Ben de kabızlık çekiyorum ya dün kk da bir konuda okudum doktor kesinlikle ıkınma demiş hamile iken sizde böyle bişey biliyor musunuz?
Ama tecrübelerimce kuru kayısı ve su iyi geliyor.
Hee bu arada midenizi rahatlatmak istiyorsanız mutlaka nanelimon kaynatıp için
Sevgiler, herkese günaydın zemuszemus
oruçlu olmayan varsa nane limon u şiddetle tavsiye ediyorum akşamları içiyorum çok iyi geliyor ama gündüz oruçlu oldugundan içemiyorum. midede yanma varsa çok iyi geliyor
yavas yavas demir içeren besinlere de başlamamız lazım fasulye ciğer ve yürek te bol miktarda varmış... kim pişirecek onları ama :dilcikar:
oruçlu olmayan varsa nane limon u şiddetle tavsiye ediyorum akşamları içiyorum çok iyi geliyor ama gündüz oruçlu oldugundan içemiyorum. midede yanma varsa çok iyi geliyor
yavas yavas demir içeren besinlere de başlamamız lazım fasulye ciğer ve yürek te bol miktarda varmış... kim pişirecek onları ama :dilcikar:
ay hakkaten kim pişirecek onları
ben kokulardan acayip rahatsız olmaya başladım, mide bulantısı gibi değil ama her şey kaldırıyor içimi.. bi tuhaf oluyorum..
nane limon iyi fikir gerçekten.
peki sen oruçlu zorlanmıyor musun be canım? günler de pek uzun..
gerçi kendin için daha iyisini bilirsin tabii ama, zarar olmasın bebeğe..
Günaydın bu arada herkese... Bugünde midem bulanıyor ohhhhh ne güzel:CüvCüv:
merhaba kızlar 2 gündür yoktum hastanede yatıyordum bugün çıktım hastaneden 2 gün önce 4. kattan 2. kata kadar merdivenlerden yuvarlandım bi anlık baş dönmesi ve baygınlıkla çok şükür kanamam olmadı müşade altındaydım hiçbir sorun çıkmadı doktor teyzesi dediki melegin çok şanslıymış sen gibi hiç birşeyi yok dedi çok şükür 2mizde saglıklıyız ve evimize geldik folic asiti bıraktırdı doktor gerek kalmamış migde bulantılarım bitti bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş gramıda 7 gram olmuş erken dogum yapabilirsin mart sonunda dedi bende sezeryan olmak istemiyorum ne olursa olsun normal dogum istiyorum dedim son ana kadar normal istiyorum dedim doktor tamam ozaman biraz zorlancan biraz iri bebek olcak ama dedi muthemelen dogum tarihim 4 nisan bakalım hakkımda hayırlısı
Günaydın bu arada herkese... Bugünde midem bulanıyor ohhhhh ne güzel:CüvCüv:
Aha bir mide bulantısına sevinen daha :kedi:
ama anlayabiliyorum geçen kalp atışlarını duyamadığımda bende 2 gün mide bulantısı olmayınca baya endişelenmiştim.:bbo:
ilk üç ay annenin besin deposundan besleniyormuş bebek. Birde seneye zaten emzikli olacağız oruç tutamayacağız. zaten her sabah öğlene kadar niyetlenmiyorum önce diyorum Allahım yeterli gücü bulursam tutacağım. sabah bulantım çok oluyor ama napayım içim rahat etmiyor. tumayanlara sözüm yok tabi çok rahatsız olsam bende tutmam
şekerim süt pek içemiyorum. içsem daha beter kabız olurum da. tiksinti geldi yoğurt ve peynirle geçiştiriyorum kalsiyumu
Günaydın güzel bayanlar ve bebişleria.s.
günaydın kızlar nasılsınız?benim nedense çok garip bir ruh halim var.kendimi çok yorgun hissediyorum ve uyuşmuş.doktorum programını izledim çok heycanlıydı.oğlumu dünyaya getirdiğim gün geldi aklıma ve çok duygulandım.çook güzel bir duygu gerçekten sırf bu duyguyu tatmak adına 2.bebeğimi allahın izni ile doğurmak istiyorum.
merhaba ben mayıs annelerindenim. siz 1 ay önce gittiğiniz için sizi de ara ara takıp ediyorum. ben de kronik kabız hastasıydım hamile kalmadan önce. düzenli kahvaltı da yapmıyordum. hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sabah 7de kalkıp haşlanmış yumurta ve sıcak süt içiyorum. 10dakikada tuvalete gidiyorum. bu doktorun tavsiyesi sen de denemelisin. sağlıklı bebeklere... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?