2010 Nisan Anneleri

ay sağolun kızlar, nasıl pipirikleniyordum anlatamam.

ya bu hamilelik ne tuhaf şeymiş, niye kusmuyorum diye dertlenilir mi yahu :)
vallahi pek dertleniyordum buna :)

ama dediğiniz gibi, bu biraz da ırsi herhalde. benim annemin en ufak bir rahatsızlığı olmamış hamileliği boyunca. ne bulantı ne halsizlik ne uyku...yiyip içip yatmış.. :) benimki de rahat geçecek inşallah :)

oyy rahatladım valla :)

Allah'ım korusun hepimizi..

bende diyorum ki ahh ahhh midem bulanmasa da şöyle herşeyi canım çeksede çatlayana kadar yesem hatta eşimden herşeyi istesem ahhhhh ahhh ama nafile

kızlar aranızda akıntısı olan varmı bende ara ara baya oluyo acaba üşütmedenmi dersiniz

ya ben akşamları çok kötü oluyorum kızlar...
karnım şişiyo, patlıcak gibi oluyorum...inanın kimseyle gece görüşmek istemiyorum..
ayrıca gündüz herşey yiyebiliyorum ama akşam su dışında hiçbir şey istemiyorum...
siz de geceleri aynı şeyleri yaşıyomusunuz?
:gitme:fisfisfis

kızlar ben folbiol günde 1 kullanıyordum geçenlerde doktorum artık haftada 3 kez iç dedi ve de başka bi takviyeye gerek yok dedi.sizce normal mi günde 1 ken haftada 3 gün günde bir kez almak??

akşamları bende şişiyorum hazımsızlık gaz herşey oluyo valla akşamları fazla yememek gerekiyormuş

kızlar akıntı normal merak etmeyin hatta hamilelikte dahada çoğalıyomuş ama günlük pedlerden kullanmayın sakın akıntıda günlük ped tehlikeliymiş ıslak kaldığı için enfeksiyona çeviriyo dr.demişti
akıntının rengi zaten beyazsa korkmayın ama sarı gibiyse dr.a gidin enfeksiyon olabilir

kızlar ben folbiol günde 1 kullanıyordum geçenlerde doktorum artık haftada 3 kez iç dedi ve de başka bi takviyeye gerek yok dedi.sizce normal mi günde 1 ken haftada 3 gün günde bir kez almak??

canım kaç haftalık hamişsin bende folbiol alıyorum ama hala günde 1 tane hatta doktoruma kalsa devam et diyo :uhm:

bana da 2 tane içmeye devam dedi...
ayrıca gebelik.org sitesinde okudum 9. haftadan sonra artık folik asit takviyesine gerek yok diyo...
ama doktorum devam dedi...
doktorun dediğine uyucaz napalım
...fisfisfis

canım kaç haftalıksın şuan o yüzden azaltmış olabilir ben 3 aya kadar günde bir folbiol bide vitamin kullanıckmışım ondan sonra ne yapar bilmiyorum sizde elevit diye bi vitamin kullanıyomusunuz

akşamları bende şişiyorum hazımsızlık gaz herşey oluyo valla akşamları fazla yememek gerekiyormuş

akşam saat 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum ama yine gaz sorunu var...
karnıma sancılar giriyo resmen..hele bir de başkalarının yanında daha da kasıyorum kendimi çok kötü oluyorum...
yemek yesem neyse...aç karnıma böyleyim
..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…