2010 Nisan Anneleri

HOŞGELDİN ZEYRACIM İYİYİZ SENİ SORMALI BUGÜN HEPİMİZİ ESTETİK GÖĞÜS KAYGISI ALDIkaydirigubbakcemile2

saol canımcım valla sorma bir göğüs furyası sorma desene nisandan sonra estetikçiler köşeyi döndü benimde göğüsler birazcık büyüdü normalde çok büyük değildi zaten ama bakalım zamn göstericek artık

kızlar meraba bende sanırım nisan annesi oluyorum mayıs annelerinde dolasırken
nisan annelerine transfer oluyorum alırmısınız bu hamişi de

evet kızlar ya benim sat 24 temmuz yani 40. hafta nisanın son gününe denk geliyo. ilk gebeliğim olduğ için hanımlar kaç haftada doğum yapar bu konuda tecrübeyle sabit bir bilgim de yok. büyüklerime soruyorum, hatırlamıyolar hafta sayısını.dr un dediğine göre 40 haftadan daha erken doğuyormuş, hele ki benim düşündüğüm gibi sezeryan ise daha erken. ben nisan doğumluyum, bebeğim de umarım nisanda doğar. ama en önemlisi umarım sağlıkla doğar.:ecrin_bebek:

aynen cnm ya nasılsın
erken yumurtladığım için önden gidiyormusum

evet 8 hafata yapmışsın imzayı eğer öyleyse nisana geliyo canım bende ilk başta kendi kafama göre hesaplamıştım mayısa gelmiştim ama dr 2 hafta önde dedi adet gününden hesaplıyoruz dedi ben yumurtlama gününden hesaplamıştım:)))
neyse hayırlısı olsun daha erken doğurucaz:))kaydirigubbakcemile3

geçen hafta pazartesi kalp atışları için gittiğimizde bu arada teyzesi duyduk güp güpleri
dr bugün 7 haftalıksın bundan sonra hesabınızı öyle tutun dedi

yok yok canım sen abartmıyosun sanada iyisi denk gelmemiş,bende aynı dertden muzdaripim,hatta yanımda bikeresinde cep telefonuyla önemsiz bi konu hakkında konuştu sanki hastası yok,bakalım bende yarın gitcem bulurum inşlh ii bir doktor......

geçen hafta pazartesi kalp atışları için gittiğimizde bu arada teyzesi duyduk güp güpleri
dr bugün 7 haftalıksın bundan sonra hesabınızı öyle tutun dedi

Gözün aydın kalp atışlarınıda duymuşsun.Hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…