benimde miğde bulantım 3 gündür yok.
çok endişeliğim ctesi dr gidecem...
hepınıze merhabalar
kıslar nedır bu bulantı olayından cektıgımız bulansa bı dert bulanmasa ayrı dert..bende hep kendımı dınlıyorum bulanmadı neden bulanmadı acaba bısey mı oldu..göğüslerımı kontrol edıp duruyorum bakalım ucları acıyomu dıye .valla öldurecek bu stres benı ya...yarın kontrol günüm..nasıl gıdıcem nası yatıcam o masaya yıne bılmıyorum heyecandan ..doktorun yüzünü kontrol edıcem yıne..ayyyy yıne geldıler bak bana
canım cok sagol paylaştıgın için bişey soracagım yumurta tek basınamı olması lazım yoksa kahvaltıla ekmekle bırlıkte olurmu?bilgi verirsen sevinirim teşekkür ederim cnm tekrar.
hepınıze merhabalar
kıslar nedır bu bulantı olayından cektıgımız bulansa bı dert bulanmasa ayrı dert..bende hep kendımı dınlıyorum bulanmadı neden bulanmadı acaba bısey mı oldu..göğüslerımı kontrol edıp duruyorum bakalım ucları acıyomu dıye .valla öldurecek bu stres benı ya...yarın kontrol günüm..nasıl gıdıcem nası yatıcam o masaya yıne bılmıyorum heyecandan ..doktorun yüzünü kontrol edıcem yıne..ayyyy yıne geldıler bak bana
sakin ol şekerin bukadar stres yapma cnm yaayerimseniben
arkadaşım, ben şimdilik yanında az ramazan pidesine tereyağı ve peynir eşliğinde yiyorum. sıcak sütü de hızlı hızlı içiyorum. 1kaşıkda pekmez. işe gittiğim için sabah 7de kahvaltı yapıyorum. zaten metabolizma o saatte daha hızlı çalışıyomuş. haşlanmış yumurta. cıvık değil sert olcak. inşallah faydasını görürsün. bebek için de çok faydalı.
yapmamak lazım tabı okuya okuya gıdecem yıne napıyım
hepınıze merhabalar
ne var kız o masada? alttan mı muayene oluyorsun? bende hamile kalmadan önce alttan muayene olmuştum canım acımıştı ve kanama olmuştu korktum şimdi hep karından muayene oluyorum. Sende bir sor doktora istersen
bencede sen duanı et allaha emanetler ayrıca bak yarın onu gorecen mutlu ol şekerım ya:sm_cool:
benım korkum baska gülüm ister alttan muayen etsın ıster üstten..yeterkı kalbının attıgını saglıklı oldugunu göreyım.ben bundan 4 ay önce 10 haftalık bebegımı kalp durması sonucu kaybettım canım...o yuzden her kontrolde bıraz stres oluyorum ister ıstemez...
benım korkum baska gülüm ister alttan muayen etsın ıster üstten..yeterkı kalbının attıgını saglıklı oldugunu göreyım.ben bundan 4 ay önce 10 haftalık bebegımı kalp durması sonucu kaybettım canım...o yuzden her kontrolde bıraz stres oluyorum ister ıstemez...
Bende şubatta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Ve şu an hiç dr a gidesim yok. Çok korkuyorum her gidişimde. Aşmamız lazım ama nasıl?
birde üstüne benim dr um çalıştığı hastaneden ayrılmış. Şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım. Ben o dr u o hastanede istiyorum. Drla knuştum başka bi hastaneye yerleşince hbr vericek. O yüzden şu an başka bir dr a kontrole bile gitmiyorumlmaz:
Bende şubatta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Ve şu an hiç dr a gidesim yok. Çok korkuyorum her gidişimde. Aşmamız lazım ama nasıl?
birde üstüne benim dr um çalıştığı hastaneden ayrılmış. Şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım. Ben o dr u o hastanede istiyorum. Drla knuştum başka bi hastaneye yerleşince hbr vericek. O yüzden şu an başka bir dr a kontrole bile gitmiyorumlmaz:
kÖTÜ HABERLER İNSANIN CANINI SIKIYOR.iSTER İSTEMEZ KARAMSAR OLUYORSUN
öyle canınızı sıktık tatlım özürdilerimm...
kıslar bebegım gıttı kalbı durmus dun aldılar.((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?