merhaba kızlar nasılsınız? yeni gelenler hoşgelmişler.
midem halen cok kötü yaaa:çok üzgünüm:
iyiyiz canım hoşgeldin canım sen nasılsın
hoşbulduk canımvereliniortak :))
merhaba kızlar nasılsınız? yeni gelenler hoşgelmişler.
kızlar aranızda akıntısı olan varmı bende ara ara baya oluyo acaba üşütmedenmi dersiniz
kızlar aranızda akıntısı olan varmı bende ara ara baya oluyo acaba üşütmedenmi dersiniz
ay :) gunayder hoşgeldin demiş bize yahu :)
karıştırmışım, acemilik işte
ya ben akşamları çok kötü oluyorum kızlar...
karnım şişiyo, patlıcak gibi oluyorum...inanın kimseyle gece görüşmek istemiyorum..
ayrıca gündüz herşey yiyebiliyorum ama akşam su dışında hiçbir şey istemiyorum...
siz de geceleri aynı şeyleri yaşıyomusunuz? :gitme:fisfisfis
kızlar ben folbiol günde 1 kullanıyordum geçenlerde doktorum artık haftada 3 kez iç dedi ve de başka bi takviyeye gerek yok dedi.sizce normal mi günde 1 ken haftada 3 gün günde bir kez almak??
kızlar ben folbiol günde 1 kullanıyordum geçenlerde doktorum artık haftada 3 kez iç dedi ve de başka bi takviyeye gerek yok dedi.sizce normal mi günde 1 ken haftada 3 gün günde bir kez almak??
canım kaç haftalıksın şuan o yüzden azaltmış olabilir ben 3 aya kadar günde bir folbiol bide vitamin kullanıckmışım ondan sonra ne yapar bilmiyorum sizde elevit diye bi vitamin kullanıyomusunuzkızlar ben folbiol günde 1 kullanıyordum geçenlerde doktorum artık haftada 3 kez iç dedi ve de başka bi takviyeye gerek yok dedi.sizce normal mi günde 1 ken haftada 3 gün günde bir kez almak??
akşamları bende şişiyorum hazımsızlık gaz herşey oluyo valla akşamları fazla yememek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?