2010 Nisan Anneleri

benimde miğde bulantım 3 gündür yok.
çok endişeliğim ctesi dr gidecem...

korkma endıselenme sakın bende gecen haftalarda bi gun bulanmadı neden bulanmadı dıye kosa kosa doktora gıttım.ama çok sukur kalp atıslarını gördum yavrumun...allahım acı vermesın hıcbırımıze canım.

bu sefer gelecek hayırlısıyla bebeklerımız bıze dua et yüregını ferah tut gülüm...bazen bende senın gıbı oluyorum ıste elde olmuyor ama napıcan...gecıcek bu gunler ınsallah..

sakin ol şekerin bukadar stres yapma cnm yaayerimseniben

canım cok sagol paylaştıgın için bişey soracagım yumurta tek basınamı olması lazım yoksa kahvaltıla ekmekle bırlıkte olurmu?bilgi verirsen sevinirim teşekkür ederim cnm tekrar.

arkadaşım, ben şimdilik yanında az ramazan pidesine tereyağı ve peynir eşliğinde yiyorum. sıcak sütü de hızlı hızlı içiyorum. 1kaşıkda pekmez. işe gittiğim için sabah 7de kahvaltı yapıyorum. zaten metabolizma o saatte daha hızlı çalışıyomuş. haşlanmış yumurta. cıvık değil sert olcak. inşallah faydasını görürsün. bebek için de çok faydalı.

Merhaba canım.Sakin ol telaşlanma.Bişey olmaz Allahın izniyle.

canım bunu sormamdakı neden ben nerdese her sabah haslanmış yumurta yıyorum kahvaltıla bırlıkte bırtek sut içmiyorum ama herhengi bişey yaşamadımda dedıgın gıbı acaba işinsırrı üstüne içilne sıcak suttemi ?:kedi:

ne var kız o masada? alttan mı muayene oluyorsun? bende hamile kalmadan önce alttan muayene olmuştum canım acımıştı ve kanama olmuştu korktum şimdi hep karından muayene oluyorum. Sende bir sor doktora istersen

ne var kız o masada? alttan mı muayene oluyorsun? bende hamile kalmadan önce alttan muayene olmuştum canım acımıştı ve kanama olmuştu korktum şimdi hep karından muayene oluyorum. Sende bir sor doktora istersen

benım korkum baska gülüm ister alttan muayen etsın ıster üstten..yeterkı kalbının attıgını saglıklı oldugunu göreyım.ben bundan 4 ay önce 10 haftalık bebegımı kalp durması sonucu kaybettım canım...o yuzden her kontrolde bıraz stres oluyorum ister ıstemez...

Öyle birşey olmaz inşallah.Düşünme öyle kötü şeyleri.

Bende şubatta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Ve şu an hiç dr a gidesim yok. Çok korkuyorum her gidişimde. Aşmamız lazım ama nasıl?
birde üstüne benim dr um çalıştığı hastaneden ayrılmış. Şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım. Ben o dr u o hastanede istiyorum. Drla knuştum başka bi hastaneye yerleşince hbr vericek. O yüzden şu an başka bir dr a kontrole bile gitmiyorumlmaz:

kÖTÜ HABERLER İNSANIN CANINI SIKIYOR.iSTER İSTEMEZ KARAMSAR OLUYORSUN

evet canım aşmamız lazım...yoksa böle iyi yapmıyoruz...zaman zaman aklımdan gecmıyo degıl hanı gıtmıycem ıste dıye sonra olmaz dıyorum testler yapılacak o olucak bu olucak...benım doktorum aynı kısı olmasına ragmen..degıstırsemmı dıyorum sonra bazen baska bı doktora falanmı gıtsem.sonra o bılıyo benı dıyorum herseyımı dıye mecbur korksamda zırlasamda pasa pasa gıdıyorum. ki doktorum çok iyi bi insan gecensefer bana öyle moral vermıstıkı ...senı demıstı kürtaj masasına yattıgımda hıc merak etme palyocolarla balonlarla dogurtucam...onları aklıma getırmeye calısıyorum guzel seylerı yanı...

senınde 10 hafta olmus gülüm..git bı doktora ama kontrol ettır ...

olacaksa eğer önune de gecılmıyor bazı seylerın işte...destek olalım bırbırımızeee:1hug:

öyle canınızı sıktık tatlım özürdilerimm...

Hayır o açıdan demedim canım.Rica ederim.Bende biraz pipirikliyimde ondana.s.
Çabuk takılırım malesef ayrıntılara.Şimdi de bebeğin kalp atımlarını sesli dinlemek zararlıymış bebeğin kalbine zarar verebilirmiş.Benim doktorum dinletmişti.Kfam orda hep şimdi ACABA BİŞEY OLURMU KALBİNE DİYE

merhaba bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim 1 yıl önceydi şimdi tekrar hamileyim ve başlarda her doktor kontrolüne gittiğimde neler yaşadığımı anlatamam her seferinde aynı kötü günleri yaşamaktan çok korkuyordum çok şükür bebeğimin kalbi atıyor ve her kalp atışını duyduğumda doktora gitmek için daha çok istekli oluyorum onun sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum sırf bu yüzden dotora gitmen lazım inşallah bebeğin çok sağlıklıdır ve sende doktor geç gittiğin için pişman olursun emin ol onu gördüğün zaman hergün doktor gitmek isteyeceksin daha fazla bekletme bebeğini bir an önce git ve gör onu annesikaydirigubbakcemile

canım bılıyorsun tup bebekle kalmıstım ben naz1982
4 sene sonunda kavusmustum yavruma ama terkettı benı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…