inek sütüne geçmedik henüz,junıor süt hazırlıyorum toz halinde olanlarından,beni emmeyi bıraktı sadece sabahları dediğim gibi daha önce de 5dk kadar(beni emince kakasını yaptığını fakettim)bol su içiyor,kakasını yapıyor ama katı,kabız değil çok şükür.kayısıyı geceden suda bekletip ya kahvaltısına yada meyvesine koyuyorum,suyu derken; akşamdan beklettiğin su yu mu veriyosun,yoksa kaynatıp komposto gibi mi suyunu veriyosun cnm? hergün yarım muz yediriyorum küçük muz ama anamur muzu,gün aşırı vereyim artık,oğlum bana çekecek korkarım ki çünkü meyve sularını kattiyen içmiyor,kıyameti koparıyor zorlavermeye kalkıyorum 2 denemeden sonra vazgeçiyorum o kadar tepkisi büyük yani.bende meyveleri karıştırıp püre olarak yediriyorm bu şekilde kaşıkla yedirebiliyorum meyveleri
dr.umuz bize de 1 şişe ferro şurup verdi,stok demir yapmamız için,demek bu şurup yüzünden de katı
hadi bakalım kız anneleri siziiii,afferim kızlara hamarat yetiştiriyor anneleri EEEEbiz de geli alıcaz dimi :81: benim gelinimde kızım olur tabiiki
tecrübeli anneler size bi sorum olucak.
benim hamileliğimde çatlağım hiç yoktu ama doğumdan sonra malesef çatlaklarıjm oldu.kırmızı renkteler şuanda.bildiğiniz bi formül varmıdır bunları geçirmek yada azaltmak için?
bende inek sütü vermiyorum devam sütü veriyorum yinede kaka sorunumuz var canım.kaysıyı komposto yapıyorum ama şeker atmıyorum kendi şekeri yetiyor.negüzel kayra muz yediğinde kabız olmuyor maşallah.biz çok az bile yedirsek hemen kakası sertleşiyor.hazır meyve suyu mu içimiyor yoksa evde yaptıklarını mı??ben hiç hazır meyve suyu vermedim evde yapıyorum günde 2 biberon içiyor.çok seviyor meyve suyunu.
demir ilacı bende veriyordum ama hiç kabızlık yapmadı.forumda okudum bir çok kişi aynı dertten yakınıyor.demekki her bebekte farklı etkiler yapıyor.biz artık demir ve vitamin ilacı vermiyoruz siz devam ediyormusunuz vermeye????
kayraya kız bakmaya başlamışsın şimdidennisan kızları kararvermekte zorlanıcan sanırım
cerrahi işleme asla cesaret edemem ama lazerlede azalabiliyomuş sanırım.tam araştırmaya girmedim çünkü lazer yaptırınca ilk sütünü sağıp atmak gerekiyomuş.eee bende o kadar sütü ziyan edemem valla.
süt durumlarım eskiye gmre daha ii cnm.en azından mamayı günde 2 ye düşürdük.gündüz 1 kere 60cc gecede 1 kere 90 cc veriyorum.bazen gündüz vermiyourm bile.belki gecede vermesem olur çünkü ağlamıyo ben yatırırken veriyorumki birazcık uyusun diye.yoksa kısa kısa uyuyo.
oğluşum çok ii allaha şükür.yarın 2.ay aşılarımız var.inşallah ateş yapmaz diye dua ediyorum.bakalım kaç kilo olmuş minik kuzum merak içindeyim.annelikte bambaşka bişimiş.herkes sölerdi bebğini kucağına alınca herkesin sevgisi geride kalıcak.çok sevdiğin eşinin bile 2. plana düşücek diye.gerçektende öyleymiş.önceden eşimi kızdırsam geri gönlünü almak için neler yapardım şimdi umurumda bile olmuyoo uğraşıyo benimle
senin nasıl gidiyo annelik.artık kocaman oldu seninki.yürümeye başladımı ek gıdalarla aranız nasıl?
mrblr.bende keçi sütü verüyorum anne sutune yakın oldugu için.taze olursa inek sutude içiyo.yararınıda goruyoruz.
bennunun sacları uzun zaten uzun dogdu sonr bırazı dökldu bırazı dökulmedı resmını ekleyecektım beceremedım eskıden eklıyodum degısmıs ama
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/356049-2010-nisan-bebislerinin-fotolari-27.html
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/356049-2010-nisan-bebislerinin-fotolari-44.html
burdan bakın bennuya
ayyyyyyy benım kızım evlenınce hızmetcı tutcak ış görmeycek bılgınıze
yok bacum doguran butun garılarda var bıldıgım gadarıynan
aynen öle yap bencede
yine uzun bir aradan sonra merhaba herkese yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. herkeste durumlar iyidir umarım bebişlere iyi bakın
merhaba ne güzel demekki bebeğinin bağırsaklarına ağır gelmiyor inek ve keçi sütü.ahh keşke benimde kızım içebilse.içiyor ama ertesi gün kabız oluyor ve çok zorlanıyoruz kakasını yaptırmak için.mecburen devam sütü veriyorum
Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook
KIZLAR FACESI OLANLAR LUTFEN KIZIMI BEGENIRMISINIZ YARISMAYA KATILDIK ODA HAFTALIKMIS MILLET 250 LERE YAKLASMIS BIZ 3 TEYIZ DAHA
LUTFEN TEYZOSLAR
sutu az suyla karıstırsan...
denedim canım sütü az suyu bol koydum yine olmadı hatta 2 gün kakasını yapamadı en sonunda poposunda çatlak oldu.çok kan geldi doktor ilaç verdi şimdi hergün ilaç içiyor çatlağı olduğu için kaka yaparken çok ağlıyor.napıcaz şaşırdım bende.
ne kadarlık bebegın.9 aya kadar bende devam sutu verdım sonrasında öğrendım vermedıgıme pışman oldum keçi sutunu gelişimi hızlandı fazda vermıyorum.dr sormusmuydun suttenmı acaba yedıgınden olmasın...
13 aylık.ben 12 aya kadar hiç devam sütü yada inek ve keçi sütü vermedim sadece anne sütü verdim.doktorumuza sordum inek sütü vermeyin yasak devam sütü verin dedi.bende 1 aydır devam sütü veriyorum.hata mı ediyorum??doktorumuz sütten olabilir dedi.bağırsakları alışmaya çalışıyormuş süte.
benım oğlum 6 ay emdı sonra kendılıgınden bıraktı bende devam sutune basladım.allaha şukur bısey olmadı.1 yaşından sonra ınek sutu vermeye basladım ama keçi sutunu 9 aydan ıtıbaren içiyo.14 aylık olduk.dr fazl verme kansızlık yapar dedı sadece.
kızım 12 ay emdi sonra kendisi bıraktı emmeyi.önceleri ballı süt veriyordum çocuklar için olan.doktorumuz inek sütü asla vermeyin diyor.oysa 1 yaşından sonra herşey serbest olmalı değil mi.maşallah sizde bir sorun olmamış.keçi sütü daha mı hafif??
ben bu konuyu araştırdım anne sutune en yakın keçi sutuymuş bu benı cok mutlu ettı buyuzdende ınek sutune oranla daha hafif.ısıtmıyorumda benım oğlum soguk sevıyor.bı deneyın derım.bıze bı zararı olmadı çok şukur.....
evet 3 bucuk aylıkken gırdı ınsallah bu senede gırerbennu hanımın fotoğraflarına baktım.geçen yıl denizede girdi demek.halinden gayet memnun görünüyorduçok tatlı yanakları yine öyle tombul mu??
tesekkurlerbenim facebookum yok ama ben yinede bennuyu çok beğeniyorum.tüm puanlarım bennuyaaa
huu huu kimse yokmu slm hatunlar nasılsınız meltoş yine geziyonmu bacım yoksa:))
evet 3 bucuk aylıkken gırdı ınsallah bu senede gırer
tesekkurler
gezdım helva yaptım gezdım pazara gıttım 5 cayına komsuya gıttım ve eve geldım pazar malz yerlestırmek ıcın dolabı sılıyorum mola verdım
kızlar kandılınız mubarek olsun
rabbımm dualarımızı kabul etsın amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?