zeyra'nın dediği gibi tuzlu bir şeyler atıştır be canım, ya da beyaz leblebi falan. bastırır azcık..
ya kızlar, benim öyle aşırı mide bulantılarım yok, buna bayaa dertleniyorum..
Allah'tan belanı mı arıyorsun diyeceksiniz ama, ne bileyim, öyle bir inanç da vardır ya, bulantı bebeğin tutunduğuna işarettir falan diye. doktorum da bulantı hormon seviyesinin yüksekliğine delalettir gibi bir şey demişti...
benim niye o kadar bulantım yok ki
iyidir di mi bebeğim...:çok üzgünüm:
kızlar hepinize hayırlı iftarlar ben kaçıyorum burda az sonra iftar olacak görüşmek üzereopuyorumnanaktan
folbiol 5mg folik acid kaç gr?
zeyra kııss bu öğlen aynen bana oldu booll ekşili şehriye çorbası.kaltım yaptım oğluma bahaneyle bende içtimm.nasıl güzel olduuuhihoyyyt
elifcim boyoz demişsin bak canım boyoz istedi şimdi:))))))İzmirlimisin yoksa???
bu arada benimde kilo problemim var...diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bende..peki uyabiliyormusun söylediklerine?işe yarıycak gibi mi??
slm kızlar nasılsınız
slm şeker benim çok uykum geldiiiiiiiiiiiiiiii karnım patlamak üzereeeeeeeeeeee mirmirmirmir
sorma yailk haftalarda şiş olurmu ya şimdiden pantalonlarım olmuyo vallamafoldumben
aynen canım hiç bir kıyafetimin içine girmiyorum yeni pantolonlar aldım valla :roflol:
aahh ahhh bende çok yemek yemekten muzdaripim.
netçem bilmiyorum karnım sanki 3 aylık gibi.
normaldede yemek yemeği severim ama hamilelikte ben çok abartıyorum yahuu.
ama napiim elimde değil..sabah bulantım olduğu halde kahvaltı yapabiliyorum bulantı banamısın demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?