2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar güzel anneler. iftarda çok kaçırmadınız umarım. ben istesem de yiyemiyorum çünkü fecii kabızlık var. artık kaldıramıyorum 10 gün önce doktorum yeme alışkanlığını değiştir die bi liste verdi uyguluyorum ama banamısın demedi. patlayacağım. karnım ağrıo. şimdi yeşil cevizimi yedim. sizlerde bağırsak gidişatı nasıl bir tek benmi çekiorum yafff

canım benim öyle bi sorunum yok şimdilik umarım en kısa zamanda düzelirsin ayrıca süt içiyormusun

bende iyiyim canım şükürler olsun ne yapim yaprak dökümünü izledi zaman geçmiyo valla evde bir pc bir dizi ne yapalım:ecrin_bebek:

öle valla bende uyumamak için pc de takılıorum 5. haftamdan beri bir fiil uyuyorum artık gitsin şu uyuşukluk istemiorum çok uyumak..... sizde de uyku yaptımı hamilelik

hemde nasıl canım 12 olmadan uyanmıyorum gündüz böyle giderse birde uykudan kilo alıcaz valla :bbo:

hemde nasıl canım 12 olmadan uyanmıyorum gündüz böyle giderse birde uykudan kilo alıcaz valla :bbo:

o kesin ama 10. haftadan sonra azalır diyor deneyimliler. şekerim iyi geceler olsun tatlı ruyalar sabah 7de kalkacağım ben yinede çok geç yatmayayım. öpüyorum sizleri a.s.

merhaba kızlar 2 gündür yoktum hastanede yatıyordum bugün çıktım hastaneden 2 gün önce 4. kattan 2. kata kadar merdivenlerden yuvarlandım bi anlık baş dönmesi ve baygınlıkla çok şükür kanamam olmadı müşade altındaydım hiçbir sorun çıkmadı doktor teyzesi dediki melegin çok şanslıymış sen gibi hiç birşeyi yok dedi çok şükür 2mizde saglıklıyız ve evimize geldik folic asiti bıraktırdı doktor gerek kalmamış migde bulantılarım bitti bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş gramıda 7 gram olmuş erken dogum yapabilirsin mart sonunda dedi bende sezeryan olmak istemiyorum ne olursa olsun normal dogum istiyorum dedim son ana kadar normal istiyorum dedim doktor tamam ozaman biraz zorlancan biraz iri bebek olcak ama dedi muthemelen dogum tarihim 4 nisan bakalım hakkımda hayırlısı

canım çok geçmiş olsun bitanem yaa benide uyku tutmadı bir gireyim dedim yazını okuyunca şok oldum iyi olmanıza sevindim canım şükürler olsun canım çok geçmiş olsun bitanem yaa:1no2:

geçmiş olsun canım sana ve bebegınede allah korumuş şükürler olsun ki.ayrıca gelişimininde iyi olmasına sevındım canım kendinize ıyı bakın saglıcakla kalın

canım bende aynı problemı yasadım suanda sabahları kuru kayısı yıyorum bırde actıvıa aldım ondan tüketiyorum suanda normal gidiyor gibi bakalım ınsallah bırdaha olmam.

çok çok geçmiş olsun arkadaşım..
Allah nasıl da koruyor bebeklerimizi, yoksa böyle bir düşme nelere sebebiyet verebilirdi..
sen de iyisindir inşallah..

bak bebek de ne güzel gelişiyormuş :) nazar değmesin..

geçmiş olsun tekrar..a.s.

kızlar bu arada hepinize günaydın :)

ben akşam 9 oldu mu sızdığım için, erkenden kalkıyorum :)

ilginizi çeker mi bilmiyorum ama şu an kanal d'de "doktorum" diye bir program var, doğum yapan bir hanımın hikayesini gösteriyorlar.. evden çıkış, hastaneye gidiş, doğum, ilk emzirme falan.. doğumun tüm aşamalarıyla..(ama rahatsız edici görüntüler yok tabi :)

bebeklerle ilgili güzel bilgiler de veriyorlar..

evde olanlarınız varsa, belki izlemek isterler diye paylaşayım dedim..

bulantısız, sancısız, rahat bir gün olsun hepimize.. minişlerimize de can olsun :)

canım bende aynı problemı yasadım suanda sabahları kuru kayısı yıyorum bırde actıvıa aldım ondan tüketiyorum suanda normal gidiyor gibi bakalım ınsallah bırdaha olmam.

Ben de kabızlık çekiyorum ya dün kk da bir konuda okudum doktor kesinlikle ıkınma demiş hamile iken sizde böyle bişey biliyor musunuz?

Ama tecrübelerimce kuru kayısı ve su iyi geliyor.

Hee bu arada midenizi rahatlatmak istiyorsanız mutlaka nanelimon kaynatıp için

Sevgiler, herkese günaydın zemuszemus

günaydın cnm bende aksam erken yatıyorum sabahta kalkıp işe gelıyom bizim yerimizede izle artık nasıp degılmiş napalım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…