2010 Nisan Anneleri

MEDENcnm tarifi yazdımda ben yanlız bişi sorcam 1 avuç kadar yenibahar ve karanfil yazılmış tarifte her ikisinden ayrı ayrımı 1er açuk konulcak yoksa ikisi bir karıştırılıp 1 avuçmu olucak?

çok sağol canım kabızlık geçti ama çatlaktan dolayı kaka yaparken canı bira yanıyor hepsi geçecek inşallah.ben hiç salatalık vermedim boğazına kaçar diye korkuyorum.hepsini aynı anda yemek istiyor bizim kız bu yüzden elinde ne varsa hepsini ağzına sığdırmak istiyor.salatalık versem kaçar mı ki bozağına.ne dersin???birde ishal yapıyormu senin bebeşini salatalık??domates verdim eline bugün hertarafı domates oldu ama yedi çoğunuda.

neresi iyi yaaa.önceleri internetle çok uğraşırdım şimdi fırsat bulursam bu siteye giriyorum hepsi okadar.yaşlandım mı neeebu arada bu saatte burda olduğumuza göre bebeklerimiz uyudu demektir

yok canim daha yeni uyudular gec yazmamdanda bellidir :))
ayrica facede nisan anneleri toplasiyoruz baya iyi oluyor ondan sormustum canim

neresi iyi yaaa.önceleri internetle çok uğraşırdım şimdi fırsat bulursam bu siteye giriyorum hepsi okadar.yaşlandım mı neeebu arada bu saatte burda olduğumuza göre bebeklerimiz uyudu demektir

benimki de uyudu ama anca girebildim sizi göremedim canımcım,tek takılayim bari

ben devam sutu ınek sutu ne bulrsam verıyorum eskıler ıyı bılır benı ılk ek gıdaya bız basladık
tesekkkurler tarıfın ıcın ıyı dusunmussun
oh masalllah senın adın asevındım gule gule buyutun bebegınızı

Bende salatalık havuç hatta elma bile veriyorum, bir güzel yiyorki çok hoşuma gidiyor. tabii yerlere döküyor bizimkide. alışması iyi olur. Benim 2.çocuk olduğu için biraz daha rahatım galiba.

MEDENcnm tarifi yazdımda ben yanlız bişi sorcam 1 avuç kadar yenibahar ve karanfil yazılmış tarifte her ikisinden ayrı ayrımı 1er açuk konulcak yoksa ikisi bir karıştırılıp 1 avuçmu olucak?

benim anladığım ayrı ayrı değil. Toplamda 1 avuç konulacak diye düşünüyorum. civcivcim daha iyi bilir. adanalı olduğu için. banada bir arkadaş bağışıklığı arttırmak için tavsyede bulunmuştu. ben onun için araştırmıştım.

rica ederim canımcım. senin bebeğin nasıl tam bilmiyorum ama genelde bebekler gece 1-2 defa uyanırlar. bu uyanmalarında beslenmeden ziyade kucağında pışpışlayarak uyutmaya çalış. zamanın varsa biraz internetten araştırmaya çalış. Ben bunu maalesefki geç öğrendim. oğluşum gece 5-6 defa uyanmaya başlamıştı öğrendiğimde. şimdide alıştırması çok zor oluyor. bi defa alıştı gece beslenmesine. ama bu aralar bende niyetliyim gece beslememeye. bakalım sonuçlar ne olacak. hastaydı yeni iyileşti, bugün ilaç vermedim henüz. üzerimizden sıkıntımızı iyice atalım başlayacağım bende.

Rica ederim canımcım

Son düzenleme:

çok saol cnm.şimdillik bebişim çok küçük ama biraz büyüdüğünde denicem bunu.benim bebeğim 12 gibi uyanıyo gece 2 gibi geri uyyo sonrada sabah kalkıyo.saat 6-7 gibi.inşallah becerebilirim.
bebişinede çok geçmiş olsun.inşallah düzelmiştir.

Son düzenleme:
yok canim daha yeni uyudular gec yazmamdanda bellidir :))
ayrica facede nisan anneleri toplasiyoruz baya iyi oluyor ondan sormustum canim

benim face yok ozaman ben sizinle toplaşamıycak mıyımhımmm ozaman burdantoplaşırız sizinle arada buraya da uğrayın bari hanımlar unutmayın face olmayan nisan annelerini

:canım valla ne desem bilmem ki,benim oğlum lokmalar halinde koparıyor;bir kısmı midesine diğerlerini de attiiiii deyip evin heryerine dağıtıyor.anacığı da peşinden topluyor yeterki yesinn napimm

benim kızda önce lokmalar halinde küük küçük yiyor sonra hepsini ağzına tıkmaya çalışıyor.biraz açgözlü sanırım benim böcüğümheryeri dağıtıyor karıştırmadığı yer kalmıyor ama çok müdahale etmiyorum mutlu olsun yeter bana...

Son düzenleme:

aysu87 canım kaynar malzemesini koyarken toplamda 1 avuç koyuyosun o 2 mlz.yi ama karanfili fazla atma acımsı oluyor,şeker ini de içebileceğin kadar koy kaynatırken.biz çok şekerli içiyoruz orjinali böyle,güzel süt yapıyor.şekeri olanlara da fincanını yarıya kadar kaynar+üzerine de kaynamış su ekliyerek veriyoruz.tabii tadı değişiyor.kolay gelsin
bu arada süt yapması için bol su tüket,çorba iç.bebeğin bu aylarda sık uyanır gece,akşam öğününde emzirdikten sonra gece maması yapıp verebilirsin,hem bebeğin hem de sen rahat uyursunuz

ayy çok teşekkür ederim.gebelikte şekerim vardı ama allaha şükür geçmiş.çok olmasada şeker koyarım mutlaka.ama hala malzemelerimi alamadım.havalar bozdu burda bebişimle çıkamadım 2 gündür.biz mama takviyesi yapıyoruz zaten cnm mecburen.günde 3-4 kere veriyorum mamayı.gündüzleri 2 yada 3 kere 60 cc veriyorumki beni emme arası çok uzamasın diye gecede 90 cc veriyorum biraz daha uzun uyusun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…