2010 Nisan Anneleri

Kızlar ben 6+5 günlük hamileyim az önce çok akıntım ve az kanamam olduğunu gördüm bu nedemek ne yapmalıyım

Kızlar ben 6+5 günlük hamileyim az önce çok akıntım ve az kanamam olduğunu gördüm bu nedemek ne yapmalıyım

canım akıntı sorun değilde kanaman için doktorunu ara veya git hemen vakit kaybetme canım. Bazen az kanama tehlike yaratmıyor ama yinede için rahat etsin. Allah'a emanet :Saruboceq:

Emin olmak icin doktora gitmelisin canim kimi doktor kanama olursa düsük olabilme riski diyor kimiside bebek kendine yer aciyor diyor en iyisi emin olmak doktora görünmek bence

canım bencede doktora gıt vakıt kaybetmeden düşük tehlıken olabılır ona gore ılac verır hemen doktorun...yada dıger bısey ıse bebek tutunurken de böle kanama olabılırmıs...ne tür bı kanama oldu koyumu ?

esaracığım çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin şok oldum yazını okuyunca canım rabbim en yakın zamnda meleğini sana kavuşturur inşallah canım tekrardan oysaki seninle ta tüp bebkte başlamıştı annelik heyecanımız canım benim rabbim sana ikizini yollar en yakın zamnda inşallah canım :çok üzgünüm:

kızlar nasılsınız ben şu an aldığım esranın haberinden dolayı çok üzgünüm onunla ta tüp bebkde başlamıştı annelik heyecanımız çok kötüyüm anlatamam sanırım kelimelerle rabbim en yakın zamnda çifter çifter veriri inşallh canım arkadaşıma

Hoşgeldin canım.Kendi adıma çok üzgünüm.

Çok açık renkli ve çok çok az yarın öğlen için randevu aldım doktordan umarım kötü bir şey yoktur

geçmiş olsun canım :sinifsinif: ama çok şükür bebişini d seni de korumuş allah

canım bılıyorsun tup bebekle kalmıstım ben naz1982
4 sene sonunda kavusmustum yavruma ama terkettı benı((

nazcım çok geçmiş olsun.hala şoktayım,musalla taşında olmadıktan sonra bu hayatta herşeyin bir çaresi vardır.bende geçen yıl bebeğimi kaybetmiştim.evet çok yıpranıyosun ama zaman herşeyin ilacı,herşeye alışıyosun ve yoluna daha sağlam devam ediyorsun.şu anda önemli olan senin sağlığın artık,biraz kafanı dağıt herşey yoluna girer merak etme.
kendine iyi bak.

melisesra canım benim, yazını okuduktan sonra donup kaldım inanki nefes alamadım sanki.
rabbim sana sabır versin çok fazla şey söylemek isterdim ama kelimeler düğümleniyor sanki.dualarım seninle olucak canım arkadaşım ama kendine iyi davranacaksın daha sağlam ve sert basacaksın yere.söz ver bakalım?
inş güzel haberlerini bekliyoruz canım.geçmiş olsun....

esracım başınız saolsun..büyük sabır diliyorum size..çok zor bişey ya..ama ne yazık ki bizde aynı yoldan yürüyoruz ve kaçımızın gebeliği sağlıklı bir şekilde tamamlanacak bilemiyoruz..kafanı toplamaya çalış..onu karnında hissetseydin daha büyük acı çekecektin..

kıslar bebegım gıttı kalbı durmus dun aldılar.((((((((((

birkaç saat uyudum, şimdi kalkınca yazdıklarınıza bakayım derken gördüm bu mesajı..

melisesra.. kelimelerle anlatamam ne kadar üzüldüğümü..
Allah'ım sabrını versin...

her şey nasip işte, kısmetten ötesi olmuyor ama şu durumda bunların söylenmesi boş geliyordur sana... zaman en iyi ilaç... başka ne dense boş.

tez zamanda Allah'ım çifter çifter versin, ikizlerini al kucağına inşallah..tekrar başın sağolsun..

sabır diliyorum..:teselli:

kızlar meraba nasılsınız yaptınızmı iftarları

meliscim şimdi gördüm yazını allah sbır versin canım gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum ama sakın kendini bırakma olurmu eminim tekrar ve en kısa zamanda gelicek meleğin birazcık sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…