evet ya gecekondu bölgesı ya oralar ondandır senın gıbı unıversıteyı okumus bı ınsan sevemez orayı cebecıde kulturlu ınsanlar yasartamam hatırladım cebeciyi.ya ben ankarayı çok sevemedim acaba pursaklar gibi bir yerde oturduğumuz için mi bilemiyorum.
gnydın arkadaşlar..hepinize cevaplarınız için çok tşk.ediyorum.benim ufaklığın adı seyit.ameliyatı 1,5 yaşına kadar yaptırmamız gerekiyomuş öle sölüyo doktorlar.gerçi bu ameliyatı 20-30 yaşında olanlarda var pek başarılı olmuyomuş hep 2.veya 3.kez ameliyatın tekrarlanması gerekebiliyomuş.aslına bakarsanız bu yaz pek yaptırmak istemiyorum.çünkü çok hareketli.kolundaki serum iğnelerini pipisindeki sondayı falan çıkarmaya çalışır muhtemelen o yüzden doktorla tekrar konuşucamhiç deilse seneye falan yaptırsam daha iyi olur diye düşünüyorum.en azından sölediklerimden daha çok anlar daha rahat durur gibi geliyo bilemiyorum tabi..off vallahi sıkıldım.hayırlısıyla şu ameliyatıda atlatsak başka bişey istemiyorum
çok tşk.ederim arkadaşlar.ben hamile kalmadan 3 ay önce birde dış gebelik yaşamıştım.o dönem açmış olduğum bi topik vardı malesef bebeğimi kaybettim linkinin altında dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar diye.benimde orada bir arkadaş gurubum oluşmuştu.hamileliğimi yaşadığım bütün sıkıntıları falan hep orada paylaştığım için hiç aklıma böle aylara göre topikleri dolanmak gelmemişti.zaten gününde doğurmuş olsaydım 21 hazirandı beklenen doğum tarihim muhtemelen ozamanda haziran annelerine katılmış olurdum.ama preklamsi oluştu ve yüksek tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım.çok zor günlerdi. 2 ay küveze gidip geldim zaten.hst.çıkardığımda bebeğim henüz 1700 gr.idi.o kadar küçük üstelik ciğerleri bile tam gelişmemiş bir bebeği büyütmek oldukça zor ve yorucuydu.üstelik diğer oğlumda henüz 2,5 yaşındaydı.birde bebğim hst.çıktıktan hemen 2 hafta snr henüz 2 kilo iken iki gözünden birden ameliyat oldu.erken doğduğu için göz damarları gelişmemiş ve kör olmak üzereydi.allaha şükür ameliyatımız başarılı geçti ve şu an iyi durumda.ondan bir ay snrda 2,5 kilo iken 2 kasığından birden fıtık ameliyatı oldu.çok yorucu bi süreçti.şimdi bir ameliyatı daha var onuda bu yaz yaptırmamız lazım.peygamber sünnetli doğdu ve idrar deliğinin hemen altında bir idrar deliği daha var çişini ordan yapıyo ve o deliğin kapatılıp normal delikten yapması için düzeltme ameliyatı yapılacak.oda baya hassas ve zor bi ameliyatmış.ufacık bi hata bütün hayatını etkileyebilirmiş.çok deneyimli bu konuda uzman prof.ların bu ameliyatı yapması gerekliymiş.şimdi doktor arayışı içindeyim.istanbulda bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahı veya çocuk üroloğu varmı arkadaşlar.çok korkuyorum.ameliyattan snrda 10 gün sonda takılı kalıyomuş ve çok ağrısı oluyomuş.ben ufacık bebeği nasıl zaptedicem bilemiyorum.moralim çok bozuk o yüzden.neyse beni tanımanız amacıyla bu kadar uzun yazdım ksr bkmyın kızlar.benim küçük meleğim doğduğundan beri hayatla mücadele ediyo işte kızlar.prematüre olduğu içinde biraz fazla hassas ve sinirli.uğraşıp duruyorum.ama allaha şükür hemen hemen yaşıtlarımızı yakaldık.inşallah rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin hem benim meleğime hemde sizinklere..
evet ya gecekondu bölgesı ya oralar ondandır senın gıbı unıversıteyı okumus bı ınsan sevemez orayı cebecıde kulturlu ınsanlar yasar
mrblr.bende 2010 nısan annesıyım.1 tane oğlum var.yenıyım.
ismi enes.6 nisan dogumlu.aranıza aldıgınız için tşkkrlr.şimdi enesle ılgılenmem lazım en kısa zamanda sizinle arkadaş olmak isterim.kastamonuluyum bu arada....:80::80:
aramıza hosgeldın
ne zaman dogumu oglusunun adı ne
benımm 8 nısan dogumlu kızım var adı bennu fatma
dün gece kızım bir türlü uyumadığı için ona biraz fazla bağırdım ve şuan çok üzgünüm.kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum.artık okadar yoruluyorum ki akşam olunca sinirlerim harap oluyor.dün gecede ayağımda saatlerce salladım uyumadı bende biraz fazla tepki gösterip bağırdım.sizde böyle arada kontrölü kaybediyor musunuz???
ismi enes.6 nisan dogumlu.aranıza aldıgınız için tşkkrlr.şimdi enesle ılgılenmem lazım en kısa zamanda sizinle arkadaş olmak isterim.kastamonuluyum bu arada....:80::80:
maşallah allah bağışlasın.benim kızımda 21 nisan doğumlu ismi azra defne.istanbulda yaşıyoruz.bende kızımdan fırsat buldukça giriyorum siteye.yoksaa nerdeeee canım kızım izin vermiyor bilgisayar başına oturmama.sende fırsat buldukça paylaş bizimle enesin gelişimini, yaramazlıklarını,neler yaptığını
sykma canini canim olan seyler bunlar bu seni kötü bir anne yapmaz canim
bazen sinirden olabiliyor
allah bagislasin canim ismide güzel masallah
benimde kizim 31 mart dogumlu ismi hümeyra bende sinopluyum ama avusturyada yasiyorum
valla ben ım 3 cocugum bu dıgerlerı yanımda degıller sankı sınırlerımı aldırmıs gıbıyım bennuyla ılgılenıyorum ve yaramazlıga fırsatı kalmıyor bırde cekmecelerı acarken tv kanallarını degıstırırken bagırıyorum cııııııııııs hısssst elleme fılan ama kendıme kızmıyorum ben glayacagıma o aglasındün gece kızım bir türlü uyumadığı için ona biraz fazla bağırdım ve şuan çok üzgünüm.kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum.artık okadar yoruluyorum ki akşam olunca sinirlerim harap oluyor.dün gecede ayağımda saatlerce salladım uyumadı bende biraz fazla tepki gösterip bağırdım.sizde böyle arada kontrölü kaybediyor musunuz???
ankarada yasıyorum sen nerdesınismi enes.6 nisan dogumlu.aranıza aldıgınız için tşkkrlr.şimdi enesle ılgılenmem lazım en kısa zamanda sizinle arkadaş olmak isterim.kastamonuluyum bu arada....:80::80:
yo ıo hic degıl dermısımçok şeker maşallah.yaramaz mı??
teşekkurler. ben çevremden çok, aynı psıkolojıde olan bu duyguyu benle beraber tadan kişilerle konuşmak sorunları paylaşmak daha çok hoşuma gıdıyo.ben enesten çok dertlıyım arkadaşlar.yar bana bır çare....yogurttan başka hıc bırsey yedıremıyorum 1 yada 2 kaşık bırde bıberonla sut içiyo.bugunlerı bıraz hasta soguk algınlıgı sanırım gözler falan çapaklanıyo çok mızmız oldu.bırazda hastalıga baglıyorum yememesını...boyumuz iyi kılomuz malesef...
valla ben ım 3 cocugum bu dıgerlerı yanımda degıller sankı sınırlerımı aldırmıs gıbıyım bennuyla ılgılenıyorum ve yaramazlıga fırsatı kalmıyor bırde cekmecelerı acarken tv kanallarını degıstırırken bagırıyorum cııııııııııs hısssst elleme fılan ama kendıme kızmıyorum ben glayacagıma o aglasın
su uyuma konusuna gelınce ayagımda sallamıyorum cunku beceremıyorum 10 dak sallasam topukşarım su toplar
babamız 4 30 da gece gıdıyor en gec 7 de mutlaka ayakta gun ıcındede tpplam 1 bucuk 2 saat aralıklarla uyuyor bence uyumak ısttemedıgı zamanlar zorlama mutlaka uykusu gelınce uyur bennu 24 saatte 12 aat uyuyor toplamında
bence sorun etme
ankarada yasıyorum sen nerdesın
yo ıo hic degıl dermısım
takılma canı ısteyınce yer
dün gece kızım bir türlü uyumadığı için ona biraz fazla bağırdım ve şuan çok üzgünüm.kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum.artık okadar yoruluyorum ki akşam olunca sinirlerim harap oluyor.dün gecede ayağımda saatlerce salladım uyumadı bende biraz fazla tepki gösterip bağırdım.sizde böyle arada kontrölü kaybediyor musunuz???
adıyla yaşasın,benim ki de kayra 3 nisan doğumlu..ismi enes.6 nisan dogumlu.aranıza aldıgınız için tşkkrlr.şimdi enesle ılgılenmem lazım en kısa zamanda sizinle arkadaş olmak isterim.kastamonuluyum bu arada....:80::80:
teşekkurler. ben çevremden çok, aynı psıkolojıde olan bu duyguyu benle beraber tadan kişilerle konuşmak sorunları paylaşmak daha çok hoşuma gıdıyo.ben enesten çok dertlıyım arkadaşlar.yar bana bır çare....yogurttan başka hıc bırsey yedıremıyorum 1 yada 2 kaşık bırde bıberonla sut içiyo.bugunlerı bıraz hasta soguk algınlıgı sanırım gözler falan çapaklanıyo çok mızmız oldu.bırazda hastalıga baglıyorum yememesını...boyumuz iyi kılomuz malesef...
canım aslında kızım gün içinde 2 saat uyuyor.akşamları da 9 gibi yatıyor.ayağımda sallamadan uyuyor ama dün gece uyudu uyandı ağlamaya başladı mecburen salladım ayağımda ve ayaklarım koptu resmen.uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyor bende sinir kalmadı tabi.yoksa dediğin gibi uyumak istemediği zaman zorlamıyorum.
kızıma yapma hayır diyorum da bazen dinliyor beni bazen dinlemiyor.bazende kızıyorum diye ağlıyor.bakıyor benden bir tepki yok susup oyuna devam ediyor.sen 3 çocukla nasıl başediyorsun.allah sabır versin.zor olmuyor mu...
canım aslında kızım gün içinde 2 saat uyuyor.akşamları da 9 gibi yatıyor.ayağımda sallamadan uyuyor ama dün gece uyudu uyandı ağlamaya başladı mecburen salladım ayağımda ve ayaklarım koptu resmen.uyuyor yatağına yatırıyorum uyanıyor bende sinir kalmadı tabi.yoksa dediğin gibi uyumak istemediği zaman zorlamıyorum.
kızıma yapma hayır diyorum da bazen dinliyor beni bazen dinlemiyor.bazende kızıyorum diye ağlıyor.bakıyor benden bir tepki yok susup oyuna devam ediyor.sen 3 çocukla nasıl başediyorsun.allah sabır versin.zor olmuyor mu...
sykma canini canim olan seyler bunlar bu seni kötü bir anne yapmaz canim
bazen sinirden olabiliyor
allah bagislasin canim ismide güzel masallah
benimde kizim 31 mart dogumlu ismi hümeyra bende sinopluyum ama avusturyada yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?