2010 Nisan Anneleri

internette genelde o manyetik kapıların bilinen bir sakıncası yok ama içiniz rahat etsin diye isterseniz geçmeyin diyor. boya içinde kanıtlanmış kesin zararları yok ama sonuçta kimyasal riske girmeye gerek yok yazıyor genelde.

benimki yapıyo allaha şükür :asigim: yoksa evi ne götürürdü malum :roflol:

kızlar dun doktora gittim. folik plus tan gunde 3 tane almak gerekyiyormus ben 1 alıyordum sizi de uyarmak istedim. diğer bir folik tablet varmıs ondan 1 tane almak gerekiyormus
bu arada pıt pıt atıyor kalbi miniğimin

kızlar dun doktora gittim. folik plus tan gunde 3 tane almak gerekyiyormus ben 1 alıyordum sizi de uyarmak istedim. diğer bir folik tablet varmıs ondan 1 tane almak gerekiyormus

Hadi gözün aydın.Sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah.

günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız bakalım

gözün aydın canım zemuszemus

kızlar bişey sorucam ben yine :)) yosunun gibi ticker yaptım ama nerdeki,hangi kodu kopyalamamız lazım.. orda takıldım..

Günaydın canım.Hoşgeldin.İyi gibiyim sen nasılsın?

saol canım benim rabbime şükürler olsun iyyim canım yeni kalktım ve daha yeni kahvaltı yapıcam bitanem gel beraber yapalımcokacimcoookopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam ben yine :)) yosunun gibi ticker yaptım ama nerdeki,hangi kodu kopyalamamız lazım.. orda takıldım..

Canım seçtiğin ticker resmin üstüne sağ tuş yap özellikler de ordaki http ile başlayan linki profilindeki alt kısma yapıştır.Kolay gelsin.

saol canım benim rabbime şükürler olsun iyyim canım yeni kalktım ve daha yeni kahvaltı yapıcam bitanem gel beraber yapalımcokacimcoookopuyorumnanaktan

Saolasın canım.Psikolojimi rahatlatmak için bugün oruç tutayım dedim.Afiyet olsun sana.

Canım seçtiğin ticker resmin üstüne sağ tuş yap özellikler de ordaki http ile başlayan linki profilindeki alt kısma yapıştır.Kolay gelsin.

çoook teşekkürler canım... a.s. sizinkilerden bebişin gelişimi çok heyecan verici geldi.. kendiminkini de görmek istedim de :)) sağol.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…