2010 Nisan Anneleri

hayriyeciğim tatlısı saol güzel dileklerin için canımsın sen biliyosun ohh sefanız olsun canım valla ne güzel oluyo şu karadenizde balık keyfi birde yanında sevdiklerin olunca daha bir güzel bizde yapacağız inşallah fundalarla bizim balkonda balık keyfi biraz daha havalar soğusun o zamn daha keyifli olur canım bu arada canım facedeki kıyafetlerin mumber one çok güzel seçimler yapıyosun valla zevkler aynı canım ama ne kadınlar bilirim alır alır yakışmaz sen yakıştırıyosun tatlım senin dediğim gibi bir kızın olsa valla rizede erkekler almak için sıraya girer sanırım araba konusuna gelince canım klimalı istiyoruz kredi çektik bayram kredisi inşallah gönlümüze göre olur canımcım eee trabzona geliceğiz yaza nasıl geliriz sonra demi buluşmaya:))

teşekkürler meltemciğim güzel dileklerin için

allah tüm kaynanaların müstehakını versin meltem senden daha yaratıcı bi yorum bekliyorum kaynanalar için alsanaalsanasmile
ben 2 kaynanasını dövmus bır kadınam daha yaratıcısı varmı sen yenısın ya bılmıyon
oğlumun 3. dişini çıkarması normal mi? 1 altta. 2 yukarda yan kesiciler
normal canım normal
hayırlı olsun
teşekkürler meltemciğim güzel dileklerin için

ne demek görevımız
dermısım
sonrada kusuyonuz yorum yazmıyolar dıye
anam bennudan zor yazıyom valla
arabayıda hayırlısını dılemeyı unutma

iyi akşamlar kızlar
anca oğlum uyududa nete girdim öyle huysuz ki bugünlerde
birde sancısı var kızlarya sanırım kabız oldu yapmaya çalışırken kıpkırmızı oluyor terliyo ve ağlıyor kıyamıyorumda öyle görmeye

ohh sefanız olsun hayriyecim afiyet olsun size
bende kemiği düdüklüde pişirdim sonrada buzluğa attım çorbalarına birer parça koymayı düşünüyorum
tariflerini bekliyorum dört gözle
ne güzel canım keyifli vakit geçirmişsiniz
sık sık buluşun artık
Allah kolaylık versin selencim bizim daha 1 tane çıktı

kızlaryaa o kadar yazdım yazdım sonra hepsi uçtu gitti şimdide oğlum uyandı
geriye dönmeye vaktim yok
iyi dileklerini ileten arkadaşlarım çok sağolun inşallah hep birlikte nice günlerimizide paylaşacağız burda
hayrieycim çok üzüldüm arkadaşına canımya rabbim sabır versin
kaynana derdi olanlar rabbim sizlere dayanma gücü versin

slm kızlar...
ya ben baya baya boşladım burayı....
bugun keyifli bir gundu hayatımda ilk kez kayınvalideml bir gun paylaştım hemde sorunsuz kavgasız ...
kuzeyi besledi,uyuttu,altını değiştirdi...
nasıl seviyor görseniz ,yalan yapmıyordur sanırım bukadarda rol yapamaz heralde,ilk doğduğu zman kapımı açmadı kucağına amadı bir eksiği varmı demedi,bugu baktım çorap almış oğlumane kadar sevindim..benim için hediyenin buyğü küçüğü olmaz sesin yeter ama düşünmüş almış ya dunyalar benim oldu...banbir adım gelene ben ona dım giderim zaten kin tutmam hayatda yapamam...
böle ufacık bişiyde kızlığınımı untuyorum....benimle iyi olsa zaen sorun yok ortada hemen eşimi aradım hayatda duyduğu en mutlu kelimeydi bugun annenle çok gzl vakit gecirdim dedim dunyalar onun odu onlarda cok üzülüyor kızlar bizim böl halimize inanın....
arada kalıyorlar...
nse nazar değmesin allah bozmasın allah herkesin evine huzur mutluluk versin...
ama ben duanın gucune çok inanırım .....
meltemle aramızda bir konu gecti ve bunun üzerine meltem bana öle bir dua ettiki inanın ertesi gun ben bile şaşkınlık içindeydim...MELTEM gercekten çok sevinmişti o olaya ve onun duasıda bana bu sekilde döndu hiçbr sekilde yapılan iyilikler allah katında karsılıksız klmaz kızlar ben buna inanırım..ve unutmayın müminin mümin kula yaptığı dua allah katında en çabuk kabul görendir...birbirimiz için dua edelim...
şimdi bende kaynanası ile arası köt olan tum gelinler için dua ediyorum'' rabbim sen kaynanalaın gözüne perde indir,kulaklarını sağır et ve gelinlerini onlara karsı melek gibi göster''....

ay özge tuylerım dıken dıken gözumde yaslar ınan cok kalpten ettım duayı
halada edıyorum
hersey sayende
rabbım herkesın evınden mutlulugu huzuru eksık etmesın

bı sey daha söyleyım sıze yazmıstım ya 9 yıldır bebegı olmayan komsuma bırgun bennuyu severken evde eltımın kızı vardı
bennuyu sevdım öptum oksadım dedımkı rabbım cansuyada tattır bu duyguyu ramazanın içindeydık daha ramazan bıtmeden cansunun hamılelık haberını aldım ve rabbım herkeslere tattırsın annelıgı özellıkle sımdı dualarım hayrısımın arkadası için rabbım bu gunlerı tez vakıtte unuttursun mutluluktan
bı gun hayrıstende beklıyorum guzel haberlerı seneye bu zaman en gec

özgecim ne güzel canım darısı başıma mı diyeyim yoksa bana uzak olsunlar Allaha yakın mı diyeyim bilemedim:)
ama duana bütün kalbimle amin diyorum
meltemcim o kadar içten istemişsinki canım o yüzden kabul olmuş duan bence rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

evet jalecım özgeyede cok candan etmıstım
ben cok temız kalplıyımdır allah kalbıme göre verıyor cok sukur kımseyı darda bırakmasın rabbım

tpiğe ancak bu saatlerde bakabiliyrum kızlar ama cvp yazacak dermanım yk kaç gündr dün oğlum kucağmda süpürmştm evi bugün sırt ağrısı olarak bana cvp veriyo vucudm çok yruluyrum ama oğlum herşeye değer.canım oğlum seni çk seviyrum

meltem canım bi dua da benim için etsen.belki bizde düzelrz kız Allah rızası için...belki gönüllerdeki sıkıntılar unutulurda feraha çıkarz

özge maşallah sizede güzel bi gün geçirmişsiniz.....benim varya kaynanamla knuşasm bile gelmiyo neden böyleym anlamıyrum ama çk sıkıntı çektm nlarn yüzünden inan 4 yılda 40 yıl yaşlandm acaba bundan mı?düşünsene eşimle sırf onun bi lafı yüzünden tartştk hemde baya biliysun şu eski olayı bir kere bile siz neden kavga ediysunuz bizim yüzümüzden demediler eşime hi,ç bişey söylememişler.düşün göktuğ1.5 -2 aylık falandı.eşim bana vursa keyif lacaklardı sanırım...halbuki öyle özenirdimki iyi kaynana - gelin ilişkisine......

meltem hersey karşılıklı biliyorsun değilmi,ben sana karşılık beklemeden yardımcı oldum ama ne sen nede bn senin b olaydan böle mutlu etkilenecğini bilmiyorduk kısmet işte seni sevindiren allah ,benimde yüzümü güldürdü....

jalecim canım inşlh hersey gönlünce olur...ben öle sıkıldım öle yoruldum ki bes yıldır küslükten ,kavgadan,sıkıntıdan surat asmaktan,artık ufacık bir tebessüme hasret kaldım....sen iyiysen herkes iyi diye bişiy yokmuş bunu öğrendim..sen esseksen semer vurn çok olumruş bunu öğrendim...susarsan senden kıymetlisi yokmuş bunu öğrendim....ayaklarının altına hlı olsan değerin bilinmiormuş öğrendim....oyuzden onlar sustu bende sustum onalr bana bir adım geldi ben koşarak gittim...kaynanamın içtenliği yalan değildi bu sefer rol yapmıyordu,yapmacık değildi...
oyuden benimde buna ihtıyacım vardı hersey seninde gönlünce olsun tatlım ....

fundacım senin yasadıklarını çok iyi biiyorummen basından beri...ikimizinde tek iseği ir parca huzur değilmiydi...biz ne kötluk ettik ki bukadarını hakedecek olaylar yasadık sende çok katlandın herseye tatlım...am suna inan ,kaynanan sana canı gönülden,içten temiz ,yalansız ve çıkarsız bir kez ''kızım'' desin sende herseye sunger cekersin,tamam unutmazsın acın hep içinde kalır ama böle yanmaz ciğerin değilmi...inan tatlım ben yoruldum artık,kimsem yok yanımda,o kötu kaynanamın bile iki kelamına muhtacım...onun sesi bile bana yalnız olmadığımı hissettiriyor...ne yapayım gelin kaynana olamadık belki arkadas oluruz....
dualarım seninle guzel arkadasım....

selam arkadaşlar son günlerde baya bir boşladım burayı sadece okuyup bişey yazamadan çıkıyorum
iyi haberlerinizle mutlu olup hastalık haberlerinizle üzülüyorum Allahım hasta olan herkese acil şifalar versin

bizim henüz dişlerimiz çıkmadı hep kontrol ediyorum geç çıkacaklar demekki
haftasonu kızıma 6 aylık kınası yaktık fotoğrafları pc ye atar atmaz face e kaycam inşallah kardeşimden makinanın kablosunu bekliyorum mevlütünde onda unutmuşum
onun dışında kızıma hergün 1 elmayı rendeleyip veriyorum, ikindide 80 gr yoğurt kendim yapıyorum artık yoğurdu marketten aldığım yoğurtla mayaladığım için tutmuyormuş bu arada hepsini denedim çünkü sıcak mayaladım ılık mayaladım soğuğa yakın mayaladım yok banamısın demedi en son mayayı değiştirdim komşudan istedim onun mayaladığı yoğurttan çok şükür tuttu sonrakini de kendi mayaladığımla yaptım güzel oldu
akşm yatmasına yakında pirinç unu veriyorum severek yiyor kuzum
tabi aralarda emziriyorum ve yediğim yemeklerin sularını tattırıyorum hatta azcık ekmeğe batırarak veriyorum :))) bu akşam türlü yapmıştım onun patlıcanından kabağından havucundan verdim kuş gibi açıyo :)))

evet ya fundacım yenı uye olmustum ben o zamanlar okuyunca cok etkılenmıstım
cokta kızmıstım esıne
aslında kaynananlar ıyı yada kötu bıseymutlaka söyluyorlardır
esın sana bellı etmıyordur
ben zaten herkese aynı dusunceyle yaklasırım canımı cok yakmadıkca dua ederım hep
zok zor ya bı baskası yuzunden esınle tartısmak ınan suclu olsan gıdıp kendını affettırmeye ugrasıyosun ama sucun yok ve suclu pozısyonundasın
ben hep yasadım kötu seyler bunlar
benımle msn konusan arkdaslar bılır ben bagırarak konusuyorum
ama eskı esım babası anası her tartısmamızda bagırma ne bagırıyon gıbı laflar ederlerdı
evlenır ken bu sefer esıme ve aleynaya ben bagırırım hemde cok bagırırım dedım
olsun bız anlarız dedıler hala benım bagırmam sorun oluyo
rabbım herkesın evınden uzak etsın huzursuzlugu

afıyet olsun yarasın bızdede huzursuzluk dız boyunuda gectı ama hala yok ortada diş miş

hayırlı olsun 6 aylık kınanız

l
oley oley oley
bennus 6 bucuk aylık olmus
ama hala dısıyok
işne gelırse emeklıyo işine gelmezse tık yok
ablasının tokasına ucar adım gelıyor halının bı ucundan bı ucuna 1 dakka surmuyor gelmesı sadece tokayı almak ıcın butun cabası

ay inşallah meltemim inşallah güzel haberler yazarım buraya..bende okadar çok dua ediorum ki..

yaza daha çok var şimdiden sabırsızlandım valla.1 gün yetecekmi size doymaya bilemiorum ama yaaaa:)))

sağol jalecim.allah büyük inşallah dualarımız geri çevrilmeyecek

bizdede diş yok ama huysuzluğu acısı filan hat safhada..yoğurt ilk önce bende tutturamıştım sonra alıştım..afiyet olsun kuzucuna..

herkeze günaydınnnnnnnn hayırlı cumalar.....

oğlumun 3. dişini çıkarması normal mi? 1 altta. 2 yukarda yan kesiciler

normal cnm 6 ay da çıkar dioruz ama 6 aylık sapmalar normal bol bol fırçalayın darısı olmayanların başına her çocuk farklı unutma :)))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm

Kızlar merhabalarrr nasılsınız ben iyiyim neden mi:) hemen anlatayım.
dün kaanın aşısı, göz kontrolü ve normal 6 aylık kontrolüü yaptırdık. akşamda misafirim vardı. yorucu ama güzel bir gün oldu.

anam anam bu ay ne kadar çok aşımız varmış meğer. 2 bacak, 1 kol 1 de ağız damlası. :))) çok şükür biraz huysuz da olsa ateşsiz atlattık dünü.

göz kontrolünde kaanın bugüne kadar gözünden hiç yaş gelmedi dedim doktora. muayene etti bir problem yok dedi huyundandır. gözyaşı kanalında tıkanıklık olsa gözleri çok sulanır kızarır dedi. normal göz muayenesini de yaptı bozukluk yok dedi. çok şükür bunu da atlattık yani. kızlar yalnız göz doktorları için bebek muayenesi çok zormuş onu anladım:)

çocuk doktorumuza gittik sonra konyada yapılan tahlillerimize emar sonucumuza baktı doktorumuz. kaan paşam 9400 gram ve 73 cm olmuş doktorumuz ölçüleri 10 aylık bebeğe denk geliyor dedi. maşallah çok iyi gördüm dedi kapıdan girer girmez. atmış üzerinden o titremeleri huzursuzluğu dedi. emarın sonucuna da çok sevindi. o kadar sevindimki. daha emeklemiyor oturmuyor dişi yok dedim. kızdı bana 10 aylık gibi görünüyo dediysek o kadar da değil. emeklemeyi 9 ay civarında bekliyoruz zaten dedi. 1 ay sonra oturmaya başlar dedi. zaten emeklemeye başlayınca çok yorulacaksın daha ne istiyosun diyor:)))
beslenme konusunu konuştuk ek gıda topiğinde yazıcam detayları azıcık kafamı karıştırdı.

işte böyleeee kızlar bir sürü alıntı yaptım ama şimdi kaan uyurken biraz çizim yapmam lazım en kısa zamanda alıntılarımı da yazıcam inşallah gecikme için kusura bakmayın emiii

Ohhhh maşallah minik oburiksime:))) herşey süper geçmiş aşılar kontroller muayeneler çok sevinidm.inşallah hep böle güzel haberler gelir bebişlerimizden.sana kolay gelsin cnm.ek gıda önerilerini beklioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…