2010 Nisan Anneleri

kesinlikle bulantının olmaması daha ıyı ve alakası yok bence canım cunku kızımda benım mıdem hıc bulanmadı ama sukurler olsun bırgunden bıgune bıseyde yasamadım sen bunlara ınanma yani :CüvCüv:

teşekkürler kızlar cevaplarınız için şuanda daha ıyıyım şükürler olsun:teytey:

kızlar hepinize hayırlı iftarlar ben kaçıyorum burda az sonra iftar olacak görüşmek üzereopuyorumnanaktan

8 hafta 6 günlüğüm. doktor folbiolun dozajının fazla olduğunu söyledi bu yüzden haftada 3 e düşürelim dedi ben sordum başka bişey vercekmisiniz diye vitamin falan o da yok dedi şimdilik birşey

zeyra kııss bu öğlen aynen bana oldu booll ekşili şehriye çorbası.kaltım yaptım oğluma bahaneyle bende içtimm.nasıl güzel olduuuhihoyyyt

Ayni seyleri yemisiz canim bende aynen eksili sehriye corbasi ictim dün canim cok cekmisti iftara yaptim kalaninida öglen afiyetle yedim eksi olsunda bana ne olursa olsun

bende sadece ekşili şehriye çorbasıyla yoğurt çorbası yiyebiliyorum..midemiz bulandığı için mi böyle acaba?? yoksa kız bebek olcak ondan mı

elifcim boyoz demişsin bak canım boyoz istedi şimdi:))))))İzmirlimisin yoksa???
bu arada benimde kilo problemim var...diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bende..peki uyabiliyormusun söylediklerine?işe yarıycak gibi mi??

evet canim izmirliyim ama su an Almanyadayim kilo problemi bendede var ama bilmiyorum dikkat da edilmiyorki

aahh ahhh bende çok yemek yemekten muzdaripim.
netçem bilmiyorum karnım sanki 3 aylık gibi.
normaldede yemek yemeği severim ama hamilelikte ben çok abartıyorum yahuu.
ama napiim elimde değil..sabah bulantım olduğu halde kahvaltı yapabiliyorum bulantı banamısın demiyor.

ne güzel canım işte yeee can boğazdan gelirmiş :roflol: ben de kahvaltı yapamıyorum maşallah diğer öğünlerde ne bulursam götürüyorum valla :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…