi haber aldık eşimle..eşimin istanbulda çocukluk arkadaşının eşi ( ki çok samimiyiz düğünüme doğumuma geldiler hep sağolsunlar) bebekleri olmuyodu tüp bebkle ikiz bebeğe hamile kalmıştı geçen hafta bebeklerden biinide özür olduğunu öğrendiler ve karnında öldürdüler bi bebeği.doğması gelişmesi mümkün olmadığı için.diğer bebek için hep dua ettik ama dün kanaması olmuş normal doğumla diğerinide aldılar 500 gr doğmuş küveze almışlar yaşama sansı çok düşük demişler arkadaşım umutlandı ama gece diğer bebeğide kaybettiler.6,5 aylık hamileydi.okadar istekliydi ki hasretti ki anne olmaya.allahım nasip etmedi.manen yıkıldılar arkadaşım şokta psikolojisi alt üst hala yoğun bakımda sürekli uyutuluyor kanaması devam edio bebeklerden geçtiler artık kadını kurtarmanın peşindeler.okadar üzüldükki.allah herkeze hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin..

ay hayrıs çok kötü bişey
rabbım ınsallah tez zamanda şifasını yanındada saglıklı bebegı nasıp etsın ınsallah

GÜNAYDINNNNN uykusuzummmm gece 4 e kadar çizim yaptım.herkes iyidir inşallah ben birazcık keyifsizim yine kaynana sorunu. offf ya ben bu çocuğu bu kadına bırakıp nasıl çalışcamm.

sabah uyanınca altını değiştiriyodu kaanın. bana dediki eşofmanı azıcık ıslanmış sanki bi baksana. bi baktım evet eşofman az ıslanmış çünkü badisinin beline kadar çıkmış çişi. içindeki badisine bakmayı akıl etmiyo yaa. ben evde olmasam o çocuk o badiyle kalacak alt eşofmanını değiştircek sadece. çookk dikkatsiz, gözleri görmüyo, veee yaşlandı artık aklı da ermiyo bir çok şeye.

yüz kere çilek yasak dedim dün bana sofrada annesi reçel (ÇİLEK! reçeli) versene diyo.

akşam yoğurtun tarihi geçmiş yeme dedim. yok ben yerim dedi. 2 dakika sonra da annesi kaana yoğurt verelimmi diyo. yuh yaa günü geçmiş yoğurdu yedirecek dolapda mis gibi kendi mayaladığım yoğurt dururken. içim hiççç rahat değil.

kaan ovalamışmı ne yapmışsa gözü yumruk yemiş gibi kızarmış. ben söylemesem farkında diil. eve geldiğimde çocuğu ne halde bulacam kimbilir çalışırken offffffffffff offfffffffffffffffff....

neyseee meltemcim günaydın canım.
hayrişim arkadaşının başı sağolsun. çok üzüldüm kolay kolay altından kalkılabilecek bir durum değil inşallah en kısa zamanda toparlar ve hayalindeki meleğine sağlıcakla tekrar kavuşur bitanem. poyrazı da öptümmmmm.

hayriyecim rabbim sabır versin arkadasına cok zor hee bir de tedavi gebeligi olunca tam bu kadar yaklasmısken kaybetmek cok dha zor 6.5 ay karnına tasıyıp hayaller kurduktan sonra... aynı seylerı bende yasadım ıkızerımden bırını kaybettım ama bnmkı kendılıgınden dustu ve 23.hafta da 120 yi bulan sancıyla hastanede gecen son aylarım...ama allahıma sükür benım hıkayemın sonu mutlu bıttı.allahım once arkadasına saglık guc kuvvet versın sonra kendılıgınden gelır ınsallah bu kez bebegi

tugbacım allah sabır versın canım ne diyeyim bi tane de benim basımda var aynından bı gun emanet edıp 2 dk dusa gırdım cocugun emzıgı recele batırp vermıs vısne recelıne kan beynıme sıcradı nptın cocuga dedım recele btırdım sussun dıye basım sıstı dıyo ya snkı sureklı bakan bırı de bası sısecek ölür müsün öldürür müsün işte

ay canımmm seninki daha betermiş yok bizimki çok özeniyo iyi bakmaya çalışıyo ama beceremiyo. dikkatsiz unutkan ve yaşlı:) birde aynı evde kalıyoz onu ezip bakıcı alma şansım da yok çok ciddi bir sorun olmadıkça. offfffffff yaşlandığını kabul etse ve ben bu çocuğa bakamıcam dese dünyalar benim olacak ama farkında değilkaydirigubbakcemile3

ay tugbacım bende bakıcı tut dıyecektım ama
egıtım amaclı olsa hanı kaynanana kıyamasanda tutsan bı bakıcı desekı bu cocuk benı cok yoruyo oda bakıcıya gözetmenlık eder cok zor rabbım yardım etsın sana ve angeeeeeel sınemdı degılmı sıneme yardım etsın

AYYYY CANIMM KALBİMDEN GEÇEN O ZATEN KAYNANAM EVDE OLACAĞI İÇİN BAKICIYA GÜVENMEME SORUNU DA YAŞAMAM. AMA BİR YABANCIYLA TÜM GÜN AYNI EVDE OLACAK FALAN BEN BİLİYOM HAYATTA İSTEMEZ. HAYIRLISIYLA ŞU ÇOCUĞU 2 YAŞINA BİR GETİRSEM DOĞRUUU KREŞE:)

ASLINDA ÇOK YORULUYO KAFASI KALDIRMIYO ZORLANIYO AMA YİĞİTLİĞEDE AFEDERSİN B.K SÜRDÜRMÜYO. SÖYLEMİYOkaydirigubbakcemile3 KAAN ZATEN AŞIRI HAREKETLİ BİR BEBEK DOĞDUĞUNDAN BERİ:S

aman be ne zor ısmıs calıssan bı dert calısmasan bı dert dualarım senınleeee

buluşmanın ayrıntıları:))))

zor bir kıyafet secimi yasadıktan sonra hazırlandım falan,önce görümceme gittim gösterdim nası olmuşum fala diye,eltimde ordaydı gözleri buyüdü beni öle görünce oh olsun sefam olsun ay içimin yağları eridi ya...
nese çok gzl vkit gecirdik kahvelerimizi soğukta olsa içtik kuzi ve kaan hiç durmadı tavan yaptılar huysuzlukta...duru bebişim ise öyle sakindiki maşallah ölee etrafı seyretti....
bizi görenle nerden tanıştığımızı sprdular şaşkın şaşkın baktılar....
neden anamadık ya üç bebekli hatun buda ne yapıyo diye yada tavan yapan kahkahalarımıza baktılar
ayy ne güldük ne gulduk anlatamam neler birikmiş içimizde....
mıncırdık bebeleri falan....
esrayla en duruda kız özlemimizi giderdik....
allahtan adamın biri üçünüzü çekeyim mi diye sordu da üçümüzün resmi oldu çok komikti...
inşlh çok kısa bir zaman sonra tekrarlıycaz bunu benim tadı damağımda kaldı....

tubişim...
seni çok ii anlıyourm yasadığın durumu biliyorum çünkü ne diyim...
inşlh kaynanan pes eder bakmaz istemez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…