2010 Nisan Anneleri

Aman Allahım, şimdilik büyüdüler biraz ve zaten büyüktüler. Şimdi benim durum dahada vahim olabilir mi yani? Hep göbek bölgesini düşünürken, onları hiç aklıma getirmemiştim.mafoldumben

geçen hafta pazartesi kalp atışları için gittiğimizde bu arada teyzesi duyduk güp güpleri
dr bugün 7 haftalıksın bundan sonra hesabınızı öyle tutun dedi

ne güzel canım hayırlı olsun bizde gördük kalp atışlarını
bu arda kızlar kalp atışını gördükten sonra bana 5 hafta sonra gel dedi yani ekimin 12 sinde gidicem 3 aylıkken bundan önce gelmene gerek yok dedi size ne kadar sonraya gün verdi???

ense kalınlığı ve 2 li test için o zaman gel demiştir canım doktorun muhtemelen.

sllmm nisan anneleri;sonunda okudum valla şimdi bitirdim,dertlerimize baktım da valla ben bebiş diye inlerken göğsümü karnımı unutmuşum:))) cidden dün biraz fenaydı acıdı ilk kez ve büyüdüler sanırım,olsun ben memnunum zaten miniciklerdi şimdi dolgun duruyolar ama canımı da yakıyolar.....karnım zaten hep büyük durdu benim yaa halbuki daha 8 haftalığım,ben kakao yağı kremi kullanıyorum,çokta memnunum,badem yağı bazı bünyelerde tüğlenme yapabiliyor,bebe yağıda cildi çok besliyor ve kıl kökleri güçleniyor,bakalım sonucu yaşarak görcez.....

ezgicim benm dr'um 3 aylık olasıya kadar 15 günde bir görmemiz gerekiyor
3 aylık olduktan sonra da ayda bir kere dedi

merhabalar çok şükür bitirebildim okumayı.maşallahınız var ne diyim alkisalkisalkis ama kafam karıştı moralim bozuldu çatlak mevzularına yanii.inş kötü şeyler olmaz

a.s.hoşgeldin ruzenin.Bırakın göğüsleri göbüşleri foraaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:

ben daha ilk haftada başladım yağlanmaya:) bebe yağı sürüyorum her akşam karnıma göğüslerime popoma ve arka bacak kısmına 3 aya kadar bunu sürücem 3 aydan sonra badem ve kakao yağına geçicem inş çatlamam ama baya yararını gördüm göğüslerimde mesela hiç acı yok normalde nasılsa aynı öyle
büyüdüler sadece biraz yağları ihmal etmeyin kızlar yumuşacık yapıyo kuru bırakmayın cildinizi inş.hiçbirimiz çatlamayız

Bizdede öyle oldu ben ayın üçünde gittiğimde 8 haftalık hamileydim, bir ay sonra tekrar gelmemi istedi. İkili test ve ense kalınlığı ölçümleri yapılacamış. İsteğe bağlı üçlü testide o gün konuşacağız dedi. Sorun olmadıkça ilk aylarda, ayda bir kontrol yeterli oluyormuş. Son aylara doğruda 15 günde bire düşüyormuş. Allah korusun sorun çıkmadıkça bu kadar kontrol yeterli oluyormuş:Saruboceq:

merhabalar çok şükür bitirebildim okumayı.maşallahınız var ne diyim alkisalkisalkis ama kafam karıştı moralim bozuldu çatlak mevzularına yanii.inş kötü şeyler olmaz

Merhaba canım.Hoşgeldin.Yüksek moral gerek bize.Boşver gerisini:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…