slm kızlar nasılsınız özledim sizi iyimi herkes
iyi akşamlar güzel anneler. iftarda çok kaçırmadınız umarım. ben istesem de yiyemiyorum çünkü fecii kabızlık var. artık kaldıramıyorum 10 gün önce doktorum yeme alışkanlığını değiştir die bi liste verdi uyguluyorum ama banamısın demedi. patlayacağım. karnım ağrıo. şimdi yeşil cevizimi yedim. sizlerde bağırsak gidişatı nasıl bir tek benmi çekiorum yafff
canım benim öyle bi sorunum yok şimdilik umarım en kısa zamanda düzelirsin ayrıca süt içiyormusun
meraba kızlar nasılsınız
hemde nasıl canım 12 olmadan uyanmıyorum gündüz böyle giderse birde uykudan kilo alıcaz valla :bbo:
merhaba kızlar 2 gündür yoktum hastanede yatıyordum bugün çıktım hastaneden 2 gün önce 4. kattan 2. kata kadar merdivenlerden yuvarlandım bi anlık baş dönmesi ve baygınlıkla çok şükür kanamam olmadı müşade altındaydım hiçbir sorun çıkmadı doktor teyzesi dediki melegin çok şanslıymış sen gibi hiç birşeyi yok dedi çok şükür 2mizde saglıklıyız ve evimize geldik folic asiti bıraktırdı doktor gerek kalmamış migde bulantılarım bitti bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş gramıda 7 gram olmuş erken dogum yapabilirsin mart sonunda dedi bende sezeryan olmak istemiyorum ne olursa olsun normal dogum istiyorum dedim son ana kadar normal istiyorum dedim doktor tamam ozaman biraz zorlancan biraz iri bebek olcak ama dedi muthemelen dogum tarihim 4 nisan bakalım hakkımda hayırlısı
merhaba kızlar 2 gündür yoktum hastanede yatıyordum bugün çıktım hastaneden 2 gün önce 4. kattan 2. kata kadar merdivenlerden yuvarlandım bi anlık baş dönmesi ve baygınlıkla çok şükür kanamam olmadı müşade altındaydım hiçbir sorun çıkmadı doktor teyzesi dediki melegin çok şanslıymış sen gibi hiç birşeyi yok dedi çok şükür 2mizde saglıklıyız ve evimize geldik folic asiti bıraktırdı doktor gerek kalmamış migde bulantılarım bitti bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş gramıda 7 gram olmuş erken dogum yapabilirsin mart sonunda dedi bende sezeryan olmak istemiyorum ne olursa olsun normal dogum istiyorum dedim son ana kadar normal istiyorum dedim doktor tamam ozaman biraz zorlancan biraz iri bebek olcak ama dedi muthemelen dogum tarihim 4 nisan bakalım hakkımda hayırlısı
iyi akşamlar güzel anneler. iftarda çok kaçırmadınız umarım. ben istesem de yiyemiyorum çünkü fecii kabızlık var. artık kaldıramıyorum 10 gün önce doktorum yeme alışkanlığını değiştir die bi liste verdi uyguluyorum ama banamısın demedi. patlayacağım. karnım ağrıo. şimdi yeşil cevizimi yedim. sizlerde bağırsak gidişatı nasıl bir tek benmi çekiorum yafff
canım bende aynı problemı yasadım suanda sabahları kuru kayısı yıyorum bırde actıvıa aldım ondan tüketiyorum suanda normal gidiyor gibi bakalım ınsallah bırdaha olmam.
kızlar bu arada hepinize günaydın :)
ben akşam 9 oldu mu sızdığım için, erkenden kalkıyorum :)
ilginizi çeker mi bilmiyorum ama şu an kanal d'de "doktorum" diye bir program var, doğum yapan bir hanımın hikayesini gösteriyorlar.. evden çıkış, hastaneye gidiş, doğum, ilk emzirme falan.. doğumun tüm aşamalarıyla..(ama rahatsız edici görüntüler yok tabi :)
bebeklerle ilgili güzel bilgiler de veriyorlar..
evde olanlarınız varsa, belki izlemek isterler diye paylaşayım dedim..
bulantısız, sancısız, rahat bir gün olsun hepimize.. minişlerimize de can olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?