jalemm hoş geldn canım evine . oğlanlarn hepsi huysuz sanırım göktuğda öyleşimdi kucağmda durmuyo bile
ya işte böyle öyle ıyı yureklısınkı 2 dakkada unutu verdın eskıyı ne var sankı hep böle olsalar artık böyle devam etsın ınsallahçok sağol tuğbacığm taşınma telaşını hep unuttm dünden beri dün bankadan kredi onayı için haber bekliyordk.banka önce araba kredisini kapatn dedi.bizde şimdi onun için uğraşıyoruz biraz sıkıntılıyz yani inşallah yarın biraz babam yardım edecek biraz da görümcem verecek allah razı olsun.bu süreçrte şunu o kadar iyi gördümki eşimin ailesi annesi babası kızkardeşi ve halası canla başla bizim için uğraştılar allah razı osun tamam önceden sıkıntı çok yaşandı ama şu süreçte yaptıklarını görünce inan o kadar çok sevindmki....altınlarımı bozdurmştm ev için sadece geriye göktuğn küçük altınlarıyla benim hasırımın kolluğu kalmıştı.onu satmamam için kayınvalidem çok uğraştı haklarını yiyemem.bendeki tüm kötü yaşananlar hemen silindi gitti.daha ne yapsınlarki bana elim bollayınca inşallah bende yaparım onlara boynumun borcu oldu......
Filizcm geçmiş olsun kuzuna tatlım.öçok sağol canım iyi dileklern için
özge çağırma kız ne çağırıon sana bi gözaydınlığı bile vermemişti yanlış hatırlamadıysam
mrb hanımlar 1 ay oldu heralde memleketteydim özledim sizleri umarım bebişler ve sizler iyisinizdir ben kalabalıktan gelince kendimi boşlukta gibi hissediyorum kızımda girip oldu acayip hapşuruyor burnu akıyor habire ağlama halinde birşeyde yediremiyorum uğraşıyorum anlayacağınız
hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun diyorum geçmişi okumam imkansız ama bennu ya ne oldu meltemcim 1 -2 sayfa geriye baktım yok çok geçmiş olsun
hoşbuldum meltemcimmjale hosgeldın gule gule ye mantını
tugba ne zaman makına almıs kacırdım galıba
gule guşle kullansın
bennu daha ıyıce
filizcim inşallah bri an önce iyileşir bebeğinSağolun kızlar şimdi ayva yaprağı için aktar bulmam lazım. Kızlar eşim yok ev okul arası yaşıyorum. Şehride öğrenemedim zaten. Ay kendime öyle kızıyorumki araba kullanmayıda bir geliştiremedim. Ama ne yapıp edip ayva yaprağı bulmam gerekiyor.
Canım kolay gelsin bende oğlum üç aylık değildi henüz taşınma telaşı yaşadım. Gerçekten çok zor canım, Allah kolaylık versin. Keşke yakında olsak yardım etsek öyle zorki gerçekten. Bizimde o zaman gaz sancımız vardı gece geç uyuyor ve gece 4'e kadar evi topluyordum of of çok zordu.
Canım çok sağol, hiç hasta olmasalar keşke ama olmuyor. Biz sakındıkça hastalanıyorlar.
Canım, ağlamaları çok zor gerçekten. Bebişin sıkıntısı bir önce geçer inşallah.
Canım ben diş buydağı yaptım henüz dişimiz yok ama. Babaannemiz çok hevesliydi tatilde dişi çıkınça ne zaman görecek ne yapsın şimdiden yapalım mı dedi. İyide oldu ama kayınvalidem herşeyi hazırladı. Oğlum hem kalemi hemde altını iki eliyle çekiverdi. kalemiyle çok para kazanacak diye sevindik bizde.
sağol tuğbacım kolay gelsin sana daGÜNAYDIN KIZLARRR
kaan çok huysuz bu diş çıksın artık yaaa off offf. ne kucak ne yer ne yürüteç teselli etmiyor. ne istediğini kaan da bilmiyo ağlıyo kucağa alıyoz orda da ağlıyo
jalecim çokkk teşekkür ederim. evine hoş gelmişsin:)
meltem aldık valla çok şükür çamaşırlarım kokmuyo artık:) maşallah bennuya iyileşiyo hızla:)
erkflz canım geçmiş olsun.
fundacımmm ben yardıma geleyim cicim çok zor valla taşınmak bu sıpalarla allah kolaylık versin. yardıma gelse birileri. tatlı telaş ama ağız tadıyla güle güle oturun evinizde tatlımm.
güzel kalpli arkadaşım benimmçok sağol tuğbacığm taşınma telaşını hep unuttm dünden beri dün bankadan kredi onayı için haber bekliyordk.banka önce araba kredisini kapatn dedi.bizde şimdi onun için uğraşıyoruz biraz sıkıntılıyz yani inşallah yarın biraz babam yardım edecek biraz da görümcem verecek Allah razı olsun.bu süreçrte şunu o kadar iyi gördümki eşimin ailesi annesi babası kızkardeşi ve halası canla başla bizim için uğraştılar Allah razı osun tamam önceden sıkıntı çok yaşandı ama şu süreçte yaptıklarını görünce inan o kadar çok sevindmki....altınlarımı bozdurmştm ev için sadece geriye göktuğn küçük altınlarıyla benim hasırımın kolluğu kalmıştı.onu satmamam için kayınvalidem çok uğraştı haklarını yiyemem.bendeki tüm kötü yaşananlar hemen silindi gitti.daha ne yapsınlarki bana elim bollayınca inşallah bende yaparım onlara boynumun borcu oldu......
filizcm geçmiş olsun kuzuna tatlım.öçok sağol canım iyi dileklern için
valla tatlım bence hiç düşünmeselam hatunlar nabersiniz.naporsunu.ben bu kknın halini sevmedim.valla facedki grupta daa cok paylaşı yapıyorum kolaymı geliyo ne....bu arada kafam cok karışık,bahsetmiştım i eltımı diş bbuğdağı için davet etsem mi etmesem mi diye..
düşün düşün dur....valla migren krızine girdim ha
merhaba canım çok geçmiş olsun meleğinemrb hanımlar 1 ay oldu heralde memleketteydim özledim sizleri umarım bebişler ve sizler iyisinizdir ben kalabalıktan gelince kendimi boşlukta gibi hissediyorum kızımda girip oldu acayip hapşuruyor burnu akıyor habire ağlama halinde birşeyde yediremiyorum uğraşıyorum anlayacağınız
hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun diyorum geçmişi okumam imkansız ama bennu ya ne oldu meltemcim 1 -2 sayfa geriye baktım yok çok geçmiş olsun
hey kızlarrrr.
çok oldu buraya girmeyeli.aylar oldu heralde.özlemişim ya.
bu arada kk ya nolmuş ya...değişmiş.
ihmal ettim burayı .inşallah daha sık girmeye çalışacağım.
herkes ve bebişler iyidir inşallah...
hey kızlarrrr.
çok oldu buraya girmeyeli.aylar oldu heralde.özlemişim ya.
bu arada kk ya nolmuş ya...değişmiş.
ihmal ettim burayı .inşallah daha sık girmeye çalışacağım.
herkes ve bebişler iyidir inşallah...
mrb hanımlar 1 ay oldu heralde memleketteydim özledim sizleri umarım bebişler ve sizler iyisinizdir ben kalabalıktan gelince kendimi boşlukta gibi hissediyorum kızımda girip oldu acayip hapşuruyor burnu akıyor habire ağlama halinde birşeyde yediremiyorum uğraşıyorum anlayacağınız
meltemcim,jaleciğim,tuğbacığm sağolun kızlar.meltem bugün temizlik yaparken aklıma geldn özgeye ettiğin o duadan banada ettin sanrım ki bak herşey iyi oldu.tabi tuğbanında dediği gibi yeni azıklar olmaz umarım.
tuğbacığm bana kazık atsalar dahi eskisi kadar çok üstelemem sanırım çünkü inan dün akşam bankadan kredi onayı eskisini kapatmak şartıyla geldiğinde kayınvalidemin sesini telefonda duydum ağlamış mı dedim eşime yok dedi ama ağlamıştı biliyorum çünkü biliyor benim hasırımı satmak istemediği.çünkü onu oğlumun eşine inşallah kısmet olursa takacağm.
jaleciğim inşallah güzellikleri hakediyorumdr canım.Allah katına hata yapmaktan çok korkan biri olarak şu aralar o kadar çok bunaldmki.....inşallah ben yanılıyorumdr ama abimlere çok bozuldm.baba malı insanları çok değiştiriyor sanırım.babamın bana yardımını istemiyolar sanırım.bana hayırlı olsun dediler ama onun dışında hiç bişey yok ne yaptınız ne zaman taşınıyosunuz falan.bense onlar için neler neler.............bu aralar kalbm baya kırık...inşallah ben yanılıyorumdr ama....eşimde çok bozuldu.işleri olsa 40 defa ararlar bizi ev aldk bişeye ihtiyacınız varmı ev toplamaya yardım edelim falan hiiiiiiiiç ramadılar.neden dünya malı insanı bu kadar yozlaştırır.oğlum için erken yaşta 120 milyar borcun altına imza atıcam bu çok kolay bişey olmasa gerek.tabi insanların birbirini anlaması için aynı seviyede olması gerek.ben babadan ev ve altıma çekilmiş bi araba görmedm.çocukları hasta olduğunda babam götürür getirir eşleri hamile kaldığnda muayene ücretlerni babam karşılar.evlerine pimapen mi yapılacak babam yaptırır.babamın bana verdiği 5000tl mi insanların gözüne batıyo.ya biz aynı karında yatmadık mı ne oluyo bu insanlara böyle bu muyuz bi çok yazık halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?