2010 Nisan Anneleri

kızz eltını catlatacak kadar güzel olmustun zaten
kıyafet fılan bahane orjınal guzelsın benım gıbı:enbuyukkk:

mrb hanımlar bebişimin ikinci dişide çıkıyo galiba acayip huzursuz dün aşımızda vardı iki gündür hiç keyfi yok
özgecim ne güzel harika bi gün geçirmişiniz
tuğbacım Allah kolaylık versin ne diyelim Allaha emanet bebişlerimiz
hayriyecim arkadaşına çok üzüldümçok zor bir durum okadar zaman bebişleri bekleyip sonra kaybetmek çokacı rabbim sabır versin

slm hatunlar nasılsınız bakalım. ele verir talkımı kendi yutar salkımı hesabı dün gece benim oğlan uyumak bilmedi daha doğrusu dalamadı tam uyudu diyorum bırakıyorum başlıyo kendi kendine oyun oynamaya ve tabi ki uyku kaçıyo hadiiii baştan neyse geçelim yorumlara

z selen hepsı aynı bu bebelerın hep dişe yoruyoz ama
anneeeeeeeee tesekkurler
benuım l
kızımda asırı derece mızmız bugun kucaga alınca bişeysı yok

ooo bizde daha tık yok sizin ikinciler yolda maşallah ..sağol cnm evt bundan daha büyük bi acı olduğunu sanmıorum allah yardımcısı olur inş.

evt cnm onca hayal emek ümit heves off ne denilir ki ..senin şansın varmış genede allah bağışladı sana yavrunu..

canım yaa senin bu sorunlar bitmez ki..kadın yaşlı kendin dion görmüo die..şimdi sen evdeyken bile yetişemion çalışınca dfaha da alkın kalıcak ee nolcak.bence yardımcı biri almak çok mantıklı kayınvalidne de dersin seni yormak istemiorum sanada yardımcı olur die..hem hoşuna gitmiş olur yaa bence..arkadaşım için ii dileklerine tşk ederim ayrıca inşallah cnm.

ay hayrıs çok kötü bişey
rabbım ınsallah tez zamanda şifasını yanındada saglıklı bebegı nasıp etsın ınsallah

amin cnm inşallah..

babam aradı az önce balık almış taze taze akşama mangal yapalım dedi olur dedim bizde yapalım yerim müsait annemle poyrazıda alıp bana geçecekler hazır sofraya koncam gene canım ailem benim..eşime söledim annemide ara davet et dio.bukez kırmadım onu birazdan arayacam..

hayrişim başınız sağolsun. Allah hayırlısıyla tekrar verir bir bebek onlara. Tubaaaaaa çalışan herkesin derdi aynı valla. Kime güvencez? benim de bbugün sabah doğuma alındı. daha doğrusu suyu gelmiş, sancı yok. hala da doğuramadı. benim ki ne rahattı ya, gir, kesil, dikil, çık. kimbilir ne zaman doğurur? biz bücürle bekleyemedik valla, eve geldik. oradan komşu gezmesi. oğlanın uykusu da heder oldu. garibim evde bayıldı kaldı.

tubişim...
seni çok ii anlıyourm yasadığın durumu biliyorum çünkü ne diyim...
inşlh kaynanan pes eder bakmaz istemez....
ahhh ahh pes etmez oooooklava:
mrb hanımlar bebişimin ikinci dişide çıkıyo galiba acayip huzursuz dün aşımızda vardı iki gündür hiç keyfi yok

tuğbacım Allah kolaylık versin ne diyelim Allaha emanet bebişlerimiz
maşallah bbeişine canımmm saolasın iyi dileklerin için

nisan bebişleri bayılıyo annelerini uykusuz bırakmaya canımkaydirigubbakcemile3hiç umudum yok canım vazgeçmez heralde yaşlandığını kabul etmiyorki daha

canım aynı evde olduğumuz sürece bitmez sorunlar. malesef canım alınır küser çok iyi tanıyorum sonra adı tuğba çocuğuna bakmamı istemiyo olur. ancak ağır bir hastalığı falan olursa hem çocuğa bakacak hem de ona yardım edecek birini tutabilirim. zaten topu topu 1 yıl bakacak sonra doğruu kreşe en azından gözü gören birileri bakar çocuğa:2:
sizede afiyet olsun canım ohhh güzel bir akşam geçirin hep beraber. keşke benim kaynanam da aradığımda gelse sadecekaydirigubbakcemile3

insan kendi annesinden başkasına güvenemiyo şekerim. kim doğuma gitmiş anlamadım ama sağlıklı doğum ve nurtopu gibi bir bebek diliyorum canım

canım belki diş çıkarıyodur nisan o zamnlardada ek gıdayı rededebiliyomuş bebişler inşallah bir an önce düzene girer canım ek gıda olayı başlı başına bir dert bizimkiside sadece uyurken emiyo artık olsun ne yapayım bir damlada olsa vereceğim çok isterdim 2 yaşına kadar emmesini ama biz böyle giderse 1 yaşına ancak yeter sütüm çok azaldı çünkü

canım daha nice 20 senelere inşallah ahmette çok güzel abi olur heee:))birde kız doğuruverdinmi tamamdır canım küçük mutlu bir çekirdek aile rabbim hep böyle huzurlu mutlu sağlıklı olmanı nasip eğler canımcım inşallah

canım ben 2 yaş diye biliyorum ama neyse sınır yaş kaçsa o zaman verecem şimdi çalıştığım eski-yeni işyerimde üstlerimden biri kreş açmış tanıdıkta nasıl olsa 2 yaşında getir dedikaydirigubbakcemile3 kreşde çok içime sinmiyor bir bebek evinde büyümeli ama bakalım zaman ne gösterecek sırf oğlumu ona bırakmamak için saçma sapan fikirler hayaller türetiyom. yok başka şehre atanırım da belki gelmek istemez, yok bi hastalığı olurda bakamaz, yok kavga ederizde evi terkederkaydirigubbakcemile3
ayyyy eltim doğurdu. minicik. benim oğlum yanında yarmagül gibi kaldı yaaa....
amaninnnn maşallah süt kuzusuna gözünüz aydın olsun. seninki yarmagülse benimki ne acepkaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrr
oğlumu emzirmeye kalktm terlemişti üstünü değiştrdm snra baktmki çişte kaçmış komple değiştrdk herşeyini.....
hayriyecğm arkadaşına çok üzüldm ya Allahım sabır versn tedavi ile bulunan bebeği kaybetmek daha zr olmalı.....tez zamanda meleklerne kavuşur inş

tuğbacm kaynanalar işte nlardan başka ne beklenirki......hep aynılar...gram düzelseler kafamı kparcam....benim kaynana oğlumun hastalığnda 1 kere aramadı nasıl oldu diye...bende artık yaktım gemileri istemiyrm dedim eşime gelmelerinide gitmeyide hastalıktan hastalığa ya da bayrama.yeter ya hep annem ve eşim için görmemezliktn geldm benimde bi onurum var.zaten son laylar beni baya bunaltmıştı inceldiği yerden kpsun umrumda değiller artık

kızlar ğlum 2 gündr çk huysuz hep kucakta bugün yani dün evimi temizleyeym dedim 2 dayı göktuğ kucağmda süpürdm.yeni süpürge aldk sesinden krkuyo ağlıyo.nasıl bi ağlama ama dadan dışarı çıksam falan katılıyo ağlamaktn.dün kızdm biraz snrada vicdan yaptım yavrum ya iş yapmasanda olmuyr zaten bütün evin işini bitiremiyrum uykusu az baya uyanıkkende kucakta.evi b.k götürüyo resmen.lavabo v.c hep duruy çamaşr falan katlancak asılacak snra ütü oy anam oyyyyyyyyy

sorma tubacım allahtan su tarısma oldu da bıraz rahat nefes alabılıyorum haftasonu esımın zoruyla gıttık berat aren'i agzından öpüyo mikrop yaaa igrenc kadınnalsanaalsanasmilekızının kayınvalidesi vardı allahtan o dedi öpme mikrop kapar diye alıssın mikroba diye gerizekalı seytan dedi sacından tut yerlerde sürükle oyle geldiler yani senden ala mikrop mu olur seni görmesi yeter mikroba alısması ıcınkaydirigubbakcemile3
meltemcim cok saol canımmm sinem degil merve ismim canımmm

zeynepcim ne kadar sükretsek az canım dedıgın gıbı hele o tedavi sureci tutp tutmayacak korkusu ınsanın ömründen ömür gidiyo maddiyatı da gctim manevi olarak bıtıyo ınsan

ayyyy eltim doğurdu. minicik. benim oğlum yanında yarmagül gibi kaldı yaaa....
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
fundacım berat arende cok terliyo gece bende degısırdım sabaha karsı sanırım sırt ustu yatınca uzun sure ondan uzerını de cok ortmuyorum ev işi desen aynı durumdayız benımkı kucagımdayken de supurttrmuyo süpürgeyi tutmak ıcın saldırıyo tutamayınca kıyamet kopuyoakannehiraksama kadar yemek yemeye fırsatım yok valla dun aksam 7 ye kadar 2 kurabıyeyle durdum esim bitkin halimi gorunce sok oldu halim acıdı heralde yemeklerı o hazırladı oglum nelere kadir 3 senedir 1 kere mutfaga gırmemıstıkaydirigubbakcemile2

ah canım sana harfiyen katılıyorum benimkide beni uyuz ediyor akşam gidiyorum bakıyorum yaptığım yoğurt aynı duruyo meyveler duruyo sordum dün neden die ne cvp vereceğini bilemedi salak evt yoğrt az yiyo dio allahım nefret ediyorum yaaa nefret

selam kızlar gizoşa sebze çorbasını yaptım uyanınca yiyecek inşallah afiyetle ayy bendemi acıktım ne yaa ona çorba yaparken dün gizoşla kuaföre gittik analı kızlı ee şimcikten alışsın kuaförüme artık dedim saçımı boyama zamnın geldi dedim ben geçen 2 ay önce kendim boyamıştım artık senin elin değecek dedim o da ben buradayım sen ne zamn müsait olursan gel dedi bende en kısa zamnda boyatacam gidip inşallah bayrama yakın boyatmak istiyorum bu arada hala bir araba bulamadık kendimize göre inşallah buluruz arabasızlık çok zor yaa bir yere gidemiyorsun çok zor oluyo bebekle ama ben buraya bişey yazsam birileri kıyısından köşesinden eleştirecek bişey buluyo valla ben kimseye bu zamna kadar eleştiri yapmadım ama bir yaparsam tam yapacam bu sefer çok kızıyorum ya yapma yorum yada yapacaksan kelimeleri biraz daha seçerek yap kimse o anlayanlar anladı zaten ne dertleri varsa benle bu bazı şahısların anlam veremiyorum zaten varlığım bile canlarını sıkıyo sanırım

allah tüm kaynanaların müstehakını versin meltem senden daha yaratıcı bi yorum bekliyorum kaynanalar için alsanaalsanasmile

canım gizoşuma afiyt olsun..yeni saç rengiyle beraber resmini beklioruz artık bayrama yakın..inşallah gönlünüze göre de araba bulursunuz canım..buara fiyatlar düştü dahada düşecek ocakta ..aslında 1-2 ay daha bekleyebilirsiniz..neyse hayırlısı olsun tabi..canım sen gönlünden geçeni keyfinden geleni yazsana ayol bırak milleti neresinden anlasalar anlasınlar.onların algı problemleri tatlım.seni özleyenleri muhabbetinden mahrum bırakma

istediğin kadar söle tınlmaaz senin kaynanan.vicdan meselesi bu canım değiştiremezsin.inşallah bian önce kurtuılusrun onlardan..

slm herkeze sabahtan beri giriom ama yazma fırsatı bulamamdım cumartesi yetiştirmem gerekn iş var elimde..yemeğe zor çıkıom valla..dün akşam annem babam kociş kayınvalide ile balık ziyafeti çektik oğluşum da eşlik etti bize ama salıncağında:))) bi iki balık koydum ağzına bayıldı paşam..buarada et sularına da başladım birer kaşık şeklinde..tanıdık kasabımız var güzel kemikler ayırıyo bize.haftayada minik haşlanmış balık çorbasına başlayacam tariflerimi yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…