buluşmanın ayrıntıları:))))
zor bir kıyafet secimi yasadıktan sonra hazırlandım falan,önce görümceme gittim gösterdim nası olmuşum fala diye,eltimde ordaydı gözleri buyüdü beni öle görünce oh olsun sefam olsun ay içimin yağları eridi ya...
nese çok gzl vkit gecirdik kahvelerimizi soğukta olsa içtik kuzi ve kaan hiç durmadı tavan yaptılar huysuzlukta...duru bebişim ise öyle sakindiki maşallah ölee etrafı seyretti....
bizi görenle nerden tanıştığımızı sprdular şaşkın şaşkın baktılar....
neden anamadık ya üç bebekli hatun buda ne yapıyo diye yada tavan yapan kahkahalarımıza baktılar
ayy ne güldük ne gulduk anlatamam neler birikmiş içimizde....
mıncırdık bebeleri falan....
esrayla en duruda kız özlemimizi giderdik....
allahtan adamın biri üçünüzü çekeyim mi diye sordu da üçümüzün resmi oldu çok komikti...
inşlh çok kısa bir zaman sonra tekrarlıycaz bunu benim tadı damağımda kaldı....
sınemcıgım hergunmu verıyosun ıhlamuru yada her uykudanmı önce
benım kızda pek sevmıyorya ıhlamuru hıc sevmıyorya
hergün veriyorum meltemcim dr a sormuştum sakıncası yok 1 su bardağını geçmesin dedi.
sağol tatlım bende deneyeyim ozaman.inşallah uyku anneee :)))
herkeze günaydın...dün gece rahat bi uyku çektim çok şükür oğlum 4 de uyandı sadece mamasını içip uyudu çok şükür.7 de beraber kalktık kahvaltımızı yaptık ananemize teslim edip geldik..dün çok üzücü bi haber aldık eşimle..eşimin istanbulda çocukluk arkadaşının eşi ( ki çok samimiyiz düğünüme doğumuma geldiler hep sağolsunlar) bebekleri olmuyodu tüp bebkle ikiz bebeğe hamile kalmıştı geçen hafta bebeklerden biinide özür olduğunu öğrendiler ve karnında öldürdüler bi bebeği.doğması gelişmesi mümkün olmadığı için.diğer bebek için hep dua ettik ama dün kanaması olmuş normal doğumla diğerinide aldılar 500 gr doğmuş küveze almışlar yaşama sansı çok düşük demişler arkadaşım umutlandı ama gece diğer bebeğide kaybettiler.6,5 aylık hamileydi.okadar istekliydi ki hasretti ki anne olmaya.allahım nasip etmedi.manen yıkıldılar arkadaşım şokta psikolojisi alt üst hala yoğun bakımda sürekli uyutuluyor kanaması devam edio bebeklerden geçtiler artık kadını kurtarmanın peşindeler.okadar üzüldükki.allah herkeze hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin..
canım çok üzüldüm ya allah sabırlar versin kimseyi evladıyla sınamasın rabbim
GÜNAYDINNNNN uykusuzummmm gece 4 e kadar çizim yaptım.herkes iyidir inşallah ben birazcık keyifsizim yine kaynana sorunu. offf ya ben bu çocuğu bu kadına bırakıp nasıl çalışcamm.
sabah uyanınca altını değiştiriyodu kaanın. bana dediki eşofmanı azıcık ıslanmış sanki bi baksana. bi baktım evet eşofman az ıslanmış çünkü badisinin beline kadar çıkmış çişi. içindeki badisine bakmayı akıl etmiyo yaa. ben evde olmasam o çocuk o badiyle kalacak alt eşofmanını değiştircek sadece. çookk dikkatsiz, gözleri görmüyo, veee yaşlandı artık aklı da ermiyo bir çok şeye.
yüz kere çilek yasak dedim dün bana sofrada annesi reçel (ÇİLEK! reçeli) versene diyo.
akşam yoğurtun tarihi geçmiş yeme dedim. yok ben yerim dedi. 2 dakika sonra da annesi kaana yoğurt verelimmi diyo. yuh yaa günü geçmiş yoğurdu yedirecek dolapda mis gibi kendi mayaladığım yoğurt dururken. içim hiççç rahat değil.
kaan ovalamışmı ne yapmışsa gözü yumruk yemiş gibi kızarmış. ben söylemesem farkında diil. eve geldiğimde çocuğu ne halde bulacam kimbilir çalışırken offffffffffff offfffffffffffffffff....
aman be tubik senin için de zor valla allah kolaylık versin inşallah imana gelir de vazgeçer
mrb hanımlar bebişimin ikinci dişide çıkıyo galiba acayip huzursuz dün aşımızda vardı iki gündür hiç keyfi yok
özgecim ne güzel harika bi gün geçirmişiniz
tuğbacım Allah kolaylık versin ne diyelim Allaha emanet bebişlerimiz
hayriyecim arkadaşına çok üzüldümçok zor bir durum okadar zaman bebişleri bekleyip sonra kaybetmek çokacı rabbim sabır versin
hayriyecim rabbim sabır versin arkadasına cok zor hee bir de tedavi gebeligi olunca tam bu kadar yaklasmısken kaybetmek cok dha zor 6.5 ay karnına tasıyıp hayaller kurduktan sonra... aynı seylerı bende yasadım ıkızerımden bırını kaybettım ama bnmkı kendılıgınden dustu ve 23.hafta da 120 yi bulan sancıyla hastanede gecen son aylarım...ama allahıma sükür benım hıkayemın sonu mutlu bıttı.allahım once arkadasına saglık guc kuvvet versın sonra kendılıgınden gelır ınsallah bu kez bebegi
GÜNAYDINNNNN uykusuzummmm gece 4 e kadar çizim yaptım.herkes iyidir inşallah ben birazcık keyifsizim yine kaynana sorunu. offf ya ben bu çocuğu bu kadına bırakıp nasıl çalışcamm.
sabah uyanınca altını değiştiriyodu kaanın. bana dediki eşofmanı azıcık ıslanmış sanki bi baksana. bi baktım evet eşofman az ıslanmış çünkü badisinin beline kadar çıkmış çişi. içindeki badisine bakmayı akıl etmiyo yaa. ben evde olmasam o çocuk o badiyle kalacak alt eşofmanını değiştircek sadece. çookk dikkatsiz, gözleri görmüyo, veee yaşlandı artık aklı da ermiyo bir çok şeye.
yüz kere çilek yasak dedim dün bana sofrada annesi reçel (ÇİLEK! reçeli) versene diyo.
akşam yoğurtun tarihi geçmiş yeme dedim. yok ben yerim dedi. 2 dakika sonra da annesi kaana yoğurt verelimmi diyo. yuh yaa günü geçmiş yoğurdu yedirecek dolapda mis gibi kendi mayaladığım yoğurt dururken. içim hiççç rahat değil.
kaan ovalamışmı ne yapmışsa gözü yumruk yemiş gibi kızarmış. ben söylemesem farkında diil. eve geldiğimde çocuğu ne halde bulacam kimbilir çalışırken offffffffffff offfffffffffffffffff....
neyseee meltemcim günaydın canım.
hayrişim arkadaşının başı sağolsun. çok üzüldüm kolay kolay altından kalkılabilecek bir durum değil inşallah en kısa zamanda toparlar ve hayalindeki meleğine sağlıcakla tekrar kavuşur bitanem. poyrazı da öptümmmmm.
ay hayrıs çok kötü bişey
rabbım ınsallah tez zamanda şifasını yanındada saglıklı bebegı nasıp etsın ınsallah
ahhh ahh pes etmez oooootubişim...
seni çok ii anlıyourm yasadığın durumu biliyorum çünkü ne diyim...
inşlh kaynanan pes eder bakmaz istemez....
maşallah bbeişine canımmm saolasın iyi dileklerin içinmrb hanımlar bebişimin ikinci dişide çıkıyo galiba acayip huzursuz dün aşımızda vardı iki gündür hiç keyfi yok
tuğbacım Allah kolaylık versin ne diyelim Allaha emanet bebişlerimiz
nisan bebişleri bayılıyo annelerini uykusuz bırakmaya canımkaydirigubbakcemile3hiç umudum yok canım vazgeçmez heralde yaşlandığını kabul etmiyorki dahaslm hatunlar nasılsınız bakalım. ele verir talkımı kendi yutar salkımı hesabı dün gece benim oğlan uyumak bilmedi daha doğrusu dalamadı tam uyudu diyorum bırakıyorum başlıyo kendi kendine oyun oynamaya ve tabi ki uyku kaçıyo hadiiii baştan neyse geçelim yorumlara
aman be tubik senin için de zor valla allah kolaylık versin inşallah imana gelir de vazgeçer
canım aynı evde olduğumuz sürece bitmez sorunlar. malesef canım alınır küser çok iyi tanıyorum sonra adı tuğba çocuğuna bakmamı istemiyo olur. ancak ağır bir hastalığı falan olursa hem çocuğa bakacak hem de ona yardım edecek birini tutabilirim. zaten topu topu 1 yıl bakacak sonra doğruu kreşe en azından gözü gören birileri bakar çocuğa:2:canım yaa senin bu sorunlar bitmez ki..kadın yaşlı kendin dion görmüo die..şimdi sen evdeyken bile yetişemion çalışınca dfaha da alkın kalıcak ee nolcak.bence yardımcı biri almak çok mantıklı kayınvalidne de dersin seni yormak istemiorum sanada yardımcı olur die..hem hoşuna gitmiş olur yaa bence..arkadaşım için ii dileklerine tşk ederim ayrıca inşallah cnm.
babam aradı az önce balık almış taze taze akşama mangal yapalım dedi olur dedim bizde yapalım yerim müsait annemle poyrazıda alıp bana geçecekler hazır sofraya koncam gene canım ailem benim..eşime söledim annemide ara davet et dio.bukez kırmadım onu birazdan arayacam..
insan kendi annesinden başkasına güvenemiyo şekerim. kim doğuma gitmiş anlamadım ama sağlıklı doğum ve nurtopu gibi bir bebek diliyorum canımhayrişim başınız sağolsun. Allah hayırlısıyla tekrar verir bir bebek onlara. Tubaaaaaa çalışan herkesin derdi aynı valla. Kime güvencez? benim de bbugün sabah doğuma alındı. daha doğrusu suyu gelmiş, sancı yok. hala da doğuramadı. benim ki ne rahattı ya, gir, kesil, dikil, çık. kimbilir ne zaman doğurur? biz bücürle bekleyemedik valla, eve geldik. oradan komşu gezmesi. oğlanın uykusu da heder oldu. garibim evde bayıldı kaldı.
canım belki diş çıkarıyodur nisan o zamnlardada ek gıdayı rededebiliyomuş bebişler inşallah bir an önce düzene girer canım ek gıda olayı başlı başına bir dert bizimkiside sadece uyurken emiyo artık olsun ne yapayım bir damlada olsa vereceğim çok isterdim 2 yaşına kadar emmesini ama biz böyle giderse 1 yaşına ancak yeter sütüm çok azaldı çünküGunaydin oluyorummm yorgunluktan, nisan geceleri uyumuyor bisey yemiyo icmiyo anne sutunden baska bisi kabul etmiyor olmazki boyle ek gida olayi bizde sifir. Bi de mizmiz sormayin yani, hep sikayet ettim ama cok yorgunum. Sizlerin bebisleri nasil? Budebecim sagol cnm, sanada bravo ne guzel kilolar gitmis.
canım daha nice 20 senelere inşallah ahmette çok güzel abi olur heee:))birde kız doğuruverdinmi tamamdır canım küçük mutlu bir çekirdek aile rabbim hep böyle huzurlu mutlu sağlıklı olmanı nasip eğler canımcım inşallahmerhaba kızlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı devirdik öyle mutluyum ki anlatamam
tamam bazen beni çileden çıkartsada eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ya bu bile mutlu ediyor beni:)
az önce zil çaldı çiçek göndermiş canım kocam öyle güzelki kırmızı ve beyaz güller var içinde akşamı dört gözle bekliyorum valla:)
oğluma gelince çok huysuz ve yemek yedirmek işkence
yemiyor kızlaryaa sevdiği şeyleri yapıyorum çoğunlukla onlarıda istemiyor birde öyle inatki ağzını kapatıyor elleriyle ayaklarıyla beni itiyor
ama çok şükür sağlığımız yerinde
fundam bende çok özledim seni tatlımya aklımdasın arayacağım bir türlü fırsat bulamadım
dün gecede öyle bir baktım face göktuşumun resmini gördüm maşallah erkek güzelime
bu arada sanada kocaman maşallahh ne güzel vermişsin öyle darısı başıma inşallahh
ama bende de hareketlenme var tatlım yavaş yavaş gidecek inşallahh
hoşbuldum meltemcim
sorma hepsi birbirinden huysuz olsu bugünlerde
bennu da o tayfadan
hoşbuldum hayriyecim
çok sağol
sen nasılsın canım? dün okudum facede ama yorum yapamadım poyraz paşam dede baba diyormuş yerim ben onun dillerini ne tatlı oluyor dimi canım hele dedesi ve babasını düşünemiyorum
ahmet yusuf ta sadece dede diyor ve babam havalarda :)
ahh canımya bizimkide aynı bazen öyle sinirleniyorum ki ama yapacak bişey yok
bide bizimki emmiyorda
zaten kime kızarlarsa kızsınlar bütün dertleri bize canımcım Allah kolaylık versin
iyi eğlenceler yarın içinde
slm kızlar kaç gündür elimi süremedim pc ye gelen giden sağolsunlar e iş güç derken bugünü ettik.sizler nasılsınız bugün. umarım herşey yolundadır.
zeynepcim geçmiş olsun canım ayyyy o kadar işin içinde bi de neler olmuş
refişim aman dikkat et bacım üşütmüş olmasın paşan.havalar berbat bi soğuk bi sıcak. bu ARADA İSMİNİ NASIL DEĞİŞTŞRDŞN KUZUM BEN DE İSTİYORUMMM
hayrişim valla o jel mete de çok işe yaradı çok huysuzlanıyodu ben de anlıyodum çıkacağını hemen bolca sürüyodum susuyodu benimki ama yemeye çalıştığı için jeli epey sürüyodum bence ihmal etme.çıkana kadar epey zor oluyo inşallah çabuk çıkar.bu arada ben acık keyfi yok diye oğlana ıhlamur içiriyodum geçenlerde baya uyutuyodu istersen ıhlamur içir birgün su yerine dene bakalım. benimkine rezene falan kar etmiyo artık
inşallah hayırlısı olsun tatlım aradığınızı bulur kazasız belasız kullanırsınız ama ihmal etme öğrenmeyi. biz sırf benim için değiştirdik arabayı ama daha vakit bulup çalışamadığım için hala totomun üstünde oturup kocamın götürmesini bekliyorum kötü bişey
bu arada bana dr eğer ateşi olmazsa calpol verme demişti ben de diş sürecinde rahat uyusun diye her akşam içiriyodum bence pek veme
allaha sonsuz şükürler olsun canım inşallah dualarla iyi olacak bebeğin. hepimizin duaları sizinle. gerçekten çok etkilendik üzüldük neticede koca 9 ayı beraber geçirdik ama şükür inşallah kısa zamanda da toparlar tutunur hayata tıpkı annesine tutunduğu gibi. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz yapabileceğimiz bişey olursa nolur söyle
canım geçmiş olsun bu ara hepsinde var kırıklıklar
maşallah çok iyi vermişsin ama diyet falan yapıyosan çok yüklenme daha süt veriyosun. kendiliğinden gidiyosa da ohhhhhhh darısı başımıza
saolasın sinemciğim valla hallettim sonunda o gün bitirdim ama makinam yarın gelecek aslında yeni makina aalayım dedi bizim adam ama ben olmaz ddim ev alalım o zamna alırız dedim idare etmeden canım çok zor çünkü ee evlatlarımıza bişeyler bırakalım en azından rabbim nasip eğlerse
merhaba kızlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı devirdik öyle mutluyum ki anlatamam
tamam bazen beni çileden çıkartsada eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ya bu bile mutlu ediyor beni:)
az önce zil çaldı çiçek göndermiş canım kocam öyle güzelki kırmızı ve beyaz güller var içinde akşamı dört gözle bekliyorum valla:)
oğluma gelince çok huysuz ve yemek yedirmek işkence
yemiyor kızlaryaa sevdiği şeyleri yapıyorum çoğunlukla onlarıda istemiyor birde öyle inatki ağzını kapatıyor elleriyle ayaklarıyla beni itiyor
ama çok şükür sağlığımız yerinde
jalecim evine hoş geldin. bu arada nice nice mutlu sağlıklı senelere olsun inşallah seneler çabuk geçiyo hakkaten sanırım bebişlerden sonra daha da hızlı geçecek. mutluluğunuz daim olsun canım.
kızlarrrrrrrrrrrr buluşma süperdi:))))))))))))))
gördüm canım fotoları hepinizde bebişlerde harika canım devamını bekliyoruz hem göbişinide o kadar abartma canım çok yok sonuçta doğum yaptık anacığım balon
taşımadık o göbişlerde toplanınca sönsün
canım benim yaa başınız sağolsun çok üzüldüm okurken gözlerim doldu bir an kendimi o acılı anne ve babanın yerine koydum sanırım en büyük acı evlat acısı çünkü ne bileyim yaa insan hasta olunca kahroluyo rabbim kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamnda arkadaşınız toparlanır ve rabbim onu bir güzel evlatla mükafatlandırı canım inşallahsağol tatlım bende deneyeyim ozaman.inşallah uyku anneee :)))
herkeze günaydın...dün gece rahat bi uyku çektim çok şükür oğlum 4 de uyandı sadece mamasını içip uyudu çok şükür.7 de beraber kalktık kahvaltımızı yaptık ananemize teslim edip geldik..dün çok üzücü bi haber aldık eşimle..eşimin istanbulda çocukluk arkadaşının eşi ( ki çok samimiyiz düğünüme doğumuma geldiler hep sağolsunlar) bebekleri olmuyodu tüp bebkle ikiz bebeğe hamile kalmıştı geçen hafta bebeklerden biinide özür olduğunu öğrendiler ve karnında öldürdüler bi bebeği.doğması gelişmesi mümkün olmadığı için.diğer bebek için hep dua ettik ama dün kanaması olmuş normal doğumla diğerinide aldılar 500 gr doğmuş küveze almışlar yaşama sansı çok düşük demişler arkadaşım umutlandı ama gece diğer bebeğide kaybettiler.6,5 aylık hamileydi.okadar istekliydi ki hasretti ki anne olmaya.allahım nasip etmedi.manen yıkıldılar arkadaşım şokta psikolojisi alt üst hala yoğun bakımda sürekli uyutuluyor kanaması devam edio bebeklerden geçtiler artık kadını kurtarmanın peşindeler.okadar üzüldükki.allah herkeze hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin..
canım sırf böyle şeyler olacak diye bu sene çalışmadım iyikide çalışmamışım anneme bıraksam söz olacak onlara bıraksam içim içimi yiyecek akşama kadar okulda kafayı tırlatırım acaba ne yedirdiler ne yaptılar biberonunu kaynattımı emziği düşünce yıkadımı falan valla sırf kızım için evdeyim bu sene aslında okuldan tuğbişim 2 kere aradılar ama gitmedim kreşe gidene kadarda düşünmüyorum artık 3 yaşından sonra gidebilirler atanırsam zaten başka bi yerler yazacağım inşallahGÜNAYDINNNNN uykusuzummmm gece 4 e kadar çizim yaptım.herkes iyidir inşallah ben birazcık keyifsizim yine kaynana sorunu. offf ya ben bu çocuğu bu kadına bırakıp nasıl çalışcamm.
neyseee meltemcim günaydın canım.
hayrişim arkadaşının başı sağolsun. çok üzüldüm kolay kolay altından kalkılabilecek bir durum değil inşallah en kısa zamanda toparlar ve hayalindeki meleğine sağlıcakla tekrar kavuşur bitanem. poyrazı da öptümmmmm.
hayriyecim rabbim sabır versin arkadasına cok zor hee bir de tedavi gebeligi olunca tam bu kadar yaklasmısken kaybetmek cok dha zor 6.5 ay karnına tasıyıp hayaller kurduktan sonra... aynı seylerı bende yasadım ıkızerımden bırını kaybettım ama bnmkı kendılıgınden dustu ve 23.hafta da 120 yi bulan sancıyla hastanede gecen son aylarım...ama allahıma sükür benım hıkayemın sonu mutlu bıttı.allahım once arkadasına saglık guc kuvvet versın sonra kendılıgınden gelır ınsallah bu kez bebegi
canım o kaybetme korkusu yokmu çok beter bir durum ben ilk 3 ay hiç bi iş yapmadan yattım doktor çok dikkat etmen lazım dedi diye şükürler olsun yaradanıma kavuştuk evlatlarımıza birde o ankarada gördüğüm tedavi aklıma geliyo ne zor günler atllattık valla her sabah 7dide kalkıp kan vewrmeye gitmeler ahhh neler neler biliyosun ama şükürler olsun yaradanıma elimizi boş bırakmadı
canım ben 2 yaş diye biliyorum ama neyse sınır yaş kaçsa o zaman verecem şimdi çalıştığım eski-yeni işyerimde üstlerimden biri kreş açmış tanıdıkta nasıl olsa 2 yaşında getir dedikaydirigubbakcemile3 kreşde çok içime sinmiyor bir bebek evinde büyümeli ama bakalım zaman ne gösterecek sırf oğlumu ona bırakmamak için saçma sapan fikirler hayaller türetiyom. yok başka şehre atanırım da belki gelmek istemez, yok bi hastalığı olurda bakamaz, yok kavga ederizde evi terkederkaydirigubbakcemile3canım sırf böyle şeyler olacak diye bu sene çalışmadım iyikide çalışmamışım anneme bıraksam söz olacak onlara bıraksam içim içimi yiyecek akşama kadar okulda kafayı tırlatırım acaba ne yedirdiler ne yaptılar biberonunu kaynattımı emziği düşünce yıkadımı falan valla sırf kızım için evdeyim bu sene aslında okuldan tuğbişim 2 kere aradılar ama gitmedim kreşe gidene kadarda düşünmüyorum artık 3 yaşından sonra gidebilirler atanırsam zaten başka bi yerler yazacağım inşallah
amaninnnn maşallah süt kuzusuna gözünüz aydın olsun. seninki yarmagülse benimki ne acepkaydirigubbakcemile3ayyyy eltim doğurdu. minicik. benim oğlum yanında yarmagül gibi kaldı yaaa....
sorma tubacım allahtan su tarısma oldu da bıraz rahat nefes alabılıyorum haftasonu esımın zoruyla gıttık berat aren'i agzından öpüyo mikrop yaaa igrenc kadınnalsanaalsanasmilekızının kayınvalidesi vardı allahtan o dedi öpme mikrop kapar diye alıssın mikroba diye gerizekalı seytan dedi sacından tut yerlerde sürükle oyle geldiler yani senden ala mikrop mu olur seni görmesi yeter mikroba alısması ıcınkaydirigubbakcemile3ay canımmm seninki daha betermiş yok bizimki çok özeniyo iyi bakmaya çalışıyo ama beceremiyo. dikkatsiz unutkan ve yaşlı:) birde aynı evde kalıyoz onu ezip bakıcı alma şansım da yok çok ciddi bir sorun olmadıkça. offfffffff yaşlandığını kabul etse ve ben bu çocuğa bakamıcam dese dünyalar benim olacak ama farkında değilkaydirigubbakcemile3
meltemcim cok saol canımmm sinem degil merve ismim canımmmay tugbacım bende bakıcı tut dıyecektım ama
egıtım amaclı olsa hanı kaynanana kıyamasanda tutsan bı bakıcı desekı bu cocuk benı cok yoruyo oda bakıcıya gözetmenlık eder cok zor rabbım yardım etsın sana ve angeeeeeel sınemdı degılmı sıneme yardım etsın
zeynepcim ne kadar sükretsek az canım dedıgın gıbı hele o tedavi sureci tutp tutmayacak korkusu ınsanın ömründen ömür gidiyo maddiyatı da gctim manevi olarak bıtıyo ınsancanım o kaybetme korkusu yokmu çok beter bir durum ben ilk 3 ay hiç bi iş yapmadan yattım doktor çok dikkat etmen lazım dedi diye şükürler olsun yaradanıma kavuştuk evlatlarımıza birde o ankarada gördüğüm tedavi aklıma geliyo ne zor günler atllattık valla her sabah 7dide kalkıp kan vewrmeye gitmeler ahhh neler neler biliyosun ama şükürler olsun yaradanıma elimizi boş bırakmadı
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünayyyy eltim doğurdu. minicik. benim oğlum yanında yarmagül gibi kaldı yaaa....
fundacım berat arende cok terliyo gece bende degısırdım sabaha karsı sanırım sırt ustu yatınca uzun sure ondan uzerını de cok ortmuyorum ev işi desen aynı durumdayız benımkı kucagımdayken de supurttrmuyo süpürgeyi tutmak ıcın saldırıyo tutamayınca kıyamet kopuyoakannehiraksama kadar yemek yemeye fırsatım yok valla dun aksam 7 ye kadar 2 kurabıyeyle durdum esim bitkin halimi gorunce sok oldu halim acıdı heralde yemeklerı o hazırladı oglum nelere kadir 3 senedir 1 kere mutfaga gırmemıstıkaydirigubbakcemile2günaydınlarrrrrr
oğlumu emzirmeye kalktm terlemişti üstünü değiştrdm snra baktmki çişte kaçmış komple değiştrdk herşeyini.....
hayriyecğm arkadaşına çok üzüldm ya Allahım sabır versn tedavi ile bulunan bebeği kaybetmek daha zr olmalı.....tez zamanda meleklerne kavuşur inş
tuğbacm kaynanalar işte nlardan başka ne beklenirki......hep aynılar...gram düzelseler kafamı kparcam....benim kaynana oğlumun hastalığnda 1 kere aramadı nasıl oldu diye...bende artık yaktım gemileri istemiyrm dedim eşime gelmelerinide gitmeyide hastalıktan hastalığa ya da bayrama.yeter ya hep annem ve eşim için görmemezliktn geldm benimde bi onurum var.zaten son laylar beni baya bunaltmıştı inceldiği yerden kpsun umrumda değiller artık
kızlar ğlum 2 gündr çk huysuz hep kucakta bugün yani dün evimi temizleyeym dedim 2 dayı göktuğ kucağmda süpürdm.yeni süpürge aldk sesinden krkuyo ağlıyo.nasıl bi ağlama ama dadan dışarı çıksam falan katılıyo ağlamaktn.dün kızdm biraz snrada vicdan yaptım yavrum ya iş yapmasanda olmuyr zaten bütün evin işini bitiremiyrum uykusu az baya uyanıkkende kucakta.evi b.k götürüyo resmen.lavabo v.c hep duruy çamaşr falan katlancak asılacak snra ütü oy anam oyyyyyyyyy
sorma tubacım allahtan su tarısma oldu da bıraz rahat nefes alabılıyorum haftasonu esımın zoruyla gıttık berat aren'i agzından öpüyo mikrop yaaa igrenc kadınnalsanaalsanasmilekızının kayınvalidesi vardı allahtan o dedi öpme mikrop kapar diye alıssın mikroba diye gerizekalı seytan dedi sacından tut yerlerde sürükle oyle geldiler yani senden ala mikrop mu olur seni görmesi yeter mikroba alısması ıcınkaydirigubbakcemile3
selam kızlar gizoşa sebze çorbasını yaptım uyanınca yiyecek inşallah afiyetle ayy bendemi acıktım ne yaa ona çorba yaparken dün gizoşla kuaföre gittik analı kızlı ee şimcikten alışsın kuaförüme artık dedim saçımı boyama zamnın geldi dedim ben geçen 2 ay önce kendim boyamıştım artık senin elin değecek dedim o da ben buradayım sen ne zamn müsait olursan gel dedi bende en kısa zamnda boyatacam gidip inşallah bayrama yakın boyatmak istiyorum bu arada hala bir araba bulamadık kendimize göre inşallah buluruz arabasızlık çok zor yaa bir yere gidemiyorsun çok zor oluyo bebekle ama ben buraya bişey yazsam birileri kıyısından köşesinden eleştirecek bişey buluyo valla ben kimseye bu zamna kadar eleştiri yapmadım ama bir yaparsam tam yapacam bu sefer çok kızıyorum ya yapma yorum yada yapacaksan kelimeleri biraz daha seçerek yap kimse o anlayanlar anladı zaten ne dertleri varsa benle bu bazı şahısların anlam veremiyorum zaten varlığım bile canlarını sıkıyo sanırım
ah canım sana harfiyen katılıyorum benimkide beni uyuz ediyor akşam gidiyorum bakıyorum yaptığım yoğurt aynı duruyo meyveler duruyo sordum dün neden die ne cvp vereceğini bilemedi salak evt yoğrt az yiyo dio allahım nefret ediyorum yaaa nefret
inşşallahhhhh hayrişcim anladın sen beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?