2010 Nisan Anneleri

merak etme benim bebeğim ilk gittiğimde duymamıştım ve 4 boyutlu ultrasonda sadece sesini duymuştum sonrada sadece gödüntüsünü görmüştüm o kadar pimpirikli olma diyeceğim ama bende senin gibiyim

merhaba kızlar... sevgili melisesra, hayatta ne yazık ki insanoğlu bitakım şeyler karşısında çaresiz fakat şüphesiz yaradanın çizdiği kader bu yönde olabiliyor ve bizlere de bunun karşısında sabretmek düşüyor. inşallah gönlünce nur topu gibi bir bebeğin olur birgün, yeter ki güçlükler karsısında kendine ve eşine iyi bak, inancını yitirme. acını ve tüm bu durumdaki anne adaylarının acısını paylaşıyorum. daha mutlu haberler ve sağlık diliyorum...

canım bılıyorsun tup bebekle kalmıstım ben naz1982
4 sene sonunda kavusmustum yavruma ama terkettı benı((

hatırladım bende ilk bebeğimi kaybetmiştim neler yaşadığını çok çok iyi anlıyorum şimdiden tekrardan tutmama stresi sarar insanı ama inşallah dondurulmuşlarınla tekrar denediğinde olcak buna inan,ya gerçekten çok üzüldüm neler yazacağım ne diyeceğim allah size çok büyük sabırlar versin

8+5 di canım
dondurulmusları ımha ettırmıstık bız tekrardan baslıcaz ama kurtajdan ne kadar gecmezı lazım

selam nisan anneleri. melisesracım çok üzüldüm allah sabır versin bu aralar çok duydum bu haberden. çok üzülüyorum. tez vakitte yeniden anne olmanı diliyorum canım.

Selam kızlar. Melısesracım allahım sabır versın tez zamanda hayırlısıyla saĞlıkla tekrar bebeĞın olur ınŞallah. HerŞey allahtan. KÜrtajdan sonra bıras zaman geÇmesı gerekıyor dıye bılıyorum. Rahımın kendını yenılemesı ıÇın. Kendıne dıkkat et canım

selam kızlar. bulantı oluyorsa dert etmeyin, dr bey ne kadar bulantı varsa bebeğin durumu o kadar iyidir dedi fakat bulantı da olmuyorsa kuruntu yapmayın. herkesin bünyesi farklıdır dolayısıyla belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir. bu arada yumurta dünyanın en tiksindirici şeyi gibi görünüyor gözüme birkaç gündürmirmirmirmir

Yumurta yıyemeyen arkadaŞlar bende yıyemıyordum. Sonra bırde burnumu tuttarak denedım yıyebıldım. Bızı daha Çok koku tıksındırıyor yıyeceklerden. Burnunuzu tutarak yeyın.

Yumurta yİyemeyen arkadaŞlar bende yİyemİyordum. Sonra bİrde burnumu tuttarak denedİm yİyebİldİm. Bİzİ daha Çok koku tİksİndİrİyor yİyeceklerden. Burnunuzu tutarak yeyİn.

ayy yok genede yiyemem boğazından aşağı inerken nolcak o yumurtanın dokusu.:umursamaz:
yuttukan sonrada ağızda yumurtanın kokusu geliyor.:bbo:
zorlayamıyacam valla.tabiki çok faydalı ama yiyemedikten sonrada öğüre öğüre yemeninde bi anlamı yok bence.yiyebilenlere ne mutluvereliniortak

beni güzel çirkin tüm kokular bulandırıo hiç bişey yiyemiorum midem boş olduğu için kusamıyorumda bağırıp duruom napcam nolcak bu durum

slm kızlar kısmet olursa bende nisan 2010 annesi olacağım Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin sevgiyle kalın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…