Kızlar ben 6+5 günlük hamileyim az önce çok akıntım ve az kanamam olduğunu gördüm bu nedemek ne yapmalıyım
Kızlar ben 6+5 günlük hamileyim az önce çok akıntım ve az kanamam olduğunu gördüm bu nedemek ne yapmalıyım
kıslar bebegım gıttı kalbı durmus dun aldılar.((((((((((
kızlar nasılsınız ben şu an aldığım esranın haberinden dolayı çok üzgünüm onunla ta tüp bebkde başlamıştı annelik heyecanımız çok kötüyüm anlatamam sanırım kelimelerle rabbim en yakın zamnda çifter çifter veriri inşallh canım arkadaşıma
canım bencede doktora gıt vakıt kaybetmeden düşük tehlıken olabılır ona gore ılac verır hemen doktorun...yada dıger bısey ıse bebek tutunurken de böle kanama olabılırmıs...ne tür bı kanama oldu koyumu ?
merhaba kızlar 2 gündür yoktum hastanede yatıyordum bugün çıktım hastaneden 2 gün önce 4. kattan 2. kata kadar merdivenlerden yuvarlandım bi anlık baş dönmesi ve baygınlıkla çok şükür kanamam olmadı müşade altındaydım hiçbir sorun çıkmadı doktor teyzesi dediki melegin çok şanslıymış sen gibi hiç birşeyi yok dedi çok şükür 2mizde saglıklıyız ve evimize geldik folic asiti bıraktırdı doktor gerek kalmamış migde bulantılarım bitti bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş gramıda 7 gram olmuş erken dogum yapabilirsin mart sonunda dedi bende sezeryan olmak istemiyorum ne olursa olsun normal dogum istiyorum dedim son ana kadar normal istiyorum dedim doktor tamam ozaman biraz zorlancan biraz iri bebek olcak ama dedi muthemelen dogum tarihim 4 nisan bakalım hakkımda hayırlısı
canım bılıyorsun tup bebekle kalmıstım ben naz1982
4 sene sonunda kavusmustum yavruma ama terkettı benı((
Çok açık renkli ve çok çok az yarın öğlen için randevu aldım doktordan umarım kötü bir şey yoktur
İnşallah bebişinin sağlıklı haberlerini alırsın canım.
kıslar bebegım gıttı kalbı durmus dun aldılar.((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?