2010 Nisan Anneleri

melis esracımmm çok üzüldümm canımmm
Rabbim en kısa zaman da gönlüne göre verir inşallah

8+5 di canım
dondurulmusları ımha ettırmıstık bız tekrardan baslıcaz ama kurtajdan ne kadar gecmezı lazım

en az üç veya dört ay canım bu üç ay içinde bütün testlerini falan yap kromozon kan pıhtılaşması bütün testleri yapıp ondan sonra tekrar dene tekrar çok geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar ya ben bu gün çok kötü oldum kabızlık sorunu yüzünden aranızda bu sorunla baş eden varmı birde kabızlık bebeğe zarar verirmi?yarında doktora gideceğim

merhaba arkadaşlar ya ben bu gün çok kötü oldum kabızlık sorunu yüzünden aranızda bu sorunla baş eden varmı birde kabızlık bebeğe zarar verirmi?yarında doktora gideceğim

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çekiyorum bu sorunu...doktoruma sordum c.tesi günü bi şurup verdi...vücut emmiyormuş kesinlikle bebeğe zararı yokmuş...kabız kalma ne zaman gerekirse iç bunu dedi...p.tesiden beri içiyorum biraz etki göstermeye başladı sanki....sende doktoruna bi sor istersen...

kıslar bebegım gıttı kalbı durmus dun aldılar.((((((((((

AYyyyyyyy ben kiyamam sana ne güzel anne olacaktin sen yaa hala dahaki olacaksin Allah in izni ile sakin üzülme melisacigim her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir senin icin hayirli olani Allah verir zaten cok üzüldüm yaaa okudugum an yutkunamadim tüylerim diken diken oldu canim yaa üzülme nasil teselli edilir bilmiyorum ne söylesem kafi gelmez biliyorum ama deki;Benim icin hayirli olani bu imis de ben 35 yasinda kavustum bebegime Allah im insallah saglikli kucagima almayi nasip eder senin benim yasima kadar daha pek cok bebisilerin olur inaniyorum hayatim sakin umudunu kaybetme

Allah sabir umudlarina isik versin birtanem sevgiyle kal.Ama sakin bizi bu sayfayi birakma sen aramizda bizim icin önemli bir renksin bizi sensiz birakma

melisesra canım çok büyük geçmiş olsun. Kendini çabucak topla canım, ne kadar ara vermek gerekir diye sormuşsun benim bildiğim 3 ay canım ama sen yine de doktoruna sor çok çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin cümlemiz için.

merhaba kızlarr
çok üzüldüm meliscim yazını okuyunca rabbim sabır versin canım halada etkisindeyim
inşallah tekrar gelecek bebeğin ve bugünleride unutucaksın bitanem

kızlar ıspanakla yoğurt bir arada yenilmemesi gerekiyormuş. doktorunuz böyle birşey söyledimi size. bilgisi olan varmı

meliscim geçmiş olsun allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşmanı dilerim. :Saruboceq:

merhaba kızlarr
çok üzüldüm meliscim yazını okuyunca rabbim sabır versin canım halada etkisindeyim
inşallah tekrar gelecek bebeğin ve bugünleride unutucaksın bitanem

merhaba canım.Hoşgeldin.Melisesra'nın haberi bizi çok üzdü(

kızlar ıspanakla yoğurt bir arada yenilmemesi gerekiyormuş. doktorunuz böyle birşey söyledimi size. bilgisi olan varmı

canım ben yoğurtsuz ıspanağı yiyemem yoğurtlu çoooooookkkkkk seviyorum çünkü harika oluyo :kedi:
doktorumada sormadım, oda bişi demedi canım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…