masallah yakında yurur ıyıcecnm ölede yaqpıyoruz yani babasından bana benden abisine ama şu an sadece öle yürüyo bıraktığımızda hemen emekleyip gitmeye çalışıyo istediği yere pek hevesi yok.bu arada senin kızın maceralarınıda merak ediyorum.bu arada seyitimi tarttırdım 10,600 gr.olmuş oğlum maşallah..bişey daha söliyim bende nisan doğumluyum kızlar 7 nisanda doğmuşum bnd bir koç kadını olarak size allahtan sabır diliyorumbizimle uğraşmak zor ve sabır işidir.seyitde benden bir hafta snr 12 nisanda doğdu..
kızlar benım kızım hıc kabız olmadı daha cunku ben yedırdıklerıme cok dıkkat edıyorum mesela patates yedırıyorsam ertesı gun bagırsakları calıstıracak bırsey yedırıyorum yada 1 ögun yemek yerıne emzırıyorumkı bagırsakları kurumasın hatta kan surubuda kabızlık yaptıgı ıcın fazla sık vermemeye calısıyorumne güzel iki kardeş vakit geçiriyorlar sıkılmazlarda.benim kız yalnız,benimle uğraşıyor tüm gün.kızımda 2 hafta önce kabız oldu 2 saat aralıksız ağladı kakasını yapmaya çalıştı.sonunda yaptı ama seyitin ki gibi kanlı yaptı çok telaşlandım çok ağladım bişey olacak sandım.doktorumuza götürdük çatlak olmuş dedi.ağrı kesici verdi.kabız ilacı verdi bağırsak hareketlerini düzenlesin diye 2 haftadır her sabah içiriyorum ama her kaka yapışında ağlıyor ve yine azda olsa kan geliyor.geçmiş olsun diş çıkarma zamanı hep sıkıntılı oluyor birde kulak ve boğaz işin içine girince hepten keyfi kaçmıştır seyitin.allah sana sabır versin canım.pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah.bizede haber ver olur mu..
ayy ne çok olmuş buraya girmeyeli yaa halbuki hamileliğim 9 ayım burada geçti kızımın kalp atışını büyümesini buradan paylaştım çok özledim burayı yaa(biraz gizoştan bahsedeyim fingirdek bir kızım var herrşeyi anlıyo artık ben ona bebk demiyorum gerçekten çocuk oldular herşeyi biliyolar bişey istediğimde getiriyo teşekkür ederim dediğimde gülüyo:))müzik duydumu oynuyo öpüyo yanağımdan dudağımdan yemek yemeye çalışıyo banada yediriyo arada ne kadar ağzından alıp versede bal gibi geliyo bana benim kız tam bir baba delisi babayı gördümü beni unutuyo yemeği yemeyi kesiyo kucağına yatıyo her geçen gün adım sayımız artıyo şu anlık tam yürümüyoruz bir yerden bir yere masadan koltuğa geçme durumundayız ama yakındır yürümesi gibi geliyo:))sağlıklı olsun kuzucumda elbet yürüyecek inşallah ama yürümesinide artık pıtı pıtı arkamdan gelmesini çok isityorum kelime dağarcığımız her geçen gün biraz daha gelişiyo maşallah kuzuma aslında daha çok var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
kımseler yok ctesı ya
hımm bu arada seni seniii diyor işaret parmağıyla,konuşarak değil tabii:)
birr birr diye seni söylicem babaya filan derken eliyle işaret yapıyor biirr biirr
bu aralar aşağıya inmeleri öğrendi,kıyamet koparıyor dışkapıyı göstererek,aşağıda da beni bırak yürücem diyor elimden kurtulmaya çalışıyor,bugün de balkonda çamaşır sepetinin içine üzerine otutturdum oyun oynarken bir baktım ki beyefendi üzerine çıkmaya çalışıyor sepetin.anladımki artık balkonda sandalye bırakmamalıyım,geçen gün kuzenin oğlu ilaç zehirlenmesinden dolayı midesi yıkanmış artık nerden bulup da içtyse,ortalarda tehlikeli şeyler bırakmamalıyız kızlar,masa üzerine bile uzanıyor benimki özellikle çay bardağına
çok geçmiş olsun cnm,benimki de bu aralar kabızmış gibi katı çıkıyor ama çok değil,acaba niye böyle oldu bebeklerimiz katı yiyeceklere geçtiğimiz için mi biliyor musunuz?
masallah yakında yurur ıyıce
kızlar benım kızım hıc kabız olmadı daha cunku ben yedırdıklerıme cok dıkkat edıyorum mesela patates yedırıyorsam ertesı gun bagırsakları calıstıracak bırsey yedırıyorum yada 1 ögun yemek yerıne emzırıyorumkı bagırsakları kurumasın hatta kan surubuda kabızlık yaptıgı ıcın fazla sık vermemeye calısıyorum
zeyno bende özledım senınle sohbet etmeyı ya facede denk gelemıyoruz
bennnusa gelınce hergun toplamda 12 sat uyuyor gece 10 gubduz 2 saat camdan yolda hergördugune öpucuk atıp el sallar muccuk dıye ses cıkarır kımseyı yabancılamaz her önune gelenın kucagına gıder dada dıe babasına seslenır bırını cagır dersın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırırı kuslara bayılır kkkkkkkkk der verılen komutları yerıne getırır hosgeldın der el öper sar makara kedı damdan atladı mını mını bır kus gıbı sarkılarda oyun oynar
kapı gıcırtısına oynar nede olsa angaralıya babasnın kızı evdekı esyaları elıyle gösterır kaka yapınca eee der kızım eeeh yaptınmı deyınce yapmadıysa çis der balkona gıt bak dıyorum cıkıyor temızlık yapar balkon yıkar toz alır bennuda sınırlı umursamaz yapma denılenı ınadına yapar gözlerını acıp kapatarak ce yapar
buz dolabından domates asırmaya bayılır kendı yemek ıster zeytının hastasıdır ya sımdılık bunlar aklıma gelenler masallah bebecıklerımız kocaman oldular
ve yanında sızın bebeklerınızın yaptıklarını yapar
kızlar ben bunu faceden kopyaladım malesef bugun yıne 05 30 da uyandık kızımla
aman canım çok dikkat et balkonda asla yalnız bırakma.azrada hep dışarıya çıkmak istiyor.balkona çıkmak istiyor bende yalnız bırakmıyorum.bir anlık dalgınlığıma gelir diye korkuyorum.ya mama sandalyesine oturtup çıkarıyorum yada balkonda salıncağımız var ona birlikte orutup sallanıyoruz.haklısın etrafta artık ilaç, çakmak, para, düğme,deterjan falan bırakmak doğru değil.azra tezgahlara uzanıyor uçta ne varsa çekip yere düşürüyor.bende tezgahın ucuna tencere, çay gibi şeyler koymuyorum.babasınada söyledim sakın etrafta yutabileceği şeyler bırakma diye.allah korusun yavrularımızı hep dua ediyorum allahım tüm bebekleri annelerine babalarına bağışlasın.kayra çok afacan anlaşılan dışarı çıkmak için şimdiden etrafı birbirine katıyor baksana.benim yerime o güzelim ellerinden öp olurmu
çok afacan teyzesi valla doğru ,sabah uyanınca öperim tatlım sende azra kuzumun öp yerime minicik ellerinden ayaklarından,benimki bayılıyo gülmekten ayaklarıyla kudururken
azra devam sütüne başladığından beri kabızlık sorunu var.kayrada süt içmeye başladıysa belki ağır geliyordur bizim kız gibi bağırsaklarına.katı gıdalar yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü 6.aydan itibaren yavaş yavaş herşeyi yemeye başladılar.doktorumuz sütün ağır gelebileceğini söylemişti.bol bol su içirin, kayısı yedirin kaysı suyu içirin,ıspanak, brokoli,tahıllı ekmek yedirin bağırsak hareketleri düzene girsin demişti.bende sabahları tahıllı yulaf gevreği yediriyorum minik bir kase, keperkli ekmek yediriyorum, kayısı suyu yapıyorum bol bol içiyor ve kayısılarını yediriyorum.birde azra muz yerse kabız oluyor bende yedirmiyorum.kayra muz yiyorsa bhu yüzden de kabız olabilir.
azrayı artık emzirmiyorum çünkü istemiyor 12 ay anne sütü aldı artık itiyor beni.bennu ne güzel anne sütüne devam ediyor.kan şurubu dediğin demir ilacı mı canım.
bennu çok hamarat ve titiz olucak belli. ne güzel kızlar büyüyünce annelerine yardımcı olur bennu şimdiden başlamış sana yardım etmeyeazra çok sinirli değil hayır yapma azra diyince çeker elini yada yapmaz istemediğim şeyi.ama bazen içindeki canavarı ortaya çıkarıyor ozaman tutabilene aşkolsun.ceeee oyununu tüm çocuklar çok seviyor anladığım kadarıyla.bennunun saçları uzun mu.
hümeyra yürüyor mu???
yurur vaktı gelınce
gercekten cöpmüş 100 kılomu grammı annamadıkya
reyhancım 4 kelıme masalllahlık bı durummmu emınmısın
tecrübeli anneler size bi sorum olucak.
benim hamileliğimde çatlağım hiç yoktu ama doğumdan sonra malesef çatlaklarıjm oldu.kırmızı renkteler şuanda.bildiğiniz bi formül varmıdır bunları geçirmek yada azaltmak için?
bennunun sacları uzun zaten uzun dogdu sonr bırazı dökldu bırazı dökulmedı resmını ekleyecektım beceremedım eskıden eklıyodum degısmıs amabennu çok hamarat ve titiz olucak belli. ne güzel kızlar büyüyünce annelerine yardımcı olur bennu şimdiden başlamış sana yardım etmeyeazra çok sinirli değil hayır yapma azra diyince çeker elini yada yapmaz istemediğim şeyi.ama bazen içindeki canavarı ortaya çıkarıyor ozaman tutabilene aşkolsun.ceeee oyununu tüm çocuklar çok seviyor anladığım kadarıyla.bennunun saçları uzun mu.
ayyyyyyy benım kızım evlenınce hızmetcı tutcak ış görmeycek bılgınızeinek sütüne geçmedik henüz,junıor süt hazırlıyorum toz halinde olanlarından,beni emmeyi bıraktı sadece sabahları dediğim gibi daha önce de 5dk kadar(beni emince kakasını yaptığını fakettim)bol su içiyor,kakasını yapıyor ama katı,kabız değil çok şükür.kayısıyı geceden suda bekletip ya kahvaltısına yada meyvesine koyuyorum,suyu derken; akşamdan beklettiğin su yu mu veriyosun,yoksa kaynatıp komposto gibi mi suyunu veriyosun cnm? hergün yarım muz yediriyorum küçük muz ama anamur muzu,gün aşırı vereyim artık,oğlum bana çekecek korkarım ki çünkü meyve sularını kattiyen içmiyor,kıyameti koparıyor zorlavermeye kalkıyorum 2 denemeden sonra vazgeçiyorum o kadar tepkisi büyük yani.bende meyveleri karıştırıp püre olarak yediriyorm bu şekilde kaşıkla yedirebiliyorum meyveleri
dr.umuz bize de 1 şişe ferro şurup verdi,stok demir yapmamız için,demek bu şurup yüzünden de katı
evet ve sıyah
hadi bakalım kız anneleri siziiii,afferim kızlara hamarat yetiştiriyor anneleri EEEEbiz de geli alıcaz dimi :81: benim gelinimde kızım olur tabiiki
yok bacum doguran butun garılarda var bıldıgım gadarıynantecrübeli anneler size bi sorum olucak.
benim hamileliğimde çatlağım hiç yoktu ama doğumdan sonra malesef çatlaklarıjm oldu.kırmızı renkteler şuanda.bildiğiniz bi formül varmıdır bunları geçirmek yada azaltmak için?
benim hamilelikte oluştu,o kadar önlem almama rağmen,yapacak birşey yok artık onlarla barışık olmaya çalışıyorum.oğlum sağ salim kucağımda deyip avunuyorumçatlakları hiçbir krem geçirmez görünümü hafifletebilir ama,belki cerrehi yöntem işe yarıyodur..nedir biz kadınların çektiği yaww:2: yarama dokundun bu soruyla offflinnnee OFFF
ya benzıyo ama sımdı bana dönmeye baslamıs aynen babamız sıska bıseybennu çok tatlı maşşallah kız şekeri bol tutmuşun hadi bakemm
sana mı babaya mı benziyo kuzucuğun,tombişliği anneden almış heralde önceki yazılarına bakarsam..benim ki sıska anacığım babaya çekti
yine uzun bir aradan sonra merhaba herkese yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. herkeste durumlar iyidir umarım bebişlere iyi bakın
ya benzıyo ama sımdı bana dönmeye baslamıs aynen babamız sıska bısey
paranın para sekerın seker zamanı 1 cuval seker döktum ustune bennu hanımın
bız ıyıyız cok sukur sız nasılsınız
kızlar dun bennunun gaıtasını hast göturdum ordanda annaneye gıttık aklıma supe dusurduler neyse dr sordu sıkayetınızne bende dedım sıkayet yok ama bennu hıc dr gıtmedı yatırdık karnı kalbı kulak bogaz knt yaptı masallah kusucugum ıyıymıs snra dr tartalım dedı 12 bucuk kılo yuzdedımkı emzırıyorum yemek yemesıne engel olmuyorsa 10 yasına kadar emzırebılısın dedı dıslerı 11 aylık cıktı dedım benım ooglumunkı 14 aylık cıktı bı sorun yok dedı
kızlar bugun kızılaya gıdıyoruz anane ve teyzeyle beraber hadı bakalım hoscakalın
benim hamilelikte oluştu,o kadar önlem almama rağmen,yapacak birşey yok artık onlarla barışık olmaya çalışıyorum.oğlum sağ salim kucağımda deyip avunuyorumçatlakları hiçbir krem geçirmez görünümü hafifletebilir ama,belki cerrehi yöntem işe yarıyodur..nedir biz kadınların çektiği yaww:2: yarama dokundun bu soruyla offflinnnee OFFF
aysucum nasıl gidiyor emzirme durumları.sütün bollaştı mı,oğluşun nasıl?annelik duygularından hislerinden bahseder misin vakit bulunca paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?