benim göğüsler ilk hamileliğimde bir şişti pir şişti kocaman oldular ve 3aydan sonra çatlamaya başladılar.benneyaptımkidayanılır gibi değildi.kırmızı kırmızı çatlakjlar oluştu.südyen takamıyordum artık.doğumdan sonra da sönük balon gibi oldular.oğlum emmeyi bırakıncada sarkık yaşlı memesi gibi oldular.küçüçük,muntazam memişlerimden eser yok şimdi.:hulya:tıpkı sönük balon gibi ve çatlak patlaksenağlamahayırlısıyla 2.kuzumuda doğurayım da göğüslerime estedik düşünüyorum.:hulya:
geçen hafta pazartesi kalp atışları için gittiğimizde bu arada teyzesi duyduk güp güpleri
dr bugün 7 haftalıksın bundan sonra hesabınızı öyle tutun dedi
hoşgeldiniz beray ve tüm nisan anneleri kaydirigubbakcemile2
sağol cnm inş hepimize nasip olur o günleri görmekGözün aydın kalp atışlarınıda duymuşsun.Hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah.
ne güzel canım hayırlı olsun bizde gördük kalp atışlarını
bu arda kızlar kalp atışını gördükten sonra bana 5 hafta sonra gel dedi yani ekimin 12 sinde gidicem 3 aylıkken bundan önce gelmene gerek yok dedi size ne kadar sonraya gün verdi???
hoşbulduk cnmhoşgeldiniz beray ve tüm nisan anneleri kaydirigubbakcemile2
ense kalınlığı ve 2 li test için o zaman gel demiştir canım doktorun muhtemelen.
sllmm nisan anneleri;sonunda okudum valla şimdi bitirdim,dertlerimize baktım da valla ben bebiş diye inlerken göğsümü karnımı unutmuşum:))) cidden dün biraz fenaydı acıdı ilk kez ve büyüdüler sanırım,olsun ben memnunum zaten miniciklerdi şimdi dolgun duruyolar ama canımı da yakıyolar.....karnım zaten hep büyük durdu benim yaa halbuki daha 8 haftalığım,ben kakao yağı kremi kullanıyorum,çokta memnunum,badem yağı bazı bünyelerde tüğlenme yapabiliyor,bebe yağıda cildi çok besliyor ve kıl kökleri güçleniyor,bakalım sonucu yaşarak görcez.....
sllmm nisan anneleri;sonunda okudum valla şimdi bitirdim,dertlerimize baktım da valla ben bebiş diye inlerken göğsümü karnımı unutmuşum:))) cidden dün biraz fenaydı acıdı ilk kez ve büyüdüler sanırım,olsun ben memnunum zaten miniciklerdi şimdi dolgun duruyolar ama canımı da yakıyolar.....karnım zaten hep büyük durdu benim yaa halbuki daha 8 haftalığım,ben kakao yağı kremi kullanıyorum,çokta memnunum,badem yağı bazı bünyelerde tüğlenme yapabiliyor,bebe yağıda cildi çok besliyor ve kıl kökleri güçleniyor,bakalım sonucu yaşarak görcez.....
kızlar meraba bende sanırım nisan annesi oluyorum mayıs annelerinde dolasırken
nisan annelerine transfer oluyorum alırmısınız bu hamişi de
ne güzel canım hayırlı olsun bizde gördük kalp atışlarını
bu arda kızlar kalp atışını gördükten sonra bana 5 hafta sonra gel dedi yani ekimin 12 sinde gidicem 3 aylıkken bundan önce gelmene gerek yok dedi size ne kadar sonraya gün verdi???
hoşbulduk cnm inşberay hoşgeldin aramıza canım .güzel paylaşımlar
merhabalar çok şükür bitirebildim okumayı.maşallahınız var ne diyim alkisalkisalkis ama kafam karıştı moralim bozuldu çatlak mevzularına yanii.inş kötü şeyler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?