- 29 Eylül 2009
- 449
- 25
- 318
- 45
anneliği allahın bize bahşettiği en kutsal mertebe olarak görüyorum,bu nasıl bişeydir aysucum anlatamam ki mucize gibi birşey,allahım inşallah hakedene bahşeder bu mübarek gecede bunu diliyorum gerçekten.haberlerde geçen o ........ cani (anne demeye yüreğim el vermiyo)......kadınları gördükçe kendimi kaybediyorum,o CAN a, o EVLADA sahip olmak isteyen okadar anne-baba varki,çevremde de var çok üzülüyorum onlar adına,ya rabbim onlara ver diye dua ediyorum.cerrahi işleme asla cesaret edemem ama lazerlede azalabiliyomuş sanırım.tam araştırmaya girmedim çünkü lazer yaptırınca ilk sütünü sağıp atmak gerekiyomuş.eee bende o kadar sütü ziyan edemem valla.
süt durumlarım eskiye gmre daha ii cnm.en azından mamayı günde 2 ye düşürdük.gündüz 1 kere 60cc gecede 1 kere 90 cc veriyorum.bazen gündüz vermiyourm bile.belki gecede vermesem olur çünkü ağlamıyo ben yatırırken veriyorumki birazcık uyusun diye.yoksa kısa kısa uyuyo.
oğluşum çok ii allaha şükür.yarın 2.ay aşılarımız var.inşallah ateş yapmaz diye dua ediyorum.bakalım kaç kilo olmuş minik kuzum merak içindeyim.annelikte bambaşka bişimiş.herkes sölerdi bebğini kucağına alınca herkesin sevgisi geride kalıcak.çok sevdiğin eşinin bile 2. plana düşücek diye.gerçektende öyleymiş.önceden eşimi kızdırsam geri gönlünü almak için neler yapardım şimdi umurumda bile olmuyoo uğraşıyo benimle
senin nasıl gidiyo annelik.artık kocaman oldu seninki.yürümeye başladımı ek gıdalarla aranız nasıl?
annelik deyince bambaşka bir boyuttayım kelimeler kifayetsiz kalıyo,eşim benim de 2.planda çaktırmayın
yok cnm yaa meyve suyunu kattiyen içmiyor,kendim sıkıyordum sonra milupanın kini de denedim sonuç hep aynı,ayranı içiyor meyveyi içmiyor,çok güzel kemiriyo meyveleri,bende püre yapıp veriyorm içine bal da koyuyorum,bazen de cicibebe güzel oluyo valla kalanı ben yiyombende inek sütü vermiyorum devam sütü veriyorum yinede kaka sorunumuz var canım.kaysıyı komposto yapıyorum ama şeker atmıyorum kendi şekeri yetiyor.negüzel kayra muz yediğinde kabız olmuyor maşallah.biz çok az bile yedirsek hemen kakası sertleşiyor.hazır meyve suyu mu içimiyor yoksa evde yaptıklarını mı??ben hiç hazır meyve suyu vermedim evde yapıyorum günde 2 biberon içiyor.çok seviyor meyve suyunu.
demir ilacı bende veriyordum ama hiç kabızlık yapmadı.forumda okudum bir çok kişi aynı dertten yakınıyor.demekki her bebekte farklı etkiler yapıyor.biz artık demir ve vitamin ilacı vermiyoruz siz devam ediyormusunuz vermeye????
kayraya kız bakmaya başlamışsın şimdidennisan kızları kararvermekte zorlanıcan sanırım
14.ayımızdayız bıraktı bırakacak neredeyse annesütünü,devam sütü ile takviye yapıyoz,demir eksikliği kansızlık kabızlık filan yapıyo diye korkuyorm inek sütüne geçmeye,keçi sütü bana da dediler birtürlü cesaret edemedimbenım oğlum 6 ay emdı sonra kendılıgınden bıraktı bende devam sutune basladım.allaha şukur bısey olmadı.1 yaşından sonra ınek sutu vermeye basladım ama keçi sutunu 9 aydan ıtıbaren içiyo.14 aylık olduk.dr fazl verme kansızlık yapar dedı sadece.
senden sonra ben de denemeye karar verdim, inşallah uygulamaya da geçerim en kısa zamanda.pastörize mi alıyosun yoksa açık mı alıyosun keçi sütünü bu konuda da bilgi verirmisin lütfen?ben bu konuyu araştırdım anne sutune en yakın keçi sutuymuş bu benı cok mutlu ettı buyuzdende ınek sutune oranla daha hafif.ısıtmıyorumda benım oğlum soguk sevıyor.bı deneyın derım.bıze bı zararı olmadı çok şukur.....
meraba merabaaaayine uzun bir aradan sonra merhaba herkese yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. herkeste durumlar iyidir umarım bebişlere iyi bakın